کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-03 ساعت 23:32)farhadfarhad57 نوشته:  سلام
آیا مسافرت به آمریکا باغث یه ضرب گرفتن یا کاهش مدت چگ میشه؟

خير هيچ فرقي براشون نداره ما هم سه بار امريكا رفته بوديم هم همسرم اقامت دبي داشت و هم شركت در دبي و ايران و هم اسپانسر خوب ولي بخاطر سربازي ايشون در ٢٤ سال پيش كليرينس خورديم
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: Alissa ، محبت ، farshadm999 ، shilan ، anahita 62 ، pari pari ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba
سلی جان این sepidar87 از روی امضاشون که لاتاری 2014 هستن فکر کنم مصاحبشون می 2014 بوده شما نوشتین 2013 که باعث شده انتظارش بالای 400 روز بشه و بره صدر جدول ابوظبی.Wink
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: Alissa ، pari pari ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba
(2014-07-03 ساعت 17:17)HELIAA نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 16:51)hamidrezapir1 نوشته:  سلام بر همه دوستان مهاجر سرایی
بالاخره ما هم بعد از هفت ماه و نیم استرس امروز چشممان به ویزای خوشگل روشن شد انشالا همتون زودی ویزارو بگیرین و شادی و لذت اونو تجربه کنید۰ ما تا فردا ایروانیم اگه از دوستان کسی کاری داره در خدمتیم۰
تبریک میگم دوست عزیز.اگر لطف کنید راجع به مدیکال واعتبار ویزا توضیحی بدید ممنون میشم..پیروز باشید

ممنونم
مدیکال که مجدد انجام شد چون نوبت قبل نوامبر سال گذشته اومده بودیم همون روال قبل بود پیش دکتر کریستین با این تفاوت که دیگه خانم لوسی نبود۰ ما یکشنبه رسیدیم و ۲شنبه رفتیم مدیکال ۳شنبه ساعت ۱۱ جواب مدیکال رو دکتر داد که با پاسپورتا سریع رسوندیم سفارت و نهایتا امروز صبح ساعت ۱۰ زنگ زدن گفتن بیا سفارت پاسپورتاتو بگیر۰ البته فکر کنم چون جمعه ۴جولای سفارت تعطیله از مارو زود دادن۰
ویزا هم از تاریخ صدور ۶ماه اعتبار زده در ضمن بنده و خانمم عکس جدید دادیم که برای ویزا از خانمم رو عکس جدیدرو زدن و خودم همون عکس سرسی قبلی رو رو ویزام زدن۰
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان: anahita 62 ، Hadi2014 ، pari pari ، soli asali ، mahan1331 ، m_nikparvaz ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 00:34)bobo_ir نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 00:03)lida55 نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 23:06)bobo_ir نوشته:  دوستان عزیز و متخصص امر یک سوال فنی داشتم: با فرض اینکه من و خانواده همین روزا کلییر بشیم Big Grin (قند تو دلم آب شد) مهلت ویزای ما تا 6 ماه بعد از چکاپ پزشکی خواهد بود یعنی دهم مهر! این فرصت برای اینکه بتونیم جمع و جور بکنیم خیلی کمه!!! راهی هست که بشه مهلت ویزامون افزایش پیدا کنه ؟ مثلا دوباره مدیکال بریم یا درخواست بدیم یا ... ؟

بله دقیقا باید همین کارو بکنین و سفارت هم توصیه میکنه مدیکال رو تمدید کنین

ممنون از پاسخ شما. ولی اگه من نوبت مدیکال بگیرم و مجددا بریم مدیکال با توجه به اینکه مصاحبه ما قبلا انجام شده چطور میتونم سفارت را در جریان قرار بدم که در ویزای ما تاریخ جدید لحاظ کند ؟

مدارک مدیکال جدید رو که با پاس به سفارت تحویل دهید براساس همون تاریخ مدیکال ویزا رو 6 ماهه اعتبار میزنند
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: anahita 62 ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali3875، Alissa، anahita 62، kaaren، Morteza1350، nasim، p.arsa، sahar66، shhak، sia 1306، tabrizi، USA2014، نام کاربری somi، yasi malayer، 3 کاربر مخفی، 2 مهمان

سحر زنده داران مهاجر سرا Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: Alissa ، shahryar7021 ، p.arsa ، anahita 62 ، USA2014 ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 00:13)ali3875 نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 22:40)farazz نوشته:  دوستان فکر نکید کلیر شدین کار تمومه 2 هفته است انکارا هستم و بیش از 10 روزه که پاسم دست سفارته ولی هنوز ویزام صادر نشده تازه بعد از دو دفعه ایمیل زدن و تماس تلفنی امروز میگن هفته بعد

فراز جان ما ۲ روز آنکارا هستیم در این ۲ روز هم مدیکال رفتیم هم مدارکو تحویل دادیم الانم تو سایت ایسود شدیم احتمالا مورد شما اشکالی‌ داشته چون خود خانم که مدارکو تحویل میگیره گفت بین ۳ تا ۵ روز پاسپورت تحویل می‌شه

علی جان مبارکه ولی طی تماس هایی که داشتم هیچ موردی توو پرونده ام اعلام نشو الا اینکه در دست بررسیه
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: anahita 62 ، pari pari ، soli asali ، mahan1331 ، sabor ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 00:07)ali3875 نوشته:  سلام دوستان من سه شنبه اومدم آنکارا همون روز هم بدون نوبت دکتر قبولمون کرد فردا یعنی‌ چهار شنبه هم صبح ساعت ۱۱ جوابو گرفتیم و به سفارت تحویل دادیم سفارت خیلی‌ خلوت بود در کمتر از ۵ دقیقه ارمن انجام شد خانم بد اخلاق ایرانی‌ که مدارکو تحویل گرفت گفت ۳ تا ۵ روز آماده می‌شه تا رسیدیم هتل آپدیت شدیم امروز هم صبح آپدیت شدیم و بعد از ظهر ایسود شدیم دوست عزیزم پائیز و همسرشنم با ما هستند خانم آناهیتا هم تو مطب دکتر دیدیم برای ایشون هم آرزو می‌کنم همسرشون هر چه زودتر کلییر بشن
خیلی تبریک میگم دوست عزیز ما آنکاراییم هنوز گفتم بگم اگه یه وقت خواستین شیرینی ویزاتونو بدین ما در خدمتیم.
مرسی از آرزوتون برای همسرم چون امروز همسرم به تنهایی آپدیت شد تو سیس . بعد نگین نگفتم با اولین آپدیت سفارت هم قراره کلیر بشه...Big Grin

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: pari pari ، نام کاربری somi ، soli asali ، sal0811 ، sabor ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 00:03)byazdani نوشته:  سلام دوستان عزیز
کیس من در تاریخهای 24 و 30 جون آپدیت شده ولی کیس همسرم از 18 جون که ویزاشو گرفته توی همون تاریخ مونده. به نظر شما معنیش چیه که کیس من با فاصله یک هفته دوبار آپدیت شده؟ اگر کسی تجربه مشابه داره لطفا بگه.
ممنون
معنیش اینه که این هفته به سلامتی قراره کلیر بشین...Smile

تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 00:07)ali3875 نوشته:  سلام دوستان من سه شنبه اومدم آنکارا همون روز هم بدون نوبت دکتر قبولمون کرد فردا یعنی‌ چهار شنبه هم صبح ساعت ۱۱ جوابو گرفتیم و به سفارت تحویل دادیم سفارت خیلی‌ خلوت بود در کمتر از ۵ دقیقه ارمن انجام شد خانم بد اخلاق ایرانی‌ که مدارکو تحویل گرفت گفت ۳ تا ۵ روز آماده می‌شه تا رسیدیم هتل آپدیت شدیم امروز هم صبح آپدیت شدیم و بعد از ظهر ایسود شدیم دوست عزیزم پائیز و همسرشنم با ما هستند خانم آناهیتا هم تو مطب دکتر دیدیم برای ایشون هم آرزو می‌کنم همسرشون هر چه زودتر کلییر بشن

هورااااااااااااااااااااااااااااااااا ویزاتونو تبریک میگم . ما هم این هفته قراره بریم و 3 تا ویزا بگیریم . هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin

تشکر کنندگان: قصه گو ، USA2014 ، pari pari ، Narvan ، Sara_lphmkf ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba
شبتون بخیر
شماها میتونید سایت ceac رو باز کنید? من هر کاری میکنم باز نمیشه?
تشکر کنندگان: pari pari ، Alissa ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 01:43)USA2014 نوشته:  شبتون بخیر
شماها میتونید سایت ceac رو باز کنید? من هر کاری میکنم باز نمیشه?

من همين الان چك كردم درست بود

جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: anahita 62 ، USA2014 ، Alissa ، soli asali ، nedaba
9 ماهه شدنم مبارككككككككك!!!!
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-07-03 ساعت 20:05)p.arsa نوشته:  دوستان همگی خسته نباشید Big Grin
امروز آنکارا اپدیت میکنه؟؟؟؟
امروز که آپدیت نکرد ولی خیلی زود آپدیت میکنه .... چون قراره همسر من رو کلیر کنه و از این (*) خلاص بشیم ...

تشکر کنندگان: pari pari ، قصه گو ، محبت ، Alissa ، soli asali ، p.arsa ، majid_eng ، mahan1331 ، sabor ، Maryrhm ، nedaba ، byazdani
[quote='pari pari' pid='517696' dateline='1404422205']
9 ماهه شدنم مبارككككككككك!!!!
[/quote
قربون تو برم من با این همه صبرت مطمعنم همین روزا کلیر میشین باور کن راست میگم ... یه وقت نبینم غصه بخوری ها .... Tongue
همش واسه شما دعا میکنم....

تشکر کنندگان: قصه گو ، محبت ، USA2014 ، Alissa ، soli asali ، mahan1331 ، arashS ، pari pari ، nedaba ، byazdani
(2014-07-04 ساعت 00:40)hamidrezapir1 نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 17:17)HELIAA نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 16:51)hamidrezapir1 نوشته:  سلام بر همه دوستان مهاجر سرایی
بالاخره ما هم بعد از هفت ماه و نیم استرس امروز چشممان به ویزای خوشگل روشن شد انشالا همتون زودی ویزارو بگیرین و شادی و لذت اونو تجربه کنید۰ ما تا فردا ایروانیم اگه از دوستان کسی کاری داره در خدمتیم۰
تبریک میگم دوست عزیز.اگر لطف کنید راجع به مدیکال واعتبار ویزا توضیحی بدید ممنون میشم..پیروز باشید

ممنونم
مدیکال که مجدد انجام شد چون نوبت قبل نوامبر سال گذشته اومده بودیم همون روال قبل بود پیش دکتر کریستین با این تفاوت که دیگه خانم لوسی نبود۰ ما یکشنبه رسیدیم و ۲شنبه رفتیم مدیکال ۳شنبه ساعت ۱۱ جواب مدیکال رو دکتر داد که با پاسپورتا سریع رسوندیم سفارت و نهایتا امروز صبح ساعت ۱۰ زنگ زدن گفتن بیا سفارت پاسپورتاتو بگیر۰ البته فکر کنم چون جمعه ۴جولای سفارت تعطیله از مارو زود دادن۰
ویزا هم از تاریخ صدور ۶ماه اعتبار زده در ضمن بنده و خانمم عکس جدید دادیم که برای ویزا از خانمم رو عکس جدیدرو زدن و خودم همون عکس سرسی قبلی رو رو ویزام زدن۰

دوست عزیز ممنون از پاسختون..با آرزوی موفقیت برای شما و اینکه این لحظه شیرین قسمت همه منتظران بشه
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: محبت ، Alissa ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان