کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-24 ساعت 18:58)alireza7 نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 18:47)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 18:45)hadi472 نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 18:09)آلیس-1980 نوشته:  دوستان من ایمیل زده بودم سفارت بپرسم که آیا ترجمه ی کارت پایان خدمت که از همسرم موقعه مصاحبه نگرفته بودن لازمه اسکن کنم بفرستم یا هر مدرک دیگه ای اگه لازمه بهم بگید که بفرستم که در جوابم این ایمیل اومد.می زارم اینجا که دوستانی که مشکل مشابه من رو داشتند استفاده کنن.
Thank you for your E-mail, no documents required, you may bring your passports and new medicals any working day Sunday/Tuesday at 2pm, and it takes 3 working days to issue the visa.
- We regret to inform you that your husband’s immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.
All medical exams are valid for 6 month. you need to redo the Medical Exam and submit your passport as soon as possible, as there are limited DV numbers left. Thanks
یعنی چی این؟؟؟ به شما گفتند که ویزا داره تموم میشه؟ مگه شما کلیر شدید؟

یا حضرت عباس واقعا اینو گفتن!!!!!؟

اصلا نمی‌‌فهمم!!!! کلیر شدن فقط تا شماره ۳۰۰۰ اومده!! یعنی‌ بعد از این شماره بقیه برن بوق بزنن !!؟!

دوستان چرا هول میشید.
لطفا دقیق بخونید.
معنی جمله اینه که همه دارن میان و مصاحبه ها داره تموم میشه.
البته همه ویزا ها هم محدود هست ولی نه در این حد که شما رو نگران کنه داش فرشاد

دوست عزیز نگرانی بچه ها از بابت ترجمه قسمت اخر پاراگراف اخر هست.وگرنه کلیت موضوع ایمیل همونیه که شما گفتید. به هر حال امیدوارم که یه جمله روتین باشه.نگران نباشید.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، m_nikparvaz ، alireza7 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014
(2014-06-24 ساعت 18:09)آلیس-1980 نوشته:  دوستان من ایمیل زده بودم سفارت بپرسم که آیا ترجمه ی کارت پایان خدمت که از همسرم موقعه مصاحبه نگرفته بودن لازمه اسکن کنم بفرستم یا هر مدرک دیگه ای اگه لازمه بهم بگید که بفرستم که در جوابم این ایمیل اومد.می زارم اینجا که دوستانی که مشکل مشابه من رو داشتند استفاده کنن.
Thank you for your E-mail, no documents required, you may bring your passports and new medicals any working day Sunday/Tuesday at 2pm, and it takes 3 working days to issue the visa.
- We regret to inform you that your husband’s immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.
All medical exams are valid for 6 month. you need to redo the Medical Exam and submit your passport as soon as possible, as there are limited DV numbers left. Thanks

واي بر ما،
چرا ندونسته ١ حرفي ميزنيد و بعدش گريه و زاري ميكنيد، كجاي اي ايميل گفته ويزا داره تموم ميشه؟ اين كه ويزا تعدادش محدوده ١ چيزيه كه همه ميدونن، اين ايميل هم دقيقا داره به اين موضوع اشاره ميكنه و داره پيشنهاد ميده كه چون تعداد محدوده شما قبل از همسرتون بيايد دنبال ويزاتون، اين چيزيه كه من بعد مصاحبه خودم تو فروردين بهش عمل كردم و با همين پيشنهاد افيسر ويزاي خانومم و قبل از كليري خودم گرفتم،و به دوستاي مهاجر سرا هم اين قضيه رو توضيح دادم، حالا از همه بزرگوارا خواهش ميكنم ندونسته نه حرف بزنن نه ندونسته حرفي و قبول كنن.
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
(2014-06-24 ساعت 19:01)sjb نوشته:  من 2فوریه مصاحبه داشتم کیس نامبرمم 956 ابوظبی و من میر خوام تنها ویزا بگیرم چون شوهرم منصرف شده مجبورم تنها برم

امیدوارم پس شما کیس اصلی‌ باشید.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alireza7 ، pari pari ، masoudyara ، soli asali ، nedaba
(2014-06-24 ساعت 19:10)peymanpakd نوشته:  

واي بر ما،
چرا ندونسته ١ حرفي ميزنيد و بعدش گريه و زاري ميكنيد، كجاي اي ايميل گفته ويزا داره تموم ميشه؟ اين كه ويزا تعدادش محدوده ١ چيزيه كه همه ميدونن، اين ايميل هم دقيقا داره به اين موضوع اشاره ميكنه و داره پيشنهاد ميده كه چون تعداد محدوده شما قبل از همسرتون بيايد دنبال ويزاتون، اين چيزيه كه من بعد مصاحبه خودم تو فروردين بهش عمل كردم و با همين پيشنهاد افيسر ويزاي خانومم و قبل از كليري خودم گرفتم،و به دوستاي مهاجر سرا هم اين قضيه رو توضيح دادم، حالا از همه بزرگوارا خواهش ميكنم ندونسته نه حرف بزنن نه ندونسته حرفي و قبول كنن.
عزیز من شما که فکر میکنید بقیه نمیدونن و شما میدونید باید بهتون بگم در جمله آخر از کلمه left استفاده کرده که یعنی باقی مونده در واقع گفته تعداد محدودی ویزا باقی مونده است.لطفا" وقتی میخواین حرفی بزنید یکم به معنیش توجه کنید
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: USA2014 ، آلیس-1980 ، farshadm999 ، banafsh14 ، pari pari ، soli asali ، artam2
دوستان من صفحه ی قبل کامل متن ایمیل رو ترجمه کردم اگه خواستید بخونیدش.
تشکر کنندگان: alireza7 ، USA2014 ، masoudyara ، m_nikparvaz ، Maryrhm ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014
آلیس ببین چه کردی با ملت.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، masoudyara ، shadi79 ، m_nikparvaz ، soli asali ، shilan ، قصه گو ، nedaba
(2014-06-24 ساعت 18:59)reza16 نوشته:  سلام لطفا خواهشا اگر کسی شماره ملیکا یا اقای مومنی دارد به ما بدهند.

0567889083 ملیکا
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Tabassomshojaat ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014
(2014-06-24 ساعت 11:44)hadi472 نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 11:38)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 11:34)hadi472 نوشته:  سلام دوستان . سفارت از یکی از رفقا مدرک اضافی برای شغلش درخواست کرده. گفته مدرکی که نشون بده دقیقا توی همین شرکتی کار میکنه که اسمشو توی فرمها نوشته و ادعا میکنه اونجا کار میکنه. این مسئله تا حالا برای کسی پیش اومده؟ اگر اطلاعات دارید لطفا راهنمایی کنید که چه جور مدرکی رو باید بفرستند. خودم یه حدسهایی زدم اما شما هم پیشنهادتون رو بنویسد لطفا.

یک گواهی اشتغال به کار با سربرگ شرکت میگیره ترجمه میکنه ارایه میده به سفارت

شرکتشون بهش گفته حتی گواهی اشتغال به کار انگلیسی بهش میدن. یعنی همین کفایت میکنه؟ صورت وضعیت بیمه و بیمه گذار رو از این حرفها که لازم نیست انشالله؟

گواهی اشتغال بکار کفایت خواهد کرد ولی برای اطمینان ایمیل بزنید به سفارت و در این مورد بپرسید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، hadi472 ، mehdi2014
دوستان هول نکنین منم که اوریل کلیر شدم بهشون ایمیل زدم چه مدارکی می خواهین همینو گفتن تازه as soon as possible رو همچین قرمز نوشته بود که ما پریدیم اژانس یادتون باشه تو ماههای اینده عده بسیار کمی در مقایسه با ماههای اول میرن مصاحبه و بیشتر تکلیف کلیر خورده ها باید مشخص شه
جناب masoudyara من هم دقيقا همين و ميگم، خوب اين يه ٢ ، ٢ تا ٤ تاي سادست كه وقتي ١ مقداري محدود باشه و بيشترش رفته باشه ، بخش كمترش باقي ميمونه، اما به اين معني نيست كه فلاني بدو برو بگير كه تموم شدا ! فقط و فقط داره تاكيد ميكونه كه ويزا محوده ، دقيقا عين همين متن و روزه مصاحبه افيسر شفاها گفت. اگر قرار به تموم شدن به اين زودي بود و به اين صريحي ميخواستن بازگو كنن هرگز شماره اي واسه آگوست سپتامبر كارنت نميكردند.من نه قصد بي ادبي نه بي احترامي به هيچ شخصي و ندارشتم و ندارم، اگر باعث ناراحتيتون شدم عذرخواهي ميكنم.
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
سلام.
دوستان عزیز خوبید؟خوشید؟سلامتید؟پایدارید؟ان شا ا... همش باهم برای همتون همیشه برقرار باشه.

چرا جو اینجا دوباره منفی شد!!!؟؟؟

از ماه میلادی جدید سهمیه ویزا مهاجرت بالاتر از حد نرمال در سفارتها استفاده میشه
پس تا آخر مرداد میشه گفت بالای 90 درصد دوستان ویزا میگیرند.
فقط توصیه میکنم به محض کلیر شدن نسبت به گرفتن ویزا و تمدید مدیکال اقدام نمائید.
اما بحث ادمین پروسس و تعداد پارامترهای اون ممکنه برای بعضی از دوستان این روال را طولانی تر کنه.
من امید زیادی دارم که تقریبا برای تمام کیسهای ایرانی ویزا موجود خواهد بود و ان شا ا... مشکلی پیش نمیاد

یک خبرهائی هم در حد شایعه وجود داره که تمام کسانیکه مصاحبه شدند و در مرحله ادمین پروسس هستند
اگر ویزا برای سهمیه کشور مذکور بعد از سپتامبر وجود داشته باشه پروسه کلیر ادامه خواهد داشت.
اما بعد از سپتامبر هیچ کیس نامبری که تا حالا مصاحبه نکرده است اجازه ورود به سفارت را نخواهد داشت.
این مورد بدلیل طولانی شدن پروسه ادمین چک و عدم سرویس دهی در سه ماه باقیمانده از طرف سفارتها مطرح شده است.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

البته زوجهایی که یکیشون کلیر شده شاید بهتره برن و ویزا رو بگیرن و مدیکال همه رو تمدید کنن تا در زمان صرفه جویی بشه
تشکر کنندگان: shadi79 ، me_u ، pari pari ، anahita 62 ، آلیس-1980 ، pari pariaaa ، soli asali ، shilan ، قصه گو ، nedaba ، mehdi2014
(2014-06-24 ساعت 19:22)masoudyara نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 19:10)peymanpakd نوشته:  

واي بر ما،
عزیز من شما که فکر میکنید بقیه نمیدونن و شما میدونید باید بهتون بگم در جمله آخر از کلمه left استفاده کرده که یعنی باقی مونده در واقع گفته تعداد محدودی ویزا باقی مونده است.لطفا" وقتی میخواین حرفی بزنید یکم به معنیش توجه کنید

دوستان عزيز اگر دعوام نمي كنيد به عنوان كسي كه رشته اش زبان انگليسيه و باهاش كار مي كنه بايد بگم برداشت من هم از جمله اخر اين نيست كه ويزاي محدودي باقي مونده بلكه داره مي گه تعداد محدودي براي مصاحبه باقي موندن . مي گه dv numbers نه dv visas. در ضمن بعيد مي دونم از حالا و تو جواب يك ايميل سياست هاشون و اينكه ويزا داره تموم مي شه رو بگن. توكلتون به خدا رو از دست نديد هر چي رقم بزنه خيره!
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
سلام. من امروز مصاحبه داشتم. مجرد هستم. شغل دولتی ندارم و از خدمت سربازی هم معاف شدم. 25 سالم هست. همه میگفتن یه ضرب ویزا میگیرم. ولی برگه صورتی رو بهم دادند و گویا بهش میگن fbi check. حالا من موندم چرا یه ضرب بهم ویزا ندادن. امروز به هیچ مردی یه ضرب ویزا ندادن. ولی به چندتا دختر یه ضرب دادن.
الان سوالی که من دارم اینه که این فروم مربوط به همین fbi check هست؟
توی برگه صورتی به من گفتند توی سایت Administrative Process Status for Immigrant Visa Applicants منتظر باشم تا شماره کیسم در بیاد. مدارکم هم کامل بوده. بنظر شما با توجه به اینکه کیس نامبر 67XX هست، چقدر طول میکشه که کیس نامبرم بیاد توی اون سایت؟

(2014-06-24 ساعت 20:03)arashmanteghi نوشته:  سلام. من امروز مصاحبه داشتم. مجرد هستم. شغل دولتی ندارم و از خدمت سربازی هم معاف شدم. 25 سالم هست. همه میگفتن یه ضرب ویزا میگیرم. ولی برگه صورتی رو بهم دادند و گویا بهش میگن fbi check. حالا من موندم چرا یه ضرب بهم ویزا ندادن. امروز به هیچ مردی یه ضرب ویزا ندادن. ولی به چندتا دختر یه ضرب دادن.
الان سوالی که من دارم اینه که این فروم مربوط به همین fbi check هست؟
توی برگه صورتی به من گفتند توی سایت Administrative Process Status for Immigrant Visa Applicants منتظر باشم تا شماره کیسم در بیاد. مدارکم هم کامل بوده. بنظر شما با توجه به اینکه کیس نامبر 67XX هست، چقدر طول میکشه که کیس نامبرم بیاد توی اون سایت؟

سلام دوست عزيز، به جمع ما خوش اومديد، متاسفانه از اين جور حرفها هم به من مي زدند والكي اميدوارم كردند، شرايط من هم مثل شما است تنها در جنسيت متفاوتيمBig Grin
در مورد اينكه چه موقع كلير مي شيد مطمئنا بعد دوستاني كه كيس نامبر پايين تري نسبت به شما دارند ، صبور باشيد و منتظر، زمانش براي هيچ كدوم ما معلوم نيست،
ضمنا پيشنهاد مي كنم اطلاعاتتون رو براي سىلي عسلي عزيز ارسال كنيد تا عضو منتظر سرا بشيد، مي تونيد در صفحه اول همين تايپيك پيداش كنيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،

کاربران در حال بازدید این موضوع: