کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند .
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
[عکس: 71653269490211068375.jpg]
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-06-24 ساعت 09:51)kamranh نوشته:  یه گله و شکایت هم داشتم :
چرا دوستان کیس هاشونو از منتظر سرا پاک می کنن این دیگه چه مرامی دلیل نمی شه که 2 نفر با هم دعوا کنن بعد فردا بیایم ببینیم کلا طرفو از سایت و منتظر سرا حذف می کنن من همیشه وضعیت کیسم را با اون دوستی که الان کیسشون توی منتظر سرا نیستش چک می کردم واقعا که ..............

به درخاست خوشون پاک شدن ! ندونسته لطفا چیزی رو عنوان نکن دوست خوب
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: nasim ، farshadm999 ، masoud z ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، medexk ، nedaba ، قصه گو
سلام کسی شماره اقای مومنی یا خانم ملیکا رو داره؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-24 ساعت 16:54)p.arsa نوشته:  احساس میکنم کلیر شدم ولی هنوز شمارمو اعلام نکردن:d مثل چند تا از دوستان

Big Grin این حس قشنگ و ، مدیون تو هستم ، تو با منی و من از عشق تو مستم .... Big Grin دوودووو رووو وو دووو کلیرنس ! دوودووورو دوودوو کلیرنس !
دارم منم کم کم این حس و تجربه می کنم Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: abbas09 ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، Maryrhm ، medexk ، pari pari ، lighter ، S.gh ، anahita 62 ، p.arsa ، soli asali ، shilan ، nedaba ، قصه گو ، mehdi2014 ، nasam
(2014-06-24 ساعت 10:27)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 10:10)EmJay نوشته:  دوستام سلام
راستش می خواستم جمع بندی خوبی از درس آموخته های شمایی که مصاحبه رفتین، برای خودم و سایر دوستانی که هنوز مصاحبه نرفتن گردآوری کنم
- الگوی رفتاری مناسب چیست؟
- سوالاتی که پرسیده میشه، نحوه و نوع پاسخگویی به سوالات.
- سوالات زیر کامله و چه پاسخی مناسبترینه؟ سوای از اینکه باید صادقانه پاسخ داده بشه. چون همه ما مسلما تصمیم داریم که آینده مثبت تری رو برای خودمون و خونه وادهامون شکل بدیم.
1. سربازی رفتی؟ معاف شدی؟ چرا؟ دوره آمادگی رو گذردندی یا نه؟
2. کارت چیه؟ توضیح کاملی در مورد کارت ارائه می کنی؟
3. سوالات خانوادگی
4. قسم خوردن
5. برنامه ات برای آم ر ی ک ا چیه؟ چرا می خوای بری اونجا؟
6. اونجا کسی رو داری؟ پیش اون می خوای بری؟
7. تمکن مالی داری؟ این پول رو از کجا آوردی؟
دوستان اگه سوال دیگه ای هست لطفا اضافه کنید
مثلا واقعا در مورد پاسخ سوال 7 چه پاسخی باید داده بشه
ممنونم اگه در مورد پاسخ ها هم راهنمایی کنید
Shy

برای سوال 7 فکر نمی کنم تا بحال از کسی سوال شده باشه که این پول رااز کجا آوردی

چرا بعضا مشاهده شده که پرسیدن و دوستان تو سفرنامه ها هم اشاره کردن بهش
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، قصه گو ، mehdi2014
(2014-06-24 ساعت 17:55)soli asali نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 09:51)kamranh نوشته:  یه گله و شکایت هم داشتم :
چرا دوستان کیس هاشونو از منتظر سرا پاک می کنن این دیگه چه مرامی دلیل نمی شه که 2 نفر با هم دعوا کنن بعد فردا بیایم ببینیم کلا طرفو از سایت و منتظر سرا حذف می کنن من همیشه وضعیت کیسم را با اون دوستی که الان کیسشون توی منتظر سرا نیستش چک می کردم واقعا که ..............

به درخاست خوشون پاک شدن ! ندونسته لطفا چیزی رو عنوان نکن دوست خوب

مگه کسی‌ پاک شده؟ چقدر شما دقت دارین من که هر چی‌ میبینم همونا که بودن هستن که. Big Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، shadi79 ، lighter ، anahita 62 ، mahssa ، aaraam ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، mehdi2014
(2014-06-24 ساعت 16:35)p.arsa نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 15:04)lida55 نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 13:29)sjb نوشته:  سلام دوستام من 22 کلیر شدم میخواستم بدونم تا کی میتونم برم ویزاما بگیرم

دوست من در اولین فرصت برین بزودی موج کلیرهای جمعی شروع میشه و واسه مدیکال و سفارت با ازدحام مواجه میشین نمیدونم کدوم سفارتین اما واسه ابوظبی و انکارا اگه به ماه رمضان نخورین بهتره

مگه ماه رمضان اونجا چه خبره؟؟؟؟

خوردن و اشامیدن در ملا عام در ماه رمضان در دبی ممنوعه که با دمای 45 درجه سخته انکارا رو نمیدونم ولی استانبول معمولی بود جز ترافیک شدید دم افطار
کاربران در حال بازدید این موضوع: abbas09، ali3875، alireza7، Doogh، farshadm999، HELIAA، janatirad، lighter، marsein، masoud z، Mona-K، nasam، nasim، Nazanin samadi، sal0811، sami8000، shadi79، tabrizi، فریاد تنها، قصه گو، zaaraa، 4 کاربر مخفی، 4 مهمان

