کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
آناهیتای عزیز . خیلی ها شرایطشون شبیه شما بووده و الان در کنار خانوادشون دارن زندگی می کنن . قرار نیست که همسرتون اصلا کلیر نشه . ایشون هم طی همین چند هفته آینده کلیر خواهند شد Smile من مطمئنم زمان زیادی نمی بره . امیدت به خدا باشه گلم . هممون از ته قلب برات دعا می کنیم .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-07-01 ساعت 01:35)nasim نوشته:  نمی فهممم آخهههه نمیی فهمم این چه صیغه اییی که امسال اوننایی هم که سربازی نرفتن کلیر نس خوردن ؟؟؟؟؟؟؟

نمی دونم والا یادمه یه پستی خوندم که نوشته بود واسه اینکه ویزا کم نیاد میخوان به همه افراد ویزا ندن که بعدا از طریق خانوادگی اقدام کنن...
این صحت داره؟؟؟؟؟///؟؟؟

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: farshadm999 ، nasim ، قصه گو ، عراقی ، nedaba ، arashmanteghi ، soli asali
آناهيتاي عزيز و دوست داشتني ، همون موقع هم كه فهميدم جزء پروسه نبودم و همسرم كليرنسش تموم نشده ، احساس تو رو داشتم.توي جمع بودم ولي نبودم ، باهام حرف ميزدن اما حضور نداشتم ، اين يعني عشق به خانواده، نگران نباش كار من و ندا جون درست شد ، پس كار شما و پري پري نازنين هم درست ميشه ، يادت نره از اين ستون تا اون ستون فرجه!! هنوز وقت داري.....
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-07-01 ساعت 01:42)anahita 62 نوشته:  
(2014-07-01 ساعت 01:35)nasim نوشته:  نمی فهممم آخهههه نمیی فهمم این چه صیغه اییی که امسال اوننایی هم که سربازی نرفتن کلیر نس خوردن ؟؟؟؟؟؟؟

نمی دونم والا یادمه یه پستی خوندم که نوشته بود واسه اینکه ویزا کم نیاد میخوان به همه افراد ویزا ندن که بعدا از طریق خانوادگی اقدام کنن...
این صحت داره؟؟؟؟؟///؟؟؟
سلام
نه این مورد تایید شده ای نیست و فقط ظاهرا یکی از آفیسرها درجواب کیس مشابهی مثل شما گفته بوده نگرانی نداره و میتونید بعد دریافت گرین کارت برای ایشون هم اقدام کنید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: قصه گو ، anahita 62 ، nasim ، taleghani ، Sara_lphmkf ، عراقی ، nedaba ، Maryrhm ، soli asali
(2014-07-01 ساعت 01:40)nasim نوشته:  آناهیتای عزیز . خیلی ها شرایطشون شبیه شما بووده و الان در کنار خانوادشون دارن زندگی می کنن . قرار نیست که همسرتون اصلا کلیر نشه . ایشون هم طی همین چند هفته آینده کلیر خواهند شد Smile من مطمئنم زمان زیادی نمی بره . امیدت به خدا باشه گلم . هممون از ته قلب برات دعا می کنیم .

ممنونم دوست عزیز یعنی از روزی که اینجوری کلیر شدیم همش یواشکی گریه میکنم . آخه ما فقط واسه خاطر پسرمون تصمیم گرفتیم با وجود تمام مشکلاتی که داریم بریم. الانم اگه بابابش که دنیای پسرمه باهامون نباشه اون شرایط روحیش بد میشه و نمیدونم تو این حالت داریم واسه آینده ش قدم مثبتی برمیداریم یا نه داریم با محروم کردن اون از دیدن باباش حتی واسه مدت کوتاهی آینده ش رو خراب میکنیم....؟؟؟؟

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: محبت ، قصه گو ، nasim ، pari pari ، taleghani ، Sara_lphmkf ، majid_eng ، عراقی ، nedaba ، soli asali
آناهیتا جان
الان شما در وضعیت خوبی نیستین،توی غربت و با شنیدن این خبر ناگهانی، بهترین کار اینه که الان فقط ویزای خودتون و بچه رو بگیرید و برگردید،وقتی برگشتید مثل بقیه دوباره منتظر خواهید بود که خیلی خیلی سخته،ولی حداقل یک امتیازی دارین که مطمنید دست خالی نخواهید موند آخر سپتامبر،یعنی نگرانی بزرگ بقیه رو نخواهید داشت.باید بشینید با آرامش به بازیابی هدفهاتون از مهاجرت بپردازید و بار دیگه همه احتمالات و تواناییها و امکانات خودتونو بسنجید.
البته امیدوارم که این حالت مسخره ی ستاره دار برای همه از بین بره،هرچه زودتر،برای کنار هم موندن خانواده های باوفا و فداکار ایرانی.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: قصه گو ، محبت ، nasim ، m_nikparvaz ، anahita 62 ، pari pari ، hamid_fs3 ، taleghani ، sal0811 ، عراقی ، poem ، nedaba ، soli asali
آناهیتای عزیز توکلت به خدا باشه

[img]http://upcity.ir/images2/33788410949288552417.jpg[img]
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، محبت ، anahita 62 ، pari pari ، nedaba ، soli asali
(2014-07-01 ساعت 01:39)anahita 62 نوشته:  راستی دوستان عزیز اگه کاری تو آنکارا داشتین میتونین رو من حساب کنین خوشحال میشم اگه ذره ای هم که شده بتونم کمکتون بکنم.

خانم گل با اين اسم قشنگ اونجا سفارش ما رو بكن بپرس كي خلاص ميشيم از شر انتظار
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: قصه گو ، anahita 62 ، محبت ، nasim ، pari pari ، عراقی ، nedaba
(2014-06-30 ساعت 23:47)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 23:28)sorooosh نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 15:41)teacherm نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 14:55)kaaren نوشته:  کیس های زیر از ابوظبی 29 جون آپدیت شدند
1842
4792
5124
5842
5936
و کیس های زیر امروز یعنی 30 جون آپدیت شدند:
3855
4925
4956
6384

مرسی از اطلاع رسانی. ایشالا اینا مقدمه یه انفجار تو کلیرنس ها باشه. ولی چه بی نظم! بنده خدا سه هزارو هشتصد نهصد و چهارهزارها تو انتظار بعد یهو پنج هزارها اپدیت شدن!

دوستان من بازم حرفمو میگم نمیدونم چرا اینجوریه!!!
این چه ترتیبی که هر سفارتی یه جور کلیر میکنه
اگه کلیر شدن از ا م ر ی ک ا ست چرا ایروان تو مایه های 3000 ولی ابوظبی به 5000 و 6000 رسیده!!!
انگار سفارتها به صورت مجزا عمل میکنن و دست خودشونه

دوست عزیز گویا خیلی‌ تو این انجمن فعال نیستید.

الان هر ۳ تا سفارت رو ۳۰۰۰ -۳۵۰۰ گیر کردن!

کی‌ گفته ابوظبی و آنکارا رفتن رو ۴۰۰۰-۵۰۰۰ ؟!!!

من الان ۴۰۰۰ هستم خدمت شما هستم بدون کلیر!

۵۰۰ تا شماره قبل خودمم چک کردم همه منتظران!

جو ندید لطفا.

یعنی این آپدیتا ربطی به کلیر نداره؟
ما از ایروان هیچ آپدیت نداشتیم ولی کیس های بالاتر از ما دارن تو ابوظبی آپدیت میشن
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: farshadm999 ، nedaba ، soli asali
با somi کاملا موافقم . شما بعد از دریافت ویزاتون 6 ماه وقت دارین . تا اون موقع ( که البته خیلی کمتر یهنی تا سپتامبر ) همسرتون هم حتما کلیر می شن . این عاقلانه ترین کار هست . نگرانیتون هم کاملا اشتباهه . Smile دوست گلم الان تنها کاری که باید کنی بری و ویزای خودتو پسرتو بگیری . پس اصلا الان از چیزی ناراحت نباش .تا سپتامبر صبر کن تا ببینی پروسه همسرتون چی می شه .

Smile خدایاااااا دعا می کنم همه اوون کسانی که همسرشون کلیر شده و خودشون باقی مووندن زودتر کارشون درست شه حتی زودتر از ماهایی که هنوز هیچ کدوممون کلیر نشدیم . خدایا توس این ماه دل همه بچه های این سایت و شاد کن Smile آمین .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
سلام، بالاخره سایت از توی کما درآمد! میشه مسئولین سایت یک توضیح کوچکی در مورد قطعی های مکرر و طولانی سایت بدهند؟
اگر مسئله مشکل تامین مالی هست که می شود با V.I.P کردن اشتراک ها این مشکل را برطرف کرد یا حداقل مسئولین سایت شماره حسابی را قرار بدهند تا افراد بصورت داوطلبانه به سایت کمک کنند. کمک مالی داوطلبانه چیزی هست که در خیلی از سایت های جهان انجام میشود (Donation) که این باعث خدمات بهتر می شود از قبیل انتخاب دامنه بهتر - افزایش پهنای باند هاست و ...

نظر دوستان چیه؟
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
بالاخره باز شد!!!!!!!
از مديران محترم عاجزانه خواهش ميكنم كه ديگه نزاريد مهاجرسرا قطع بشه!Sad
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-07-01 ساعت 01:23)anahita 62 نوشته:  دوستان عزیزم سلام
از همتون به خاطر تبریک هایی که بهم گفتین سپاسگذارم. تقریبا بعد 5 ماه کیس ما کلیر شد . نمیخوام ناراحتتون کنم ولی جز شماها کسی رو ندارم باهاش درد دل کنم . آخه فقط شماها میتونین منو درک کنین . روزی که شمارمون رو تو سایت سفارت دیدم اولش خوشحال شدم بعد که اون (*) رو دیدم به سفارت ایمیل زدم و فکر کردم حتما اشتباه شده ولی امروز سفارت جواب ایمیلم رو داد و گفت پروسه همسرم فعلا تموم نشده اینم قسمتی از جواب سفارت:

We strongly advise you and your son to appear at the Embassy in order to deliver their passports as the program will be over on September 30, 2014 and no more visas will be printed out after that date.

I hope this information is helpful to you.
آخه چرا من واقعا ناراحتم شوهرم سربازی به خاطر فوت پدرش معاف شده بود . کار دولتی هم نداشت .
ما الان آنکارا هستیم صبح میریم واسه تمدید مدیکال ولی خوشحال نیستم . از روزی که کلیر شدیم تا الان واقعا ناراحتم واسه شوهرم مگه بدون اون میشه رفت. ممکنه اون کلیر نشه؟؟؟ آخه چرا؟ اگه قرار بود کلیر بشه با ما کلیر میشد؟؟؟؟
شوهرم به روش نمیاره و همش میگه شما باید برین...... با یه بچه 2 سال و نیمه بدون باباش من کجا برم آخه؟
دوستان واسه من و پسرم به خاطر باباش که پسرم عاشق باباشه مارو دعا کنین . کسایی که شرایط ما رو دارن میتونن مارو بهتر درک بکنن.
فقط امیدم به خداست و ازش میخوام تو این مدتی که آنکارا هستیم ویزای همسرم هم بیاد . خواهش میکنم مارو دعا کنین .
امیدوارم همه دوستان با تمام اعضا کیسشون زودتر کلیر بشن. امیدوارم هیچ خونواده ای مجبور نشن حتی واسه مدت کوتاهی از هم جدا بشن .
چون شرایط روحی خوبی ندارم سعی میکنم دیگه پست نذارم .....
همتونو دوست دارم مرسی که هستین...

اناهيتاى عزيز كاملا دركتون ميكنم، ميدونم الان چه حالى داريد هرچند شرايط شما با وجود فرزندتون از من سخت تره ولى متاسفانه اين حالت براى ما ايجاد شده و چاره اى هم جز صبر نداريم. از ته دل براتون ارزو ميكنم كه هرچه زودتر همسرتونم كليير بشن
جا مانده از لاتارى 2014

2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
ساعت 3:43 دقيقه نصفه شبه (البته ساعت مهاجرسرا يك ساعت عقبه ها )و من مثل روان پريش ها همچنان بيدارم!!!!Sad
اين ويزا واسم نه خواب گذاشته نه خوراك!!!!!!!!
جا مانده از لاتارى 2014

(2014-07-03 ساعت 03:43)pari pari نوشته:  ساعت 3:43 دقيقه نصفه شبه (البته ساعت مهاجرسرا يك ساعت عقبه ها )و من مثل روان پريش ها همچنان بيدارم!!!!Sad
اين ويزا واسم نه خواب گذاشته نه خوراك!!!!!!!!

پری پری عزیز ساعت چهاروده دقیقه صبحه. هرچی بگی حق داری انشاالله به زودی خبرهای خوب می‌شنویم از شما. من برای کلیر شدن شما یه رقص مایکل‌جکسون (خدا بیامرز) کنار گذاشتم. ببین چه خدا بیامرزی گرفت مایکل تو این شب عزیز Big Grin.
چهارم جولای نزدیکه. حتما سفارتهای یه تکونی می‌خورن. به امید شنیدن هورا از شما. آمین

کاربران در حال بازدید این موضوع: