کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستای گلم
صبح قشنگتون بخیر
اینجا شماله
هوا خعلی ملسه
جا همگی خالی
I love you mohajersara. :-)
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: قصه گو ، AB2014 ، pari pariaaa ، nasim ، shilan ، مامان خانم ، sal0811 ، poem ، nedaba ، soli asali ، pari pari
دوستان من 27 ژوئن از کی سی سی آپدیت شدم
کسی آپدیت داشته؟
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
سلام دوستان من هفته پیش رفتم ویزا هامونو البته با کلی درد سر گرفتم لازم دیدم چند تا نکته رو خدمتتون بگم باشد که دیگران اشتباه منو نکنن من بعد از 4 ماه بدون حتی یک بار اپدیت کلیر شدم اینو برا دوستانی که منتظر اپدیتن گفتم بهر حال 8 جون کلیر شدم و زیر کلیر هم نوشته بودن new medicai exam require با خودم گفتم هنوز وقت دارم پس ویزاهام فرستادم دبی برام بگیرن از اونجایی که سایت مهاجر سرا هم قطع بود بعداظهر همون روز زنگ زدم خانم ملیکا که ایشان گفتند حتما باید جهت نو کردن ازمایشات پزشکی به همراه خانوادت بیای دبی سرتون رو درد نیارم به هزار بیچارگی دوباره پول دادم پاسامو از دبی برام فرستادن بلیط گرفتیم رفتیم دبی فرداش هم رفتیم ازمایشات پزشکی در ضمن برا اونایی که بچه زیر 15 سال دارن ازمایش سل اجباری شده که خود اون هم شده نور علی نور ملیکا هم که تو هر کاری اظهار نظر بیخودی میکنه اومد دست بچه منو که دید گفت ازمایشش مورد داره باید xray بشه خلاصه گفت الان هم نمیشه برو عصر بیا خلاصه من هم که انروز رفته بودم جواب بگیرم کلی ترسیدم وقتی خودم رفتم پرسیدم دکتر بهم گفت هیچ موردی نداره وهمون ساعت جواب رو بهم دادن خلاصه به نظر من به ملیکا اصلن نمیشه اعتبار کرد به هر حال من یکشنبه هفته پیش مدارکم رسوندم سفارت و چون بلیطم چارتر بود وچهارشنبه باید بر میگشتم تو سفارت بلیطم رو نشون دادم ولی بهم گفتن تا پنجشنبه امکان نداره خوب پس باید بیخیال بلیطم میشدم راستی همینجا یک توضیحی در مورد مدیکال بدم من 4 ماه از تاریخ مدیکالم میگذشت یعنی اگر میخواستم میتونستم ویزامو حتی یکی دیگه برام بگیره فقط اینکه تا دو ماه دیگه حتما باید ورود میکردم ولی با این تجدید مدیکال مدت ویزام 6 ماهه شد بهر حال اگر اون روزی که از ملیکا پرسیدم اینها رو به من میگفت من پاسپورتامو که فرستادم دبی دیگه پسشون نمیگرفتم . در عوض اونجا یه خانم صابری نامی تو هتل رویال گاردن لیدر بود کلی کمکم کرد اون خانم هر روز تو رویال گاردن برا رفتن به ابوظبی خیلی ارزون ازمون گرفت خلاصه بعد از 1 هفته بالا و پایین ویزا مون گرفتیم و به میهن بازگشتیم .
تمام اینها رو گفتم که یه جورایی دینم رو به مهاجر سرا که تازگیها نفتی شده رو ادا کنم
ببخشید سرتون درد اوردم
دیگه ادیتش نمیکم اگه غلط غلوطه ببخشید راستی اینو بگم الان سفارت سرش شلوغه فکر کنم به محض خلوت شدن یه کلیر گنده تو راه باشه پس امیدتونو از دست ندید ادم وقتی میگیره تازه میبینه مشکلات داره جدی تر میشه
دوستون دارم
به امید دیدار
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی
(2014-06-30 ساعت 02:48)anahita 62 نوشته:  اینجا چرا خلوته ؟؟؟
بچه ها دلم واسه همتون تنگ شده بود .
یه چیزی بگم ؟؟؟؟
ما کلیر شدیم . و الان ساعت 3:00 شب هستش و داریم میریم آنکارا.......
واسه ما دعا کنین چون اینجوری (*) کلیر شدیم واسه همینم هورا نگفتم.
به امید کلیر بقیه دوستان
به سلامتییییییی بالاخره شما هم کلیر شدید! مبارکهههههههه
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nasim ، قصه گو ، shilan ، Sara_lphmkf ، sal0811 ، taleghani ، nedaba ، soli asali ، pari pari ، anahita 62
باسلام به همه دوستان منتظر
باسپاس از مديريت محترم سايت
اگه كسي از دوستان تو اين چند روز كلير شده اعلام كنه تا ما هم كمي اميدوار شيم...
راستي كيس ما 90 روزه شد!
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، sal0811 ، taleghani ، nedaba ، soli asali ، pari pari
(2014-06-30 ساعت 02:16)nasim نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 01:59)قصه گو نوشته:  شما بيش از حد سي پي يو استفاده كرديد!!!!!!!
يعني با منه؟!؟

این یعنی چی ؟؟؟ کجا این اررور و داده ؟؟
نه یکی از آدرساش برا منم این چن روز همین پیغام میداد ولی اون یکیش تقریبا درست بود
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، soli asali
(2014-06-30 ساعت 07:10)babisondes نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 23:10)sayeh_m نوشته:  سلام بر همگی

میخوام یه چیزهایی رو اینجا یادآوری کنم , گرچه ممکنه کمی تلخ باشه ولی واقعیت ها رو باید قبول کرد .......

با سلام خدمت دوست عزیز
من خانونمم برنده شده میخاستم بدونم واسه fbi چک که چون من خدمت رفتم به نظر تاثیر داره که گواهی از اداره ای که امریه بودم زمان خدمتو بگیرم? با تشکر

سلام دوست گرامی
نه لازم نیست . اونا گواهی شما رو قبول ندارن و همین که شما بگین سربازی رفتین می رین توی پروسه کلیرنس( البته امسال کسانی که معاف بودن هم رفتن توی اف بی ای چک پس جای نگرانی نیست به امضای من یه نگاه بندازین Big Grin)
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، nedaba ، soli asali
کاربران در حال بازدید این موضوع: alireza7، hsh2006، h_pardis2000، kaatrin، khalilkhah، k_nastaran، nasim، Ramin geologist، shayesteh، shhak، shilan، tabrizi، taleghani، قصه گو، عاطفه سروش، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: قصه گو ، nasim ، nedaba ، m_nikparvaz ، soli asali ، pari pari
8 آگوست می شیم 120 روزه ! Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، mahan1331 ، nedaba ، soli asali ، pari pari
یکم دیر شده اعلامم به خاطر بسته بودن مهاجر سرا
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما جمعه هفته پیش کلیر شدیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم بعد از 191 روز
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE
(2014-06-30 ساعت 08:47)Narvan نوشته:  یکم دیر شده اعلامم به خاطر بسته بودن مهاجر سرا
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما جمعه هفته پیش کلیر شدیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم بعد از 191 روز

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به امید روز های خوش و موفقیت شما و همچنین به امید کلیرشدن همه دوستان
2014AS62XX ، تعداد: 2نفر ، مقصد: سن هوزه ، مصاحبه : 19 می 2014 ، نتیجه : کلیرنس
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
تشکر کنندگان: قصه گو ، Narvan ، sal0811 ، armina-2014 ، poem ، nasim ، hamid_fs3 ، mahan1331 ، nedaba ، soli asali ، HELIAA ، pari pari
(2014-06-30 ساعت 08:31)قصه گو نوشته:  شيلان جونم چشمت روشن.....سليت باز شد.سر فرصت باهات تماس مي گيرم.

ممنون قصه گو جون که به یاد منیWinkShy
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، قصه گو ، mahan1331 ، nedaba ، soli asali ، USA2014 ، pari pari
با سلام خدمت همه ما هم 24 جون مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم ... هرچند که همیشه تو این تاپیک بودم اما حالا دیگه کنگر خوردیم و لنگر انداختیم...... به امید هرچه زودتر کلیرشدن قدیمیها ....
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
خانوم عسلی کجان؟ دوستان کلیر شده رو تو منتظر سرا خط بزن درصد بره بالا روحیه بگیریم
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: Narvan ، mahan1331 ، nedaba ، قصه گو ، soli asali ، pari pari
بجز ما 7 نفر دیگه هم کلیر شدند کیا بودند لطفا" اعلام کنند.
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE
تشکر کنندگان: alireza7 ، sad_sad ، shilan ، Sara_lphmkf ، zepehr ، Maryrhm ، nedaba ، sal0811 ، قصه گو ، soli asali ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان