موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-04 ساعت 16:42)محبت نوشته: سلام
داشتم آخرین آپدیت سایت سیس رو نگاه میکردم مربوط به 3/7/2014 که یه نکته ش برام خیلی جالب بود و اون این بود که:
از کیس نامبر 8100 تا 12690 که اعلام شده یعنی در 4590 مصاحبه بعد از 8100بندرت کیس ایرانی موجوده و تقریبا نایابه بجز تعدادی ابوظبی که میدونید از آسیا برای مصاحبه غیر از ایران میرن برای این سفارت و خلاصه نتیجه اینکه بیشترین تراکم برندگان کیسهای ایران در برندگان آسیا زیر 8000 هستش (که البته خوش شانسی ایرانیها رو میرسونه)و این شلوغی باعث طولانی تر شدن کلیرنس ها شده
همگی منتظر دریافت ویزاهاتون باشید و بعدا به جون من دعا کنید
والااااااااااا
هميشه خوش خبر باشيد ، ايشالاه
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-04 ساعت 15:28)AZAR 1335 نوشته: سلام به دوستای غزیزم
الان ساعت 4 صبح روز جمعه (13 تیر 1393 ) است .
من دیشب دیر وقت با اخرین پرواز از دبی برگشتم ایران چون خسته بودم رفتم ی دوش گرفتم .
فقط دوستای عزیز بدونن که سفارت ابوظبی از پنجشنبه تا یکشنبه یعنی از تاریخ
( 3 جولای تا 6 جولای ) تعطیل هستش .
شما یکشنبه را مطمئن هستین؟؟کجا نوشته؟
اطلاعات غلط ندین لطفا!!
Embassy Abu Dhabi and Consulate General Closure on Thursday, July 3, 2014, in observance of U.S. Independence Day
Embassy Abu Dhabi and Consulate General Dubai will be officially closed on Thursday, July 3, 2014, in observance of U.S. Independence Day. Normal business operations will resume on Sunday, July 6.
[/quote]
سلام دوست عزیز
من عادت ندارم زیاد پست بزارم که بخوام اطلاعات غلط بدم و دوستان عزیزم رو که منتظر هستند بیشتر از این نگران کنم .
من نگفتم جایی نوشته یا سایت سفارت چیزی اعلام کرده .
کسانی که هفته گذشته سفارت بودن میدونن .
واسه خود ما هم باعث تعجب و نگرانی شده بود چون خود من بلیط برگشت رو واسه پنحشنبه و اخرین پرواز گرفته بودم که اگه معطل شدم وقت داشته باشم.
واسه همه این سوال بیش امده بود که اخه چرا بدون اینکه اطلاع قبلی داده باشن یا روی سایت ابوظبی چیزی گفته باشن حالا که امدن سفارت اینو دارن میگن و همه خیلی نگران بودن که ویزاشون اماده میشه یا نه .
من هم اینو که گفتم فقط واسه اطلاع رسانی به دوستای عزیزم بود .
حالا هر کدوم از دوستان که فکر میکنن اطلاع غلط هستش نخونن و با رویه خودشون کارهاشونو ادامه بدن .
با رزوی موفقیت تمام دوستان عزیزم
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هم امدم در کنار دوستان باشم تا کلیر شدن لطفا راهنمای کنید من از این به بعد باید چه کار کنیم و در سایتی که سفارت
تو برگ سفید که به من داد باید به کدام قسمت برم برای چک کردن ؟ واین اپدیت جریانش چه جورکی است؟ ممنون از راهنمای دوستان
در ضمن ما فکر کنم اخرین نفرات لاتاری بودیم که رفتیم برای مصاحبه چون سه شنبه که ما رفتیم فقط من وخانوادم بودیم از ایران ویک خانواده ویتنامی که گویا در ابوظبی زندگی می کردن
خانم ملیکا هم گفت چند روزی هست که کسی نیامده
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم سلام.
اینجور که مشخصه داره یک بحث جدید در مورد اخبارهائی که من میدم راه میوفته
از همینجا اعلام میکنم.تو رو خدا بحث نکنیم.من اصلا اشتباه کردم.اگر بخواد بحث راه بیوفته من رسما در این تاپیک چیزی نمینویسم.
هدف من اطلاع رسانی برای کاهش استرس شما عزیزان است که همه میدونیم این روزها چقدر سخت میگذره.
اما اگر این اخبار بخواد باعث ایجاد تشنج بشه بهتره اعلام نشه
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-04 ساعت 17:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-04 ساعت 17:53 توسط freddyflientstone.)
آقا ما که ویزامونو گرفتیم و مشغول گذروندن آخرین روزهامون در این مرز پر گهر هستیم، اگر میام به اینجا سر میزنم بخاطر اینه که احساس و غم وشادی همه تونو درک می کنم و میخوام اگه بشه کمکی باشم. مطمئن باشید همه تون ویزاتونو میگیرید. شک نکنید. دیدم که me -u عزیز مژده ی کلیر های جدید رو داده بودند. میخوام بگم که تجربه ی من یکی حداقل نشون داده که حرف ایشون، روی هوا نیست. کلیر های دفعه ی پیش با اختلاف یکی دو روز، حتی با کیس نامبر های صحیح، دقیقا همونی شد که ایشون گفت و ما درست توی همون تاریخی که ایشون پیشبینی کرده بود کلیر شدیم.
نکته ی دوم اینکه به قول یکی دیگه از دوستان، بجای دست روی دست گذاشتن و زمان با ارزش را از دست دادن، کاری بکنید که قبل از ورود به امریکا ، چند قدم جلو افتاده باشید. میدونم که هرچی بگم زبان زبان زبان، خیلی هاتون اصلا اهمیت نمیدید. اقلا یه کار دیگه ای بکنید. برید توی سایت www.indeed.com و برای خودتون یه پروفایل بسازید و رزومه بنویسید. این سایت یکی از معتبر ترین سایتهای کاریابی هست و اگه یه رزومه ی درست و حسابی روزش بذارید، خیلی میتونه در پیدا کردن کار موثر باشه. رزومه و پیشینه ی کاریتون رو اونجا بذارید، جای آدرس و شماره تلفن رو خالی بذارید و گزینه ی پابلیک رو فعال نکنید تا رزومه تون فعلا قابل دسترسی نباشه. به محض اینکه توی امریکا آدرس و شماره تلفن ثابت پیدا کردید، پروفایلتون را پابلیک کنید. به پیر و به پیغمبر درست کردن رزومه ی تاثیر گذار خیلی مهمه و توی ایران و توی این فرصت بیکاری، شما میتونید این کار رو به راحتی انجام بدید و چند قدم جلو باشید. یه کار دیگه که قبلا هم گفتم، یه دامنه بخرید و یه سایت به اسم خودتون بسازید، یا بدید براتون بسازند. بعد نمونه کارهاتون، سابقه تون، مهارتهاتون، اطلاعات در مورد خودتون و ... را بذارید توی سایتتون. اگه یه سایت شخصی داشته باشید از نظر اونا خیلی مهمه، این نشون میده که به روز و فعال و بقول معروف آپ تو دیت هستید. تخصص ها و مدارک علمی تون را ترجمه کنید، روی اینترنت جستجو کنید و تمام شرکت ها و موسسه های مرتبط با شغلتون و مهارتهاتون را بوک مارک کنید. نذارید بعد از ورودتون به امریکا تازه دنبال اینترنت و جستجو بیفتید. کالج ها و مدرسه هایی که دوره های 4 ماهه و شش ماهه دارند را پیدا کنید. ببینید با چه هزینه ای میتونید چه دوره های عملی را بصورت فشرده بگذرونید. تمام اینها شما رو جلو می اندازه و از استرستون در لحظه ی ورود به امریکا کم می کنه.
ببخشید که زیاده گویی کردم. از دوستانی که سئوالی دارند خواهش می کنم موقع پرسیدن سئوالشون، متن اصلی رو حذف کنند چون ظاهرا تکرار متن اصلی باعث ناراحتی دوستان میشه ( اگرچه که تکرار مکررات رو زیاد می بینیم)!
قربان همگی
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-04 ساعت 17:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-04 ساعت 17:48 توسط HELIAA.)
اظهار نظر بعضی دوستان مثل me-u پیش بینی هستند و پیش گویی نیستن پس لزومی نداره ک 100% درست باشن . . و بیشتر جنبه اطلاع رسانی دارن وبرای کم کردن استرس موجود بیان میشن و کسی تعهد در خصوص خبر های صحیح نداره. . . پس نباید مورد انتقاد قرار بگیرن.. .
در هر حالت دوستان بهتره کنار همدیگه باشن تا اینکه روبروی همدیگه. . .
وقتی تو یه جامعه مجازی همدیگرو تحمل نکنیم تو واقعیت که دیگه...
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره

موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-04 ساعت 17:42)me_u نوشته: دوستان خوبم سلام.
از همینجا اعلام میکنم.تو رو خدا بحث نکنیم.من اصلا اشتباه کردم.اگر بخواد بحث راه بیوفته من رسما در این تاپیک چیزی نمینویسم.
هدف من اطلاع رسانی برای کاهش استرس شما عزیزان است که همه میدونیم این روزها چقدر سخت میگذره.
سرافراز باشید.مثل سرو
شما لطفا به ارائه اخبارهاتون ادامه بدين ، چون اطلاعات شما در خيلي موارد باعث افزايش روحيه دوستان ميشه.

Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
در ضمن پیام شخصی من بروی هر صحبتی بازه اوم دسته از دوستانی که میخوان بحث هایی راه بندازن و حاشیه سازی کنند اولا این خبرا نیست برادر یا خواهر من اون زمان گذشت
دوم اینکه تشریف بیارید برام پیام خصوصی بزارید حرف منطقی جاش رو سر ماست به همین راحتی تایپیک هم ازهرج و مرج در امان میمونه من هم شرمنده دوستان نمیشم
متاسفانه نشد،
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-04 ساعت 18:00)Farshid1976 نوشته: (2014-07-04 ساعت 17:42)me_u نوشته: دوستان خوبم سلام.
سرافراز باشید.مثل سرو
شما لطفا به ارائه اخبارهاتون ادامه بدين ، چون اطلاعات شما در خيلي موارد باعث افزايش روحيه دوستان ميشه.

me-u عزیز، خیلی از دوستان که اعتراض می کنند، یا نسبتا تازه وارد هستند، یا خبر رسانی های دوره های قبل شما رو به یاد ندارند. به دوستان توصیه می کنم که پیشبینی های may و june شما رو بخونند و مقایسه کنند. شما کارت درسته
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون