موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='byazdani' pid='515065' dateline='1403333785']
سلام دوستان
ما هم بعد از حدود 260 روزز به کلیر شده های ستاره دار پیوستیم. همسرم اکی شد و من همچنان منتظر
یه جورایی استرسمون بیشتر از قبل شده چون نگرانیم من کلیر نشم و واقعا اینکه یکی از دو نفر ویزا نگیره خیلی سخته. مثل دوستمون پری پری در سفارت ابوظبی. برامون دعا کنید دوستان
[/
سلام تبریک تبریک
اصلا نگران نباشید ما هم مثل شما هستیم من و دخترم ویزامون امادست ولی شوهرم نه
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 11:15)20142ddc نوشته: (2014-06-21 ساعت 11:02)عاطفه سروش نوشته: سلام دوستان می شه لطفا منو راهنمایی کنید من تصمیم گرفتم ویزای خودم و دخترمو برم گیرم شوهرم هنوز کلیر نشده. می خواستم بدونم خودم برم بگیرم یا با آزانسها اعتماد کنم ؟؟ و اینکه اعتبار وایزای من و دخترم تا 9 شهریور می شه در واقع همون تاریخ اکسپایر مدیکال هست بعد از اخذ ویزا بهترین زمان برای ورود به آمریکا کی خوبه؟
سلام دوست عزیز
بهتره خودتون تشریف ببرید وتا قبل از ۹ شهریور برای رفتن به آمریکا اقدام کنید.چون همانطورکه میدونید حدودا" ۹ مهر مصادف با آخر سپتامبره.پس برای اینکه مجددا" هزینه مدیکال رو متحمل نشیدهر چه سریعتر اقدام کنید منطقی تره.
سلام دوست عزیز
من پیشنهاد میدم در اینکه زودتر برید ویزاتونو بگیرید شک نکنید چون ممکنه گرفتن ویزای شما کلیر شدن همسرتونو تسریع کنه. اما به نظرم برای اینکه فرصت بیشتری برای رفتن به آمریکا داشته باشید مدیکالتونو تمدید کنید. ما که اینقدر هزینه کردیم تا حالا اینم روش. به این ترتیب اگر ان شاء الله همسرتون هم تا آخر سپتامبر کلیر بشن میتونید همراه هم تشریف ببرید آمریکا.
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها می شه لطفا منو راهنمایی کنین
من نمی خوام دیگه مدیکالو تمدید کنم تاریخ اکسپایرش 9 شهریوره کی باید اولین ورود باشه؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
من ویزا میخوام.
حقمه ، میخوامش!
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-21 ساعت 11:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-21 ساعت 11:38 توسط عاطفه سروش.)
(2014-06-21 ساعت 11:33)byazdani نوشته: (2014-06-21 ساعت 11:15)20142ddc نوشته: (2014-06-21 ساعت 11:02)عاطفه سروش نوشته: سلام دوستان می شه لطفا منو راهنمایی کنید من تصمیم گرفتم ویزای خودم و دخترمو برم گیرم شوهرم هنوز کلیر نشده. می خواستم بدونم خودم برم بگیرم یا با آزانسها اعتماد کنم ؟؟ و اینکه اعتبار وایزای من و دخترم تا 9 شهریور می شه در واقع همون تاریخ اکسپایر مدیکال هست بعد از اخذ ویزا بهترین زمان برای ورود به آمریکا کی خوبه؟
سلام دوست عزیز
بهتره خودتون تشریف ببرید وتا قبل از ۹ شهریور برای رفتن به آمریکا اقدام کنید.چون همانطورکه میدونید حدودا" ۹ مهر مصادف با آخر سپتامبره.پس برای اینکه مجددا" هزینه مدیکال رو متحمل نشیدهر چه سریعتر اقدام کنید منطقی تره.
سلام دوست عزیز
من پیشنهاد میدم در اینکه زودتر برید ویزاتونو بگیرید شک نکنید چون ممکنه گرفتن ویزای شما کلیر شدن همسرتونو تسریع کنه. اما به نظرم برای اینکه فرصت بیشتری برای رفتن به آمریکا داشته باشید مدیکالتونو تمدید کنید. ما که اینقدر هزینه کردیم تا حالا اینم روش. به این ترتیب اگر ان شاء الله همسرتون هم تا آخر سپتامبر کلیر بشن میتونید همراه هم تشریف ببرید آمریکا.
خیلی خیلی ممنونم از جوابتون
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 11:02)عاطفه سروش نوشته: سلام دوستان می شه لطفا منو راهنمایی کنید من تصمیم گرفتم ویزای خودم و دخترمو برم گیرم شوهرم هنوز کلیر نشده. می خواستم بدونم خودم برم بگیرم یا با آزانسها اعتماد کنم ؟؟ و اینکه اعتبار وایزای من و دخترم تا 9 شهریور می شه در واقع همون تاریخ اکسپایر مدیکال هست بعد از اخذ ویزا بهترین زمان برای ورود به آمریکا کی خوبه؟
این یه نظر شخصی هستش ولی من جای شما بودم حتما خودم میرفتم.شما باید قبل از 9 شهریور وارد آمریکا بشید .
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان گل
تبریک به پاییز و poopak بابت کلیر شدنشون انشاله که مبارکتون باشه
بچه ها بیاین یه هورا دسته جمعی براشون بکشیم که صداش پیج و بترکونه (آخه موقع کلیر شدن سایت بسته بوده )هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
راستی راستی از همه دوستانی که کلیرشدن و همچنان با ما کلیرنسیها هستن تشکر میکنم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-21 ساعت 11:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-21 ساعت 11:49 توسط nasim.)
مدیکال اعتبارش 6 ماه نیست ! بلکه 5 ماه تمام هست ! بعنی منی که مصاحبم 8 آپریل بود و اعتبار مدیکال و زده 31/08 . یعنی 31 ماه آگوست !!! من دارم کم کم به این نتیجه می رسم که همه مجبور شیم مدیکال و تمدید کنیم شایدم اینم یک نوع ازبیزینس هست !!!! ...... چی بگم جای این چند نقطه هر چی دوست داشتین بزارین آزادین !!!!! من خیلیییی عصباانیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،
آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 11:31)قصه گو نوشته: (2014-06-21 ساعت 11:26)byazdani نوشته: سلام دوستان
ما هم بعد از حدود 260 روزز به کلیر شده های ستاره دار پیوستیم. همسرم اکی شد و من همچنان منتظر
یه جورایی استرسمون بیشتر از قبل شده چون نگرانیم من کلیر نشم و واقعا اینکه یکی از دو نفر ویزا نگیره خیلی سخته. مثل دوستمون پری پری در سفارت ابوظبی. برامون دعا کنید دوستان
من دعا مي كنم برات مشكلت آسون بشه،عمت پريشون بشه،درد تو درمون بشه،
چون اين لحظه ها رو تجربه كردم ميدونم چقدر سخته وچقدر نگراني به دنبال داره،ولي برادر من انرژي مثبت تموم بچه ها پشت سر شما پيش كسوت هاست،ايمان داشته باش به آغاز فصل سبز
شک نکنید شما هم می گیرید ایشالا. انرژی مثبت داشته باشید فقط!
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه کسی آپدیت نشه اما یک دفعخ کلیر بشه ما از 15 می که اولین آپدیت مون بوده تا الان آپدیت نشدیم

:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
کسی از دوستان اطلاع داره که تا الان چند تا ویزا صادر شده و چند تا ویزا باقی مونده ؟
و تا چه شماره ای کلیر شدن ؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 11:43)m_nikparvaz نوشته: سلام به همه دوستان گل
تبریک به پاییز و poopak بابت کلیر شدنشون انشاله که مبارکتون باشه
بچه ها بیاین یه هورا دسته جمعی براشون بکشیم که صداش پیج و بترکونه (آخه موقع کلیر شدن سایت بسته بوده )هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
راستی راستی از همه دوستانی که کلیرشدن و همچنان با ما کلیرنسیها هستن تشکر میکنم
تبریک به همه دوستان کلییر شده
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه بخوام با ابوظبی مکاتبه کنم و ایمیل رو از جانب همسرم بفرستم که زیرمجموعه است توی قسمت I am the باید چی بزنم؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-21 ساعت 12:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-21 ساعت 12:15 توسط jojo_hami.)
(2014-06-21 ساعت 11:49)nasim نوشته: مدیکال اعتبارش 6 ماه نیست ! بلکه 5 ماه تمام هست ! بعنی منی که مصاحبم 8 آپریل بود و اعتبار مدیکال و زده 31/08 . یعنی 31 ماه آگوست !!! من دارم کم کم به این نتیجه می رسم که همه مجبور شیم مدیکال و تمدید کنیم شایدم اینم یک نوع ازبیزینس هست !!!! ...... چی بگم جای این چند نقطه هر چی دوست داشتین بزارین آزادین !!!!! من خیلیییی عصباانیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
عصبانی نباش نسیم جان. تو دعا کن به ما ویزا بدن من از صمیم قلب حاضرم پول مدیکال را بهشون تقدیم کنم..البته نه که فکر کنی آدم پولداریما ولی به نظر من ارزششو داره.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....