موضوعها: 0
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-01 ساعت 01:07)Ramin geologist نوشته: (2014-07-01 ساعت 01:04)Arash2013 نوشته: [quote='Ramin geologist' pid='517135' dateline='1404159212']
[img]http://pic.photo-
تبريك ميگم دوست عزيز. مباركتون باشه. اميدوارم بقيه مراحل رو هم به خوبي پشت سر بذارين. راستي سربازي نداشتين ؟
چرا آرش جان خدمت رفته ام.ارتش بودم
تبریک میگم دوست عزیز
اگر لطف کنید و در مورد کیستون توضیح بدهید ممنون میشم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-01 ساعت 01:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-01 ساعت 01:24 توسط anahita 62.)
دوستان عزیزم سلام
از همتون به خاطر تبریک هایی که بهم گفتین سپاسگذارم. تقریبا بعد 5 ماه کیس ما کلیر شد . نمیخوام ناراحتتون کنم ولی جز شماها کسی رو ندارم باهاش درد دل کنم . آخه فقط شماها میتونین منو درک کنین . روزی که شمارمون رو تو سایت سفارت دیدم اولش خوشحال شدم بعد که اون (*) رو دیدم به سفارت ایمیل زدم و فکر کردم حتما اشتباه شده ولی امروز سفارت جواب ایمیلم رو داد و گفت پروسه همسرم فعلا تموم نشده اینم قسمتی از جواب سفارت:
We strongly advise you and your son to appear at the Embassy in order to deliver their passports as the program will be over on September 30, 2014 and no more visas will be printed out after that date.
I hope this information is helpful to you.
آخه چرا من واقعا ناراحتم شوهرم سربازی به خاطر فوت پدرش معاف شده بود . کار دولتی هم نداشت .
ما الان آنکارا هستیم صبح میریم واسه تمدید مدیکال ولی خوشحال نیستم . از روزی که کلیر شدیم تا الان واقعا ناراحتم واسه شوهرم مگه بدون اون میشه رفت. ممکنه اون کلیر نشه؟؟؟ آخه چرا؟ اگه قرار بود کلیر بشه با ما کلیر میشد؟؟؟؟
شوهرم به روش نمیاره و همش میگه شما باید برین...... با یه بچه 2 سال و نیمه بدون باباش من کجا برم آخه؟
دوستان واسه من و پسرم به خاطر باباش که پسرم عاشق باباشه مارو دعا کنین . کسایی که شرایط ما رو دارن میتونن مارو بهتر درک بکنن.
فقط امیدم به خداست و ازش میخوام تو این مدتی که آنکارا هستیم ویزای همسرم هم بیاد . خواهش میکنم مارو دعا کنین .
امیدوارم همه دوستان با تمام اعضا کیسشون زودتر کلیر بشن. امیدوارم هیچ خونواده ای مجبور نشن حتی واسه مدت کوتاهی از هم جدا بشن .
چون شرایط روحی خوبی ندارم سعی میکنم دیگه پست نذارم .....
همتونو دوست دارم مرسی که هستین...
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-01 ساعت 01:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-01 ساعت 01:33 توسط m_nikparvaz.)
(2014-07-01 ساعت 01:20)Ramin geologist نوشته: (2014-07-01 ساعت 01:14)m_nikparvaz نوشته: تبریک میگم دوست عزیز
اگر لطف کنید و در مورد کیستون توضیح بدهید ممنون میشم
کیس ما 2 نفره، هردو فوق لیسانس زمین شناسی نفت، با سابقه کار غیر دولتی، خدمت رفتم، 3-4 تا سفر خارجی هم رفتم، فرم 9 سوالی و سی وی هم 1 ماه پیش ازم خواستن،مقصدمم تگزاسه 
دیگه چی بگم؟
موفق و موید باشید
اینم به افتخار شما
حالا همه دست 
http://upcity.ir/images2/22774027137612385005.gif
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-01 ساعت 01:33)nasim نوشته: (2014-07-01 ساعت 01:23)anahita 62 نوشته: دوستان عزیزم سلام
از همتون به خاطر تبریک هایی که بهم گفتین سپاسگذارم. تقریبا بعد 5 ماه کیس ما کلیر شد . نمیخوام ناراحتتون کنم ولی جز شماها کسی رو ندارم باهاش درد دل کنم . آخه فقط شماها میتونین منو درک کنین . روزی که شمارمون رو تو سایت سفارت دیدم اولش خوشحال شدم بعد که اون (*) رو دیدم به سفارت ایمیل زدم و فکر کردم حتما اشتباه شده ولی امروز سفارت جواب ایمیلم رو داد و گفت پروسه همسرم فعلا تموم نشده اینم قسمتی از جواب سفارت:
We strongly advise you and your son to appear at the Embassy in order to deliver their passports as the program will be over on September 30, 2014 and no more visas will be printed out after that date.
I hope this information is helpful to you.
آخه چرا من واقعا ناراحتم شوهرم سربازی به خاطر فوت پدرش معاف شده بود . کار دولتی هم نداشت .
ما الان آنکارا هستیم صبح میریم واسه تمدید مدیکال ولی خوشحال نیستم . از روزی که کلیر شدیم تا الان واقعا ناراحتم واسه شوهرم مگه بدون اون میشه رفت. ممکنه اون کلیر نشه؟؟؟ آخه چرا؟ اگه قرار بود کلیر بشه با ما کلیر میشد؟؟؟؟
شوهرم به روش نمیاره و همش میگه شما باید برین...... با یه بچه 2 سال و نیمه بدون باباش من کجا برم آخه؟
دوستان واسه من و پسرم به خاطر باباش که پسرم عاشق باباشه مارو دعا کنین . کسایی که شرایط ما رو دارن میتونن مارو بهتر درک بکنن.
فقط امیدم به خداست و ازش میخوام تو این مدتی که آنکارا هستیم ویزای همسرم هم بیاد . خواهش میکنم مارو دعا کنین .
امیدوارم همه دوستان با تمام اعضا کیسشون زودتر کلیر بشن. امیدوارم هیچ خونواده ای مجبور نشن حتی واسه مدت کوتاهی از هم جدا بشن .
همتونو دوست دارم مرسی که هستین...
آناهیتای عزیز واقعا از صمیم قلب برات آرزو می کنم که هر چه زودتر همسرتون هم کلیر بشن . برنده اصلی شما بودین یا همسرتون ؟
من بودم
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-01 ساعت 01:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-01 ساعت 01:38 توسط محبت.)
(2014-07-01 ساعت 01:23)anahita 62 نوشته: آخه چرا؟ اگه قرار بود کلیر بشه با ما کلیر میشد؟؟؟؟
همتونو دوست دارم مرسی که هستین...[/color][/b][/size]
سلام
خواهرم اولا که امیدوارم همسرتون هم کلیر بشن و همراه شما بیان و البته هدف ما عموما فرزندانمونه و این فداکاریها فقط از پدر و مادرها برمیاد و همونطور که ما از پدران و مادرهامون آموختیم، و در بدترین حالت شما سفری به آمریکا خواهید داشت و بعد دریافت سوشیال سکوریتی و گرین کارتتون( البته میتونن براتون هم یگیرن و پستش کنن) پیش همسرتون برگردین و اقدام کنید برای ایشون البته این بدترین حالت ممکن خواهد بود.
امیدوارم خودتون در این 3 ماه باقیمانده بیاید و برامون از کلیر شدن همسرتون بگید و زیباترین بوسه ها رو نثار فرزندتان کنید از جانب پروردگار که مرحمتی چون شماها رو به ایشون داده
بامید شنیدن هورا و خنده هاتون.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
قصه گوی عزیز واسه همسرم دعا کن ....
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-01 ساعت 01:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-01 ساعت 01:37 توسط nasim.)
نمی فهممم آخهههه نمیی فهمم این چه صیغه اییی که امسال اوننایی هم که سربازی نرفتن کلیر نس خوردن ؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،
آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-01 ساعت 01:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-01 ساعت 01:39 توسط anahita 62.)
راستی دوستان عزیز اگه کاری تو آنکارا داشتین میتونین رو من حساب کنین خوشحال میشم اگه ذره ای هم که شده بتونم کمکتون بکنم.