کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام
امیدوار بودن قسمتی از وجود من است در بدترین شرایط هم همیشه من روزنه های نور را دنبال کرده ام از اولین روزها می دانستم یک ضرب. ویزا می گیرم نمی دانم چرا این حس خوب همیشه دنبال من بوده اما یک جور دانایی نسبت به فردایی بهتر من را همیشه سر پا نگه داشته الان هم منتظر کلیر شدن همسرم هستم اما نمی دانم چرا حتی یک ذره هم نا امید. یا نگران نیستم به خدا اگر مشکلاتی که در این راه سر ما آمد را می‌شنیدید همگی ایمان می آوردید که دنیا نمی تواند جلوی امید بایستد مهم نیست آقای xچی می گوید مهم نیست چقدر باید صبر کنیم چون من ایمان دارم خورشید حتی بعد از تاریک ترین شب ها طلوع می گند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-06-24 ساعت 14:43)attari نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 14:32)candle نوشته:  سلام دوستان.من دیروز سفارت ابوظبی بودم و به نظر خودم بدلیل خدمت سربازی کلیر خوردم.میخواستم بدونم با توجه به شماره کیسم ، بلاخره ویزا بهم تعلق میگیره یا نه.آخه یه آقایی که اونجا بود و انگار خیلی اطلاعات داره - و معرف حضور دوستانم هست-گفته کلا 3500 تا از ایران میگیرند و تا الان هم 3200 تا گرفتن و خودم این دو هفته 70 تا رو ترانسفر میکنم.یعنی تا قبل از سپتامبر سهمیه پر میشه و کلا گفت امیدوار نباش.ولی توضیحات اون منو قانع نکرد و به نظرات دوستان پیشکسوت اینجا بیشتر اهمیت میدم .لطفا راهنمایی فرمایید.با سپاس فراوان
یعنی‌ سر کاریم؟من که کل زندگی‌ و کارمو علاف این ویزا کردم،منم واقعا دارم ناامید میشم

دوست عزیز،
کلیرنس برای همه زمان ثابتی نداره، بسته به مواردی که دارین، اگه به کیس شما شک داشته باشن موارد مورد شک رو چک می کنن. ( FBI Check )
شما از اینکه به چه موردی از شما شک دارن اطلاعی ندارید، و روش پیگیری رو هم نمیدونین. پس اعتماد کنین و با امبد منتظر باشید
2014AS62XX ، تعداد: 2نفر ، مقصد: سن هوزه ، مصاحبه : 19 می 2014 ، نتیجه : کلیرنس
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
اینجا چرا همه ناامیدین؟ من خودم فکر میکردم هیچوقت کلیر نمیشم برای همین داشتم روی آیندم توی ایران فکر میکردم شغلم هم رسمی و حساس بود ولی کلیر شدم این 3 ماه که سرعت کلیری ها خیلی بیشتره شماها به جای اینکه غصه بخورین آماده باشین تا کلیر شدین خودتونو برسونین سفارت برای ویزا پاشین پاشین دیگه این عصر جمعه رو جمع کنین انقدر روحیه خودتون و دوستاتونو خراب نکنین هیچ فکر کردین یه نفرم که امیدواره وقتی میاد این پست ها رو میخونه چه حالی میشه؟
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
(2014-06-24 ساعت 13:29)sjb نوشته:  سلام دوستام من 22 کلیر شدم میخواستم بدونم تا کی میتونم برم ویزاما بگیرم

دوست من در اولین فرصت برین بزودی موج کلیرهای جمعی شروع میشه و واسه مدیکال و سفارت با ازدحام مواجه میشین نمیدونم کدوم سفارتین اما واسه ابوظبی و انکارا اگه به ماه رمضان نخورین بهتره
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، poem ، pari pari ، nedaba ، medexk ، Tabassomshojaat ، soli asali ، shilan ، mehdi2014
(2014-06-24 ساعت 14:54)مامان خانم نوشته:  سلام
امیدوار بودن قسمتی از وجود من است در بدترین شرایط هم همیشه من روزنه های نور را دنبال کرده ام از اولین روزها می دانستم یک ضرب نخمی گیرم نمی دانم چرا این حس خوب همیشه دنبال من بوده اما یک جور دانایی نسبت به فردایی بهتر من را همیشه سر پا نگه داشته الان هم منتظر کلیر شدن همسرم هستم اما نمی دانم چرا حتی یک ذره هم نا امید. یا نگران نیستم به خدا اگر مشکلاتی که در این راه سر ما آمد را می‌شنیدید همگی ایمان می آوردید که دنیا نمی تواند جلوی امید بایستد مهم نیست آقای xچی می گوید مهم نیست چقدر باید صبر کنیم چون من ایمان دارم خورشید حتی بعد از تاریک ترین شب ها طلوع می گند

مامان خانوم دوست دارم. همیشه حرف دله من رو می زنی. من کلا میونم با آدمای افسرده خوب نیست. کاشکی شما هر روز بیای از این حرفای خوب خوب بزنی
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-06-24 ساعت 09:07)shilan نوشته:  بچه ها اون بالای صفحه بود که شماره صفحه رو عوض میکردی میرفت تو اون صفحه الان دیگه نیست من الان میخوام برم صفحه 600 .سریعترین راهش چیه جواب میخوام لطفا

شیلان عزیز تو قسمت ادرس مرور گر شما نوشته شده -page و بعداز اون خط فاصله شماره صفحه هست تنها شماره 600 را بجای اون شماره فعلی تایپ کنین و بعد اینتر میره به همون صفحه
تشکر کنندگان: alimomen ، alireza7 ، Sara_lphmkf ، janatirad ، آلیس-1980 ، nedaba ، medexk ، soli asali ، shilan ، قصه گو ، mehdi2014
بچه هاى عزيز بدونيد که همه به هدفمون که گرفتن ويزاست ميرسيم. نه تفکر مثبت نه منفى نه حساب کتاب نه هيچ چيز ديگه اى لازم نيست . گرفتن ويزا امرى بديهيه و اصلا نگران نباشيد.
(2014-06-24 ساعت 14:44)2014winner نوشته:  بچه ها نگران نباشین این قضیه برای منم پیش اومد توی هفته 3 بار آپدیت شدم بعدش هم که دوتایی آپدیت شدیم گفتم تمومه اما فکر کنم 15 20 روز بعد بود که کلیر شدیم الان هم که ویزا گرفتم تاریخ کلیرنس رو زده 15 آپریل من 40 روز بعد بود که کلیر شدم !!!! یعنی ممکنه الانم خیلی ها کلیر شده باشن و بهشون نگفته باشن ؟

چه جالب این ابوظبی همه چیش سیکرته من هر چی این ویزا رو گشتم تاریخ کلیر نداره
(2014-06-24 ساعت 15:23)lida55 نوشته:  بچه ها تو رو خدا این 2015 ای ها رو ریابید اینا حتی واسه جواب اتوماتیک ایمیلهایی که به kccزدن هم سر در گمن ما هم اوایل همین طور بودیم

چشم، هوای اونا رو هم داریم. ما که هستیم.
2014AS62XX ، تعداد: 2نفر ، مقصد: سن هوزه ، مصاحبه : 19 می 2014 ، نتیجه : کلیرنس
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
دوستان فایل جدید سیس نیومده اون قبلی (3 جون) را دارم معمولا یه دونه 20 هر ماه میومد که یه مقداری ایراد داشت همیشه ....
ببینیم کارم به کجا کشیده که فایل سیس خراب هم برامون آرزو شده
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba ، soli asali ، shilan
(2014-06-24 ساعت 15:26)alireza7 نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 15:23)lida55 نوشته:  بچه ها تو رو خدا این 2015 ای ها رو ریابید اینا حتی واسه جواب اتوماتیک ایمیلهایی که به kccزدن هم سر در گمن ما هم اوایل همین طور بودیم

چشم، هوای اونا رو هم داریم. ما که هستیم.

تورو خدا فقط اطلاعات غلط ندید. اگر چیزی مطمئن هستید جواب بدید.

پست زیر رو ببینید.

http://www.mohajersara.com/thread-7029-p...#pid515853
خوشحالم.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba ، soli asali ، mehdi2014
(2014-06-24 ساعت 15:04)lida55 نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 13:29)sjb نوشته:  سلام دوستام من 22 کلیر شدم میخواستم بدونم تا کی میتونم برم ویزاما بگیرم

دوست من در اولین فرصت برین بزودی موج کلیرهای جمعی شروع میشه و واسه مدیکال و سفارت با ازدحام مواجه میشین نمیدونم کدوم سفارتین اما واسه ابوظبی و انکارا اگه به ماه رمضان نخورین بهتره
هرچه زودتر بری بهتره اگر من جاش شما بودم همین فردا میرفتم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، pari pari ، آلیس-1980 ، sal0811 ، nedaba ، medexk ، soli asali ، mehdi2014

والا اگر گرفتن ویزاتونم مثل امضا درست کردنتون باشه که اینقدر میگیم بازم پشت گوش میندازید که نور علی النوره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: reza_top60 ، آلیس-1980 ، nedaba ، maryam_a ، soli asali ، shilan ، reasonable
دوستان امروز من همین طوری داشتم سیس رو بررسی میکردم کیس نامبر 6 هنوز ویزا نگرفته خورده تو کار اداری خیلی برام جالب بود
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba ، soli asali ، shilan
(2014-06-24 ساعت 15:19)Hadi2014 نوشته:  بچه هاى عزيز بدونيد که همه به هدفمون که گرفتن ويزاست ميرسيم. نه تفکر مثبت نه منفى نه حساب کتاب نه هيچ چيز ديگه اى لازم نيست . گرفتن ويزا امرى بديهيه و اصلا نگران نباشيد.

تکبیییییییییر به افتخارش
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: Maryrhm ، pari pari ، sal0811 ، آلیس-1980 ، nedaba ، Hadi2014 ، S.gh ، soli asali ، shilan ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان