موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-03 ساعت 07:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-03 ساعت 07:43 توسط alimomen.)
(2014-07-03 ساعت 03:15)mehrzad2013 نوشته: سلام، بالاخره سایت از توی کما درآمد! میشه مسئولین سایت یک توضیح کوچکی در مورد قطعی های مکرر و طولانی سایت بدهند؟
اگر مسئله مشکل تامین مالی هست که می شود با V.I.P کردن اشتراک ها این مشکل را برطرف کرد یا حداقل مسئولین سایت شماره حسابی را قرار بدهند تا افراد بصورت داوطلبانه به سایت کمک کنند. کمک مالی داوطلبانه چیزی هست که در خیلی از سایت های جهان انجام میشود (Donation) که این باعث خدمات بهتر می شود از قبیل انتخاب دامنه بهتر - افزایش پهنای باند هاست و ...
نظر دوستان چیه؟
کاملا فرمایش شما رو قبول دارم جدیدا علاوه بر چک کردن دقیقه ای سایتهای ceasوسفارت هی باید مهاجر سرا رو هم چک کنیم که کی درست میشه آخه مدیران عزیز فکر کنم مشکلی جز مشکل مالی نمیتونه در این خصوص وجود داشته باشه -ما حاضریم داوطلبانه کمک کنیم ولی این استرس رو به ما تحمیل نکنید این سایت قراره درمان باشه ولی متاسفانه با این وضعیت خودش به درد تبدیل شده اونم تو این زمان بحرانی و حساس
الان دوباره مدیران میان عذرخواهی میکنن وقول میدن که این آخرین قطعی هست بعد یکساعت بعد سایت قطع میشه تا 3 روز دیگه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 03:43)pari pari نوشته: ساعت 3:43 دقيقه نصفه شبه (البته ساعت مهاجرسرا يك ساعت عقبه ها )و من مثل روان پريش ها همچنان بيدارم!!!!
اين ويزا واسم نه خواب گذاشته نه خوراك!!!!!!!!
پری پری عزیز شما مگر کلیر نشدید پس واسه چی خواب و خوراک ندارید؟
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-03 ساعت 07:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-03 ساعت 08:34 توسط jnouri.)
فایل Excel ماه July رو لطفا بذارید .
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای گلم... صبح همتون بخید..... امروز 203 روز انتظارم هستش و هنوز دریغ از یه اپ ساده.... دیگه نمیدونم چی کار کنم.... خسته شدم از اینکه تو منتظر سرا رو هر روز دیدم بالا و پایین اسمم همه یبز و من اون وسط هنوز سیاه موندم.شاید قسمت نیست.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-01 ساعت 00:59)shahryar7021 نوشته: اقا یون و خانوما سلام عرض کردم
میدونم خیلی ناراحتین و گله دارین از سایت شرمنده که غیبت داشتم از صبح تا الان کلی اتفاق افتاد که نشد بیام الان در خدمتتون هستم.
هورااااااااای بلند برای تمامی کلیر شده ها بخصوص رامین عزیز
راسی ی ۲/۳ دیگه من رو هم تو باشگاه ۱۰۰ تایی ها قبول کنید
سلام و شاید خداحافظ چون دیگه از این وضعیت سایت حالم گرفتس تا نیاید یه توضیح درست و حسابی ندید من .......... و اینکه من کلا فک میکردم دیگه قرار نیست وصل شه مثل الان که فک میکنم بازم قرار قطع شه . در ضمن سری قبل تو فیس بوک اطلاع دادید ولی این دفعه فک کنم مسولای سایت همراه سایت رفته بودن که حتی یه اطلاعم تو اف بی ندادن به قول اون وریا anyway
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
یادش بخیر قدیما یک آقا سعیدی داشتیم که همیشه توی وضعیتهای اسف بار میومد و یک تحلیل منطقی از اوضاع و احوال میکرد اونم از دست دادیم
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
]دوستان عزیزم سلام
از همتون به خاطر تبریک هایی که بهم گفتین سپاسگذارم. تقریبا بعد 5 ماه کیس ما کلیر شد . نمیخوام ناراحتتون کنم ولی جز شماها کسی رو ندارم باهاش درد دل کنم . آخه فقط شماها میتونین منو درک کنین . روزی که شمارمون رو تو سایت سفارت که اون (*) رو دیدم به سفارت ایمیل زدم و فکر کردم حتما اشتباه شده ولی امروز سفارت جواب ایمیلم رو داد و گفت پروسه همسرم فعلا تموم نشده اینم قسمتی از جواب سفارت:
We strongly advise you and your son to appear at the Embassy in order to deliver their passports as the program will be over on September 30, 2014 and no more visas will be printed out after that date.
I hope this information is helpful to you.
آخه چرا من واقعا ناراحتم شوهرم سربازی به خاطر فوت پدرش معاف شده بود . کار دولتی هم نداشت .
ما الان آنکارا هستیم صبح میریم واسه تمدید مدیکال ولی خوشحال نیستم . از روزی که کلیر شدیم تا الان واقعا ناراحتم واسه شوهرم مگه بدون اون میشه رفت. ممکنه اون کلیر نشه؟؟؟ آخه چرا؟ اگه قرار بود کلیر بشه با ما کلیر میشد؟؟؟؟
شوهرم به روش نمیاره و همش میگه شما باید برین...... با یه بچه 2 سال و نیمه بدون باباش من کجا برم آخه؟
دوستان واسه من و پسرم به خاطر باباش که پسرم عاشق باباشه مارو دعا کنین . کسایی که شرایط ما رو دارن میتونن مارو بهتر درک بکنن.
فقط امیدم به خداست و ازش میخوام تو این مدتی که آنکارا هستیم ویزای همسرم هم بیاد . خواهش میکنم مارو دعا کنین .
امیدوارم همه دوستان با تمام اعضا کیسشون زودتر کلیر بشن. امیدوارم هیچ خونواده ای مجبور نشن حتی واسه مدت کوتاهی از هم جدا بشن .
چون شرایط روحی خوبی ندارم سعی میکنم دیگه پست نذارم .....
همتونو دوست دارم مرسی که هستین...[/color][/b][/size]
[/quote]
آناهیتا از صمیم قلب دعا میکنم هر چه زودتر شوهرتان کلیر بشه و انشاالله با هم راهی بشید .
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
سفارت آمریکا تو ابوظبی تعطیل شده؟؟؟
چن هفتس هیچ کاری نمیکنه
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همگی
دو روزه که مادرم خواب می بینه که ما یه نامه دریافت می کنیم و از بابتش هم تو خواب خیلی خوشحال می شیم امیدوارم منظور از نامه همون کلیر شدنمون باشه ما که خوشحالی جز کلیر شدن نداریم ...
+++آرزو دارم که همه منتظرین هر چه زودتر کلیر بشن +++
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 08:08)alimomen نوشته: سفارت آمریکا تو ابوظبی تعطیل شده؟؟؟
چن هفتس هیچ کاری نمیکنه
علی جان ما که رفتیم ویزامونو بگیریم، من به چشم خودم دیدم اونجا چه خبره! عین صف نونوایی
انقد شلوغ بود که باور نمی کنین. فقط هم ایرانی یا کیس لاتاری نبودند. انواع و اقسام کیس ها و ملیت ها ! من فکر می کنم توی سونامی اول تعداد زیادی را کلیر کردند و دارند اونا رو راهی می کنند تا سرشون خلوت بشه و خودشونو برای سونامی دوم آماده کنند. نگران نباشید.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
فردا باز سفارت انکارا بستس
شنبه یکشنبه هم هیچ رفت برای دوشنبه دیگه
ای خدا یکم تندش کن همه تو این تابستون گرم کم اوردن از قبیل خود من
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس