کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-03 ساعت 23:36)p.arsa نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 22:40)farazz نوشته:  دوستان فکر نکید کلیر شدین کار تمومه 2 هفته است انکارا هستم و بیش از 10 روزه که پاسم دست سفارته ولی هنوز ویزام صادر نشده تازه بعد از دو دفعه ایمیل زدن و تماس تلفنی امروز میگن هفته بعد
خدا بهت صبر بده برادر

سلام دوست عزيز
شما بعد از مصاحبه دوباره مسافرت خارجى داشتيد؟ يد بخاطر اين کار ويزاتون طول کشيده
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-07-03 ساعت 23:16)morteza-dm نوشته:  دوستان اینطوری که دیدم بعضی از دوستان 7 ماه تا 9 ماه منتظر کلیر بودن پس ما که تازه از مصاحبه مون گذشته و چک خوردیم و حدود 3 ماه هم بیشتر تا 30 سپتامبر نمونده باید قید کلیر و ویزا رو بزنیم و پرونده رو بسته بدونیم دیگه ؟ هر چی فکر میکنم نمیشه انرژی مثبت داد چرا بخوایم خودمون رو گول بزنیم .
نه....خواهش می کنم این حرف رو نزنید.....خیلیها تو ماه جون مصاحبه شدند....وتو ماههای اینده مصاحبه خواهند شد....ما هنوز امید داریم
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: morteza-dm ، محبت ، Alissa ، anahita 62 ، pari pari ، قصه گو ، exxedus ، soli asali ، Maryrhm ، nedaba
(2014-07-03 ساعت 23:40)byazdani نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 22:40)farazz نوشته:  دوستان فکر نکید کلیر شدین کار تمومه 2 هفته است انکارا هستم و بیش از 10 روزه که پاسم دست سفارته ولی هنوز ویزام صادر نشده تازه بعد از دو دفعه ایمیل زدن و تماس تلفنی امروز میگن هفته بعد
خدا بهت صبر بده برادر

سلام دوست عزيز
شما بعد از مصاحبه دوباره مسافرت خارجى داشتيد؟ يد بخاطر اين کار ويزاتون طول کشيده

نه نداشتم ولی اینجوری که دستگیرم برای صدور ویزا دوباره از امریکا استعلام می کنن. و این موضوع برا ماهایی که کلیرنس مون بیش از ۶ ماه طول کشیده شدید تره
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: Alissa ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-07-03 ساعت 23:43)farazz نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 23:40)byazdani نوشته:  
خدا بهت صبر بده برادر

سلام دوست عزيز

نه نداشتم ولی اینجوری که دستگیرم برای صدور ویزا دوباره از آمریکا استعلام می کنن. و این موضوع برا ماهایی که کلیرنس مون بیش از ۶ ماه طول کشیده شدید تره

در مورد ما همسرم که کلیر شدن دو هفته پیش رفتن برای ویزا و خوشبختانه دو روزه ویزاشون پرینت شد در صورتیکه ما هم بیش از 9 ماهه که کلیرنس خوردیم. خودم هم که همچنان منتظرم.
تعداد کیس: 2 نفر، محل مصاحبه: آنکارا، تاریخ مصاحبه حدود 8 ماه پیش، تاریخ کلیر همسرم: حدود دوماه پیش، خودم همچنان منتظر، آپدیتها بعد از کلیر شدن همسرم: 28 آپریل(با ایمیل)،5 می، 13 می، 2 جون(با ایمیل)، 5 جون فقط کیس همسرم، 12 جون هردو،13 جون فقط همسرم
تشکر کنندگان: Alissa ، pari pari ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-07-03 ساعت 19:18)spv نوشته:  سلام دوستان
ما هم سه شنبه مصاحبه داشتیم برگه سفید داد به ما گفت تا دو ماه دیگه سایت را چک کنید
ام فقط ان روز فقط برای مصاحبه لاتاری ما بودیم خانم ملیکا هم گفت چند روزی خیلی خلوت شده
من حالا باید از کی شروع کنم برای جک کردن سایت؟ ممنو ن

راستش از همین الان البته بعد از مصاحبه چند باری اپدیت میشین البته این مال سیس هست ولی در مورد سفارت هر چند روز یکبار که اگر پیامی دادن ببینین که ابوظبی زیاد پیام نمیده تا کلیر شین
تشکر کنندگان: محبت ، Alissa ، قصه گو ، soli asali ، nedaba

خدایا امید هیچکس را نامید نکن
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-07-03 ساعت 23:06)bobo_ir نوشته:  دوستان عزیز و متخصص امر یک سوال فنی داشتم: با فرض اینکه من و خانواده همین روزا کلییر بشیم Big Grin (قند تو دلم آب شد) مهلت ویزای ما تا 6 ماه بعد از چکاپ پزشکی خواهد بود یعنی دهم مهر! این فرصت برای اینکه بتونیم جمع و جور بکنیم خیلی کمه!!! راهی هست که بشه مهلت ویزامون افزایش پیدا کنه ؟ مثلا دوباره مدیکال بریم یا درخواست بدیم یا ... ؟

بله دقیقا باید همین کارو بکنین و سفارت هم توصیه میکنه مدیکال رو تمدید کنین
تشکر کنندگان: محبت ، Alissa ، nasim ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
سلام دوستان عزیز
کیس من در تاریخهای 24 و 30 جون آپدیت شده ولی کیس همسرم از 18 جون که ویزاشو گرفته توی همون تاریخ مونده. به نظر شما معنیش چیه که کیس من با فاصله یک هفته دوبار آپدیت شده؟ اگر کسی تجربه مشابه داره لطفا بگه.
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، Alissa ، pari pari ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
سلام دوستان من سه شنبه اومدم آنکارا همون روز هم بدون نوبت دکتر قبولمون کرد فردا یعنی‌ چهار شنبه هم صبح ساعت ۱۱ جوابو گرفتیم و به سفارت تحویل دادیم سفارت خیلی‌ خلوت بود در کمتر از ۵ دقیقه ارمن انجام شد خانم بد اخلاق ایرانی‌ که مدارکو تحویل گرفت گفت ۳ تا ۵ روز آماده می‌شه تا رسیدیم هتل آپدیت شدیم امروز هم صبح آپدیت شدیم و بعد از ظهر ایسود شدیم دوست عزیزم پائیز و همسرشنم با ما هستند خانم آناهیتا هم تو مطب دکتر دیدیم برای ایشون هم آرزو می‌کنم همسرشون هر چه زودتر کلییر بشن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

فراز جان ما ۲ روز آنکارا هستیم در این ۲ روز هم مدیکال رفتیم هم مدارکو تحویل دادیم الانم تو سایت ایسود شدیم احتمالا مورد شما اشکالی‌ داشته چون خود خانم که مدارکو تحویل میگیره گفت بین ۳ تا ۵ روز پاسپورت تحویل می‌شه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: Alissa ، anahita 62 ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba
ادرس ايميل سفارت تو ابو ظبى كه جواب بده چيه دوستان؟
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، mahan1331 ، nedaba
سلام
قابل توجه دوستانی که کیس نامبر بالا دارن و ناامیدانه میگن قبلیها که 200روز کلیر شدنشون طول کشیده ماها دیگه به چی باید دلخوش باشیم بگم که:
عزیز من شما اول یه نگاه به سال قبل و تعداد برندگان آسیا که حدود 24000نفره بنداز میبینی که هنوز نصف برندگان هم برای مصاحبه نرفتن و کلیرنس همه ارسال کننده های فرم قبلا کلید خورده و کلیر کردنهای مصاحبه شوندگان ماههای آخر بسیار کوتاهتره این کاملا از جداول سالهای قبل مشهوده.
و اما از جدول و آمار که بگذریم داستان امید و صبرتنها واقعیت و گزینه پیش رو برای همه ست و بهتره با تلطیف فضا این دوره سخت و مجهول رو پشت سر گذاشت Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

دوستان سلام، ما امروز آپدیت شدیم. اما نمیدونم از سفارته یا از آم ری ک ا . تا ساعت 1 ظهر که چک کردم خبری نبود ساعت 11 شب چک کردیم دیدم آپدیت شدیم. کسی بوده امروز توی ابوظبی آپ شده باشه؟ ضمناً به نظرتون این آپدیت از کجا بوده؟
تشکر کنندگان: Alissa ، anahita 62 ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، mahan1331 ، Maryrhm ، nedaba
(2014-07-03 ساعت 22:02)kamranh نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 18:53)Aroma نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 17:18)reza_top60 نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 17:08)hadi472 نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 17:05)reza_top60 نوشته:  یه مطلبی رو نمیخواستم بگم اما با عرض شرمندگی میگم فقط قوی باشید و امیدوار
میدونید عمق فاجعه کجاست؟
تعداد افراد برنده از ایران 6027 هست و کل نفرات هر سه سفارت ایروان و ابوظبی و آنکارا رو جمع کنید 4356 نفر هست یعنی 1671 نفر از ایرانی ها مصاحبه شون در غیر از این سه سفارت هست از جمله ناپل و فرانکفورت و ونکوور و بمبئی و کوالالامپور و و......... و خیلی جاهای دیگه که ما آمارشون رو هم نداریم و چون این تعداد از کشورهای محل اقامتشون سو پیشینه میبرن طول مدت کلیرنس شون خیلی کوتاه میشه.
پس بهتره نگیم تا حالا 1779 نفر ویزا گرفتن اگر فقط 800 نفر از این دوستان هم ویزا گرفته باشن تا حالا بالای 2500 نفر از سهمیه ایران پر شده.
لظفا کمی دقیق باشیدو همانطور که گفتم سه شنبه هفته آینده که ویزا بولتن بیاد خیلی چیزها برای ایرانی ها روشن میشه.
بنظر من اینکه سه هفته هست که ایروان و ابوظبی توی کما هستن بی دلیل و حکمت نیست. الله اعلم!!!!!!!!!!!!!
ببخشید اگر واقعیتی هر چند تلخ رو بیان کردم
من اون 1671 نفر رو کم لن یکن تلقی میکنم. شاید هم حرف شما درست باشه اما خودم دیدم و شنیدم کسایی رو که قبول شدند و دنبالش نرفتند یا خیلی دیر متوجه شدند. بهتره خوش بین باشیم. ضمنا اگه کسی محل اقامتش اروپا باشه بعید میدونم جزو ظرفیت ایران محسوب بشه. مگر اینکه دانشجو باشه.
هادی جان اتفاقا خیلی هم روش حساب کن توی همین تاپیک چند مورد داشتیم که یک موردش فکر کنم دوست عزیزمون Aromaهستن که مصاحبه شون ناپل بود و یکی دیگه هم لاتویا بوده و یا همین فرشید خودمون سوئد زندگی میکنه اما دلش خواسته مصاحبه اش ابوظبی باشه. خودم توی ونکوور و بمبئی کیس سراغ دارم رفتن مصاحبه.
اگر خبری نبود اینا تا ماه جولای اینقدر دست به عصا کلیر نمیکردن. اونا فقط میخوام پروسه رو تا پایان سپتامبر کش بدن و همه رو بکشن برای مصاحبه.
پارسال 3000 ها همه توی فوریه کلیر شده بودند اما امسال ما تازه فوریه رفتیم مصاحبه.
سلام aroma حاضر مثل همه شما دوستان كلير خورده من همسرم اقامت دبي را داره ولي از همون روز اول آدرس ايران را داديم . راستي وقتي كه رفتيم سفارت به سوء پيشينه من گير داد گفتيم بابا دبي ميگه اين خانم در دبي نيست . ولي عدم سوء پيشينه همسرم كه فرد برنده بود را برده بوديم .
خوب می شه بگید شما کیس نامبرتون با AS بوده یا با EU خیلی ممنون می شم اگه جواب بدبن

با AS شروع شده

(2014-07-03 ساعت 22:12)arashmanteghi نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 17:40)p.arsa نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 17:36)Maryrhm نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 17:32)p.arsa نوشته:  دوستان کسی امروز از انکارا اپدیت شده؟

بله ما . ديروز و امروز

ایشالا امروز مثل خودم کلیر بشییییییییBig GrinCool

کلیر شدی پارسا؟

اگر كلير شديد اولاً مباركه دوماً بفرماييد ايميل دريافت كرديد؟ توضيح كامل بدهيد.

(2014-07-03 ساعت 22:12)arashmanteghi نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 17:40)p.arsa نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 17:36)Maryrhm نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 17:32)p.arsa نوشته:  دوستان کسی امروز از انکارا اپدیت شده؟

بله ما . ديروز و امروز

ایشالا امروز مثل خودم کلیر بشییییییییBig GrinCool

کلیر شدی پارسا؟

اگر كلير شديد اولاً مباركه دوماً بفرماييد ايميل دريافت كرديد؟ توضيح كامل بدهيد.
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 00:03)lida55 نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 23:06)bobo_ir نوشته:  دوستان عزیز و متخصص امر یک سوال فنی داشتم: با فرض اینکه من و خانواده همین روزا کلییر بشیم Big Grin (قند تو دلم آب شد) مهلت ویزای ما تا 6 ماه بعد از چکاپ پزشکی خواهد بود یعنی دهم مهر! این فرصت برای اینکه بتونیم جمع و جور بکنیم خیلی کمه!!! راهی هست که بشه مهلت ویزامون افزایش پیدا کنه ؟ مثلا دوباره مدیکال بریم یا درخواست بدیم یا ... ؟

بله دقیقا باید همین کارو بکنین و سفارت هم توصیه میکنه مدیکال رو تمدید کنین

ممنون از پاسخ شما. ولی اگه من نوبت مدیکال بگیرم و مجددا بریم مدیکال با توجه به اینکه مصاحبه ما قبلا انجام شده چطور میتونم سفارت را در جریان قرار بدم که در ویزای ما تاریخ جدید لحاظ کند ؟
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: soli asali ، mahan1331 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان