کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه ها از ابوظبی خبری نیست کسی این هفته کلیر نشده؟
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: shilan ، zepehr ، nedaba ، soli asali ، pari pari
بچه ها این سرور مهاجرسرا ظاهرا قراره مثل سفارت ها بره روی اعصاب ماها!
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: shilan ، masoudyara ، nasim ، zepehr ، nedaba ، قصه گو ، soli asali ، pari pari
والا راستش من صبح که وصل شد داشتم این پست میذاشتم که دوباره قطع شد من نوشتم تسلیت میگم به خاطر قطعی مرتب سایت که اومدم سندش کنم دوباره قطع شد فک کنم کلمات منو تشخیص دادو فهمیدBig Grin
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: nasim ، Sara_lphmkf ، shahryar7021 ، nedaba ، قصه گو ، soli asali ، pari pari
هوراااااااااااااااااااااااااا

(2014-06-30 ساعت 08:47)Narvan نوشته:  یکم دیر شده اعلامم به خاطر بسته بودن مهاجر سرا
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما جمعه هفته پیش کلیر شدیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم بعد از 191 روز
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: Narvan ، nasim ، hadi472 ، marsein ، nedaba ، قصه گو ، soli asali ، pari pari
(2014-06-30 ساعت 09:15)sad_sad نوشته:  بچه ها از ابوظبی خبری نیست کسی این هفته کلیر نشده؟

منم میخواستم همین بپرسم الان 3 هفتس خبری نیست یعنی این هفته هم نمیخواد خبری بشه .اگه کسی آمار ابوظبی داره بگه آقای مومن نیستن؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو ، soli asali ، pari pari
دوستان به همه تون تبریک می گم واسه کلیر شدن
چند تا مورد دیگه داریم که کلیر نشدن ؟
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: nasim ، shayesteh ، KIMIA2005 ، Maryrhm ، nedaba ، قصه گو ، soli asali ، pari pari
(2014-06-30 ساعت 09:29)sadeghi897 نوشته:  دوستان به همه تون تبریک می گم واسه کلیر شدن

احوال جناب صادقی ؟ اوضاع خوبه ؟/

کلیر نشده که خیلی داریم.البته اگه دوستان سفارت موتورشونو بکار بندازن !
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: nedaba ، sadeghi897 ، قصه گو ، soli asali ، pari pari
سلام. تو این چند روز ایروان فقط این دو کیس رو اعلام کرده.
2014AS3288
2014AS2985
کسی آپدیت خورده از ایروان؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
(2014-06-30 ساعت 09:32)hadi472 نوشته:  سلام. تو این چند روز ایروان فقط این دو کیس رو اعلام کرده.
2014AS3288
2014AS2985

سلام هادي جان
ايروان خيلي كم كاري ميكنه،ايشالاه اين هفته يه حركتي بزنه
SmileSmile
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: hadi472 ، hamid_fs3 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، taleghani ، pari pari
(2014-06-30 ساعت 02:48)anahita 62 نوشته:  اینجا چرا خلوته ؟؟؟
بچه ها دلم واسه همتون تنگ شده بود .
یه چیزی بگم ؟؟؟؟
ما کلیر شدیم . و الان ساعت 3:00 شب هستش و داریم میریم آنکارا.......
واسه ما دعا کنین چون اینجوری (*) کلیر شدیم واسه همینم هورا نگفتم.
به امید کلیر بقیه دوستان

مباركتون باشه، ايشالاه بزودي ستاره تون هم كلير بشهSmile
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: hadi472 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، Narvan ، anahita 62
همین الان ایروان ی کیس لاتری اعلام کرد
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، shilan ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، shahrzad001 ، pari pari
(2014-06-30 ساعت 09:29)sadeghi897 نوشته:  دوستان به همه تون تبریک می گم واسه کلیر شدن

سلام صادقی عزیز خوبی داداش ؟؟
امیدوارم این هفته تعداد زیادی کلیر داشته باشیم توی هر سه سفارت
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: nasim ، nedaba ، shahryar7021 ، soli asali ، قصه گو ، shahrzad001 ، pari pari
(2014-06-30 ساعت 09:44)Farshid1976 نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 09:32)hadi472 نوشته:  سلام. تو این چند روز ایروان فقط این دو کیس رو اعلام کرده.
2014AS3288
2014AS2985

سلام هادي جان
ايروان خيلي كم كاري ميكنه،ايشالاه اين هفته يه حركتي بزنه
SmileSmile
سلام فرشید جان
امیدوارم حالا که اینقدر طول کشیده تا کلیرهای جدید اعلام کنند، یه دفعه ای شصت هفتاد نفر رو با هم بزنند تو سایت. اینقدر دکمه ی F5 رو زدم دیگه انگشتم پخ شده Smile
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: shilan ، nedaba ، shahryar7021 ، soli asali ، قصه گو ، rezahoorjandi ، shahrzad001 ، pari pari
ایروان زحمت کشیده یه کیس و اعلام کرد2014as2643
سلام دوستان..... بلاخره من امروز 200 روزه شدم و هنوز هیچ.... نه اپی نه هیچ تغییری.... سرا انوم هم زحمت کشیدن با جاروشون تشریف اوردن ولی انگار قرار نیست اتفاقی بیفته .... 2 دفه اپ داشتم با فاصله 4 ماه.... 3 تام اپ داشتم با میل که اون جواب همیشگی و کلیشه ای.... ایکاش اصلا برا مصاحبه انکارا نمیرفتم... نمیدوم اشکال از کجاست خودم خبر ندارم... دارم کمکم به خودم شک میکنم .. نکنه کاری کردم خودم خبر ندارم اخه اینقد یه چک ساده طول میکشه؟؟؟؟؟ اصلا کلا دیگه صبرم به سر اومده و کلافه شدم.... بابا 10 روز دیگه 7 ماه میشه... اینم شد شانس.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان