کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-04 ساعت 12:37)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hossein2909» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «AB2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «rezahoorjandi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Lamia» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Maryrhm» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamid.eng» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Arash2013» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «میترا» عزیزღღღ

ﻣﺮﺳﻲ ﻗﺼﻪ ﮔﻮﻱ ﻣﻬﺮﺑﻮﻥ, ﺑﺎ ﺩﻳﺪﻥ اﺳﻤﻢ ﻫﻴﺠﺎﻥ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻡ, ﻣﻨﻢ ﺑﺮاﻱ ﺷﻤﺎ ﺑﻬﺘﺮﻳﻨﻬﺎ ﺭﻭ ﺁﺭﺯﻭ ﺩاﺭﻡ.
××2014AS71
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ 9ﺟﻮﻥ 2014 اﺑﻮﻇﺒﻲ
Ap ﻭﺿﻌﻴﺖ
ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 9 و 10 ﺟﻮﻥ و 3 و 8 و 9 ﺟﻮﻻﻱ
تشکر کنندگان: I2AFSHIN ، Alissa ، Maryrhm ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، mehdi2014 ، قصه گو
سلام دوستان عزیزم
کسی می دونه سفارت ارمنستان از تاریخ 7/14/2014 تا تاریخ 7/18/2014 تعطیلی دارد یا نه ؟
تشکر کنندگان: Alissa ، soli asali ، nedaba
دوستان یه متن تامه ای جهت گرفتن وقت از دکتر برای تجدید مدیکال ارمنستان نیاز دارم لطفا اگر کسی میتونه ، کمک کنه .
تشکر کنندگان: Alissa ، soli asali ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 15:48)jnouri نوشته:  سلام دوستان عزیزم
کسی می دونه سفارت ارمنستان از تاریخ 7/14/2014 تا تاریخ 7/18/2014 تعطیلی دارد یا نه ؟

تعطلیل نیست.این هم جدول تعطیلی ایروان
http://armenia.usembassy.gov/holidays.html
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: jnouri ، Alissa ، AZAR 1335 ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014
(2014-07-04 ساعت 15:48)jnouri نوشته:  سلام دوستان عزیزم
http://armenia.usembassy.gov/holidays.html
نه دیگه تا سپتامبر تعطیلی به تعطیلی ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: jnouri ، Alissa ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014 ، hadi472
(2014-07-04 ساعت 14:12)majid0000000000 نوشته:  سلام.کسی امروز تا این لحظه از آنکارا آپدیت شده؟

سلام
ما 3 جولای آپدیت شدم و دیگه خبری نبودش.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: Alissa ، majid0000000000 ، soli asali ، majid_eng ، nedaba ، pari pari ، mehdi2014
دوستان یه متن تامه ای جهت وقت گرفتن از دکتر برای تجدید مدیکال ارمنستان نیاز دارم لطفا اگر کسی میتونه ، کمک کنه .
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-07-04 ساعت 16:13)jnouri نوشته:  دوستان یه متن تامه ای جهت وقت گرفتن از دکتر برای تجدید مدیکال ارمنستان نیاز دارم لطفا اگر کسی میتونه ، کمک کنه .

سلام دوست من
این یه نمونه نامه:

Dear Dr. Khachatryan,

I would like to set an appointment for updating my medical record for a DV visa. Please let me know if an appointment is available on Sunday Jun. ..., 2014.

Regards,

شاد باشین.
تشکر کنندگان: Alissa ، jnouri ، majid0000000000 ، soli asali ، majid_eng ، nedaba ، mehdi2014
با توجه به پست دیروز من.در خصوص اعلام نکردن هر گونه امار و انالیز داده ها باز شاهد امار دادن و انالیز شخصی بودیم .....پست مورد نظر عدم.تایید شد و با پیام خصوصی به کاربر اطلاع رسانی میشود

پست هایی که تفکر فردی و برداشت شخصی فرد بوده و باعث.استرس بیشتر کاربران میشود عدم تایید میشود .
متاسفانه نشد،
(2014-07-04 ساعت 15:28)reza_top60 نوشته:  امروز هم که هیچ.اما ان شاءالله دیگه باید از دوشنبه غروب طوفان آپدیت ها شروع بشه و چهارشنبه هم کلیرهای فراوان

این یک پیام ضبط شدست که یک ماهه ما رو سر کار گذاشتهBig Grin
(امروز هم که هیچ.اما ان شاالله دیگه باید از دوشنبه غروب طوفان آپدیت ها شروع بشه و چهارشنبه هم کلیر های فراوان)

والا به جای اینکه شاهد طوفان کلیر از سفارت باشیم همش شاهد طوفان شن از هواشناسی هستیمBig Grin
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
(2014-07-04 ساعت 12:37)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hossein2909» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «AB2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «rezahoorjandi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Lamia» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Maryrhm» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamid.eng» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Arash2013» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «میترا» عزیزღღღ

اين دومين باره كه برام اين ارزوي قشنگ رو كردين قصه گوي عزيز. يك دنيا ممنونم و كلي انرژي گرفتم Smile ايشالا همه زود كلير شن نوبت ما هم برسه
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
(2014-07-04 ساعت 14:57)exxedus نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 14:47)Aroma نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 14:10)exxedus نوشته:  دوستان
آپديت جديد جدول CEAS
CEAC-07-03-2014.xlsx

دستتون درد نكنه خيلي منتظر بودم ولي من كه نتونستم باز كنم . اي كاش مثل سري هاي قبل راحت باز مي شد .
ميبخشيد
اين لينك مستقيم
http://docs.google.com/spreadsheets/d/1g...1133734000
Shy

دستتون درد نكنه . به افتخار بچه هاي مهاجر سرا بزنيد دست قشنگرو ???
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، soli asali ، Alissa ، nedaba ، pari pari ، mehdi2014 ، قصه گو ، hadi472 ، reasonable ، exxedus
سلام
داشتم آخرین آپدیت سایت سیس رو نگاه میکردم مربوط به 3/7/2014 که یه نکته ش برام خیلی جالب بود و اون این بود که:
از کیس نامبر 8100 تا 12690 که اعلام شده یعنی در 4590 مصاحبه بعد از 8100بندرت کیس ایرانی موجوده و تقریبا نایابه بجز تعدادی ابوظبی که میدونید از آسیا برای مصاحبه غیر از ایران میرن برای این سفارت و خلاصه نتیجه اینکه بیشترین تراکم برندگان کیسهای ایران در برندگان آسیا زیر 8000 هستش (که البته خوش شانسی ایرانیها رو میرسونه)و این شلوغی باعث طولانی تر شدن کلیرنس ها شدهSmile همگی منتظر دریافت ویزاهاتون باشید و بعدا به جون من دعا کنیدBig Grin والااااااااااا
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-07-04 ساعت 14:29)Morteza 2014 نوشته:  [quote='me_u' pid='517835' dateline='1404467352']
نقل قول:[quote]
سلام خدمت دوستان عزیز
خبر مهم مهم مهم
پس از تاخیر یکماهه:
از این هفته کلیر در سفارتها با سرعت بیشتری انجام میشه
دوستان آماده باشید.
کسانیکه آپدیت شدند برنامه ریزی سفر را در دستور کارشون قرار بدهند.

سرافراز باشید.مثل سرو
میو جان شما مگه مامور اف بی آی هستی ... نه امضا داری و نه اسم و نشان مشخصی هر از چند گاهی میای یه چیزی میگی انگار مشاور وزیر خارجه هستی و همه چیز و میدونی ... بیا همرنگ جماعت شو امضا درست کن و حرفهایی که میزنی رو با دلیل توضیح بده مثلا چون تعداد زیادی آپدیتی داشتیم احتمال کلیر سفارتها تو این ماه زیاده ....

سلام.
من متعلق به همه شما عزیزان هستم.Cool
اون انتهای سالن حال میکنند؟Big Grin
نه دوست خوبم قضیه مربوط میشه به ....
اصلا ولش کن.
اگر شما یا هر کدوم از دوستان خوب و منتظر در این تاپیک حس میکنید که من همرنگ شما نیستم.پس دلیلی وجود نداره پستهای منو بخونید.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-07-04 ساعت 14:30)soli asali نوشته:  [quote='me_u' pid='517835' dateline='1404467352']
نقل قول:سلام خدمت دوستان عزیز
خبر مهم مهم مهم
پس از تاخیر یکماهه:
از این هفته کلیر در سفارتها با سرعت بیشتری انجام میشه
دوستان آماده باشید.
کسانیکه آپدیت شدند برنامه ریزی سفر را در دستور کارشون قرار بدهند.

سرافراز باشید.مثل سرو

اونهایی که آپدیت نشدن چی ؟
سلام
با توجه به اظهار نظر دوستان هستند کسانیکه بدون آپدیت شدن هم کلیر میشوند.پس جای نگرانی نیست.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان