موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
جریان
Important note for all Immigrant Visa applicants: Due to changes in the regulations regarding medical clearances, medical checks are now valid for only 6 months. The 6 month validity is from the date of the exam until the date of entry to the United States. Thus, even if an applicant has had a medical check in the last 6 months, unless they plan to actually travel and enter the United States before the end of that 6 month period, they will need a NEW medical check. This should be completed at the same medical facility in the UAE where the first check was completed. Every visa applicant must complete the exam, not just the principal applicant.
چیه ؟
شامل کسایی که ویزا گرفتن هم میشه؟
کیس:1800
نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می
کلیر :1 ژوئن
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 12:36)shad52 نوشته: (2014-07-03 ساعت 10:25)miladfr12 نوشته: 2014AS589
2014AS98
اینا چرا ویزاشونو نگرفتن
امروز اکسپایر میشه ویزاشون
میشه لطف کنید بگید برا گرفتن ویزا چقدر وقت داریم(تا اکسپایر شدن)؟
سلام
تا 30 سپتامبر.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
این تاپیک، فقط و فقط و فقط احتیاج به انرژی و امید داره و بس.
یه زمانی بود که میومدم تو این تاپیک و امید میدادم و گه گاهی شوخی میکردم، بعد یک نفر اومد و گفت اینجا جای شوخی و این حرفها نیست. خلاصه ما خداحافظی کردیم و براتون آرزوهای خوش کردیم.
حالا که الان بعد مدت ها اومدم ببینم این تاپیک چه خبره، دیدم واویلا!!!
حالا وظیفه خودم دونستم بیام و به اون دسته از دوستان سابق و قدیمی بگم امیدتون رو از دست ندین و تا لحظه آخر امیدوار به اخذ ویزا باشین.
این مثل فوتبال میمونه، یعنی تا دقیقه ۹۰ باید امیدوار به پیروزی باشی، حتی اگه تو وقت اضافه باشی. در غیر اینصورت به پیروزی نخواهی رسید.
یه پیغامی هم برای اون دوستمون دارم که اومد و جو و بهم ریخت و گفت اینجا نباید پستهای بی ربط گذاشت:
دوست عزیز بارها و بارها و بارها تو این تاپیک تاکید شده این تاپیک شرایط خاص و ویژه ای داره، توی بقیه تاپیک ها پست نا مربوط هیچ کس نمیذاره، ولی اگه اینجا پست های تبریک و شوخی و حتی طنز و شادی و غیره نباشه جز جو نا امیدی و یاس و غم و نگرانی چیز دیگه ای عاید بچه های تاپیک کلیرنس نمیشه و حتی خود جنابعالی!
این استراتژی ویژه ای برای این تاپیکه خاصه.
این و حتی بارها مدیران زحمتکش قدیم که الان در جمع ما حضور ندارن هم تاکید داشتن مثل اقاقیا و سعید عزیز.
دلیله رفتنشون هم یک سری از سو رفتارهای بعضی از عضوهای آماتور سایت بود! که واقعا کفر ما رو هم در آورده بودن، چه برسه به این عزیزان.
که به جای تشکر و قدردانی از زحمات چندین ساله، مورد اهانت قرار گرفتن و ترجیح دادن این مردمان ناسپاس و ترک کنن!
.
حالا قضاوت میمونه با شما دوستان و همراهان قدیمی
همه مشکلات و سوالها با شفافیت و مکرر در تاپیک، راهنمایی و پاسخ داده شده و هیچ سوال نمونده که جوابی براش نباشه!
* دوستان با یه سرچ ساده میتونن به چیزی که مد نظرشونه تو تاپیک دسترسی داشته باشن.
حالا یک عده هستن که مثاله هولو برو تو گلو براشون صدق میکنه، که اون حکمش چیزه دیگست و باز هم میتونن تو تاپیک عنوان کنن و هنوز دوستانی هستن که با صبوری بهشون پاسخ بدن.
تا میتونین از صحبتهای منفی و پراکندن جو منفی در تاپیک خودداری کنین.
من که شمارم اعلامش نزدیکه با دیدن این جو افسرده میشم، دیگه وای به حاله بقیه دوستان با شماره های بالا.
چون جز بار منفی و ایجاد جو سنگین و نا امیدی دوستان با کیس نامبرهای بالا، هیچ نتیجه دیگری نخواهد داشت.
امیدوارم همیشه شادی و جو خوبی تو این تاپیک موج بزنه
صبور باشین، صبور باشین و صبور باشین
به زودی دوباره موتور سفارتها روشن میشه و این دفعه تخت گاز خواهند رفت.
شرمنده روی ماهه همتون هستم که قولمو شکستم و دوباره پا تو این تاپیک گذاشتم ولی اینکارو فقط به خاطر دوستای قدیمم کردم و بهتون قول میدم دیگه هیچوقت پست دیگه ای تو این تاپیک نذارم و باعث ناراحتی اون دوستمون هم نشم.
با امید و توکل به تمام مهربونیها و اطمینان خاطر به سخاوت و بزرگی خدای بزرگ و آرزوی کلیر شدن همتون.
و خداحافظی از خاص ترین تاپیکه مهاجرسرا.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-01 ساعت 01:50)anahita 62 نوشته: (2014-07-01 ساعت 01:40)nasim نوشته: آناهیتای عزیز . خیلی ها شرایطشون شبیه شما بووده و الان در کنار خانوادشون دارن زندگی می کنن . قرار نیست که همسرتون اصلا کلیر نشه . ایشون هم طی همین چند هفته آینده کلیر خواهند شد
من مطمئنم زمان زیادی نمی بره . امیدت به خدا باشه گلم . هممون از ته قلب برات دعا می کنیم .
ممنونم دوست عزیز یعنی از روزی که اینجوری کلیر شدیم همش یواشکی گریه میکنم . آخه ما فقط واسه خاطر پسرمون تصمیم گرفتیم با وجود تمام مشکلاتی که داریم بریم. الانم اگه بابابش که دنیای پسرمه باهامون نباشه اون شرایط روحیش بد میشه و نمیدونم تو این حالت داریم واسه آینده ش قدم مثبتی برمیداریم یا نه داریم با محروم کردن اون از دیدن باباش حتی واسه مدت کوتاهی آینده ش رو خراب میکنیم....؟؟؟؟
نگران نباشید شما هنوز 6 ماه برای رفتن وقت دارید و3 ماه دیگه هم هنوز ویزا داده میشه جلوتر غصه نخورید
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 12:26)saint نوشته: با عرض پوزش
هاست قبلی مهاجرسرا بدون اعلام قبلی سرویس هاش رو متوقف کرد و این باعث وجود همه این مشکلات و قطعی های مکرر شد
اسباب کشی به هاست حدید 12 ساعت پیش تمام شد . امیدوارم در اینده کمتر شاهد این مشکلات باشیم
با امید به اینکه امسال کسی پشت در نمونه هوراااااااا
چه عجب از اینجا یه صدایی اومد ........ اونوقت میگن سفارتا چرا تکون نمیخورن خوب همه جاش اینطوریه. کلا لاتاری و مهاجرت یعنی بدبختی / بلاتکلیفی/ انتظار /و ................
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
با آرزوي كلير شدن همه دوستان خصوصا دوستان ايرواني با شماره هاي زير ، حداكثر تا پايان هفته آينده

2014AS3289
2014AS3314
2014AS3325
2014AS3475
2014AS3502
2014AS3513
2014AS3534
2014AS3549
2014AS3565
2014AS3578
2014AS3579
2014AS3583
2014AS3596
2014AS3623
2014AS3624
2014AS3650
2014AS3668
2014AS3674
2014AS3680
2014AS3686
2014AS3688
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
هر چی گشتم یه جمله خوب در ارتباط با کلیرنس بگم جز این چیزی تو ذهنم نیومد:
کلیرنس خر است.
ولی چیزی که ناراحت کننده تره ناامیدی هستش که از کلیرنس خر تر است.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای گلم
خوشحالم که دوباره اینجا راه افتاد
نمی دونم چرا ارمنستان دیگه شماره نمی ده
احساس عذاب وجدان می کنم آخرین شمارم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
انكارا چرا كند پيش ميره
خدايا خودت ميدوني چقدر مهمه كه ويزا بگيرم
نزار خيلي ها كه هيچي نيستن بهم بخندن و دلم بشكنه
از درون انقدر داغونم كه داره به ظاهر هم نفوذ ميكنه و فقط دعا ميكنم كه خبر خوش زودي برسه
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2