موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 13:59)mehdi.topol نوشته: (2014-06-21 ساعت 02:21)masoudyara نوشته: (2014-06-21 ساعت 01:21)آلیس-1980 نوشته: سلام دوستان من 11 روز پیش ایمیل فرستادم سفارت ابوظبی که بپرسم آیا نیاز هست ترجمه ی کارت پایان خدمت همسرم رو بفرستم یا نه چون موقع مصاحبه ازمون نگرفتن. ولی هنوز جوابی ندادن.کسی میدونه که این موضوع روی کلیرنس تاثیری می زاره یا نه آخه زمان زیادی تا پایان لاتاری 2014 نمونده .لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه. خیلی توی تاپیکها سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم . ممنون می شم.
شما می خواستید بدید و اونا نگرفتن یا فراموش کردید بدید؟آخ این موضوع خیلی عجیبه
دوباره ایمیل بزنید خیلی مهمه.
شما با ایمیل بفرستین اگه جواب ندادن سرشون شلوغه ولی بالاخره ایمیل و دریافت میکنن و در ضمن از داخل خود سایت یعنی این سایت بفرستین http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ظهر بخیر!
آنکارا شنبه ها هم لیستشو آپدیت میکنه؟ سابقه داشته؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: farshadm999، Hadi2014، hamid.eng، kamearb، letka، mahssa، MEHR52، m_nikparvaz، p.arsa، sami8000، Sara_lphmkf، senavid، shilan، sysmaster، نیلان، پائیز، رامسین دهقان، 4 مهمان
خوب این همه کاربر 4تا مهمون بفرمایید تو دم دربد
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام
من بعد از دو هفته آنکارا بودن ویزامو گرفتم بلاخره چه لحظه ی قشنگیه ایشالا برای همتون پیش بیاد.یه خبر خوب اینکه جلوی سفارت آنکارا این چند روزه همه با لب خندون میان بیرون یعنی اکثر ویزاها یه ضربه خوش به حالتون.
اما چون ازم سوال پرسیدین چندتا تجربه ای که ممکنه به دردتون بخوره و میگم :
اول اینکه شنیدم یه پست مرکزی هست که 24 ساعته باز هستاما فرقی نمیکنه زیاد چون سفارت تا ویزارو بچسبونه تو پاس فرداش میاد پست و یکشنبه به دردمون نمیخوره چون سفارت شنبه تعطیله. پست من yeni sehir بود که شنبه ها هم باز بود.
در مورد مدیکال حتما چک کنید که همه ی مهرها توی کارت زردی که دوباره از انسیتو پاستور گرفتید باشه یه مهر برای همسر من نزده بودن با اینکه پزشک بود یه واکسن کزاز 200.000 تومنی بیخودی خورد ! دکتر روز اول که میرین یه عکس قفسه سینه و آزمایش خون میگیره ویزیت هم میکنه فردا ساعت 11 جواب رو به همه تحویل میده که بدو بدو باید برین سفارت تا قبل از 12 به اون خانومی که تو سفارته و دمه دره تحویل میدین.
از حالا به بعد باید منتظر ایمیل پست باشید.من به شخصه تو این هفته دوم هرروز رفتم پست و سفارت و جوابی که شنیدم این بود روزی که مدارک رو میدین حساب نمیشه دو روز هم که تعطیله حالا به غیر ازینها 5تا 7 روز کاری طول میکشه! چیزی که خیلی به نظرم مهمه انتخاب یه توره خوبه خیلی ها 2 روزه ویزاشون رو گرفتند اما تعداد ماهایی که 2 هفتس اینجاییم کم نیست خیلی ها هم باید تا چهار شنبه بمونن چون به تعطیلی خوردن .
من اگه عقل الانم رو داشتم 100% بی بروبرگشت پروازمو ترکیش میگرفتم که هرروز به ایران پرواز داره و برای برگشت لازم نیست چندروز اینجا بیخودی صبر کنم.ترجیحا به جای هتل به hustle ویا پانسیون میرفتم که امکان آشپزی هم داره(آنکارا دو تا HUSTLE خوب داره شبی75 لیر که فقط یکیشون برای ما مناسبه چون اون یکی دوره) بچه ها غذا های این ترکا خیلی کمه به نسبت هم گرونه از همه بهتر هم همون KFC هست.تور من 7 روزه بود و برای هفته دوم اقامت توی آنکارا باید به هتل 3* شبی 60 دلار میدادم که خیلی بود برای همین دنبال یه جای حوب گشتم تمام این اطراف کمتر ازین قیمت پیدا نکردم شبی 50 لیر که یه ربع پیاده روی تا سفارت دارم خیلی هم تمیز و مطمئنه امکان آشپزی هم داره.لطفا این قضیه رو جدی بگیرین خیلی ها اینجا فکر هفته دوم نبودن و الان اصلا وضع مناسبی ندارن.
در آخر هم آرزو دارم خنده رو روی لبای تک تکتون ببینم با ویزاهای خوشگلتون ببخشید سرتون رو درد آوردم امیدوارم این تجربه های من به درد یکنفر هم که شده بخوره و کارش اینجا گیر نکنه.
2014AS000007$$ (٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرمها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY
دریافت شیرین ویزا 19 JUN
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 11:26)byazdani نوشته: سلام دوستان
ما هم بعد از حدود 260 روزز به کلیر شده های ستاره دار پیوستیم. همسرم اکی شد و من همچنان منتظر
یه جورایی استرسمون بیشتر از قبل شده چون نگرانیم من کلیر نشم و واقعا اینکه یکی از دو نفر ویزا نگیره خیلی سخته. مثل دوستمون پری پری در سفارت ابوظبی. برامون دعا کنید دوستان
مبارک باشه هورررررااااااا چه خبر خوبی دادید خدا شاهده که خیلی نگران شما بودیم و هستیم و این که گفتین یکی از شما کلیر شده خیلی خیلی خبر خوبیه و مطمئن مطمئن باشید که حتما نفر دیگه هم کلیر میشه چون نشون میده که پرونده شما در جریان تکمیل شدن هست.
امید وارم پیش کسوت های دیگه هم به همین زودی خبر های خوب رو به ما بدن
نگران نباشید به شما قول میدم ظرف همین چند روز آینده شما هم کلیر خواهید شد
ظاهرا امسال سفارت ها قصد دارند که مشگل سال پیش دوباره تکرار نشه چون با احتیاط کارنتی ها رو اعلام میکنن و در مورد سفارت آنکارا که خودم هم آنکارایی هستم و لیست کلیر شده ها رو خیلی دقیق زیر نظر دارم می بینم که تمام سعی و تلاششون این هست که ترتیب مصاحبه شده ها حفظ بشه و بجز استثنا هایی که وجود داره بقیه رو خیلی دقیق و منظم (و البته خیلی کند) به ترتیب کلیر کنند
تا حالا کلیر شده های آنکارا تقرییا به اواخر دسامبر رسیده و با اعلام یکی از دو نفر کیس شما بارقه امیدی برای کسانی که جزو استثنا های کلیر نشده هستن بوجود آمده
به امید کلیر شدن همسر گرامی شما و بقیه پیش کسوت های هر سه سفارت
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من ویزامو 8 می گرفتم تا کی می تونم منتظر ویزای همسرم باشم یعنی بنظر شما تا کی فرصت خروج از کشور رو دارم

:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این جدول Excel رو که آمار هر ماهه از کل کیسها و وضعیت هر کدوم رو تا امروز داره از کجا لود میکنید؟ اگر لینکی داره لطفا لینک رو بگذارید تا ما هم هر ماه ببینیم و بررسی کنیم. وگرنه خود فایل رو لطفا قرار بدید. ممنون.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-21 ساعت 14:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-21 ساعت 14:31 توسط پائیز.)
(2014-06-21 ساعت 11:43)m_nikparvaz نوشته: سلام به همه دوستان گل
تبریک به پاییز و poopak بابت کلیر شدنشون انشاله که مبارکتون باشه
بچه ها بیاین یه هورا دسته جمعی براشون بکشیم که صداش پیج و بترکونه (آخه موقع کلیر شدن سایت بسته بوده )هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
راستی راستی از همه دوستانی که کلیرشدن و همچنان با ما کلیرنسیها هستن تشکر میکنم
مرسی دوست عزیزم امید وارم هورای همه بچه ها رو تک تک توی این تاپیک ببینیم
بخصوص هورای خود شما رو
(2014-06-21 ساعت 11:51)zzarin نوشته: دوستان میشه کسی آپدیت نشه اما یک دفعخ کلیر بشه ما از 15 می که اولین آپدیت مون بوده تا الان آپدیت نشدیم
امضاتو بزار تا بهت بگم
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 14:20)2014winner نوشته: بچه ها سلام
من بعد از دو هفته آنکارا بودن ویزامو گرفتم بلاخره چه لحظه ی قشنگیه ایشالا برای همتون پیش بیاد.یه خبر خوب اینکه جلوی سفارت آنکارا این چند روزه همه با لب خندون میان بیرون یعنی اکثر ویزاها یه ضربه خوش به حالتون.
اما چون ازم سوال پرسیدین چندتا تجربه ای که ممکنه به دردتون بخوره و میگم :
اول اینکه شنیدم یه پست مرکزی هست که 24 ساعته باز هستاما فرقی نمیکنه زیاد چون سفارت تا ویزارو بچسبونه تو پاس فرداش میاد پست و یکشنبه به دردمون نمیخوره چون سفارت شنبه تعطیله. پست من yeni sehir بود که شنبه ها هم باز بود.
در مورد مدیکال حتما چک کنید که همه ی مهرها توی کارت زردی که دوباره از انسیتو پاستور گرفتید باشه یه مهر برای همسر من نزده بودن با اینکه پزشک بود یه واکسن کزاز 200.000 تومنی بیخودی خورد ! دکتر روز اول که میرین یه عکس قفسه سینه و آزمایش خون میگیره ویزیت هم میکنه فردا ساعت 11 جواب رو به همه تحویل میده که بدو بدو باید برین سفارت تا قبل از 12 به اون خانومی که تو سفارته و دمه دره تحویل میدین.
از حالا به بعد باید منتظر ایمیل پست باشید.من به شخصه تو این هفته دوم هرروز رفتم پست و سفارت و جوابی که شنیدم این بود روزی که مدارک رو میدین حساب نمیشه دو روز هم که تعطیله حالا به غیر ازینها 5تا 7 روز کاری طول میکشه! چیزی که خیلی به نظرم مهمه انتخاب یه توره خوبه خیلی ها 2 روزه ویزاشون رو گرفتند اما تعداد ماهایی که 2 هفتس اینجاییم کم نیست خیلی ها هم باید تا چهار شنبه بمونن چون به تعطیلی خوردن .
من اگه عقل الانم رو داشتم 100% بی بروبرگشت پروازمو ترکیش میگرفتم که هرروز به ایران پرواز داره و برای برگشت لازم نیست چندروز اینجا بیخودی صبر کنم.ترجیحا به جای هتل به hustle ویا پانسیون میرفتم که امکان آشپزی هم داره(آنکارا دو تا HUSTLE خوب داره شبی75 لیر که فقط یکیشون برای ما مناسبه چون اون یکی دوره) بچه ها غذا های این ترکا خیلی کمه به نسبت هم گرونه از همه بهتر هم همون KFC هست.تور من 7 روزه بود و برای هفته دوم اقامت توی آنکارا باید به هتل 3* شبی 60 دلار میدادم که خیلی بود برای همین دنبال یه جای حوب گشتم تمام این اطراف کمتر ازین قیمت پیدا نکردم شبی 50 لیر که یه ربع پیاده روی تا سفارت دارم خیلی هم تمیز و مطمئنه امکان آشپزی هم داره.لطفا این قضیه رو جدی بگیرین خیلی ها اینجا فکر هفته دوم نبودن و الان اصلا وضع مناسبی ندارن.
در آخر هم آرزو دارم خنده رو روی لبای تک تکتون ببینم با ویزاهای خوشگلتون ببخشید سرتون رو درد آوردم امیدوارم این تجربه های من به درد یکنفر هم که شده بخوره و کارش اینجا گیر نکنه.
میشه آدرس جایی که میگید 50 لیره را بدید؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
طبق قوانین مهاجرسرا هرگونه تبلیغی در این سایت ممنوع میباشد لطفا از نوشتن هرگونه موردی که تبلیغ برای شخص حقیق یا حقوقی باشد خودداری کنید.
جهت معرفی مواردی که از خدماتشان استفاده کردید و راضی بودید ازگزینه پیام شخصی به افرادی که نیاز به این خدمات دارند استفاده کنید..
پست های مرتیط عدم تایید شد.
متاسفانه نشد،