کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستای گلم
میخام یه توصیه برادرانه بهتون بکنم من 185 روز 2013 کلیرنس خوردم سفارت انکارا و دقیقا
درک میکنم که دوستان چی میکشید ولی میخام اینو بگم 99 درصد همه کلیر میشین پس این رو حل شده بدونین و مثله امثال بنده نباشین که فقط به خودم استرس وارد میکردم و لحظه شماری که کی پام به امریکا برسه پیش بینی همه چی رو کرده بودم جز اینکه پام به امریکا برسه بعدش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بزرگترین و مهمترین قسمت مهاجرت واین داستان بر میگرده که به این که وقتی به امریکا میرسی حالا چکار باید بکنم؟؟؟
مهمترین چالش و بزرگترین چالش زباااااااان هست میخام این رو بگم من قبل از اینکه بیام چند ماهی تمرین کردم ولی نه جدی فکر میکردم همه چی با yes -no -tnx حل میشه ولی فهمیدم که نه بابا اینجاست که باید داشته هاتو رو کنی پس دوستان عزیزم به هیچ کس امیدوار نباشین فقط وفقط رو خودتون حساب باز کنین خیلی ها به امید این واون میان ولی میبینن نه این اون نیسسسس
این رو بگم که اگه بخایم میتونیم موفق بشیم ولی همراه با سعی وتلاش
و این رو بگم از الان فکر بستن کوله وچمدون باشین لوازم ضروری از نخ وسوزن تا مسواک وشورت بیارین واسه شروع نخاین خرج الکی بکنین وهمیشه بفکر اینده وپیشرفت باشین اگه یکم صبر وتلاش داشته باشین مشکلات پشت سره هم و مرحله به مرحله حل میشه با امید موفقیت وکامیابی
زبان فراموش نشود
زبان فراموش نشود
زبان فراموش نشود

سلام دوستای گلم
میخام یه توصیه برادرانه بهتون بکنم من 185 روز 2013 کلیرنس خوردم سفارت انکارا و دقیقا درک میکنم که دوستان چی میکشید ولی میخام اینو بگم 99 درصد همه کلیر میشین پس این رو حل شده بدونین و مثله امثال بنده نباشین که فقط به خودم استرس وارد میکردم و لحظه شماری که کی پام به آمریکا برسه پیش بینی همه چی رو کرده بودم جز اینکه پام به آمریکا برسه بعدش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بزرگترین و مهمترین قسمت مهاجرت واین داستان بر میگرده که به این که وقتی به آمریکا میرسی حالا چکار باید بکنم؟؟؟
مهمترین چالش و بزرگترین چالش زباااااااان هست میخام این رو بگم من قبل از اینکه بیام چند ماهی تمرین کردم ولی نه جدی فکر میکردم همه چی با yes -no -tnx حل میشه ولی فهمیدم که نه بابا اینجاست که باید داشته هاتو رو کنی پس دوستان عزیزم به هیچ کس امیدوار نباشین فقط وفقط رو خودتون حساب باز کنین خیلی ها به امید این واون میان ولی میبینن نه این اون نیسسسس
این رو بگم که اگه بخایم میتونیم موفق بشیم ولی همراه با سعی وتلاش
و این رو بگم از الان فکر بستن کوله وچمدون باشین لوازم ضروری از نخ وسوزن تا مسواک وشورت بیارین واسه شروع نخاین خرج الکی بکنین وهمیشه بفکر اینده وپیشرفت باشین اگه یکم صبر وتلاش داشته باشین مشکلات پشت سره هم و مرحله به مرحله حل میشه با امید موفقیت وکامیابی
زبان فراموش نشود
زبان فراموش نشود
زبان فراموش نشود
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
[quote='nasim' pid='517627' dateline='1404408347']
[quote='mahan1331' pid='517548' dateline='1404395697']
آقا چرا هیچ کسی جواب منو نمی ده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه . . . . . . . . .

دوستان 1 سوال اسم من رو توی سایت ابوظبی وسط فامیلیم یه فاصله گذاشته که با پاسپورتم هم خونی نداره آیا نیاز به ایمیل هست به سفارت یا خیر ؟ مورد مشابهی بوده ؟

سلام نگران نباش هیچ مشکلی نیست فقط توی ویزا این قضیه مهمه
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
تشکر کنندگان: mahan1331 ، anahita 62 ، soli asali ، shahrzad001 ، pari pari ، nedaba
سلام دوستان:
برای پیگیری وضعیت پرونده در آمریکا کجا باید ایمیل زد؟kcc یا جای دیگه؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: mahan1331 ، soli asali ، Alissa ، pari pari ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: ghasoo، ﻣﻴﺘﺮا، mahan1331، sakh، sal0811
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: sal0811 ، soli asali ، Alissa ، قصه گو ، pari pari ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 09:14)sahar66 نوشته:  سلام دوستان:
برای پیگیری وضعیت پرونده در آمریکا کجا باید ایمیل زد؟kcc یا جای دیگه؟
شما برای پیگیری پرونده تون باید به سفارت ایمیل بزنین .

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: mahan1331 ، soli asali ، Alissa ، pari pari ، nedaba
صبح جمعه ماه رمضان رفقا بخیر به امید کلیر همه برو بکس از 1 تا آخرش . . . . .
ارسال مدارک 12/2013
ما ویزا میگیریم!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
امروز آنکارا میخواد یه صفایی بده... کیس ما دیروز آپدیت خورده، ینی ممکنه؟
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: mahan1331 ، sysmaster ، arashS ، shilan ، Sara_lphmkf ، sal0811 ، p.arsa ، soli asali ، قصه گو ، Alissa ، pari pari ، Maryrhm ، nedaba ، mehdi2014
(2014-07-04 ساعت 10:02)نام کاربری somi نوشته:   ما ویزا میگیریم!

همه 4000 تایی هاا ا ا ا ا ا ا ا Big Grin
ارسال مدارک 12/2013
240 روزمون نشه 365 روز بلللننند صلوات...Big Grin
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
سلام دوستان.ما هفته میش ابوظبی مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم.هر چی تو ceacنگاه می کنم متوجه نمی شم که چطور آپدیتهای بقیه برای زن و شوهر جدا مییاد ولی برای ما اصلا جدا نکرده.یعنی هیچ اسنی نمی زنه.میشه راهنماییم کنین.
تشکر کنندگان: soli asali ، Alissa ، قصه گو ، pari pari ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 11:07)lucky star نوشته:  سلام دوستان.ما هفته میش ابوظبی مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم.هر چی تو ceacنگاه می کنم متوجه نمی شم که چطور آپدیتهای بقیه برای زن و شوهر جدا مییاد ولی برای ما اصلا جدا نکرده.یعنی هیچ اسنی نمی زنه.میشه راهنماییم کنین.

اگه کیس شما دو نفره باشه با شماره ی 1 و2 تفکیک میشین که اگه شماره ی 1 رو کلیک کنید آپدیت مربوط به برنده ی اصلی میاد و روی شماره 2 که کلیک کنید نفر بعدی و الی آخر...
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
سلام به همه دوستان عزیز
صبح جمعتون بخیر
کسی میدونه چطوری میشه آدرس پستی csc را که ویزا به اون آدرس پست میشه را تغییر داد؟ راستش همسرم دو هفته پیش رفت و ویزاشو از طریق همون آدرس پستی قبلی گرفت ولی با توجه به اینکه آدرس قبلی ما شنبه ها تعطیله میخوام در مورد خودم آدرسو تغییر بدم به دفتری که شنبه ها هم کار میکنه. البته هنوز وضعیت خودم مشخص نشده اما گفتم ممکنه دوباره مهاجرسرا بره تو کما و نتونم بپرسم.
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، Alissa ، قصه گو ، pari pari ، nedaba ، mehdi2014
سلام.من یک سوال داشتم.ما اواخر جون در آنکارا مصاحبه داشتیم و من و همسرم هر دو fbi خوردیم و 30 جون از آنکارا و یک جولای از آمریکا آپدیت شدیم.توی آپدیت انکارا بحثی نیست ولی آپدیت آمریکا برای چیه؟
تشکر کنندگان: Alissa ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 10:12)امین 13 نوشته:  240 روزمون نشه 365 روز بلللننند صلوات...Big Grin

صدای جمع:الااااااااااااااااااااااااااااااااااا.......Big Grin
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، shadi79 ، pari pari ، nedaba ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان