کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-03 ساعت 10:51)amohammadi348 نوشته:  سلام به همه دوستان
از اونجایی که من توی این فوروم تازه واردم یک سوال داشتم؟
فرق بین آپدیت با ایمیل و آپدیت که توی سیس میزنه چیه؟
من از روز مصاحبه تا الان 2 تا آپدیت خوردم ولی ایمیلی دریافت نکردم.
توی مصاحبه هم آفیسر چیزی نگفت که باید مدرکی یا اطلاعات جدیدی براشون بفرستم.فقط گفت که نیاز به بررسی بیشترذ داره و وقتی شماره کیس را در سایت سفارت دیدم با برگه صورتی که بهمون داد برم سفارت.
لطفا راهنمایی کنید.

وقتی با سفارت از طریق ایمیل مکاتبه میکنی(مثلا پیگیری طولانی شدن کلیرنس) یک آپدیت معمولا کیست میخوره که ارزشی نداره فقط نشون میده که ایمیلت رو خوندن ولی آپدیت اصلی وقتی هس که خود به خود بدون ایمیل آپدیت میشی که نشون میده دارن رو پروندت کار میکنن و امید بخشه
کلا قرار نیست دیگه شما ایمیلی دریافت کنی فقط سایت چک کن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، pari pari ، عراقی ، Maryrhm ، lighter ، nedaba ، soli asali
(2014-07-03 ساعت 10:02)byazdani نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 03:43)pari pari نوشته:  ساعت 3:43 دقيقه نصفه شبه (البته ساعت مهاجرسرا يك ساعت عقبه ها )و من مثل روان پريش ها همچنان بيدارم!!!!Sad
اين ويزا واسم نه خواب گذاشته نه خوراك!!!!!!!!
سلام Pari Pari عزیز
شما 1 جولای با ایمیل آپدیت شدین یا بدون ایمیل؟ در مورد کیس ما هم دو بار فقط خودم بدون ایمیل آپدیت شدم.
ممنون

بدون ايميل دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: عراقی ، lighter ، shilan ، nedaba ، arashS ، soli asali ، anahita 62
(2014-07-03 ساعت 10:59)alimomen نوشته:  
توی مصاحبه هم آفیسر چیزی نگفت که باید مدرکی یا اطلاعات جدیدی براشون بفرستم.فقط گفت که نیاز به بررسی بیشترذ داره و وقتی شماره کیس را در سایت سفارت دیدم با برگه صورتی که بهمون داد برم سفارت.
لطفا راهنمایی کنید.

وقتی با سفارت از طریق ایمیل مکاتبه میکنی(مثلا پیگیری طولانی شدن کلیرنس) یک آپدیت معمولا کیست میخوره که ارزشی نداره فقط نشون میده که ایمیلت رو خوندن ولی آپدیت اصلی وقتی هس که خود به خود بدون ایمیل آپدیت میشی که نشون میده دارن رو پروندت کار میکنن و امید بخشه
کلا قرار نیست دیگه شما ایمیلی دریافت کنی فقط سایت چک کن

ضمن سپاس از راهنمایی شما،
خوب خدا را شکر من ایمیلی براشون نزدم و خودشون به صورت خود جوش و مردمی دارن آپدیت میزنن.
باز هم سپاسگزارم.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، pari pari ، lighter ، nedaba ، عراقی ، soli asali
یه سوال.
اگر مجرد باشیم و ویزا بگیریم و کلاً بریم اون ور. بد بخوایم با یه ایرانی ازدواج کنیم، چه مدت باید بگذره تا بتونیم همسر جدیدمون رو بیاریم اون ور؟
من شنیدم باید ۵ سال طول بکشه تا سیتیزن شیم و بعد بتونیم اقدام کنیم واسه فرستادن دعوتنامه مهاجرتی و این‌ها. آره؟

تشکر کنندگان: nedaba ، عراقی ، soli asali ، قصه گو
بعد از مصاحبه رفتم با wordیک جدول درست کردم که آپدیتها رو یاداشت کنم فکر میکردم حالا اینقدر آپدیت میخورم که جدول لازم داره و دیگه حافظه جواب نمیده جالبه 3/5ماهه فقط یک خونش رو همون روز مصاحبه پر کردم
خدایی ما هم الکی خوشال بودیم و جوگیر
الان خندم میگیره
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، lighter ، nasim ، shilan ، nedaba ، ghasoo ، عراقی ، ﻣﻴﺘﺮا ، soli asali ، anahita 62 ، pari pari
لطفا راهنمایی کنید.

سلام خوش اومدي، هيچي عزيزم، ماها هر وقت حوصلمون سر بره از بي آپديتي ١ ايميل به سفارت ميديم تا ١ آپ الكي بخوريم دلمون خوش بشه، اين ميشه آپ ايميلي، حالا آپ سيس و ميگم كه فهميدنش به كلي توجه و دقت نياز داره، كلا هر بار پرونده اي باز و بسته ميشه ١ آپ يا الكي يا راستكي ميخوره، پس وقتي كاركنان سفارتها دارن كار ميكنن يه هو لباسشون يا گاهي ديده شده دامنشون گير ميكنه به قفسه ، در همين حال هفت هشت ١٠ تا پرونده ميافتن زمين ولي همشون تازه باز نميشن و همونجور بسته ميرن تو قفسه، اما بعضي پرونده ها باز ميشن كه اين ضايعه آپ سيس بوجود مياد كه البته بي خطره و به كسي تو اين پروسه آسيب نميرسه.Big GrinBig Grin
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، Maryrhm ، Sara_lphmkf ، lighter ، mbsamani ، nedaba ، عراقی ، soli asali ، anahita 62 ، pari pari
******یک پیشنهاد *******
برای وقتهایی که سایت مهاجر سرا بالا نمیاد میتونیم یه گروه توی نرم افزار KIK بسازیم و اونجا با هم در ارتباط باشیم. خوبی این نرم افزار هم اینه که نیازی به ثبت شماره تلفن نیست و داشتن یک آی دی کفایت میکنه. اگر دوستان موافق باشند میتونیم این گروه رو راه اندازی کنیم.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، lighter ، shilan ، nedaba ، soli asali ، anahita 62 ، pari pari ، قصه گو
(2014-07-03 ساعت 11:03)arashmanteghi نوشته:  یه سوال.
اگر مجرد باشیم و ویزا بگیریم و کلاً بریم اون ور. بد بخوایم با یه ایرانی ازدواج کنیم، چه مدت باید بگذره تا بتونیم همسر جدیدمون رو بیاریم اون ور؟
من شنیدم باید ۵ سال طول بکشه تا سیتیزن شیم و بعد بتونیم اقدام کنیم واسه فرستادن دعوتنامه مهاجرتی و این‌ها. آره؟

آرش جان پله به پله
فعلا ما تو پله اولش که گرفتن ویزای خودمونه شک داریم
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: lighter ، nasim ، nedaba ، soli asali ، pari pari
(2014-07-03 ساعت 11:09)peymanpakd نوشته:  
لطفا راهنمایی کنید.

سلام خوش اومدي، هيچي عزيزم، ماها هر وقت حوصلمون سر بره از بي آپديتي ١ ايميل به سفارت ميديم تا ١ آپ الكي بخوريم دلمون خوش بشه، اين ميشه آپ ايميلي، حالا آپ سيس و ميگم كه فهميدنش به كلي توجه و دقت نياز داره، كلا هر بار پرونده اي باز و بسته ميشه ١ آپ يا الكي يا راستكي ميخوره، پس وقتي كاركنان سفارتها دارن كار ميكنن يه هو لباسشون يا گاهي ديده شده دامنشون گير ميكنه به قفسه ، در همين حال هفت هشت ١٠ تا پرونده ميافتن زمين ولي همشون تازه باز نميشن و همونجور بسته ميرن تو قفسه، اما بعضي پرونده ها باز ميشن كه اين ضايعه آپ سيس بوجود مياد كه البته بي خطره و به كسي تو اين پروسه آسيب نميرسه.Big GrinBig Grin

آقا ممنون از راهنماییت و ماشاالله به روحیت.
ایشالا همیشه موفق، سلامت و شاد باشی.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: peymanpakd ، nedaba ، soli asali ، pari pari
چه عجب !!!!!!!!!!!! .... جنابان ، مدیران ، ناظمان !!!! فکر نمیکنید این قطعی های پیاپی کاربران سایت رو کم و دلزده میکنه !!!! اون هم تو زمانی که 2015 های عزیز عجیب به کمک نیاز دارن و همشون تو گوگل سرچ میکنن و اولین سایتی که نمایش داده میشه همین مهاجرسراست ؟؟ نکنید خوب این کارارو !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

دوستان من هم با کیس 3000 هنوز توی علافم و دریغ از یه آپدیت دیگه توی رمل و اسطرلاب من هم چیزی پیدا نمیشه.
ببینید بین 3000 تا 4325 که مصاحبه شون تا آخر مارچ بوده فقط توی ایروان حدود 55 تا کیس منتظرن.بقیه سفارت ها هم که همین حدود هست.واقعا کی دیگه میخوان اینا رو اعلام کنن.توجه کنید فقط تا 4325 پس بقیه چی و کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با حرف علی مومن موافقم که واقعا با این این ظرفیت و زمان نمیشه.بیایید همه به سفارت ها ایمیل بزنیم و بهشون بگیم سه ماه دیگه مونده و فقط تا 3300 اعلام کردید.
من فکر کنم شه شنبه هفته آینده که ویزا بولتن اعلام میشه خیلی چیز ها روشن میشه. اگه برای ایران cut-off اعلام کنن. یعنی فاتحههههههههه
و خودمون رو برای خیلی چیزها آماده کنیم.دیگه عقلم به جایی نمیرسه.
خانومم هم میگه تنهایی با یه پسر 4 ساله شیطون نمیرم.راست میگه آخه هیچ کس رو نداریم اونجا.پس اون دوتا ویزا رو هم نمیگیرم و مبارک کسی های باشه که میتونن برن.
قاطیمممممممم ها
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
بنده خدا این رفیقمون شهریار تا مدیر شد قطعی های سایت زیاد شد
شانس نداری شهریار
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-07-03 ساعت 11:12)alimomen نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 11:03)arashmanteghi نوشته:  یه سوال.

آرش جان پله به پله
فعلا ما تو پله اولش که گرفتن ویزای خودمونه شک داریم
باشه Smile)

تشکر کنندگان: lighter ، nedaba ، soli asali ، pari pari
(2014-07-03 ساعت 11:09)peymanpakd نوشته:  
لطفا راهنمایی کنید.

من آخرش نفهمیدم آدم کیسش آپدیت بشه خوبه یا نه. یه سری میگن خوبه یعنی دارن کارای پرونده‌ات رو انجام میدن و تو جریانه. یه سری میگن نه خوب نیست و یعنی پرونده‌ات مورد داره و کاراش زیاد طول میکشه. من الان ۸ روز از مصاحبه‌ام میگذره که ۳ بار آپدیت خوردم. نمیدونم وضعم قرمزه یا سبزه.

تشکر کنندگان: Maryrhm ، nedaba ، soli asali
سلام به همه. بابا روحيه ها كجا رفته برو بكس. من قول مي دم همه ويزا مي گيرن همه. هميشه هم دعا مي كنم اول بچه هاي گل اينجا بگيرن آخر سر همه ما Smile همه به اميد خدا شاد از اينجا ميرن بيرون مي گن نه نگا كنين. راستي كسي بوده از انكارا ٣٠ جون و ٢ جولاي پشت سر هم اپديت بخوره؟
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، arashmanteghi ، majid_eng ، Hadi2014 ، poem ، nasim ، nedaba ، shilan ، عراقی ، soli asali ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان