موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
عمو شهريار گل،
اداره آب هم قبل از قطع كردن اعلام ميكنه تا مردم حداقل آفتابه هارو پر كنن، اگه ميشه شما هم قبلش بگيد تا حداقل صفحه هاي نخوندمون و save كنيم كه بعدا بخونيم.

پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-24 ساعت 12:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-24 ساعت 12:17 توسط shilan.)
(2014-06-24 ساعت 11:59)medexk نوشته: (2014-06-24 ساعت 10:07)پائیز نوشته: (2014-06-24 ساعت 09:54)Ramin geologist نوشته: (2014-06-24 ساعت 09:33)alimomen نوشته: فکر کنم سهمیه ماهیانه به ته رسیده به خاطر همینه که چیزی اعلام نمیکنن و احتمال زیاد هم تو این هفته خبری نیست تا جون تموم بشه
علی آقا جون ما که خیلی وقته تموم شده و به لب رسیده
نه فدات شم تمام نشده در مورد آنکارا بگم که امروز و فردا کولاک میکنه فکر کنم حدود ۱۵ تا ۲۰ نفر رو اعلام کنه
آقا کولاک ینی 20 نفر ؟ میدونی که اگه بخوان هر یکی دو هفته فقط 20 تا 30 نفر کلیر کنن یعنی تعداد زیادی سرشون بی کلاه میمونه ؟
فعلا فضا نا امید کننده است خودمونو گول نزنیم .
بچه ها این که میگید درست نیست نا امید نباشید .هفته ای 20 تا کیس میشه ماهی تقریبا 160 نفر اگه میانگین تعداد افراد رو 2 بگیریم یا اگه به صورت تعداد کیس در نظر بگیریم حدود 80 کیس در ماه .تا الان اینایی که مصاحبه رفتن چن تا کیس منتظرن ؟ تازه بیشتر از اینام میشه مگه چن نفر کلیری داریم میشه نگران تعدا نباشید مهم اینه که دارن به ترتیب جلو میرن
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 11:13)shahryar7021 نوشته: دوستان عزیز سلام
مشکلات سایت بخاطر چندین موضوع و لی مهمترین اینها تغییرات در سرور هستش یه سری مشکلات فنی هم سایت داره داریم دونه دونه برطرف میکنیم من به شخصه به همه قول میدم با تمام توان پیگیر کارها باشم ممنون ار صبر شما
شهریار جان پیشنهاد میکنم زحمت ساخت یه وبلاگ رو بکشید که در صورت قطعی بچه ها اونجا دور هم جمع بشن.آخه واقعا فشار روحی روی همه الان زیاده و همین دور هم بودن یه آرامش خاطر ایجاد میکنه.موافقین این پیشنهاد لایک کنن تا مدیریت ترتیب اثر بدهند.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
آنکارااااااااااااااااااااااااااااااا لطفاااااااااااااااااااااااااااا ما منتظریم .
الان دارم میرم سر کار عصر که برگشتم لطفا کلی کلیر کن .........
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
با اجازه مدير محترم آقا شهريار
ببخشيد اگه مطلب بي ربطه ولي خيلي مهمه...
دوستان :
در اين فرصت باقيمانده رزومه هاي كاريتون رو در سايتهايي كه free resume evaluatio انجام مي دهند آپلود كنيد و رزومتون رو اصلاح كنيد ...
با سرچ عبارت بالا تو گوگل كلي سايت در اين زمينه معرفي ميشه كه ميتونين امتحان كنين...
مطمئناً بعد از كلير شدن بقدري كار داريم كه فرصتي براي اين نوع كارها باقي نمي مونه...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 07:17)Aroma نوشته: (2014-06-22 ساعت 22:33)ssafaye66 نوشته: (2014-06-13 ساعت 22:59)KIMIA2005 نوشته: (2014-06-13 ساعت 22:41)feel نوشته:
دوستان این ۱۶۵ دلار چه جوری باید پرداخت کنیم و کی
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
بچه ها مگه نمیگن 165 دلار رو توی فرودگاهم میتونیم پرداخت کنیم؟ خوب چه دلیلی داره الان پرداخت کنم؟
دوستاني بودند كه درايران زود پرداخت كردند ووقتي رسيدند يك ماهه كارت سوشيال و گرين كارت اومده . ولي كسي را مي شناختم كه تازه رسيده امريكا پرداخت كرده سه ماه طول كشيده گرين كارتش بياد .
چه درد و سرا... 
نمیخوام!! بذار سه ماه دیرتر بیاد!!!
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-24 ساعت 12:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-24 ساعت 12:57 توسط arash12.)
با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا می خواستم چند مطلب رو بابت رفع نگرانی دوستان عرض کنم:
اول اینکه هنوز ۳ماه وقت تا پایان هست دومین مطلب من شنیدم احتمال اینکه بعد از ۳۰ سپتامبر کلیرها ادامه پیدا کنه هست البته خبر قطعی نیست ولی یکی از دوستان گفت که با کی سی سی صحبت کرده اونا گفتند در صورتی که ویزا کم نیاد احتمالش وجود داره سومین مطلبی که می خواستم بهتون بگم در ارتباط با شرایطمونه دوستان دقت کنید وضعیت ما از دوستان ۲۰۱۳ بدتر که نیست شرایط تازه بهترم شده ولی پارسال با همین شرایط بد ۹۰٪ ویزا گرفتند و فقط ۱۰٪ ویزا نگرفتند که البته اونا دلایل خودش رو داره مثلا من دیدم یکسری از سفارت انکارا ویزا بهشون نرسیده که سفارت انکارا بیش از ۱۰۰۰ کیس رو باید بررسی می کرده و بدلیل حجم خیلی بالا و کم اوردن ویزا نتونسته این کار را به سرانجام برسونه ولی امسال ۳ سفارت بطور مساوی مصاحبه کننده داشتن.پس احتمال کم اوردن ویزا کم میشه.در مورد اینکه سفارت نخواهد ویزا بده بدلیل شرایط موجود کشورمون این موضوع هم قابل رده بدلیل اینکه وضعیت موجود کشور از سال پیش بدتر نیست. فقط تنها چیزی که می مونه انتظار شما دوستان عزیز باور کنید این پروسه زمان بره چه کیسایی بودن که بعد از ۱۰ماه کلیر شدن.می دونم خیلی سخته منم خودم دارم این دوره رو طی می کنم ولی باید سعی کنید به هم نیرو بدین باور کنید تمام استرسی که دارین قابل فهم و درکه ولی باید صبر کنید. اول اینکه این ماه هنوز تموم نشده و دوم اینکه ماهای دیگه هم وجود داره. ولی چیزی که من می دونم اکثر کلیر ها در ۲ما اخر اتفاق میفته. یعنی در ۲ ماه اگوست و سپتامبر دوستان کلیر میشن.پس صبور باشید. با تشکر
اینم انرژی مثبت امروز
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
منم اول ماه جولای(هفته دیگه) آنکارا هستم اگر دوستان کاری سوالی دارن در خدمتم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
چرا ابوظبی بیکـــــــــــــار نشسته اونوقت ما داریم اینجا کلافه میشیــــم
یال کلیر کن یالا ابوظبی یالا ایروان یالا آنکارا
بچه های بی سفارت ایران منتظرن
در انتظار قبولی
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='arash12' pid='515824' dateline='1403598418']
با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا می خواستم چند مطلب رو بابت رفع نگرانی دوستان عرض کنم:
اول اینکه هنوز ۳ماه وقت تا پایان هست دومین مطلب من شنیدم احتمال اینکه بعد از ۳۰ سپتامبر کلیرها ادامه پیدا کنه .....
ضمن تشکر از شما
میخواستم بگم اولا لطفا قضیه ادامه ی صدور ویزا بعد از سپتامبرو کاملا بیخیال بشید ،وقتی همه جا به طور رسمی اعلام میکنن که جریان هر لاتاری تا پایان سپتامبر یعنی پایان سال مالی امریکاست، واقعا الان مطرح کردن یک حرف بدون سند و مدرک و از شنیده ها ... اصلا منطقی نیست،حتی اگه شنیده باشین که یکی از خود اوباما شنیده،چون برخی ممالک قانون دارن!
ثانیا تا جایی که ما انجمن و منتظرسرای 2013 رو مطالعه کردیم میانگین انتظارها خیلی پایینتر ا امسال بود و تقریبا سفارتها هیچوقت کلیر کردن رو متوقفنکرده بودن،امسال اگه تا الان با مابوده باشین میدونین که کلا تا 7-8ماه کارکلیر کردن خوابیده بود.
کاش دلایل بهتری برای خوشبینی داشتیم!
الانم که این ایروان مارو 2 هفته س چشم به راه گذاشته و هیچی به هیچی! واقعافشار روری کیسهای 3000 تا 4000 زیاده چون موقع کارنتی که دیرتر و قطره ای کارنت شدیم ،کلیرانس هم که تا به ما رسید دوباره استوپ کرد! البته چند نفری از عزیزانم که از قبل 3000 منتظرن که دیگه بیشتر حق دارن خسته باشن...
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز
به سايت سيس اهميت ندهيد چون وقتي سفارت ايروان را چك ميكنيد اولين شماره آسيا از آخر ٢٨٨١ هست را در سيس ميزنيد ap ميزند به آپديت ها هم پس توجه نكنيد . ممنون
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستام من 22 کلیر شدم میخواستم بدونم تا کی میتونم برم ویزاما بگیرم