کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-03 ساعت 12:43)محبت نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 12:36)shad52 نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 10:25)miladfr12 نوشته:  2014AS589
2014AS98
اینا چرا ویزاشونو نگرفتن
امروز اکسپایر میشه ویزاشون
میشه لطف کنید بگید برا گرفتن ویزا چقدر وقت داریم(تا اکسپایر شدن)؟
سلام
تا 30 سپتامبر.
ممنون
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-07-03 ساعت 13:00)Farshid1976 نوشته:  با آرزوي كلير شدن همه دوستان خصوصا دوستان ايرواني با شماره هاي زير ، حداكثر تا پايان هفته آيندهRolleyesRolleyesRolleyes
اینجا هم کیس نامبر ما رو هم نمی زنن دلمون خوش باشه Big GrinBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: shilan ، عراقی ، نام کاربری somi ، mahan1331 ، nedaba ، soli asali ، pari pari
(2014-07-03 ساعت 13:22)arashmanteghi نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 12:56)teacherm نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 12:44)teacherm نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 12:06)majid_eng نوشته:  سلام دوستان. این فایل آخرین آپدیت سیس برای آسیا هست که دوستانمون تو فروم خارجی گذاشتند. چیزی که من فهمیدم این بوده که تعداد کیس ایرانی برای 3 سفارت بسیار کم اعلام شده. این می تونه به این معنی باشه که اکثر ایرانی ها تا آخر جولای مصاحبشون تموم می شه. باز اگه دوستان دیگه هم نظر بدن سپاسگزار می شم.

https://www.dropbox.com/s/nkasxjad7ac2i20/Asia630.csv

بر اساس این فایل و در سه سفارت معروف و تا اخرین کارنتی ها ینی ۱۲۵۰۰
۹۷ نفر رد شدن
۱۷۷۹ نفر ویزا گرفتن
۱۵۹۲ نفر اف بی چک خوردن
۸۸۸ نفر اماده مصاحبه هستن که البته ۲۸۹ نفرشون قبل ۵۰۰۰ هستن که فک نکنم دیگه برن. با این حساب کلا مییشه ۴۳۵۶ نفر که اگه اون نرفته هارو کم کنیم میشه حدوپد ۴۰۵۰ نفر . حالا من نمیدونم ازینا میشه چیزی فهمید؟ سهمیه چقدره ؟ اگه همه اماده ها برن مصاحبه چند نفر میمونن؟

و اما برا اونا که نگران اینن که کلی ادم منتظرن: به عنوان مثال برای ابوظبی عزیز تعداد منتظران
۱۰۷ نفر تا شماره ۳۰۰۰
۹۱ نفر با شماره ۳۰۰۰
۱۲۲ نفر با شماره ۴۰۰۰
۱۴۴ نفر با شماره ۵۰۰۰
۹۷ نفر با شماره ۶۰۰۰
۵۸ نفر با شماره ۷۰۰۰

البته اینا
الف: با اکسل حساب شده و ممکنه چنتا بالا پایین داشته باشه
ب: سعی کردم هیچ تحلیلی نکنم و فقط اعلام امار کنم . تحلیلش با دوستان
ج: بعضی از عزیزان میگن اینارو اعلام نکنیم استرس داره و اینا. والا من نظرم برعکسه به نظرم مایی که میخایم بریم تو یه کشور دیگه زندگی کنیم باید بتونیم اونقد رو خودمون کنترل داشته باشیم که چنتا امار مارو دچار استرس نکنه. به هر حال اگه امار کسی رو ناراحت میکنه من پوزش میخام
ابوظبی همون ABD هست؟ من الان دارم نگاه میکنم ABD تعداد ۲۷۷نفر رو تو وضعیت Administrative Processing داره. این تعداد که شما این بالا اعلام کردید که از ۲۷۷ نفر خیلی بیشتره.

277 تعداد كيس ها ست ، جمع اين اعداد شامل همراهان هم هست.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: arashmanteghi ، teacherm ، nedaba ، soli asali
(2014-07-03 ساعت 13:26)Farshid1976 نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 13:22)arashmanteghi نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 12:56)teacherm نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 12:44)teacherm نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 12:06)majid_eng نوشته:  سلام دوستان. این فایل آخرین آپدیت سیس برای آسیا هست که دوستانمون تو فروم خارجی گذاشتند. چیزی که من فهمیدم این بوده که تعداد کیس ایرانی برای 3 سفارت بسیار کم اعلام شده. این می تونه به این معنی باشه که اکثر ایرانی ها تا آخر جولای مصاحبشون تموم می شه. باز اگه دوستان دیگه هم نظر بدن سپاسگزار می شم.

بر اساس این فایل و در سه سفارت معروف و تا اخرین کارنتی ها ینی ۱۲۵۰۰
۹۷ نفر رد شدن
۱۷۷۹ نفر ویزا گرفتن
۱۵۹۲ نفر اف بی چک خوردن
۸۸۸ نفر اماده مصاحبه هستن که البته ۲۸۹ نفرشون قبل ۵۰۰۰ هستن که فک نکنم دیگه برن. با این حساب کلا مییشه ۴۳۵۶ نفر که اگه اون نرفته هارو کم کنیم میشه حدوپد ۴۰۵۰ نفر . حالا من نمیدونم ازینا میشه چیزی فهمید؟ سهمیه چقدره ؟ اگه همه اماده ها برن مصاحبه چند نفر میمونن؟

و اما برا اونا که نگران اینن که کلی ادم منتظرن: به عنوان مثال برای ابوظبی عزیز تعداد منتظران
۱۰۷ نفر تا شماره ۳۰۰۰
۹۱ نفر با شماره ۳۰۰۰
۱۲۲ نفر با شماره ۴۰۰۰
۱۴۴ نفر با شماره ۵۰۰۰
۹۷ نفر با شماره ۶۰۰۰
۵۸ نفر با شماره ۷۰۰۰

البته اینا
الف: با اکسل حساب شده و ممکنه چنتا بالا پایین داشته باشه
ب: سعی کردم هیچ تحلیلی نکنم و فقط اعلام امار کنم . تحلیلش با دوستان
ج: بعضی از عزیزان میگن اینارو اعلام نکنیم استرس داره و اینا. والا من نظرم برعکسه به نظرم مایی که میخایم بریم تو یه کشور دیگه زندگی کنیم باید بتونیم اونقد رو خودمون کنترل داشته باشیم که چنتا امار مارو دچار استرس نکنه. به هر حال اگه امار کسی رو ناراحت میکنه من پوزش میخام
ابوظبی همون ABD هست؟ من الان دارم نگاه میکنم ABD تعداد ۲۷۷نفر رو تو وضعیت Administrative Processing داره. این تعداد که شما این بالا اعلام کردید که از ۲۷۷ نفر خیلی بیشتره.

277 تعداد كيس ها ست ، جمع اين اعداد شامل همراهان هم هست.

آها. ممنون. بعد اون وقت اون ۳۵۰۰ تا ویزایی که میگن محدود هست ، تعداد ویزا‌ها هست یا تعداد کیس‌هایی که بهشون ویزا تعلق میگیره؟
یه سوال دیگه اینکه شما این فایل آمار رو از کجا گرفتین؟ لطفن آدرسش رو بگین ما هم هر ماه بتونیم بگیریم.

تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
دوستان کسی میدونه مدارک لازم برای گرفتن ویزا چیه
از تو سایتش چک کردم اما بازم می خوام مطمئن شم
ممنون می شم راهنمایی کنید
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، pari pari ، amohammadiazar
(2014-07-03 ساعت 11:12)alimomen نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 11:03)arashmanteghi نوشته:  یه سوال.
اگر مجرد باشیم و ویزا بگیریم و کلاً بریم اون ور. بد بخوایم با یه ایرانی ازدواج کنیم، چه مدت باید بگذره تا بتونیم همسر جدیدمون رو بیاریم اون ور؟
من شنیدم باید ۵ سال طول بکشه تا سیتیزن شیم و بعد بتونیم اقدام کنیم واسه فرستادن دعوتنامه مهاجرتی و این‌ها. آره؟

آرش جان پله به پله
فعلا ما تو پله اولش که گرفتن ویزای خودمونه شک داریم

سلام آرش جان:
من تو ایروان یه آقائی رو دیدم که خانمش لاتاری چند سال پیش برنده شده بود. و 3 سال طول کشیده بود تا بهش ویزا دادن.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، arashmanteghi ، عراقی ، nedaba ، soli asali ، pari pari
سفارت ابوظبی فیس بوک هم داره من علی الحساب یک پیام خصوصی دادم که بابا اینجا داره آمار خودکشی میره بالا یک جپچندتا کیس اعلام کنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: shilan ، nedaba ، soli asali ، nedali ، pari pari ، عراقی ، amohammadiazar
(2014-07-03 ساعت 13:32)Ramin geologist نوشته:  دوستان کسی میدونه مدارک لازم برای گرفتن ویزا چیه
از تو سایتش چک کردم اما بازم می خوام مطمئن شم
ممنون می شم راهنمایی کنید

اول تبريك براى كلير شدنتون
پاسپورتها باضافه مدارك مديكالتون را ميديد سفارت وبراى گرفتن پاسپورت هاى ويزاداراز پست هم كپى پاسپورت را ميخواهند باميد ايشو شدنتون دوست گرامى
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، anahita 62 ، nasim ، nedaba ، soli asali ، Ramin geologist ، pari pari ، عراقی
با سلام به همه دوستان
بازم خوشحالم که سایت دوباره باز شد
آخرین لینک جدول سیس را کسی ازدوستان داره
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: anahita 62 ، nedaba ، soli asali ، nedali ، pari pari
(2014-07-03 ساعت 10:35)arashmanteghi نوشته:  
(2014-07-01 ساعت 01:42)anahita 62 نوشته:  
(2014-07-01 ساعت 01:35)nasim نوشته:  نمی فهممم آخهههه نمیی فهمم این چه صیغه اییی که امسال اوننایی هم که سربازی نرفتن کلیر نس خوردن ؟؟؟؟؟؟؟

نمی دونم والا یادمه یه پستی خوندم که نوشته بود واسه اینکه ویزا کم نیاد میخوان به همه افراد ویزا ندن که بعدا از طریق خانوادگی اقدام کنن...
این صحت داره؟؟؟؟؟///؟؟؟
من مجرد بودم ولی کلیرنس خوردم. سربازی هم معاف + شغل خصوصی :|

منم مثل شما
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: anahita 62 ، nedaba ، soli asali ، عراقی
چیزی که مشخصه تو آخرین CEAC تو ماه فعلی هیچ کدام از عزیزان منتظر آپدیت نخوردند. فرشید جان نگران نباش. تنها نیستیم. Smile
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، majid_eng ، pari pari ، عراقی
دوستان با بررسی فایل سیس 2013 و این 2014 جدیده به این نتیجه رسیدم که پارسال 4350 تا آخر سپتامبر مصاحبه شده بودن ولی این فایل سیس 2014 جدیده تا الان تعداد مصاحبه شده ها 4356 نفر هستن من حدس می زنم این ماه بولتن ویزا برای ایران کات اف داشته باشه ...
بعدش اگه سهمیه امسال همون 3741 باشه و اون تعداد کیسی که تا 6500 هنوز ready هستن و دیگه مصاحبه نرن تعدادش 374 نفر می شه با این اوضاع 23 تا ویزا هم اضافه می مونه فقط امیدوارم هر چه زودتر لیست های کلیر شده زیادی را سفارت ها اعلام کنن ...
Total Family 4356
Total Ready 888
Ready ta 6500 374
Ready 514
Refused 97
AP 1592
Issued 1779
Emirates Visa 167
Total Visa 3718 Ready+AP+Issued-Emirates
Remaind from 3741 = 23
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، poem ، shilan ، nasim ، p.arsa ، nedaba ، soli asali ، nedali ، pari pari ، عراقی
(2014-07-03 ساعت 13:45)p.arsa نوشته:  منم مثل شما
من و تو که دیگه خیلی ضد حال بود وضعمون. ولی من فکر کنم واسه ما که کیس‌مون اینطوری باشه زودتر کلیر شیم. یه مرده بود تو هتل ما شرایطش مثه ما بود فقط متأهل بود و همسرش کار دولتی داشت. خودش ۳۵ روزه کلیر شد و همسرش ۱۰۵ روزه.

تشکر کنندگان: p.arsa ، nedaba ، soli asali ، pari pari ، shilan ، عراقی ، قصه گو
(2014-07-03 ساعت 13:42)m_nikparvaz نوشته:  با سلام به همه دوستان
بازم خوشحالم که سایت دوباره باز شد
آخرین لینک جدول سیس را کسی ازدوستان داره
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، m_nikparvaz ، عراقی
(2014-07-03 ساعت 13:47)hadi472 نوشته:  چیزی که مشخصه تو آخرین CEAC تو ماه فعلی هیچ کدام از عزیزان منتظر آپدیت نخوردند. فرشید جان نگران نباش. تنها نیستیم. Smile

دقيقا ، اكثر دوستاني كه تو فوريه رفتن مصاحبه ، آپديت اصليشون 11 مارچ هستش. ايشالا تو هفته آينده خبراي خوبي از ايروان ميگيريم.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: hadi472 ، nedaba ، soli asali ، pari pari ، عراقی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان