کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-03 ساعت 10:11)nasim نوشته:  خدایی دیگه امیدم و از دست دادم .

نسیم جان امید رو داشته باش ولی واقع بین باش ایشالا یک 3 ماه دیگه تکلیف همه مشخص میشه حداقل دیگه بلاتکلیف نیستیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: lighter ، عراقی ، nasim ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، anahita 62 ، قصه گو ، aaraam
(2014-07-03 ساعت 07:52)jnouri نوشته:  فایل Excel ماه July رو لطفا بذارید .

دوست خوبم هنوز فایل ژولای نیومده و آخرین نسخه همون 06.03.2014 هستش که مربوط به یک ماهه پیشه ، اگه فایل جدید بیاد آنرا در تایپیک خواهم گذاشت
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: lighter ، nasim ، soli asali ، nedaba ، shilan ، reasonable
(2014-07-03 ساعت 10:11)HELIAA نوشته:  دیگه حس و حال پست گذاشتن هم نداریمSad پس چه غلطی می کنن این سفارتا

آره ، خدائيش راست ميگين ، من هم همينطوري شدم ، دل و دماغ هيچ كاري رو ندارم ، همش نگرانم كه نشه.Sad
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: abbas09 ، lighter ، عراقی ، hadi472 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: alimomen، amin579، amohammadi348، Aroma، byazdani، ESMAEILI_K، freddyflientstone، HELIAA، lighter، nedaba، poem، sad_sad، termeh_med، عراقی، 2 کاربر مخفی، 5 مهمان
"لطفا کسی نا امید نیاد اینجا ،همه قوی وپر امید لطفــــــــــــــــــــــــا"
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: lighter ، HELIAA ، عراقی ، nasim ، freddyflientstone ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، anahita 62 ، قصه گو
حیف 330 دلار
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: عراقی ، nasim ، pari pari ، soli asali ، nedaba
دوستان يكي از برندگان ٢٠١٤ با كيس ٤١٠٠ ديروز آپديت شد آخرين آپدييتش هم ٢٨ آپريل بود بدون ايميل . در سفارت ارمنستان
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: lighter ، عراقی ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، shilan
از دوستان بين 3000 تا 4000 ايروان ، كسي تو اين چند روزه آپديت نشده؟Sad
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: عراقی ، hadi472 ، nedaba ، shilan ، soli asali
(2014-07-03 ساعت 10:19)alimomen نوشته:  حیف 330 دلار

واقعاً گل گفتي . بنده خدا ١٢٧٠٠ ها . خدا به دادشون برسه .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: lighter ، عراقی ، Sara_lphmkf ، soli asali
(2014-07-03 ساعت 09:23)freddyflientstone نوشته:  آقا تروخدا برید کنار من زنبیل گذاشته بودم، نوبت منه، میخوام تا مهاجر سرا دوباره نخوابیده یه سئوال محتوا دار مطرح کنم و برم:
کسی لینکی، مطلبی در مورد نحوه ی پرداخت اون 165 دلار از ایران داره به ما بگه؟ چطوری تا قبل از ورود به آمریکا پرداختش کنیم؟

من از چند جا بابت پرداخت 165 دلار استعلام گرفتم که ارزون ترینش همون ایمیگرنجل بود و بابت حواله 165 دلار 180 دلار میگرفتند ، اگر هم کسی را دارید که کردیت کارت دارد میتوانید این مبلغ را از طریق سایت مربوطه مستقیما و بدون هزینه اضافی پرداخت کنید - موفق باشید
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
sad-sad جان اولا ممنون از رتبه ای که دادی-ثانیا ما واقعیتها رو گوشزد میکنیم که بچه ها جو گیر نشن و اصلا فاز منفی نمیدیم ثالثا این ایدیت که خودش آخره فاز منفیه که خودش sad-sad=ناراحت-ناراحت
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، nasim ، soli asali ، قصه گو
2014AS589
2014AS98
اینا چرا ویزاشونو نگرفتن
امروز اکسپایر میشه ویزاشون
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: عراقی ، nasim ، lighter ، Sara_lphmkf ، pari pari ، nedaba ، soli asali
(2014-07-03 ساعت 10:22)alimomen نوشته:  sad-sad جان اولا ممنون از رتبه ای که دادی-ثانیا ما واقعیتها رو گوشزد میکنیم که بچه ها جو گیر نشن و اصلا فاز منفی نمیدیم ثالثا این ایدیت که خودش آخره فاز منفیه که خودش sad-sad=ناراحت-ناراحت

آیدی من اول اسممه که به انگلیسی اینجوری تعبیر میشه اینجا هم راهی واسه تغییرش نیست والا خداییش خودم چندباری میخواستم عوض کنم که این تعبییر اشتباهی نشهSmile
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: nasim ، lighter ، alimomen ، عراقی ، pari pari ، nedaba ، shilan ، soli asali
(2014-07-03 ساعت 10:19)alimomen نوشته:  حیف 330 دلار

Smile))))))))))) اینووو خوووب اوومدی دقیقا موافقم
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: alimomen ، عراقی ، lighter ، pari pari ، nedaba ، soli asali
(2014-07-03 ساعت 10:25)miladfr12 نوشته:  2014AS589
2014AS98
اینا چرا ویزاشونو نگرفتن
امروز اکسپایر میشه ویزاشون

نگران اونا نباش احتمالا ceasایشود نزده احتمالا
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: عراقی ، phsadeghi ، pari pari ، nedaba ، shilan ، soli asali
سلام به همه دوستان گلم
خوشحالم كه سايت دوباره راه افتاد اميدوارم تا زمان ظهور همه ويزاها واسه همه همچنان برفرار بمونه Big Grin
ميخوام به همه دوستان نگران و منتظر بگم كه نگراني و نا اميدي رو تا مي تونين از خودتون دور كنين و همواره به خودتون بگين كه حتماً ويزارو مي گيرين.
حالا كه داريم كم كم بيشتر مي شيم و دوستان جديدي به جمعمون اضافه مي شن واسه همه جديدا و قديميا و مخصوصاً صدر جدولي هاي منتظرسرا از ته دل دعا كنين كه واقعاً اين همه صبر، دل دريايي مي خواد.
با آرزوي پايان انتظار هرچه زودتر براي همه.
شاد باشين مثل شكوفه ها.
تشکر کنندگان: nasim ، lighter ، poem ، عراقی ، Sara_lphmkf ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، anahita 62 ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان