کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-26 ساعت 01:58)anahita 62 نوشته:  اگه ممکنه میخواستم راهنماییم کنین. ما هفته اول July میتونیم بریم آنکارا واسه تمدید مدیکال با توجه به آپدیت های اخیرمون بلیط بگیریم و بریم یا منتظر بمونیم کلیر بشیم بعد بلیط بگیریم؟؟؟ اگه بریم تا اون موقع کلیر میشیم؟

خدا رو شكر يكي عجول تر از من هم پيدا شد، اصلا چرا صبر كني كلير بشي ، قربونت برم شما همين الان پاشو برو اونجا كه معلومه حسابي حوصله ات سر رفته، اصلا خودم مي رم با هاشون صحبت مي كنم كه همين فردا كلير بشي خوبه؟
به نظر من صبري كن كلير بشي بعد اقدام كني، اينجوري با خيال راحت مي ري وهزينه ات هم زياد نمي شه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: anahita 62 ، sal0811 ، lighter ، nedaba ، soli asali ، pari pari ، mahan1331
(2014-06-26 ساعت 02:01)m_nikparvaz نوشته:  تبریک به همه دوستان کلیر شده

کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، Hadi2014، HELIAA، komboze، m_nikparvaz، sadafi، فریاد تنها، قصه گو، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان
خوش اومدی قصه گوی عزیز

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: قصه گو ، lighter ، nedaba ، shilan ، soli asali ، آلیس-1980 ، mahan1331
(2014-06-26 ساعت 02:05)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-26 ساعت 01:58)anahita 62 نوشته:  اگه ممکنه میخواستم راهنماییم کنین. ما هفته اول July میتونیم بریم آنکارا واسه تمدید مدیکال با توجه به آپدیت های اخیرمون بلیط بگیریم و بریم یا منتظر بمونیم کلیر بشیم بعد بلیط بگیریم؟؟؟ اگه بریم تا اون موقع کلیر میشیم؟

خدا رو شكر يكي عجول تر از من هم پيدا شد، اصلا چرا صبر كني كلير بشي ، قربونت برم شما همين الان پاشو برو اونجا كه معلومه حسابي حوصله ات سر رفته، اصلا خودم مي رم با هاشون صحبت مي كنم كه همين فردا كلير بشي خوبه؟
به نظر من صبري كن كلير بشي بعد اقدام كني، اينجوري با خيال راحت مي ري وهزينه ات هم زياد نمي شه
میگم یعنی با این آپدیت ها ممکنه تا اون موقع کلیر نشم؟؟؟ آخه من داشتم صبر میکردم خودشون با این دوتا آپدیت آخر منو تو شک انداختن....

تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، soli asali ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، mahan1331
سلام.
میشه یه نفر به من بگه این قضیه آپدیت خوردن یعنی چی؟ مثلاً میگن "من فلان تاریخ و فلان تاریخ آپدیت خوردم" یعنی چی؟ و مهمتر اینکه من از کجا باید بفهمم آپدیت خوردم؟ من از سایت ceac کیس‌نامبرم رو چک میکنم و نمیدونم این آپدیت که شما میگین کجاش هست. لطفن راهنماییم کنید. ممنون

تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، mahan1331
(2014-06-26 ساعت 02:15)arashmanteghi نوشته:  سلام.
میشه یه نفر به من بگه این قضیه آپدیت خوردن یعنی چی؟ مثلاً میگن "من فلان تاریخ و فلان تاریخ آپدیت خوردم" یعنی چی؟ و مهمتر اینکه من از کجا باید بفهمم آپدیت خوردم؟ من از سایت ceac کیس‌نامبرم رو چک میکنم و نمیدونم این آپدیت که شما میگین کجاش هست. لطفن راهنماییم کنید. ممنون
از این سایت باید پیگیری کنین:
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==

Immigrant Visa Case Number:کیس نامبر شماست
Case Creation Date: تاریخ ثبت نام اولیه شماست
Status Updated Date:آخرین آپدیت کیس شماست

تشکر کنندگان: قصه گو ، m_nikparvaz ، محبت ، nedaba ، soli asali ، mahan1331
کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، Doogh، me_u، USA2014، قصه گو، 1 مهمان
نرو قصه گوی عزیز ما به تو وآرزوهات احتیاج داریم

تشکر کنندگان: lighter ، قصه گو ، m_nikparvaz ، محبت ، nedaba ، shilan ، soli asali ، nasim ، آلیس-1980 ، pari pari ، mahan1331
(2014-06-26 ساعت 00:49)alimomen نوشته:  امشب فضا عرفانی شده کلا جای من نیست
بزن بکوب بود خبر بدید

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alimomen» عزیزღღღ

(2014-06-26 ساعت 01:28)pari pari نوشته:  SadSadSadSadSadSadSadSadSad
ديگه كم آوردم!!!

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)pari pari» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-26 ساعت 01:13)shilan نوشته:  یعنی باز قطع میشه تورو خدا اطلاع رسانی کنید قبلش

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shilan» عزیزღღღ

(2014-06-26 ساعت 02:35)anahita 62 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، Doogh، me_u، USA2014، قصه گو، 1 مهمان
نرو قصه گوی عزیز ما به تو وآرزوهات احتیاج داریم

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «anahita 62» عزیزღღღ

دوست عزيزم ، من كه شب و روز با شمامBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-25 ساعت 23:36)soli asali نوشته:  meeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 222 SadSadSadSadSad
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «soli asali» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nasim» عزیزღღღ

نسيم جونم تولدت هزاران بار مبارك،با آرزوي بهترين ها واسه ي تو دوست و يار مهاجرسرا.
(2014-06-26 ساعت 02:05)Sara_lphmkf نوشته:  

مگه شما موقع جارو کشیدن باهاشون صحبت هم میکنی؟؟؟ همینه دیگه صحبت رو ولش کن کارتو بچسب منم پشت سر تو بخارشو میکشم که اساسی کلیر بشه...

کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، m_nikparvaz

تشکر کنندگان: lighter ، m_nikparvaz ، محبت ، poem ، nedaba ، shilan ، soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، pari pari
این هفته دیگه مارو کلیر کن ابوظبی نندازمون هفته دیگه
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: lighter ، محبت ، poem ، nedaba ، shilan ، soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، pari pari ، Morteza1350 ، mahan1331
سلام بر تمامی سروران کلیر خورده.

زحمت بکشید جابجا بشید تا ما هم صندلیمون رو بذاریم اینجا .
از قرار کلیرنس نوش جان کردیم و فرم 9 سوالیWink.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-06-26 ساعت 04:09)محبت نوشته:  سلام بر تمامی سروران کلیر خورده.

دروغ میگی‌؟

چه خبرا؟ آقا من خیلی‌ سراغتو گرفتم تحویل نگرفتی‌ فکر کردم ویزا گرفتی‌.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: محبت ، lighter ، ali3875 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، pari pari ، mahan1331
(2014-06-26 ساعت 04:17)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-26 ساعت 04:09)محبت نوشته:  سلام بر تمامی سروران کلیر خورده.

دروغ میگی‌؟

چه خبرا؟ آقا من خیلی‌ سراغتو گرفتم تحویل نگرفتی‌ فکر کردم ویزا گرفتی‌.
شرمنده فرشاد جان این مدت خیلی شلوغ بودم و آنلاین نبودم حتی برای مصاحبه هم به سختی تونستم برم.
و فدای مرامت خودمم دوست دارم این دروغ باشه اما نه متاسفانه فرشاد جان همینطوره و این ایمیل رو هم امروز گرفتم البته مشخصات خودمو از بالاش برداشتم
:Greetings from US Embassy, Yerevan

As a part of your administrative processing, you are requested to provide our office the following information:

1. Your name and any family members who will be traveling with you.

2. Please provide the name of the port of entry at which you plan to enter the U.S. with your immigrant visa.

3. List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.(The street address(es), Web site address(es), phone numbers of, and points of contact at, the organizations, institutes, and/or companies the applicant intends to visit in the United States (applicants going to academic institutions or conferences should give the name of an academic contact, not the name of the foreign student advisor);

4. Please list detailed descriptions of your proposed research or work plans in the U.S. If any, please include a statement of purpose of your travel to the U.S.

5. List your entire employment background. (List the most recent employment first and include specific duties and responsibilities.)

6. Please list your entire educational background, including dates attended, degrees received, projects worked on, names of professors you worked with, and any publications you wrote.

Please provide

- Complete list of publications of the applicant

- List of references in your country of birth or residence

7. List all overseas travel you have made, most recent trip first.

8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide

-Letters of invitation from the United States sponsor;
-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;
-Letters of support from the financial sponsor;

9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available)

10. Mother name, Father name, Date and place of birth.

You may send your message to the e-mail address Iranivyerevan@state.gov. Your subject line must read “ivadminprocessing” (no space between letters).

Please also attach an electronic copy of your CV (and if your spouse is accompanying you, please provide your spouse’s résumé too) to your e-mail.

Thank you,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Yerevan

SBU
This email is UNCLASSIFIED.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان