کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-26 ساعت 04:09)محبت نوشته:  سلام بر تمامی سروران کلیر خورده.

زحمت بکشید جابجا بشید تا ما هم صندلیمون رو بذاریم اینجا .
از قرار کلیرنس نوش جان کردیم و فرم 9 سوالیWink.

خوش آمدید
روز شما چن کیس لاتاری بودن؟ کسی یه ضرب گرفت آیا؟!
قسمت نشد ایروان ببینیمتون. دیدار بمونه واسه یو اس
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، mahan1331 ، soli asali ، nedaba ، محبت

آدم با محبت اینهمه طرفدار داره! منم مثل بقیه تو فکرتون بودم، میدونستم آخرای جون مصاحبه دارین.
فرم 9سوالی خیلی نشونه ی خوبیه،یعنی زیاد تو این منزل نمیمونین! فعلا بفرمایید تو جایگاه ویژه بشینید شربتی،نوشابه ای چیزی ،بچه ها بیارن خدمتتون Smile
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: khder ، shilan ، Sara_lphmkf ، taleghani ، قصه گو ، mahan1331 ، soli asali ، nedaba ، محبت
(2014-06-26 ساعت 02:35)anahita 62 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، Doogh، me_u، USA2014، قصه گو، 1 مهمان
نرو قصه گوی عزیز ما به تو وآرزوهات احتیاج داریم

واقعا راست میگی عزیزم منم همش منتظر ارزوهای قشنگ قصه گوی عزیز هستمSmile
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
تشکر کنندگان: shilan ، nasim ، poem ، قصه گو ، mahan1331 ، soli asali ، nedaba
دوستان عزیز یه سوال راهنمایی بفرماین لطفا
این فرم 221(g) یعنی همون برگ آبی که موقع مصاحبه دادن هست آیا؟؟؟ تو جمله زیر...
please appear in person at your earliest convenience with your passport, 221(g)-Additional Information Sheet, and all missing documents at the U.S. Embassy
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان: mahan1331 ، soli asali ، nedaba
نوبتي هم باشه نوبت ايروان هست تند تند وياد زياد دعا كنيد .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
(2014-06-26 ساعت 02:54)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nasim» عزیزღღღ

نسيم جونم تولدت هزاران بار مبارك،با آرزوي بهترين ها واسه ي تو دوست و يار مهاجرسرا.

خیلی خیلی ممنونم قصه گوی عزیز دیدم فشردن دکمه تشکر کافی نیست . امیدوارم هممون زودتر قفل این تاپیک و بزنیم و هممون باهم یه هواپیما دربست بگیریم بریم یو اس Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: poem ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، nedaba
با سلام خدمت دوستان منم دیروز کلیر شدم بعد از تقریبا 9 هفته ازسفارت انکارا البته آپ دیتا پرونده 12 روز قبل کلیر شدن شروع شد و در کل 5 بار آپ دیت داشتم به امید کلیر همه دوستان منتظر
تشکر کنندگان: poem ، Maryrhm ، قصه گو ، pari pari ، hamid_fs3 ، shayesteh ، mahan1331 ، soli asali ، nedaba ، محبت

امین مهاجر عزیز

خیلی خوش اومدی اما آرزو می کنم برات که هر چی زودتر از اینجا بری . کلیرنست هر چه زودتر تموم شه
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم

به به به, جناب محبت عزیز و دوست داشتنی
به جمع منتظران خوش آمدید, مطمئناً همانطور که با محبت هستید, خوش قدم هم هستید و همه دوستان به همراه شما دوست عزیز به زودی کلیر خواهیم شد.
ما همیشه از الطاف شما مستفیض شدیم. Smile
هیچوقت یادم نمیره که اولین رتبه من توسط شما اعطا شد. ممنون
دوستان!!! جناب محبت عزیز منبع قوی انرژی مثبت و آرامش هستند. حتماً این انرژی روی این تاپیک و روند کلیر شدن همه اثر داره.
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، pari pari ، hamid_fs3 ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، USA2014
(2014-06-26 ساعت 04:38)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-26 ساعت 04:29)محبت نوشته:  
(2014-06-26 ساعت 04:17)farshadm999 نوشته:  

دروغ میگی‌؟

چه خبرا؟ آقا من خیلی‌ سراغتو گرفتم تحویل نگرفتی‌ فکر کردم ویزا گرفتی‌.
شرمنده فرشاد جان این مدت خیلی شلوغ بودم و آنلاین نبودم حتی برای مصاحبه هم به سختی تونستم برم.
......SSIFIED.
[/align][/align][/align][/align][/align]

اشکال نداره اینجا هم فضای خودشو داره هر موقع کلیر‌ها دیر میشه یه چند نفر دعوا می‌کنیم تاپیک ۱ هفته قفل می‌شه بعد آشتی‌ می‌کنیم باز میشه حال میده.

خلاصه خوش اومدی، اینجا از اون تاپیک‌ها هست که برات دعا می‌کنم:

بری دیگه برنگردی

بری دیگه برنگردی

Big Grin Smile)))))))))) فرشاد عزیز

خیلی باحال بود دمت گرم کلی خندیدم . دقیقا این اصل تاپیک کلیرنس 2014 ایی هاست Tongue
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، lighter ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، farshadm999
(2014-06-26 ساعت 01:28)pari pari نوشته:  SadSadSadSadSadSadSadSadSad
ديگه كم آوردم!!!

گلم این همه تحمل کردی یه کوچولو دیگه صبر کنی همه چی درست می شه ان شاللله عزیزم منم کم کم دارم همین جوری می شم اما بیا به خودمون این اطمینان و بدیم که تا چند روز یا چند هفته دیگه هممون ویزا بدست داریم خوشحالی می کنیمTongue
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، قصه گو ، pari pari ، lighter ، anahita 62 ، pari pariaaa ، mahan1331 ، soli asali ، nedaba
ما آپدیت ایمیلی شدیم، هورررررااااا Sad
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: Maryrhm ، Sara_lphmkf ، pari pari ، قصه گو ، lighter ، anahita 62 ، pari pariaaa ، mahan1331 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-26 ساعت 01:53)anahita 62 نوشته:  
(2014-06-26 ساعت 01:28)pari pari نوشته:  SadSadSadSadSadSadSadSadSad
ديگه كم آوردم!!!
شما چرا شما مظهر صبوری هستین واسه ما . اینهمه صبر کردین یکم دیگه تحمل کنین .
نه ديگه. صبرم تموم شد. چند روز ديگه ميشه ٩ ماه. من نميدونم اينا دار چيكار ميكنن. ويزاى همسرم كه سربازيم رفته بود اومد ولى من همچنان بلاتكليفم. نميدونم دارن چيو چك ميكنن. اگه نميخوان ويزا بدن بگن خب
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، nasim ، lighter ، anahita 62 ، omid05 ، pari pariaaa ، mahan1331 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-26 ساعت 10:14)نام کاربری somi نوشته:  ما آپدیت ایمیلی شدیم، هورررررااااا Sad

دوست عزیز همون جواب تکراری رو دادن؟؟؟
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: mahan1331 ، soli asali ، nedaba
سلام دوستان از زمان مصاحبه ما حدود 45 روز میگذره . کسی چند تا نمونه ایمیل داره که به سفارت بزنم و ببینم چرا کلیرنس ما انقد طول کشیده ؟؟ ممنون از شما دوستان خوب
تشکر کنندگان: lighter ، mahan1331 ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان