کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-03 ساعت 10:59)alimomen نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 10:51)amohammadi348 نوشته:  سلام به همه دوستان
از اونجایی که من توی این فوروم تازه واردم یک سوال داشتم؟
فرق بین آپدیت با ایمیل و آپدیت که توی سیس میزنه چیه؟
من از روز مصاحبه تا الان 2 تا آپدیت خوردم ولی ایمیلی دریافت نکردم.
توی مصاحبه هم آفیسر چیزی نگفت که باید مدرکی یا اطلاعات جدیدی براشون بفرستم.فقط گفت که نیاز به بررسی بیشترذ داره و وقتی شماره کیس را در سایت سفارت دیدم با برگه صورتی که بهمون داد برم سفارت.
لطفا راهنمایی کنید.

وقتی با سفارت از طریق ایمیل مکاتبه میکنی(مثلا پیگیری طولانی شدن کلیرنس) یک آپدیت معمولا کیست میخوره که ارزشی نداره فقط نشون میده که ایمیلت رو خوندن ولی آپدیت اصلی وقتی هس که خود به خود بدون ایمیل آپدیت میشی که نشون میده دارن رو پروندت کار میکنن و امید بخشه
کلا قرار نیست دیگه شما ایمیلی دریافت کنی فقط سایت چک کن
سلام علی آقای باحال
نماز روزه هات قبول حق باشه برادر جان
به نظرت اون دوستمون که گفت دسته جمعی ایمیل بزنیم باهاش موافقی؟
حقیقتش به نظر منم کار خوبیه و ممکنه تاثیر بذاره.
نظرت چیه کلا؟
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
راستی تو اون هتلی که ما بودیم، یه خانومی برنده شده بود و با همسرش و ۲تا دختراش اومدن. شوهرش شغل غیر دولتی داشت و از خدمت معاف شده بود. آدم‌های ماهی بودن. خلاصه که هر ۴ نفرشون یه ضرب ویزا گرفتند(البته وضع مالیشون خعیلی خوب بود). من وقتی اونا رو دیدم دیگه از خودم مطمئن بودم که من هم یه ضرب ویزا رو میگیرم ولی اینجوری شد که برگه صورتی دادن بهمون. یه آقایی هم بود که مثل من شغل غیر دولتی داشت و معاف بود ولی متأهل بود. خودش که برنده اصلی بود بعد از ۳۵ روز کلیر شد ولی صبر کرد که واسه خانومش هم کلیر شه. خانومش شغل دولتی داشت و اون هم بعد از ۱۰۵ روز کلیر شد. خلاصه که اومده بود جفت ویزاها رو با هم بگیره. یه جوونکی هم بود ۲ ماه کلیرنسش طول کشیده بود ولی اون هم کلیر شده بود و اومده بود دنبال ویزاش.
من فکر میکنم اینکه کلیرنس چقدر طول بکشه بستگی داره به این که هرکس شرایط خودش و همراهاش چطور باشن. بنظر من اون‌هایی که خیلی تو صف انتظار هستند و اون‌هایی که انتظارشون کم طول کشید یه بکگراند از خودشون بگن که اساتید آنالیز کنند و بتونیم حدس بزنیم هر کیسی معمولاً چقدر تو صف میمونه.

تشکر کنندگان: Maryrhm ، shilan ، nedaba ، soli asali ، pari pari ، برسام٤
انقدر نگران نباشید 3 ماه دیگه مونده اگر تا اخر جولای 3 هزار و 4هزار کلیر بشه اگوست هم 5 هزار و 6 هزار سپتامبر هم 7 هزار و هشت هزار درست میشه یعنی 3 تا سفارت نمیتونن ماهی 2 هزار اعلام بکنن ؟ مگه ماه قبل اینکارو نکردن اصلا میتونن پروده های دیگرو بزارن کنار فقط لاتاری کار کنن امیدوار باشین
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: Maryrhm ، p.r.kh ، shilan ، nedaba ، soli asali ، anahita 62 ، pari pari
(2014-07-03 ساعت 11:55)soli asali نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 09:29)alimomen نوشته:  اگر همین امروز همه رو کلیر کنن تا 30 سپتامبر نمیرسن ویزاهاشونو بدن مخصوصا با این علم شنگه جدید تمدید مدیکال اصلا اتفاقا کارشونو بلد نیستن بی نظم تر و افتضاحتر از این سفارت آمریکا ندیدم دامن قرمزی هم کار بهتری پیدا کرد رفتش گفت من یکماهه اینجا وایسادم از بس نرقصیدم پاک از یادم رفت راهی شد سمت برزیل واسه جشنهای اونطرف

مگه میشه از الان کلیر کنن تا 30 سپتامبر تموم نشه؟؟؟ نهایتا 1 هفته کار داره هر نفر تموم میشه زود ! به همه میرسه و کارمندای عزیز سفارت هم 20 روز اخر رو میشینن تو سفارت ابمیوه میخورن از بس بی کارن Smile

من شنیدم تا ۳۰ سپتامبر فرصت هست که همه باید مصاحبه بشن و اگر مصاحبه شدیم تا اون تاریخ، بعدش هم میشه منتظر کلیر شدن بود. نمیدونم تا چه حد درست باشه ولی از طرفی تو سایت ceac نوشته که اگه تا ۳۰ سپتامبر ویزا نگیرید دیگه این فرصت رو از دست میدید.

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari
(2014-07-03 ساعت 11:57)abbas09 نوشته:  انقدر نگران نباشید 3 ماه دیگه مونده اگر تا اخر جولای 3 هزار و 4هزار کلیر بشه اگوست هم 5 هزار و 6 هزار سپتامبر هم 7 هزار و هشت هزار درست میشه یعنی 3 تا سفارت نمیتونن ماهی 2 هزار اعلام بکنن ؟ مگه ماه قبل اینکارو نکردن اصلا میتونن پروده های دیگرو بزارن کنار فقط لاتاری کار کنن امیدوار باشین

کلاً کیس‌نامبرهای ایران تا چند هزار هست؟ موقع کارنت شدن‌ها این شماره‌ها واسه آسیا بود. یعنی ممکنه این وسط کشورهای دیگه هم ۴هزار و ۵هزار و اینا داشته باشند؟

(2014-07-03 ساعت 10:05)alimomen نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 10:03)nasim نوشته:  سلام بچه هاااا . یعنی فک می کنین این همه کیس توی این مدت باقی موونده می توونن ویزا بگیرن ؟؟ Sad
نه
مثل این میمونه که بخای 5000 نفرو در عرض 5 ثانیه از 3 درب بکنی داخل یک اتاق 3 در 4 فقط در یک صورت میشه اونم معجزه که تازه اونم مال قدیما بوده و الان وجود نداره
توضیح مثال فوق:
3درب=تعداد سفارتها
5000نفر=تعداد افراد منتظر ویزا
5 ثانیه=مدت زمان باقیمانده تا 30 سپتامبر
اطاق 3در 4=سقف ویزا
نه علی آقا کی گفته 5000 نفر ؟؟؟ چرا دلهره میدید به 500 - 600 تا هم نمیرسه آخه کلیر نشده ها ! ای بابا نکنید خوب دلهرخ واسه چی میدید !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: nasim ، Sara_lphmkf ، masoudyara ، peymanpakd ، freddyflientstone ، shilan ، nedaba ، anahita 62 ، برسام٤
(2014-07-03 ساعت 11:59)arashmanteghi نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 11:55)soli asali نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 09:29)alimomen نوشته:  اگر همین امروز همه رو کلیر کنن تا 30 سپتامبر نمیرسن ویزاهاشونو بدن مخصوصا با این علم شنگه جدید تمدید مدیکال اصلا اتفاقا کارشونو بلد نیستن بی نظم تر و افتضاحتر از این سفارت آمریکا ندیدم دامن قرمزی هم کار بهتری پیدا کرد رفتش گفت من یکماهه اینجا وایسادم از بس نرقصیدم پاک از یادم رفت راهی شد سمت برزیل واسه جشنهای اونطرف

مگه میشه از الان کلیر کنن تا 30 سپتامبر تموم نشه؟؟؟ نهایتا 1 هفته کار داره هر نفر تموم میشه زود ! به همه میرسه و کارمندای عزیز سفارت هم 20 روز اخر رو میشینن تو سفارت ابمیوه میخورن از بس بی کارن Smile

من شنیدم تا ۳۰ سپتامبر فرصت هست که همه باید مصاحبه بشن و اگر مصاحبه شدیم تا اون تاریخ، بعدش هم میشه منتظر کلیر شدن بود. نمیدونم تا چه حد درست باشه ولی از طرفی تو سایت ceac نوشته که اگه تا ۳۰ سپتامبر ویزا نگیرید دیگه این فرصت رو از دست میدید.

والا تا جایی که من متوجه شدم دقیقا اگر تا 30 سپتامبر ویزا گرفتیم که حالشو باید ببریم. اگر هم نه برمیگردیم سر خونه زندگیمون. WinkBig Grin
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: mahdii ، ghasoo ، محبت ، nedaba ، عراقی ، soli asali
هرکس به طریقی دل ما میشکند
ابوظبی جدا مهاجرسرا جدا میشکند
ابوظبی گر میشکند حرفی نیست
من در عجبم مهاجرسرا چرا میشکند Sad
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-07-03 ساعت 11:55)komboze نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 10:59)alimomen نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 10:51)amohammadi348 نوشته:  سلام به همه دوستان
از اونجایی که من توی این فوروم تازه واردم یک سوال داشتم؟
فرق بین آپدیت با ایمیل و آپدیت که توی سیس میزنه چیه؟
من از روز مصاحبه تا الان 2 تا آپدیت خوردم ولی ایمیلی دریافت نکردم.
توی مصاحبه هم آفیسر چیزی نگفت که باید مدرکی یا اطلاعات جدیدی براشون بفرستم.فقط گفت که نیاز به بررسی بیشترذ داره و وقتی شماره کیس را در سایت سفارت دیدم با برگه صورتی که بهمون داد برم سفارت.
لطفا راهنمایی کنید.

وقتی با سفارت از طریق ایمیل مکاتبه میکنی(مثلا پیگیری طولانی شدن کلیرنس) یک آپدیت معمولا کیست میخوره که ارزشی نداره فقط نشون میده که ایمیلت رو خوندن ولی آپدیت اصلی وقتی هس که خود به خود بدون ایمیل آپدیت میشی که نشون میده دارن رو پروندت کار میکنن و امید بخشه
کلا قرار نیست دیگه شما ایمیلی دریافت کنی فقط سایت چک کن
سلام علی آقای باحال
نماز روزه هات قبول حق باشه برادر جان
به نظرت اون دوستمون که گفت دسته جمعی ایمیل بزنیم باهاش موافقی؟
حقیقتش به نظر منم کار خوبیه و ممکنه تاثیر بذاره.
نظرت چیه کلا؟
قبلا امتحان کردیم فایده نداره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: p.r.kh ، محبت ، nedaba ، soli asali
سلام دوستان. این فایل آخرین آپدیت سیس برای آسیا هست که دوستانمون تو فروم خارجی گذاشتند. چیزی که من فهمیدم این بوده که تعداد کیس ایرانی برای 3 سفارت بسیار کم اعلام شده. این می تونه به این معنی باشه که اکثر ایرانی ها تا آخر جولای مصاحبشون تموم می شه. باز اگه دوستان دیگه هم نظر بدن سپاسگزار می شم.

https://www.dropbox.com/s/nkasxjad7ac2i20/Asia630.csv
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
از صبح موبایل همسر بنده مهاجرسرارو باز میکنه، مال من نه!
گفتم ای دل غافل! دیدی مهاجرسرا هم سهمیه بندی شد!؟ دیدی ستاره دار شدیم؟! SadRolleyes
خلاصه الان خداروشکر واسه منم باز شد و نیازی به اقدام از طریق خانوادگی نشد Wink
خدایا هیچ خانواده ای رو ستاره دار و دوپاره نکن به حق خودت Rolleyes
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
با سلام خدمت همه دوستان
با امید به کلیر شدن همه دوستان خیلی خوشحالم از راه اندازی مجدد سایت مهارجرسرا
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: Linspire ، nasim ، محبت ، nedaba ، Sara_lphmkf ، عراقی ، USA2014 ، soli asali ، pari pari
(2014-07-03 ساعت 11:31)medexk نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 11:27)shandiz نوشته:  من آخرش نفهمیدم آدم کیسش آپدیت بشه خوبه یا نه. یه سری میگن خوبه یعنی دارن کارای پرونده‌ات رو انجام میدن و تو جریانه. یه سری میگن نه خوب نیست و یعنی پرونده‌ات مورد داره و کاراش زیاد طول میکشه. من الان ۸ روز از مصاحبه‌ام میگذره که ۳ بار آپدیت خوردم. نمیدونم وضعم قرمزه یا سبزه.

دوست عزیز اپدیت کلا. خوبه و 2 3 اپدیت اولو همه دارن و اون اپی که 12 یا 1 شب به وقت اینجا هست نشانه اینکه به زودی کلیر میشی

دوست گلم اینقد به همین راحتی فرمول اختراع نکنید . البته این خوبه که دیدتون مثبت و خوبه اما واقعا به این راحتی نمیشه قانون داد . آیندگان میان اینا رو میخونن شایعه همینطوری درست میشه ها .
در کل پوزش میخوام حرفامو به دید بد نبینید .
[/quote]
با سلام من کلا یک بار آپدیت شدم با ایمیل 4 ماه بعدش هم بدون آپدیت یهویی کلیر شدم ولی خیلی از دوستان 4-5 بار آپدیت شدن ولی کلیر نشدن پس فکر نمیکنم آپدیت شدن دلیل بر نزدیکی کلیر شدن باشه
با آرزوی کلیر شدن همه دوستان
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: nedaba ، shilan ، عراقی ، anahita 62 ، soli asali
کاربران در حال بازدید این موضوع: amohammadi348، arashmanteghi، byazdani، ghasoo، gh_sh67، ha290، hosseinmm، lucky star، majid_eng، marjan123، marsein، massii، mohammad19911991، nasim، nazanin fatemi، nedaba، p.r.kh، peymanpakd، poem، reza16، sakh، shad52، shahrzad001، shhak، shilan، sina2652، smalijm، termeh_med، USA2014، 5 کاربر مخفی، 7 مهمان

خدایااااااا دل این همه منتظر رو شاد کن آمیییینننننن
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-07-03 ساعت 10:25)miladfr12 نوشته:  2014AS589
2014AS98
اینا چرا ویزاشونو نگرفتن
امروز اکسپایر میشه ویزاشون
میشه لطف کنید بگید برا گرفتن ویزا چقدر وقت داریم(تا اکسپایر شدن)؟
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان