کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-04 ساعت 01:46)pari pari نوشته:  9 ماهه شدنم مبارككككككككك!!!!

pari pari عزیز بدو برو واسه ویزای دبی اقدام کن . بلیط رزو کن از دکتر وقت بگیر. بعد نگو نگفتی ها... این هفته کلیر میشی ...هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااSmile

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
(2014-07-03 ساعت 20:48)sal0811 نوشته:  دوستان امروز از سفارت آنکارا سوال کردم جمعه که روز استقلال هست کلاً سفارت تعطیله یا کار میکنن که جواب دادن کارمندها سر کار هستن اما مصاحبه انجام نمیشه و مراجعه کننده قبول نمیکنن. امیدوارم همه دوستان منتظر بزودی کلیر بشن
مرسی که گفتین پس قراره فردا هوراااااااااااااااااااااااااا بکشیم...Big Grin

تشکر کنندگان: Alissa ، soli asali ، mahan1331 ، Sara_lphmkf ، HELIAA ، قصه گو ، pari pari ، nedaba
مدیران عزیز من لاتاری 2014 هستم چرا تو منتظر سرا 400روز!!!!!!انتظار برام زدین؟؟
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
تشکر کنندگان: محبت ، Alissa ، soli asali ، mahan1331 ، قصه گو ، pari pari ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 01:18)anahita 62 نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 00:07)ali3875 نوشته:  سلام دوستان من سه شنبه اومدم آنکارا همون روز هم بدون نوبت دکتر قبولمون کرد فردا یعنی‌ چهار شنبه هم صبح ساعت ۱۱ جوابو گرفتیم و به سفارت تحویل دادیم سفارت خیلی‌ خلوت بود در کمتر از ۵ دقیقه ارمن انجام شد خانم بد اخلاق ایرانی‌ که مدارکو تحویل گرفت گفت ۳ تا ۵ روز آماده می‌شه تا رسیدیم هتل آپدیت شدیم امروز هم صبح آپدیت شدیم و بعد از ظهر ایسود شدیم دوست عزیزم پائیز و همسرشنم با ما هستند خانم آناهیتا هم تو مطب دکتر دیدیم برای ایشون هم آرزو می‌کنم همسرشون هر چه زودتر کلییر بشن
خیلی تبریک میگم دوست عزیز ما آنکاراییم هنوز گفتم بگم اگه یه وقت خواستین شیرینی ویزاتونو بدین ما در خدمتیم.
مرسی از آرزوتون برای همسرم چون امروز همسرم به تنهایی آپدیت شد تو سیس . بعد نگین نگفتم با اولین آپدیت سفارت هم قراره کلیر بشه...Big Grin

ایشالا آناهیتا جان، ایشالا به امیدخدا دست پر برمیگردین.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: anahita 62 ، محبت ، Alissa ، soli asali ، mahan1331 ، pari pari ، Maryrhm ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، arash12، marzban1360، salar54522 کاربر مخفی

تشکر کنندگان: Narvan ، Alissa ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 00:29)kaaren نوشته:  دوستان سلام، ما امروز آپدیت شدیم. اما نمیدونم از سفارته یا از آم ری ک ا . تا ساعت 1 ظهر که چک کردم خبری نبود ساعت 11 شب چک کردیم دیدم آپدیت شدیم. کسی بوده امروز توی ابوظبی آپ شده باشه؟ ضمناً به نظرتون این آپدیت از کجا بوده؟

منم شرایط شمار رادارم آپدیتم ساعت 18 بود که دیدم فکر می کنم باید از آ م ر ی ک ا باشه هرچند ساعت عجیبیه برای اون طرف دنیا

فکر کنم آپدت ابوظبی باید مرحله آخر کار باشه و قدم بعد از آپدیت ابوظبی کلیر شدن باشه
تشکر کنندگان: anahita 62 ، Alissa ، soli asali ، mahan1331 ، pari pari ، nedaba
متاسفانه به دلیل مشغله ریاد نمی رسم دائم پست ها رو بخونم.............اما همین هایی هم که خوندم نگرانم می کنه ممکنه ما نرسیم؟؟؟؟؟
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
تشکر کنندگان: Alissa ، soli asali ، mahan1331 ، قصه گو ، pari pari ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 02:25)phsadeghi نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 00:29)kaaren نوشته:  دوستان سلام، ما امروز آپدیت شدیم. اما نمیدونم از سفارته یا از آم ری ک ا . تا ساعت 1 ظهر که چک کردم خبری نبود ساعت 11 شب چک کردیم دیدم آپدیت شدیم. کسی بوده امروز توی ابوظبی آپ شده باشه؟ ضمناً به نظرتون این آپدیت از کجا بوده؟

منم شرایط شمار رادارم آپدیتم ساعت 18 بود که دیدم فکر می کنم باید از آ م ر ی ک ا باشه هرچند ساعت عجیبیه برای اون طرف دنیا

فکر کنم آپدت ابوظبی باید مرحله آخر کار باشه و قدم بعد از آپدیت ابوظبی کلیر شدن باشه

مال ما هم 3 جولای اپدیت شده- من ظهر تا ساعت 4 نگاه کردم خبری نبود الان دیدم اپدیت شده. واین اولین اپدیت هست حالا مهم نیس از کجا باشه بالاخره خوشحالمون کرد.
تشکر کنندگان: Alissa ، soli asali ، shahrzad001 ، mahan1331 ، قصه گو ، pari pari ، Maryrhm ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 02:45)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان; ساعت 2:45 دقیقه بامداد و من همچنان بیدارم...پر از سوالای جور واجوره ذهنم .. دعا میکنم هممون به ویزا برسیم و خاطره خوبی برامون بمونه...امین به حق این سحرهای ماه مبارک.

امین.
تشکر کنندگان: Alissa ، mohsenmb ، soli asali ، lighter ، peidaye penhan ، majid_eng ، mahan1331 ، anahita 62 ، Mona-K ، nasim ، قصه گو ، pari pari ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 03:01)USA2014 نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 02:45)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان; ساعت 2:45 دقیقه بامداد و من همچنان بیدارم...پر از سوالای جور واجوره ذهنم .. دعا میکنم هممون به ویزا برسیم و خاطره خوبی برامون بمونه...امین به حق این سحرهای ماه مبارک.

امین.

من كليري هاي ٢٠١٣ را خوندم حالا وظيفه دارم هم به خودم انرژي بدهم هم به دوستاي گلم . من كه مطمئن شدم تا ٢٦ آگست كلير مي شوم . همه دوستاي خوبم هم با توكل به خدا كه خودش همه برنامه هاي زندگيمون را ريخته كلير ميشويم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali3875، Aroma، USA20142 کاربر مخفی
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali ، lighter ، mahan1331 ، shilan ، sal0811 ، anahita 62 ، m_nikparvaz ، USA2014 ، Alissa ، قصه گو ، pari pari ، nedaba
سلام به دوستای غزیزم
الان ساعت 4 صبح روز جمعه (13 تیر 1393 ) است .

من دیشب دیر وقت با اخرین پرواز از دبی برگشتم ایران چون خسته بودم رفتم ی دوش گرفتم .
چون خیلی عقب افتاده بوم مجبور شدم مقداری از صفحات رو که نخونده بودم رو بخونم که دیدم خیلی زیاده و منم که خستم ...... به هر حال

خواستم به اطلاع دوستای عزیز برسونم که ما ویزاها مونو گرفتیم .

فقط دوستای عزیز بدونن که سفارت ابوظبی از پنجشنبه تا یکشنبه یعنی از تاریخ
( 3 جولای تا 6 جولای ) تعطیل هستش .

ما هم شانس اوردیم چهارشنبه ویزا مونو دادن وگر نه مجبور بودیم که تا هفته دیگه بمونیم .
البته روز یکشنبه که پاسپورتها رو دادیم به همه میگفتن چهارشنبه بیاین اگه اماده بود بگیرین ولی حتمی نیست . سعی میکنیم حاضر شه .

ولی خدا رو شکر مال خیلی ها اماده شد .

اگه سوالی بود با کمال میل در خدمت دوستان عزیز هستم .

0
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30

خدایا امید هیچکس را نامید نکن

ما که اینجا هم نسل سوخته شدیم
هم انتظار قبل مصاحبه و هم بعد از مصاحبه و کلی داستان
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
سلام صبح بخير دوستان
اميدوارم امروز جمعه خوبى براى همگى منتظران باشه امروز روز استقلال امريكائه
من ساكن كرجم امروز صبح موقع سحرگاهان ماشاهد باران لطيف صبحگاهى بوديم وچون باران از نشانه هاى رحمت پروردگاره اميد دارم كه بزودى شاهد اخبار خيلى خوبى براتون باشيم
الان واسه ناميد شدن خيلى زوده همچنان زنده دل وبانشاط باشيد من از اين تاپيك رفته بودم ولى چون به بچه هاى اينجا علاقه خاصى دارم ناخوداگاه بهتون سر ميزنم
يوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور
کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
ای دل غمدیده حالت به شود دل بد مکن
وین سر شوریده بازآید به سامان غم مخور
گر بهار عمر باشد باز بر تخت چمن
چتر گل در سر کشی ای مرغ خوشخوان غم مخور
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت
دایما یک سان نباشد حال دوران غم مخور
هان مشو نومید چون واقف نه‌ای از سر غیب
باشد اندر پرده بازی‌های پنهان غم مخور
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند
چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم
سرزنش‌ها گر کند خار مغیلان غم مخور
گر چه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید
هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
حال ما در فرقت جانان و ابرام رقیب
جمله می‌داند خدای حال گردان غم مخور
حافظا در کنج فقر و خلوت شب‌های تار
تا بود وردت دعا و درس قرآن غم مخور
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
(2014-07-03 ساعت 14:54)teacherm نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 14:35)Ramin geologist نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 13:42)Vahid2014 نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 13:32)Ramin geologist نوشته:  دوستان کسی میدونه مدارک لازم برای گرفتن ویزا چیه
از تو سایتش چک کردم اما بازم می خوام مطمئن شم
ممنون می شم راهنمایی کنید

اول تبريك براى كلير شدنتون
پاسپورتها باضافه مدارك مديكالتون را ميديد سفارت وبراى گرفتن پاسپورت هاى ويزاداراز پست هم كپى پاسپورت را ميخواهند باميد ايشو شدنتون دوست گرامى

وحید جان تو سایتش نوشته عکس 5*5 و مالیات لازمه

Please check that your medical examinations are still valid and that your federal tax returns (1040 and W2) are from the most recent tax year. Please submit these updated documents along with two new photos (5x5) and any listed in the 221(g) Additional Information sheet
علاوه بر اینکه چند جایی شنیدم وکالت نامه از کسی که نمیاد رو هم باید داشته باشم درسته؟

این قضیه مالیات برای اسپانسر چیه دیگه? ینی اگه اسپانسر داشتیم باید دوباره فرمهای جدید پر کنه و برای ویزا ببریم?

رامين عزيز من وچندتا از بچه هايى كه انكارا بوديم فقط با دادن پاسپورت ومديكال به سفارت ويزامونا گرفتيم وتوى پستخونه هم فقط كپى پاسپورت ميخواستند البته ما چون براى تمديد مديكال رفته بوديم همگى حضور داشتيم وگرنه براى گرفتن پاسپورت خانمم وكالتنامه لازم ميشد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: mahan1331 ، abbas09 ، nasim ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان