موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 18:12)sjb نوشته: سلام دوستای گلم من کلیر شدم ولی شوهر و پسرم نمی یان و من تنهایی میخوام برم ویزا بگیرم هفته بعد اگر خدا بخواد میرم ابوظبی
مكر لازم نيست مديكال همه تمديد بشه؟
***2014AS3 -مصاحبه مارچ-ابوظبی.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 18:09)آلیس-1980 نوشته: دوستان من ایمیل زده بودم سفارت بپرسم که آیا ترجمه ی کارت پایان خدمت که از همسرم موقعه مصاحبه نگرفته بودن لازمه اسکن کنم بفرستم یا هر مدرک دیگه ای اگه لازمه بهم بگید که بفرستم که در جوابم این ایمیل اومد.می زارم اینجا که دوستانی که مشکل مشابه من رو داشتند استفاده کنن.
Thank you for your E-mail, no documents required, you may bring your passports and new medicals any working day Sunday/Tuesday at 2pm, and it takes 3 working days to issue the visa.
- We regret to inform you that your husband’s immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.
All medical exams are valid for 6 month. you need to redo the Medical Exam and submit your passport as soon as possible, as there are limited DV numbers left. Thanks
سلام دوست عزیز یعنی شما کلیر شدید؟ و اینو با ایمیل به شما گفتن؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 18:12)sjb نوشته: سلام دوستای گلم من کلیر شدم ولی شوهر و پسرم نمی یان و من تنهایی میخوام برم ویزا بگیرم هفته بعد اگر خدا بخواد میرم ابوظبی
لطف میکنید امضا بزارید ممنون
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 18:09)آلیس-1980 نوشته: دوستان من ایمیل زده بودم سفارت بپرسم که آیا ترجمه ی کارت پایان خدمت که از همسرم موقعه مصاحبه نگرفته بودن لازمه اسکن کنم بفرستم یا هر مدرک دیگه ای اگه لازمه بهم بگید که بفرستم که در جوابم این ایمیل اومد.می زارم اینجا که دوستانی که مشکل مشابه من رو داشتند استفاده کنن.
Thank you for your E-mail, no documents required, you may bring your passports and new medicals any working day Sunday/Tuesday at 2pm, and it takes 3 working days to issue the visa.
- We regret to inform you that your husband’s immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.
All medical exams are valid for 6 month. you need to redo the Medical Exam and submit your passport as soon as possible, as there are limited DV numbers left. Thanks
یعنی چی این؟؟؟ به شما گفتند که ویزا داره تموم میشه؟ مگه شما کلیر شدید؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
نه کلا شوهر و پسرم نمی خوان ویزا بگیرند و من تنها میرم
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام لطفا خواهشا اگر کسی شماره ملیکا یا اقای مومنی دارد به ما بدهند.
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من 2فوریه مصاحبه داشتم کیس نامبرمم 956 ابوظبی و من میر خوام تنها ویزا بگیرم چون شوهرم منصرف شده مجبورم تنها برم