Big Grin به به اینجاااا چه خبررررهههههه !!!!!!
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
حالا نوبت حضور غیاب جا نمونیBig Grin
کاربران در حال بازدید این موضوع: abbas09، ali3875، alireza7، candle، Doogh، farshadm999، HELIAA، janatirad، lighter، marsein، masoud z، Mona-K، m_nikparvaz، nasam، nasim، Nazanin samadi، sal0811، sami8000، shadi79، tabrizi، فریاد تنها، قصه گو، 6 کاربر مخفی، 2 مهمان
انشاله با آرزوهای قشنگ قصه گو و جاروی جادوی سارا همه شاد از اینجا بریم بیرون
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، shadi79 ، nasim ، pari pari ، lighter ، ali3875 ، anahita 62 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، HELIAA ، mehdi2014 ، nasam
دوستان من ایمیل زده بودم سفارت بپرسم که آیا ترجمه ی کارت پایان خدمت که از همسرم موقعه مصاحبه نگرفته بودن لازمه اسکن کنم بفرستم یا هر مدرک دیگه ای اگه لازمه بهم بگید که بفرستم که در جوابم این ایمیل اومد.می زارم اینجا که دوستانی که مشکل مشابه من رو داشتند استفاده کنن.
Thank you for your E-mail, no documents required, you may bring your passports and new medicals any working day Sunday/Tuesday at 2pm, and it takes 3 working days to issue the visa.
- We regret to inform you that your husband’s immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.
All medical exams are valid for 6 month. you need to redo the Medical Exam and submit your passport as soon as possible, as there are limited DV numbers left. Thanks
سلام دوستای گلم من کلیر شدم ولی شوهر و پسرم نمی یان و من تنهایی میخوام برم ویزا بگیرم هفته بعد اگر خدا بخواد میرم ابوظبی
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: sal0811 ، Maryrhm ، zaaraa ، m_nikparvaz ، nasim ، آلیس-1980 ، pari pari ، lighter ، S.gh ، soli asali ، shilan ، nedaba ، قصه گو ، mehdi2014 ، nasam
از دوستان آنکارایی کسی هست که دیروز و امروز آپدیت شده باشه؟
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ali3875 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-06-24 ساعت 15:47)alimomen نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 15:45)zzarin نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 10:38)Moamma111 نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 10:27)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 10:10)EmJay نوشته:  دوستام سلام
راستش می خواستم جمع بندی خوبی از درس آموخته های شمایی که مصاحبه رفتین، برای خودم و سایر دوستانی که هنوز مصاحبه نرفتن گردآوری کنم
- الگوی رفتاری مناسب چیست؟
- سوالاتی که پرسیده میشه، نحوه و نوع پاسخگویی به سوالات.
- سوالات زیر کامله و چه پاسخی مناسبترینه؟ سوای از اینکه باید صادقانه پاسخ داده بشه. چون همه ما مسلما تصمیم داریم که آینده مثبت تری رو برای خودمون و خونه وادهامون شکل بدیم.
1. سربازی رفتی؟ معاف شدی؟ چرا؟ دوره آمادگی رو گذردندی یا نه؟
2. کارت چیه؟ توضیح کاملی در مورد کارت ارائه می کنی؟
3. سوالات خانوادگی
4. قسم خوردن
5. برنامه ات برای آم ر ی ک ا چیه؟ چرا می خوای بری اونجا؟
6. اونجا کسی رو داری؟ پیش اون می خوای بری؟
7. تمکن مالی داری؟ این پول رو از کجا آوردی؟
دوستان اگه سوال دیگه ای هست لطفا اضافه کنید
مثلا واقعا در مورد پاسخ سوال 7 چه پاسخی باید داده بشه
ممنونم اگه در مورد پاسخ ها هم راهنمایی کنید
Shy

برای سوال 7 فکر نمی کنم تا بحال از کسی سوال شده باشه که این پول رااز کجا آوردی
از ما تاریخ ازدواجمون و پرسید و اینکه کجا باهم آشنا شدیم قبل از کار چی کار می کردیم !
از من پرسید با همسرت توی بک خونه زندگی میکنید من هم میخواستم بگم نه این قدر رهن و اجاره تو ایران ارزون هستش که ما ترجیح میدیم توی دوتا خونه زندگی کنیم
عزیزان اینجا اسمش هست تاپیک کلیرنس یعنی اینجا همه مصاحبه رفتن لطفا این اطلاعات و سوالات رو توی تاپیک مصاحبه بذارید که مفید واقع بشه در ضمن اون سوال 7 هم از چند نفری شده مخصوصا کسانی که سر کار نمیرفتن پس انتظاری نمیرفته که پولی توی حسابشون داشته باشن تجربه نشون داده که اگر بگید کمک خانواده هست بهتره چون مدرک دیگه ای نمیتونه ازتون بخاد مثلا اگر بگید ارث هست ممکنه ازتون انحصار وراثت بخاد که البته تا حالا اتفاق نیوفتاده
سلام
ممنونم ولی چون لازمه که از تجربه دوستانی که مصاحبه رفتن استفاده بشه، به ندرت این دوستان به تاپیک "انتظار برای مصاحبه" مراجعه می کنند. پس از دریافت نظر دوستان، جمع بندی اش رو میزارم در اون تاپیک که قابل استفاده باشه.
ممنونم از پیشنهادتون
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، lida55 ، soli asali ، shilan ، nedaba ، قصه گو ، mehdi2014 ، nasam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان