کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، avasol، ibehnam، 2 مهمان

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: lighter ، mahan1331 ، nedaba ، soli asali
اینجا چرا خلوته ؟؟؟
بچه ها دلم واسه همتون تنگ شده بود .
یه چیزی بگم ؟؟؟؟
ما کلیر شدیم . و الان ساعت 3:00 شب هستش و داریم میریم آنکارا.......
واسه ما دعا کنین چون اینجوری (*) کلیر شدیم واسه همینم هورا نگفتم.
به امید کلیر بقیه دوستان

کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nasam ، lighter ، قصه گو ، pari pariaaa ، nasim ، nedaba ، soli asali ، pari pari
Sad 
(2014-06-30 ساعت 02:12)nasim نوشته:  هووووووووووووووووووووراااا بالاخره درست شد Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: alirezaghodrat، atial، ermiyaj، nasim، pari pari، reza3035، 3 مهمان Big Grin

واقعا هورا.ما هم خیلی دلتنگ بودیم.به امید خبرهای خوب
تشکر کنندگان: srt ، lighter ، قصه گو ، pari pariaaa ، nasim ، mahan1331 ، nedaba ، m_nikparvaz ، soli asali ، pari pari
دوستان سلام
خدا رو شکر دوباره دور هم هستیم .....هاست سایت ب طور کامل عوض شده و امیدوارم دیگه با این نوع مشکل مواجه نشیم...این نوع مشکلات که بابت عدم دسترسی ب سایت شد قابل پیش بینی نبود و یکباره اتفاق افتاد وگرنه حتما خبرش رو میدادم.یشالله تو این جند روزه دوستان خبرای خوبی داشته باشن و صفحه ها رو پر از هوراااا کنند....
متاسفانه نشد،
سلام بچه ها دعا كنيد تو اين هفته ما هم كلير شيم
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
اخه چراااا!!!!!؟؟؟؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: mahan1331 ، nedaba ، soli asali
(2013-10-01 ساعت 23:10)sayeh_m نوشته:  سلام بر همگی

میخوام یه چیزهایی رو اینجا یادآوری کنم , گرچه ممکنه کمی تلخ باشه ولی واقعیت ها رو باید قبول کرد .
خیلی هاتون میدونین که بر سر بچه های 2013 چی اومد و خیلی ها هم بعدا" اضافه میشن و شاید ندونن .من واقعا" یه تیکه از قلبم رو پشت اون در کلیرنس گذاشتم . اگر میخواین در لاتاری 2014 کمتر غصه بخورین به نوشته های تلخ من توجه کنید .
موارد مهم رو تیتر وار مینویسم :
@ واقعیتی که وجود داره اینه که اتفاق سپتامبر 2013 برای بعضی از شماها هم میفته . گفتنش خیلی سخته ولی باید واقع بین باشین . خیلی ها اینها رو میدونستن ولی برای اینکه زدن حرف تلخ , محبوبیت رو کم میکنه , ترجیح میدادن که سکوت کنن .ولی من اینو به شماها میگم . هر کدوم از شما میتونه جای یکی از بچه های جا مونده باشه پس حواستون رو خوب جمع کنید و احساساتی نشین . انرژی مثبت یه چیزه و واقعیت چیز دیگه . نتیجه اینکه به این لاتاری دل نبندین .اگر از روز اول ذهنتون رو آماده کرده باشین , در زمان گرفتن ویزا خیلی خوشحالتر میشین و اگر هم موفق به دریافتش نشدین کمتر غصه میخورین .
@یه زمانی نامه های لاتاری با پست میامد و خیلی مواقع به مقصد نمیرسید و شخص اصلا" متوجه برنده شدن نمیشد و 2012 هم که اشتباه شد و خیلی ها کیس نامبرها رو دور ریخته بودن و سفارت ها با التماس تقاضا میکردن که بیایین و مصاحبه کنید ولی واقعیت اینه که الان با توجه به کامپیوتری شدن نامه ها و غیره , اکثرا" متوجه قبولی میشن و این یعنی پر شدن سقف ویزاها .
@ اگر حتی کیس نامبر شما شماره 1 بود هم به این مفهوم نیست که ویزا رو میگیرین ولی اگر کیستون 10000 بود به این معنی نیست که همه چی تموم شده . این لاتاریه و شانس در تمام مواردش وجود داره .اینکه شانس بیارین لاتاری برنده بشین , بعد شانس داشته باشین که کیس نامبرتون کوچیک باشه , کلیرنس کمتر بخورین , ستاره دار نشین و الی آخر ...
@ تا لحظه آخر و تا زمانی که ویزا رو در پاستون ندیدین با هیچ کسی در این مورد صحبت نکنید .کیس نامبرتون رو به احدی نگین . اینها که میگم واقعا" مهمه و هر چی بگذره خودتون متوجه میشین .
@ وقتی به مصاحبه رفتین و آفیسر با لبخند ملیحی به شما گفت که همه چیز در پرونده شما کامله و باید مراحل اداری رو برای چند هفته طی کنید " باور نکنید" .این رو قویا" به شما میگم که آفیسرها فقط نقش یک مترسک رو دارن پس : زندگیتون رو به حراج نذارین .
@ توی امضای من یه مواردی در مورد کلیرنس هست که از تراوشات مغزی خودم بوده . گرچه یکی از اعضای محبوب سایت مخالف این نوشته ها بود ولی در عمل دیدیدم که بعضی مواردش درست بود .مخصوصا" در مورد سایت CEAC و اینکه در خیلی از مواقع آپدیت ها از آمریکا انجام میشه .
@در زمان کلیرنس , سرتون رو به خوندن زبان گرم کنید .کلیرنس انرژی زیادی از آدم میگیره و در عمل وقتی ویزا گرفتین و اومدین , باید انرژی مضاعفی داشته باشین ولی میبینین که کشش ندارین . چرا ؟ چون همه انرژی رو صرف تاپیک کلیرنس کردین , پس سعی کنید که ذخیره داشته باشین .
@ اینجا , در بدو ورود , زندگی سخت تر از اونیه که فکرش رو میکنید , پس خودتون رو برای هر چیزی آماده کنید .
@ اگر یکی از افراد خانواده مخالف مهاجرته , مثلا" خانوم خونه و یا بر عکس , یا قید اومدن رو بزنید و یا سعی کنید که اگر پلی در پشت سر باقی مونده , خرابش نکنید . این به اون معنی نیست که موفق نمیشین . من خودم یک نفر رو از افراد فامیلم میشناسم که با اینکه میان سال بودن و اصلا" و ابدا" هم راضی به مهاجرت نبودن , و تا یکسال اول هم حتی حاضر به گرفتن گواهی نامه هم نشدن ولی الان با گذشت چند سال خیلی هم راضی و خوشحالن . ولی نمونه این افراد خیلی کمه .
@ از اخرين مدرك تحصیلیتون ریز نمره بگیرین .اگر دیپلم 12 ساله هم دارین حتما ریز نمره رو فراموش نکنید . این در سایت رسمی سفارت نوشته نشده , منبع نداره , ولی تجربه اینو ثابت کرده .اگر بدون ریز نمره رفتین و کلیرنستون 4 ماه طول کشید تعجب نکنید .ریز نمره رو ترجمه کنید و با خودتون ببرین .آفیسر فقط بهش نگاه میکنه و با خیلی از مدارک دیگه بهتون برمیگردونه ولی با همون یه نگاه ممکنه شما چند ماه جلو بیفتین .حالا ممکنه این سوال پیش بیاد : چرا ریز نمره ؟ باید گفت متاسفانه از ماست که بر ماست . از بسکه دوستان عزیز مدارک اضافی بردن , گرفتن بعضی مدارک برای سفارت عرف شده , چه بسا از امسال به صورت رسمی ازتون این مدرک رو بخوان .و وقتی مدرکی در پرونده شما کم باشه , مدت طولانی تری باید منتظر باشید چون در اصل پرونده تون ناقصه .
@اف بی آی چک معمولا" 4 هفته است ولی اگر موردی در پرونده شما ناقص باشه ( ممکنه خودتون اصلا" متوجه نقص نشین و افيسر عزيز هم در ٩٠ درصد موارد اشاره اي به نقص مدرك نميكنه ) در حدود دو ماه طول میکشه تا از طریق ایمیل از شما درخواست اون مدرک بشه و تا زمانی که شماره تون در سایت اعلام میشه چندین ماه میگذره و ما کل این مدت رو زمان کلیرنس میگیم .
@در موقع مصاحبه شغل خودتون رو مهم جلوه ندین . در لاتاری هر چه بیکارتر بهتر .ولی در اون قسمتی که توی فرمها در مورد شغلتون سوال شده واضح و کامل همراه با تاریخ دقیق نوشته بشه . هرگز شغلتون رو به صورت کلی ننویسین مخصوصا" اگر سالها تجربه کاری دارین . اگر حتی میخواین خودتون رو بیکار جلوه بدین بنویسین که از تاریخ فلان تا تاریخ فلان بیکار بودم . اگر فرمها رو فرستادین وحشت نکنید , در موقع مصاحبه هم میتونین فرم کامل شده رو ببرین و تحویل بدین .
@تا حدا مکان از اسپانسر استفاده نکنید . اسپانسر داشتن در لاتاری یعنی دردسر . تمام تلاشتون رو برای این مورد بکنید .
@کسانی که کلیرنسشون طول میکشه , جانی و دزد و ۳۰ یا C و غیره نیستن . کیس نامبر ما 3 رقمی بود و جزو سری اول کارنتی ها بودیم ولی کلیرنسمون 4 ماه طول کشید . بعضی از دوستان اون اوایل با لحن خاصی به من میگفتن که اگر مشکل خاصی ندارین چرا نگرانین ؟!؟!؟! ولی در حقیقت الان و در سپتامبر علت نگرانی های من مشخص شد و اینکه کلیرنس ها هیچ ربطی به هیچی نداره . یه خانوم تنها هم میتونه ماه ها بدون هیچ دلیلی کلیرنس بخوره . پس هیچ وقت فکر نکنید چون فلانی طولانی شده حتما" دلیلی داشته , این اتفاق برای شما هم ممکنه بیفته . برای کلیرنس طولانی دنبال دلیل نگردید , به جایی نمیرسید .
@ در خانواده هایی که برنده اصلی خانوم هستش , احتمال اینکه ستاره دار کلیر بشن خیلی زیاده چون کلیرنس خانومها خیلی کوتاهتره .توصیه اکید میکنم که صبر نکنید که همه با هم کلیر بشین . یک نفرتون بره و ویزای خانوم و بچه ها رو بگیره .یک روز هم در گرفتن ویزا نقش داره پس کار امروز رو به فردا موکول نکنید .
@اگر آدرسی در آمریکا ندارین حتما" از بچه های مهاجرسرا کمک بگیرین .
@اگر در مورد کلیرنس در پیغام خصوصی سوالی از من بپرسین , از جواب دادن معذورم . این به اون معنی نیست که سوالتون برام بی اهمیته . من هر چی میدونم اینجا و در امضام نوشتم , تو سفرنامه ام هم به مواردی اشاره کردم و واقعا" بیشتر از این چیزی نمیدونم .
در آخر برای همتون آرزوی گرفتن یک ویزای بدون دردسر رو دارم .
شاد و تندرست باشید .

مامان سایه
مهرماه 1392

با سلام خدمت دوست عزیز
من خانونمم برنده شده میخاستم بدونم واسه fbi چک که چون من خدمت رفتم به نظر تاثیر داره که گواهی از اداره ای که امریه بودم زمان خدمتو بگیرم? با تشکر
تشکر کنندگان: مامان خانم ، قصه گو ، kage.omid ، nedaba ، soli asali ، pari pari
ﺳﻼ ﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮔﻠﻢ
ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺎ ﺑﺎﺯ ﺷﺪﻥ ﻣﺠﺪﺩ ﺳﺎﯾﺖ ﺩﻭﺭ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﯿﻢ.
ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺩﻟﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﺷﺎﺩﯼ ﻫﺎ ﻭ ﻫﻮﺭﺍﻫﺎ ﻭ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻫﺎﺗﻮﻥ ﯾﻪ ﺫﺭﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ.
ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﻫﻔﺘﻪ ﻫﺎﯾﯽ ~ﺭ ﺍﺯ ﮐﻠﯿﺮ ﻭ ﻫﻮﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ.
ﺩﻭﺳﺘﻮﻥ ﺩﺍﺭﻡ.
ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﻣﺜﻞ ﺷﮑﻮﻓﻪ ﻫﺎ.
تشکر کنندگان: poem ، hamid_fs3 ، مامان خانم ، قصه گو ، pari pariaaa ، nasim ، nedaba ، soli asali ، HELIAA ، pari pari
آخیش . بالاخره درست شد!!! تازه فهمیدم چقدر اعتیاد بده!!! من دیگه کم کم داشتم ترک می کردما .
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
(2014-06-30 ساعت 03:53)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان...ما هم با برگه ابی از ابوظبی برگشتیم..یه جا هم برای ما باز کنید.
به امید اینکه همه به ویزا برسیم

انشاالله خیلی زود خبرای خوب برای همه بچه های مهاجرسرا میرسه.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، nasim ، mortezash ، nedaba ، soli asali ، pari pari ، azadeh2014
27 جون که انکارا اپدیت شد چند تا لاتاری اعلام کرد؟کسی از دوستان میدونه؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، nasim ، nedaba ، soli asali ، pari pari
(2014-06-30 ساعت 03:34)nasam نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 02:12)nasim نوشته:  هووووووووووووووووووووراااا بالاخره درست شد Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: alirezaghodrat، atial، ermiyaj، nasim، pari pari، reza3035، 3 مهمان Big Grin

واقعا هورا.ما هم خیلی دلتنگ بودیم.به امید خبرهای خوب

هيچ عيبي نداره ما كه نبوديم اگر بي معرفت شديم نگيد خبري ازش نيست .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، مامان خانم ، nasim ، nedaba ، soli asali ، pari pari
(2014-06-30 ساعت 04:00)shahryar7021 نوشته:  دوستان سلام
خدا رو شکر دوباره دور هم هستیم .....هاست سایت ب طور کامل عوض شده و امیدوارم دیگه با این نوع مشکل مواجه نشیم...این نوع مشکلات که بابت عدم دسترسی ب سایت شد قابل پیش بینی نبود و یکباره اتفاق افتاد وگرنه حتما خبرش رو میدادم.یشالله تو این جند روزه دوستان خبرای خوبی داشته باشن و صفحه ها رو پر از هوراااا کنند....
با تشكر از زحمات بي شائبه ي شما......ولي چرا منتظرسرا رو كه باز مي كنم واسم مياد شما بيش از حد سي پي يو استفاده كرديد؟!؟ اينو ديگه كجاي دلم بذارم.....يعني با آرزوي پاياني خوش ، اينقدر خرج رو دست مهاجر سرا گذاشت؟Sad
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: omid05 ، pari pariaaa ، nasim ، Sara_lphmkf ، hadi472 ، nedaba ، soli asali ، pari pari
(2014-06-30 ساعت 08:00)قصه گو نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 04:00)shahryar7021 نوشته:  دوستان سلام
با تشكر از زحمات بي شائبه ي شما......ولي چرا منتظرسرا رو كه باز مي كنم واسم مياد شما بيش از حد سي پي يو استفاده كرديد؟!؟ اينو ديگه كجاي دلم بذارم.....يعني با آرزوي پاياني خوش ، اينقدر خرج رو دست مهاجر سرا گذاشت؟Sad
براي ورود به منتظرسرا از اين لينك استفاده كنيد
http://montazersara2014.co.nf
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، nasim ، nedaba ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان