کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-04 ساعت 17:42)me_u نوشته:  دوستان خوبم سلام.
اینجور که مشخصه داره یک بحث جدید در مورد اخبارهائی که من میدم راه میوفته

از همینجا اعلام میکنم.تو رو خدا بحث نکنیم.من اصلا اشتباه کردم.اگر بخواد بحث راه بیوفته من رسما در این تاپیک چیزی نمینویسم.
هدف من اطلاع رسانی برای کاهش استرس شما عزیزان است که همه میدونیم این روزها چقدر سخت میگذره.
اما اگر این اخبار بخواد باعث ایجاد تشنج بشه بهتره اعلام نشه

سرافراز باشید.مثل سرو
من که هميشه از پست هاى شما انرژى ميگيرم.تو اين فضاى نااميدى هميشه حرف هاى اميدوارکننده طرف دار بيشترى دارن.
(2014-07-04 ساعت 17:42)me_u نوشته:  دوستان خوبم سلام.
اینجور که مشخصه داره یک بحث جدید در مورد اخبارهائی که من میدم راه میوفته

از همینجا اعلام میکنم.تو رو خدا بحث نکنیم.من اصلا اشتباه کردم.اگر بخواد بحث راه بیوفته من رسما در این تاپیک چیزی نمینویسم.
هدف من اطلاع رسانی برای کاهش استرس شما عزیزان است که همه میدونیم این روزها چقدر سخت میگذره.
اما اگر این اخبار بخواد باعث ایجاد تشنج بشه بهتره اعلام نشه

سرافراز باشید.مثل سرو

شما به کار خوبت ادامه بده می.یو جان اونر قضیه با من حله اقااااا!!!؟
اما انتقاد دوستان بجا هست که امضات دقیق نیست...ی دسی ب سرو روش بکش Wink
متاسفانه نشد،
آقا شهریار درسته مدیری ولی اینو بدون که وقتی یه نفر میاد بدون هیچ داده و آماری پیش گویی میکنه و حرفش تایید میشه و من که یک ساعت فایل اکسل سیس رو بادقت تحلیل کردم و آمار واقعی رو نوشتم و عدم تایید شدم و دلیلشو شما نوشتی استرس دادن هستش با وجود اینکه کامل نخوندیش ... یکبار دیگه باید روی اهدافمون تجدید نظر کنیم و بدونیم اونجا دیگه این خبرا نیست ... یعنی مثل اینجا نیست ...چقدر با توهم زندگی باید کرد...
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
تشکر کنندگان: teacherm ، nedaba ، Maryrhm ، sysmaster ، reasonable
(2014-07-04 ساعت 16:36)HELIAA نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 15:28)reza_top60 نوشته:  امروز هم که هیچ.اما ان شاءالله دیگه باید از دوشنبه غروب طوفان آپدیت ها شروع بشه و چهارشنبه هم کلیرهای فراوان

این یک پیام ضبط شدست که یک ماهه ما رو سر کار گذاشتهBig Grin
(امروز هم که هیچ.اما ان شاالله دیگه باید از دوشنبه غروب طوفان آپدیت ها شروع بشه و چهارشنبه هم کلیر های فراوان)

والا به جای اینکه شاهد طوفان کلیر از سفارت باشیم همش شاهد طوفان شن از هواشناسی هستیمBig Grin

دوست عزیز اگه حرف های من پیام ضبط شده هست و همه رو سرکار گذاشته، شما چی برای ارائه کردن داری؟
من که تا حالا هر چی لیست دادم اکی بوده شما یه چشمه رو کن که فقط مصرف کننده نباشی
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 18:27)Morteza 2014 نوشته:  آقا شهریار درسته مدیری ولی اینو بدون که وقتی یه نفر میاد بدون هیچ داده و آماری پیش گویی میکنه و حرفش تایید میشه و من که یک ساعت فایل اکسل سیس رو بادقت تحلیل کردم و آمار واقعی رو نوشتم و عدم تایید شدم و دلیلشو شما نوشتی استرس دادن هستش با وجود اینکه کامل نخوندیش ... یکبار دیگه باید روی اهدافمون تجدید نظر کنیم و بدونیم اونجا دیگه این خبرا نیست ... یعنی مثل اینجا نیست ...چقدر با توهم زندگی باید کرد...

منم موافقم. مشکلی نیست ما نمیایم. ولی با امار ناراحت شدن بهتر از با توهم خوشحال شدنه. لحن جواب شمام صحیح نیست جناب مدیر که اون دوران گذشت که فلان و فلون. ما حرفی نزدیم. ایشون ده روز پیش هم گفتن پروسه تا 4700رفته ولی خبری نشد. به هرحال خدا نگهدارتون. ایشالا تاپیک پر شه از به به و چه چه. و اخرش بخیر شه
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: Morteza 2014 ، farshadm999 ، nedaba ، sysmaster ، Maryrhm ، masoud z ، قصه گو ، reasonable
سلام دوستان. وقت تون بخیر.
راستش بطور کاملا اتفاقی اولین پست این تاپیک رو داشتم می خوندم که یه کم نگران شدم. نگرانیم هم از این جهت هست که خودم به عنوان برنده اصلی، دو تا مدرک فوق لیسانس دارم که یکیش از خارج از کشور هست. زمان مصاحبه هر دوتا مدرک ارشد با ریزنمرات رو با خودم برده بودم. ولی مدرک و ریز نمره ارشد خارج از کشورم رو اون خانومی که مدارک رو چک می کرد بهم پس داد و این در حالیه که کپی مدرک خارج از کشورم و ریز مره مربوطه اش رو توی مدارکم نذاشته بودم (یادم رفته بود بذارم) و زمان مصاحبه هم یادم رفت اونجا بهشون بگم کپی این مدرک توی مدارکم نیست. حالا نمیدونم به سفارت ایمیل بزنم و بگم فلان مدارکم رو ندادم یا نه؟!!! ممنون میشم راهنمائیم کنین.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، Alissa ، pari pari ، nedaba ، قصه گو
(2014-07-04 ساعت 18:42)a.rahaa نوشته:  سلام دوستان. وقت تون بخیر.
راستش بطور کاملا اتفاقی اولین پست این تاپیک رو داشتم می خوندم که یه کم نگران شدم. نگرانیم هم از این جهت هست که خودم به عنوان برنده اصلی، دو تا مدرک فوق لیسانس دارم که یکیش از خارج از کشور هست. زمان مصاحبه هر دوتا مدرک ارشد با ریزنمرات رو با خودم برده بودم. ولی مدرک و ریز نمره ارشد خارج از کشورم رو اون خانومی که مدارک رو چک می کرد بهم پس داد و این در حالیه که کپی مدرک خارج از کشورم و ریز مره مربوطه اش رو توی مدارکم نذاشته بودم (یادم رفته بود بذارم) و زمان مصاحبه هم یادم رفت اونجا بهشون بگم کپی این مدرک توی مدارکم نیست. حالا نمیدونم به سفارت ایمیل بزنم و بگم فلان مدارکم رو ندادم یا نه؟!!! ممنون میشم راهنمائیم کنین.

اصلا مهم نیست.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: a.rahaa ، soli asali ، Alissa ، nedaba ، محبت ، قصه گو
(2014-07-04 ساعت 18:27)Morteza 2014 نوشته:  آقا شهریار درسته مدیری ولی اینو بدون که وقتی یه نفر میاد بدون هیچ داده و آماری پیش گویی میکنه و حرفش تایید میشه و من که یک ساعت فایل اکسل سیس رو بادقت تحلیل کردم و آمار واقعی رو نوشتم و عدم تایید شدم و دلیلشو شما نوشتی استرس دادن هستش با وجود اینکه کامل نخوندیش ... یکبار دیگه باید روی اهدافمون تجدید نظر کنیم و بدونیم اونجا دیگه این خبرا نیست ... یعنی مثل اینجا نیست ...چقدر با توهم زندگی باید کرد...

مرتضی جان ,
حتما همین طوره مطمعن باش پستت رو خوندم کامل کامل....
اولا این که مدیر بودن هیج وقت باعث سانسور حرفهایی که من خوشم میاد یا نمیاد نمیشه همونطور که جواب هیجکدوم از تبریک دوستای گلم رو ندادم جواب انتقادم نمیدم ازادانه اندیشیدن و بیانش حق همس ولی اگه شما و دوستان دیگه پست دیروز من رو میخوندی قضاوت بد نمیکردی اقا جان من گفتم خودم دنبال کننده این امار هستم و خوشحالم که دوستان با دقت تمام این کارو میکنم ولی نمیتونم بفهمم نتیجش جیه ....بصورت واقع بین الان شما واسه کم اودمن ویزا جه راه حلی داری؟؟؟؟
مطمعنی که استانه صبر همه در دوران سخت انظار مثل شما بالاست شخص میاد تو این تایپیک که تخلیه شه نه این که موج منفی بگیری و زندگیش بدتر شه...هدف ارامش نه قدرت نمایی و سلیقه گرایی...
متاسفانه نشد،
(2014-07-04 ساعت 18:44)farshadm999 نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 18:42)a.rahaa نوشته:  سلام دوستان. وقت تون بخیر.

اصلا مهم نیست.
ممنون از جوابتون. ولی بر چه اساس میگین مهم نیست؟
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، Alissa ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 18:29)reza_top60 نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 16:36)HELIAA نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 15:28)reza_top60 نوشته:  امروز هم که هیچ.اما ان شاءالله دیگه باید از دوشنبه غروب طوفان آپدیت ها شروع بشه و چهارشنبه هم کلیرهای فراوان

این یک پیام ضبط شدست که یک ماهه ما رو سر کار گذاشتهBig Grin
(امروز هم که هیچ.اما ان شاالله دیگه باید از دوشنبه غروب طوفان آپدیت ها شروع بشه و چهارشنبه هم کلیر های فراوان)

والا به جای اینکه شاهد طوفان کلیر از سفارت باشیم همش شاهد طوفان شن از هواشناسی هستیمBig Grin

دوست عزیز اگه حرف های من پیام ضبط شده هست و همه رو سرکار گذاشته، شما چی برای ارائه کردن داری؟

من که تا حالا هر چی لیست دادم اکی بوده شما یه چشمه رو کن که فقط مصرف کننده نباشی

دوست گرامی قصد توهین نداشتم . اون شکلک هارو هم برای این گذاشتم که بدونین دارم با شوخی حرفم رو میزنم و حرفم جهت عوض شدن فضای انجمن بود . فکر نمیکردم همچین برداشتی کنین. بنظرم سوء تفاهم شده. . . ولی با عذر خواهی فک کنم مطمعن شین که همه کنار هم هستیم و قصد جسارت نیست.
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
(2014-07-04 ساعت 18:34)teacherm نوشته:  

منم موافقم. مشکلی نیست ما نمیایم. ولی با امار ناراحت شدن بهتر از با توهم خوشحال شدنه. لحن جواب شمام صحیح نیست جناب مدیر که اون دوران گذشت که فلان و فلون. ما حرفی نزدیم. ایشون ده روز پیش هم گفتن پروسه تا 4700رفته ولی خبری نشد. به هرحال خدا نگهدارتون. ایشالا تاپیک پر شه از به به و چه چه. و اخرش بخیر شه

خدا پشت و پناهتون .....
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: soli asali ، USA2014 ، freddyflientstone ، Sara_lphmkf ، pari pari ، محبت ، قصه گو
دوستان سایت سیس باز نمیشه چرا؟!
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
+++++++++++++++++
+++++++++++++++++
+++++++++++++++++

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
این بحث و دعوا ها همش بخاطر عدم اعلام های جدیده! لطفاً خونسرد باشید و به هم گیر ندید!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
(2014-07-04 ساعت 18:34)teacherm نوشته:  

دوست عزیز درسته ایشون گفتن پروسه کلیر تا 4700 شروع شده
ماکروفر نیست که زمان میبره تا جواب بیاد ! و الان دیگه وقتشه اعلام بشه
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان