کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-24 ساعت 07:46)spv نوشته:  من الان چک کردم کیس خودم دیشب 23 جولای آپدیت شده ولی برای خانواده همان 20ام مانده جریان چیه؟

احتمالا ايميل نزديد بهشون اين چند روزه؟؟اگه بدون ايميل اپ شده باشيد يعني جاي اميدواري هست و با اون اپديت همگاني ٨جولاي پرونده هامون نرفتن تو سطل زباله
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، zepehr ، rbrb-2015 ، nedaba ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، reasonable ، pari pari
از طریق اسکایپ میتونم با ارمنستان در ارتباط باشم؟
یا : KCC
[/quote]

به نظر من اگه احتمال کلیرنس خوردنت پایینه حتما اقدام کنه ولی اگه تو اعضای کیستون کسی شغل دولتی و حساس داره یا سربازی رفته قضییه پیچیده میشه
[/quote]

ببخشید دوست عزیز متوجه منظورتون نشدم کامل
ولی پدر خانواده چندین سال پیش سربازی رفته
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، آلیس-1980 ، m_nikparvaz
علي مؤمن عزيز، ميشه خواهش كنم حضورت رو كم رنگ نكني؟
آقا فرشاد ٩٩٩ شما چرا نيستيد برادر؟!؟
آرمين عزيز با شما هم هستم ، سلام .خوبي؟
پسراي خوبي باشيد و دوستاتون رو تنها نذاريد.هميشه خندون ببينمتونBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-07-23 ساعت 10:14)hadi472 نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 08:57)alimomen نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 08:54)fatimafam نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 08:44)alimomen نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 08:35)fatimafam نوشته:  میشه منو راهنمایی کنید
شما اول امضاتو کامل کن ببینیم کدوم سفارتی؟کیست چنده؟ و..................
تا بشه راهنمایی کنی
سفارت ارمنستان
کیسمم 7XXX
سفارت آنکارا که تا 28 آگوست برنامه مصاحبه داره ولی ارمنستان رو نمیدونم متاسفانه با عقب انداختن تاریخ مصاحبه شما ریسک این موارد رو باید قبول کنید منتها بهترین کار پیگیری ترجیحا تلفنی هست
برای یکی از آشنایان (خانواده 4 نفره) تاریخ 2 سپتامبر رو برای مصاحبه در آنکارا مشخص کردند. یعنی اینا حتی توی سپتامبر هم برنامه مصاحبه دارند! دلتون روشن باشه. Smile Smile

مشکل من اینه که می گن چون تاریختون رو عوض کردین دیگه ممکنه بهتون وقت ندیم نمیدونم چرا این کار رو میکنن؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، آلیس-1980 ، قصه گو ، reasonable ، sophia
(2014-07-24 ساعت 09:55)قصه گو نوشته:  علي مؤمن عزيز، ميشه خواهش كنم حضورت رو كم رنگ نكني؟
آقا فرشاد ٩٩٩ شما چرا نيستيد برادر؟!؟
آرمين عزيز با شما هم هستم ، سلام .خوبي؟
پسراي خوبي باشيد و دوستاتون رو تنها نذاريد.هميشه خندون ببينمتونBig Grin
هستم ،ولی اندکی خستم، چون داشتم چمدونامو میبستم چراکه دیگه تمومه کلیرستم

کم رنگی من تقصیر سولی هس که ما رو رنگ نمیکنه بریم دنبال زندگیمون
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
توی این ارسال شماره 1000 -میخام بگم که آهای کلیر خوردها کلیر نخورده ها APخوردهها مصاحبه رفته ها مصاحبه نرفته ها سوار بر قطار کلیریها ریجکتیها ایشود شده ها نقص مدرک خورده ها ناامیدا امیدوارا افیسرا ملیکاها مومنی ها ناظم ها مدیرها جارو به دستا قصه گو ها عراقیا محروم شده ها دخترا پسرا تازه عروسا منتظرسراییها مهاجرسراییها ویزا بدستا امضادارا امضاندارا نازک نارنجیا غم غربت گرفته ها سطل رنگ بدستا ویزا خراب کنا با ویزا فیس بده ها از قلم افتاده ها کلا همتونوهزارتا دوست دارم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
The Department of State Bureau of Consular Affairs is currently experiencing technical problems with our passport/visa system.
This issue is worldwide and is not specific to any particular country, citizenship document, or visa category.
We apologize to applicants who are experiencing delays or are unable to obtain a passport, Consular Report of Birth Abroad, or visa at this time.
We are working urgently to correct the problem and expect our system to be fully operational again soon.

بچه سیستم Dos که قلب صدور ویزا برای ما لاتاری ها نیز هست از 10 ساعت گذشته از کار افتاده ( به علت مشکل فنی ) و به هیچ وجه نمیتونن ویزا صادر کنند . تو سوال و جواب هم پرسیدن کی درست میشه امروز یا این هفته . جواب دادن اصلا معلوم نیست به محض درست شدن دوباره اطلاع رسانی میکنند
جای نگرانی نیست فقط به کسایی که میخوان برای گرفتن ویزا برن سفارت بگین حتما چک کنند قبلش با سفارت هماهنگ کنید

منبع خبر : https://www.facebook.com/travelgov/posts...5888363149
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

(2014-07-24 ساعت 10:25)sysmaster نوشته:  The Department of State Bureau of Consular Affairs is currently experiencing technical problems with our passport/visa system.
This issue is worldwide and is not specific to any particular country, citizenship document, or visa category.
We apologize to applicants who are experiencing delays or are unable to obtain a passport, Consular Report of Birth Abroad, or visa at this time.
We are working urgently to correct the problem and expect our system to be fully operational again soon.

مرسی دوست گرامی

این متن را کجا گذاشتن؟
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، reza_norouzi ، آلیس-1980 ، soli asali ، m_nikparvaz
(2014-07-24 ساعت 04:41)اصان نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 21:55)masoud z نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 21:18)alireza2001 نوشته:  جواب ایمیل من از آنکارا:
Your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. It is true that we are reaching the

annual limit. Please note that the DV-2014 season will end on September 30th or when the annual numerical limitations for the program have been reached. We strongly discourage applicants from making any permanent plans or decisions before holding their passports with the issued visas in th"eir hands.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

US Embassy, Ankara, Turkey
دوستا نی که چنین ایملهایی رو از سفارت منتقل میکنند یا خبری رو از سفارت میارن که خیلی هم میتونه از جهت اطلاع رسانی مفید باشه لطف کنن برای خود امضا ایجاد کنند یا حداقل مشحصات کیس خود را و تاریخ مصاحبه رو بنویسند والا قاعدتا چنین پستهایی بدون اطلاعات تکمیلی غیر معتبر شناخته میشه و باید حذف شود.
شما هم اقا علیرضا لطفا همین کارو اتجام بده ضمنا مطمن هستی چنین ایمیلی رو سفارت برات فرستاده چون متن اون یه مقدار مغایره . ادرس دقیق فرستنده رو حتمن چک کن

دقیقا همین متنو در جواب ایمیل من هم داده ولی چیز خاصی نگفه که باعث نگرانی بشه البته مال من جمله it is true that...را فقط نداره

من تو ایمیلم پرسیده بودم که ما از چند نفر از برنده های 2014 شنیدیم که سهمیه ایران تموم شده و آیا این حقیقت داره یا شایعه هست.به همین خاطر تو جواب گفته it is true that...
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، قصه گو
(2014-07-24 ساعت 10:34)amohammadi348 نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 10:25)sysmaster نوشته:  The Department of State Bureau of Consular Affairs is currently experiencing technical problems with our passport/visa system.

مرسی دوست گرامی

این متن را کجا گذاشتن؟
این متن رو وزارت خارجه امریکا توی صفحه فیسبوکش گذاشته فکر کنم با خواندن این متن تا حد زیادی از نگرانیهای دوستان کاسته شود.
Case no.2014as11##نفرات٤مصاحبه هفته اول نوامبرانكارا اپديتهاتقريبا ١٥باراخرين انها١٥-١٩جون كلير ١٩جون صدور ويزا ٣جولاي ٢٠١٤
(2014-07-24 ساعت 09:46)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «katanaser» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nedaba» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shahrzad001» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hosseinmm» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «p.arsa» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sepidar87» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mahichmanegah» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «khor_maah» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «میترا» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sophia» عزیزღღღ

ممنون قصه گو جون، من همون میتراام اسم کاربریم عوض شده.
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali ، قصه گو ، pari pari
(2014-07-23 ساعت 22:38)peymanpakd نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 21:44)sorooosh نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 21:31)عراقی نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 19:58)ibehnam نوشته:  داش بهنام چاکریم
به نظر من دو حالت داره یا از بس آپدیتاشون زیاده می ترسن چشم بخورن یا از بس کمه روشون نمی شه بنویسن یا حالت سومی هم هست !!!!SmileSmileSmile

مخلصممممم ... آپدیت زیاد همچینم خوب نیست . 2013 دوستی بود که 18-19 تا آپ داشت و متأسفانه کلیر نشد .

(2014-07-23 ساعت 19:43)hamed.us نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 19:18)عراقی نوشته:  آپدیت منم ناپلئونیه ، مصاحبه 9 آوریل ، آپدیت هم همان روز و فی نی نیش !

عمو عراقی این که شما آپدیتت کمه به نظر من نشونه اینه که 1:کارت خیلی درسته و 2: اینکه آفیسر کمترین لایه های امنیتی را برای شما تیک زده... خلاصه اینکه همین روزا هووووووووورا میشی..

دوستدار طبیعت باشید.
حامد نیویورک.

عمو عراقی همین که عمو حامد گفت ... شما کارت درسته ، به وقتش انشاالله چند تا آپ پشت هم و کلیر به امید حق ... Wink

فدای هر دوتاتون ، بره کوچولوی مظلوممون چون سربازی نرفته و کار دولتی هم نداشته و زبان انگلیسیش هم خوبه ، کلیر و ویزاشم صادر شد

[عکس: images_(40-2).jpg]

عموعراقي منم دقيقا همون روز مصاحبه داشتم با شما ولي سعادت نداشتم اونجا باهاتون آشنا بشم
منم همون روز و روز بعدش فقط آپديت شدم

عمو عراقي و سروش عزيز، فكر كنم ما تو پرواز برگشت (شنبه) با هم بوديم ، نه؟
[/quote]

پیمان جان من و شما که با هم بودیم ولی عموعراقی رو نمیدونم
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali ، قصه گو ، Sara_lphmkf

مرسی دوست گرامی

این متن را کجا گذاشتن؟

https://www.facebook.com/travelgov/posts...5888363149
در صفحه رسمی Dos
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

بچه ها دستتون درد نكنه . بلاخره يه خبرايي داره ميشه . من با اين كيس بالا تا اواسط سپتامبر مي تونم صبر كنم . به اميد كلير شدن همه ي دوستان مهاجر سرا . بچه ها همتون را دوست دارم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
(2014-07-24 ساعت 10:58)sysmaster نوشته:  

مرسی دوست گرامی

این متن را کجا گذاشتن؟

https://www.facebook.com/travelgov/posts...5888363149
در صفحه رسمی Dos

مرسی از محبتتون و واقعا ممنونم که منبع خبرتون را اعلام کردید.

امیدوارم این حرکت قشنگ شما، فرهنگ سازی بشه برای اعلام اخبار از این قبیل.

باز هم تشکر
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان