کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان خوبم،چند نكته بگم....اول اين كه براي رفتن به سفارت زمان بندي خيلي مهمه،من ساعت دو سفارت بودم ولي ديدم همه از دوازده يك اونجا بودن و يك صف طولاني ، اين طور كه گفتند از يك و نيم درب سفارتو باز كردند،تا ساعت سه فقط پذيرش مي كنند و من دو سه تا مونده به آخر بودم،بنابراين زود بريد،روز پنج شنبه هم سر ساعت يازده و نيم و يا زودتر اونجا باشيد،من به خاطر ترافيك دو دقيقه مونده به دوازده رسيدم،و سر ساعت دوازده در رو بست!!شانس آوردم مگر نه ميوفتاد واسه يكشنبه.
همونطور كه قبلاً گفتم واكسن آبله مرغون دو نوبته هستش،پس ٢٥٠ درهم واسه اين موضوع حتماً كنار بذاريد.
روز يكشنبه كه ميخواستيم با اتوبوس بريم ابوظبي،بليط فروش گفت بده نول شارژ كنم و به جاي ٢٥ درهم شد،بيست درهم. اما پنجشنبه كه به همين خيال بودم ، طرف گفت نه همون ٢٥ درهم كم ميشه!! نميدونم شايد يه روز خاص بود.
اگه ثانيه ها واستون مهمه ميتونيد به جاي اتوبوس از تاكسي استفاده كنيد (توي همون ايستگاه الغبيبه) نفري ٥٠ درهم و نيم ساعت زودتر ميرسيد.شنبه صبح تجربه كرديم چون مي خواستيم به مديكال ابوظبي زودتر برسيم.
با چند نفر كه توي سفارت صحبت مي كردم،دعاي خيرشون پشت سر مليكا بود و مي گفتند اگه مليكا نبود ان ام سي دبي ما رو به علت ازحام جمعيت نمي پذيرفت و جواب رو هم يكشنبه صبح دادند فقط به خاطر سفارش مليكا،
و اما نكته ي خيلي مهم واسه تمديد مديكال،با اجازتون از همه نوع مهاجرتي مديكال جديد مي خواستند، شما بايد در بدو ورود مديكالتون اعتبار داشته باشه،اونا كه نميدونن شما چقدر بعد از دريافت ويزا ميخواين بريد،شايد روزهاي آخر ويزا رفتيد ،بنابراين بايد تمديد كنيد،بودند افرادي كه مديكال جديد نداشتند و سفارت بهشون گفت بريد سه شنبه با مديكال جديد بياين،تازه طرف گفت واسه تمديد اقامت آمريكا اومده....
ما مديكالمون ١٤ جون بود،تاريخ صدور ويزا ١٧ جون هستش اما تاريخ اكسپاير ويزا،١٤ شش ماه بعده. يعني اينقده مهمه!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-21 ساعت 11:42)anahita 62 نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 11:02)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان می شه لطفا منو راهنمایی کنید من تصمیم گرفتم ویزای خودم و دخترمو برم گیرم شوهرم هنوز کلیر نشده. می خواستم بدونم خودم برم بگیرم یا با آزانسها اعتماد کنم ؟؟ و اینکه اعتبار وایزای من و دخترم تا 9 شهریور می شه در واقع همون تاریخ اکسپایر مدیکال هست بعد از اخذ ویزا بهترین زمان برای ورود به آمریکا کی خوبه؟
این یه نظر شخصی هستش ولی من جای شما بودم حتما خودم میرفتم.شما باید قبل از 9 شهریور وارد آمریکا بشید .
درسته که باید قبل از 9 شهریور برم ولی شنیدم اون مدتی که در امریکا هستی مثلا یک ماه , ویزا هم باید اعتبار داشته باشه درسته؟ دوستان لطفا راهنمایی منید برام خیلی مهمه
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، sami8000 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، soli asali
چقدر دوست دارم دوستان گلم كلير بشن . به دوستاني كه كلير شدن هم تبريك مي گم . چقدر سخت است انتظار .سفارت ارمنستان هم كه خوابيده دو روز هم تعطيله .
اين هم تبريك دوباره به همه دوستان.?????????
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
(2014-06-21 ساعت 12:18)قصه گو نوشته:  دوستان خوبم،چند نكته بگم....اول اين كه براي رفتن به سفارت زمان بندي خيلي مهمه،من ساعت دو اونجا بودم ولي ديدم همه از دوازده يك اونجا بودن و يك صف طولاني ، اين طور كه گفتند از يك و نيم درب سفارتو باز كردند،تا ساعت سه فقط پذيرش مي كنند و من دو سه تا مونده به آخر بودم،بنابراين زود بريد،روز پنج شنبه هم سر ساعت يازده و نيم و يا زودتر اونجا باشيد،من به خاطر ترافيك دو دقيقه مونده به دوازده رسيدم،و سر ساعت دوازده در رو بست!!شانس آوردم مگر نه ميوفتاد واسه يكشنبه.
همونطور كه قبلاً گفتم واكسن آبله مرغون دو نوبته هستش،پس ٢٥٠ درهم واسه اين موضوع حتماً كنار بذاريد.
روز يكشنبه كه ميخواستيم با اتوبوس بريم ابوظبي،بليط فروش گفت بده نول شارژ كنم و به جاي ٢٥ درهم شد،بيست درهم. اما پنجشنبه كه به همين خيال بودم ، طرف گفت نه همون ٢٥ درهم كم ميشه!! نميدونم شايد يه روز خاص بود.
اگه ثانيه ها واستون مهمه ميتونيد به جاي اتوبوس از تاكسي استفاده كنيد (توي همون ايستگاه الغبيبه) نفري ٥٠ درهم و نيم ساعت زودتر ميرسيد.شنبه صبح تجربه كرديم

خیلی تبریک میگم . ویزا مبارکتون باشه .

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
(2014-06-21 ساعت 11:26)byazdani نوشته:  سلام دوستان
ما هم بعد از حدود 260 روزز به کلیر شده های ستاره دار پیوستیم. همسرم اکی شد و من همچنان منتظر
یه جورایی استرسمون بیشتر از قبل شده چون نگرانیم من کلیر نشم و واقعا اینکه یکی از دو نفر ویزا نگیره خیلی سخته. مثل دوستمون پری پری در سفارت ابوظبی. برامون دعا کنید دوستان

تبريك ميگم، اميدوارم نفر دوم هم زودتر كيلير بشه و با هم بريد.
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار
تشکر کنندگان: قصه گو ، reasonable ، reza_norouzi ، آلیس-1980 ، Narvan ، sal0811 ، sami8000 ، pari pari ، soli asali ، ffrfar ، nedaba
(2014-06-21 ساعت 12:18)قصه گو نوشته:  دوستان خوبم،چند نكته بگم....اول اين كه براي رفتن به سفارت زمان بندي خيلي مهمه،من ساعت دو اونجا بودم ولي ديدم همه از دوازده يك اونجا بودن و يك صف طولاني ، اين طور كه گفتند از يك و نيم درب سفارتو باز كردند،تا ساعت سه فقط پذيرش مي كنند و من دو سه تا مونده به آخر بودم،بنابراين زود بريد،روز پنج شنبه هم سر ساعت يازده و نيم و يا زودتر اونجا باشيد،من به خاطر ترافيك دو دقيقه مونده به دوازده رسيدم،و سر ساعت دوازده در رو بست!!شانس آوردم مگر نه ميوفتاد واسه يكشنبه.
اگه ثانيه ها واستون مهمه ميتونيد به جاي اتوبوس از تاكسي استفاده كنيد (توي همون ايستگاه الغبيبه) نفري ٥٠ درهم و نيم ساعت زودتر ميرسيد.شنبه صبح تجربه كرديم

ازتون تشکر میکنم بابت اطلاعات مفیدتان و برایتان بهترین آرزوهارا دارم .
اگر لطف کنید توضیحات بیشتری بدهید و ما از تجربیات شما بهره مند بشیم ازتون بسیارسپاسگزار خواهم بود. از همون لحظه ا ی که به سفارت میرسیم (دم در چه مدارکی را میبینند که بگذارند برویم داخل؟ آیا اجازه میدهند همه اعضای خانواده داخل شوند؟ و همینطور موقع پس گرفتن پاسپورت چه مراحلی رو باید طی کنیم؟) اگر امکانش هست با جزئیات برایمان توضیح دهید
متشکرم
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
چرا اینجا من هیج پستی از عزیزان پیشکوت و پرانرژی نمیبینم. نکنه روند کند شده کار سفارتها روی انژری شما تاثیر گذاشته...؟؟
متاسفانه نشد،
(2014-06-21 ساعت 12:49)shahryar7021 نوشته:  چرا اینجا من هیج پستی از عزیزان پیشکوت و پرانرژی نمیبینم. نکنه روند کند شده کار سفارتها روی انژری شما تاثیر گذاشته...؟؟
سلام عمو شهريار
سولي عسلي كي از بند اسارت در مياد؟ دلمون تنگ شدهSad
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
فکر کنم کارمندای سفارتها بست پای تی وی هاشون نشستن Big Grin
چرا خبری از ایروان نیست
یعنی ویزا به ما میرسه
ذوستان حداقل بیاین یه آماری بدین دلمون خوش بشه
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-06-21 ساعت 12:49)shahryar7021 نوشته:  چرا اینجا من هیج پستی از عزیزان پیشکوت و پرانرژی نمیبینم. نکنه روند کند شده کار سفارتها روی انژری شما تاثیر گذاشته...؟؟

سلام عمو شهریار عزیز
البته من پیشکسوت نیستم اما اعلام می کنم که تا آخرین لحظه و تا آخرین قطره خونم با دوستان گلم تو مهاجرسرا خواهم بود چون خیلی به گردن من حق دارن و من ویزامو مدیون اونا و شما هستم.
مرسی که همیشه در کنار ما هستی.
شاد باشین مثل شکوفه ها.
(2014-06-21 ساعت 13:04)peymanpakd نوشته:  
سلام عمو شهريار
سولي عسلي كي از بند اسارت در مياد؟ دلمون تنگ شدهSad
پیمان جان سولی که در بند نیست...اتفاقا بعد از باز شدن تایپیک پست هم گذاشت...

(2014-06-21 ساعت 13:13)reza_norouzi نوشته:  

سلام عمو شهریار عزیز
البته من پیشکسوت نیستم اما اعلام می کنم که تا آخرین لحظه و تا آخرین قطره خونم با دوستان گلم تو مهاجرسرا خواهم بود چون خیلی به گردن من حق دارن و من ویزامو مدیون اونا و شما هستم.
مرسی که همیشه در کنار ما هستی.
شاد باشین مثل شکوفه ها.
بسیار ممنون رضا جان....
ایشالله به همین زودی لبخند زیادی به لبهای دوستان عزیزمون میشینه....Wink
متاسفانه نشد،
براي مديكال،مدارك قبلي ، سه قطعه عكس ٥*٥ ، پاسپورت، اصل كارت هاي زرد كه آپديت شده اند، برگه ي دعوت به مصاحبه همون اولي كه شماره ي كيس نامبر توش قيد شده، و اصل مطلب پول، نامه هاي آبله مرغون رو هم حتماً ببريد، اين واكسن دو نوبت داره ، كه به دخترم تزريق كردند،٢٥٠ درهم. و توصيه مي كنم نيازي به گپي براي ارائه دادن نيست ، خودشون چه در مديكال و چه در سفارت گپي مي گيرن،شما ولي براي بايگاني خودتون داشته باشيد. اصل كارت زرد ها رو برمي گردونن.
براي سفارت،برگه ي گليرنس،مديكال جديد بدون عكس قفسه سينه، پاسپورت قاعدتاً !!!
باز هم مي گم ، خودشون با استاندارهاي خودشون گپي مي گيرن،
مديكال صبح زود ساعت هشت!!! اونجا باشيد،كه صف طولانيه ، سفارت قبل لز ساعت دو اونجا باشيد كه باز هم صف طولانيه !! و سرساعت سه درو مي بندند.پنج شنبه قبل از يازده و نيم سفارت باشيد كه دوازده درو مي بندن، كلاً سر ساعت درو مي بندن و با كسي شوخي ندارن و گريه و آه و ناله و نشان دادن بليط هم فايده اي نداره!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-21 ساعت 12:22)عاطفه سروش نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 11:42)anahita 62 نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 11:02)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان می شه لطفا منو راهنمایی کنید من تصمیم گرفتم ویزای خودم و دخترمو برم گیرم شوهرم هنوز کلیر نشده. می خواستم بدونم خودم برم بگیرم یا با آزانسها اعتماد کنم ؟؟ و اینکه اعتبار وایزای من و دخترم تا 9 شهریور می شه در واقع همون تاریخ اکسپایر مدیکال هست بعد از اخذ ویزا بهترین زمان برای ورود به آمریکا کی خوبه؟
این یه نظر شخصی هستش ولی من جای شما بودم حتما خودم میرفتم.شما باید قبل از 9 شهریور وارد آمریکا بشید .
درسته که باید قبل از 9 شهریور برم ولی شنیدم اون مدتی که در آمریکا هستی مثلا یک ماه , ویزا هم باید اعتبار داشته باشه درسته؟ دوستان لطفا راهنمایی منید برام خیلی مهمه

سلام
تا جای که من میدونم شما باید تا آخر سپتامبر ویزاتون رو گرفته باشید،واسه ورود به آمریکا تا زمانی که ویزاتون اعتبار داشته باشه وقت هستش،اگر کسی اطلاعات کاملتر و صحیحی داره جمله منو اصلاح کنه لطفاً،مرسی
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-21 ساعت 02:21)masoudyara نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 01:21)آلیس-1980 نوشته:  سلام دوستان من 11 روز پیش ایمیل فرستادم سفارت ابوظبی که بپرسم آیا نیاز هست ترجمه ی کارت پایان خدمت همسرم رو بفرستم یا نه چون موقع مصاحبه ازمون نگرفتن. ولی هنوز جوابی ندادن.کسی میدونه که این موضوع روی کلیرنس تاثیری می زاره یا نه آخه زمان زیادی تا پایان لاتاری 2014 نمونده .لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه. خیلی توی تاپیکها سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم . ممنون می شم.

شما می خواستید بدید و اونا نگرفتن یا فراموش کردید بدید؟آخ این موضوع خیلی عجیبه
دوباره ایمیل بزنید خیلی مهمه.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-21 ساعت 03:34)artam2 نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 03:00)masoudyara نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 02:55)USA2014 نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 02:45)masoudyara نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 02:43)USA2014 نوشته:  دوست گلم دقیقا مشکل ما هم همینه چون از همسرم هیچ مدرکی در رابطه با سربازی و تحصیل نگرفتن!!!!!!! امیدوارم مشکلی نباشه اگه جوابتون رو دادن منو بی خبر نزارید. مرسی
کارمند سفارت زیاد حواسش جمع نیست اگه شما مدرکی رو کم بدید ممکن اونا هم فراموش کنن یادآورخی کنن.ولی اگه مدرکی رو برگردونن موضوع فرق میکنه.
راستش ما همه مدارک رچ کامل دادیم ولی هی یا برمیگردوند یا یه چیزی میگفت....از بس بی حوصله و بداخلاقه این خانم به هیچی درست توجه نمیکنه... ما بعدش متوجه شدیم این مدارکو برگردونده به ما. نمیدونم سهوا بوده یا عمدا? ولی بر فرض که دانسته اینارو برگردونده باشه به ما!! این چه مفهومی داره?
امیدوارم دیگر دوستان جوابتون رو بدن.من فکر میکنم اگه برگردونده مشکل خاصی نباشه ولی اگه جای شما بودم پیگیری میکردم با ایمیل.
دوستان نگران نباشيد، از همسر من هم ترجمه مدرك معافيت را نگرفت و كلا هيچ مدرك تحصيلي از همسرم نخواست چون برنده اصلي من بودم
نمیدونم ما ایرانیها چرا همش دنبال یه سوراخ هستیم که به خودمون گیر بدیم،خوب مدارک رو نگرفتن چون لازم نبوده،از من هم مدارک مالی رو نگرفتن و فقط از خانمم رو گرفتن،برید بشینید زبان بخونید،هممون میریم آمریکا انشالله
تشکر کنندگان: poem ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان