موضوعها: 0
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند .
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی شماره اقای مومنی یا خانم ملیکا رو داره؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
حالا نوبت حضور غیاب جا نمونی
کاربران در حال بازدید این موضوع: abbas09، ali3875، alireza7، candle، Doogh، farshadm999، HELIAA، janatirad، lighter، marsein، masoud z، Mona-K، m_nikparvaz، nasam، nasim، Nazanin samadi، sal0811، sami8000، shadi79، tabrizi، فریاد تنها، قصه گو، 6 کاربر مخفی، 2 مهمان
انشاله با آرزوهای قشنگ قصه گو و جاروی جادوی سارا همه شاد از اینجا بریم بیرون
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من ایمیل زده بودم سفارت بپرسم که آیا ترجمه ی کارت پایان خدمت که از همسرم موقعه مصاحبه نگرفته بودن لازمه اسکن کنم بفرستم یا هر مدرک دیگه ای اگه لازمه بهم بگید که بفرستم که در جوابم این ایمیل اومد.می زارم اینجا که دوستانی که مشکل مشابه من رو داشتند استفاده کنن.
Thank you for your E-mail, no documents required, you may bring your passports and new medicals any working day Sunday/Tuesday at 2pm, and it takes 3 working days to issue the visa.
- We regret to inform you that your husband’s immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.
All medical exams are valid for 6 month. you need to redo the Medical Exam and submit your passport as soon as possible, as there are limited DV numbers left. Thanks
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای گلم من کلیر شدم ولی شوهر و پسرم نمی یان و من تنهایی میخوام برم ویزا بگیرم هفته بعد اگر خدا بخواد میرم ابوظبی
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar

رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان آنکارایی کسی هست که دیروز و امروز آپدیت شده باشه؟
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز