موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-24 ساعت 12:57)hamedsafari نوشته: (2014-07-24 ساعت 12:13)hadi472 نوشته: (2014-07-24 ساعت 12:00)کیانوش2 نوشته: (2014-07-24 ساعت 11:50)hadi472 نوشته: مصاحبه ی من و همسرم کاملا به زبان انگلیسی انجام شد. فکر میکردیم این قابلیت میتونه کلی نظر آفیسر رو نسبت به ما عوض کنه و بی خیال کلیرنس بشه. با اینکه در انتهای مصاحبه همه با لبخند همدیگرو نگاه میکردند برگه ی آبی رو داد دستمون و لبخند مارو خشکوند. توانایی صحبت کردن به انگلیسی یا نتوانستن هیچ تاثیری بر پروسه نمیذاره.
آقا منو میدونید چی میسوزونه؟ این تبریک گفتنشون که مدارکت کامله و تبریک میگم. بابا بگو برو هنوز معلقی! برو به کارت برس و زیاد امیدوار نشو! استغفر ا...
کاش واسش یه هدیه هم برده بودیم به رسم پیشکش ایران؛ فرشی، قالیچه ای، دبه عسلی، کره محلی ای... شاید اونجوری نمک گیرش میکردیم و اونم جواب صریح میداد
نه اینا به هیچ صراتی مستقیم نیستن
دوغ محلی یادتون رفت
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-24 ساعت 13:19)p.arsa نوشته: (2014-07-24 ساعت 12:57)hamedsafari نوشته: (2014-07-24 ساعت 12:13)hadi472 نوشته: (2014-07-24 ساعت 12:00)کیانوش2 نوشته: (2014-07-24 ساعت 11:50)hadi472 نوشته: مصاحبه ی من و همسرم کاملا به زبان انگلیسی انجام شد. فکر میکردیم این قابلیت میتونه کلی نظر آفیسر رو نسبت به ما عوض کنه و بی خیال کلیرنس بشه. با اینکه در انتهای مصاحبه همه با لبخند همدیگرو نگاه میکردند برگه ی آبی رو داد دستمون و لبخند مارو خشکوند. توانایی صحبت کردن به انگلیسی یا نتوانستن هیچ تاثیری بر پروسه نمیذاره.
آقا منو میدونید چی میسوزونه؟ این تبریک گفتنشون که مدارکت کامله و تبریک میگم. بابا بگو برو هنوز معلقی! برو به کارت برس و زیاد امیدوار نشو! استغفر ا...
کاش واسش یه هدیه هم برده بودیم به رسم پیشکش ایران؛ فرشی، قالیچه ای، دبه عسلی، کره محلی ای... شاید اونجوری نمک گیرش میکردیم و اونم جواب صریح میداد
نه اینا به هیچ صراتی مستقیم نیستن
دوغ محلی یادتون رفت
ماهی دودی رو هم بزارید لای زنبیلتون وقتی میرین داخل طوری باشه سرش از زنبیل بزنه بیرون دهن ملت اب بیفته این خودش برا روال اداری حکم ویتامین ث رو میده
نمره کیس من حدود 80XX هست
تنهایی مصاحبه داشتم ابوظبی در تاریخ 22جولای
کلیرنس خوردم در اوج ناباوری منتظر تقدیرم
زندگی رو ادامه میدم و خدا رو شاکرم
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-24 ساعت 13:04)hamedsafari نوشته: اقا دو تا خبر دارم براتون ویزا میگن رسیده
الان با اقای مومنی حرف زدم گفتن امروز فرم صورتی نسیب چند نفر از دوستان عزیز شده
خبر بعدی اینه که به من هم اپ زدن اخر سر ولی باز تو سایت سفارت no information میزنه
خبر بعدی که الان سه شبه اقای مومنی ساعت 4ونیم بهم زنگ میزنه میگه علی اقا بیدار نشدی هنوز
پری شب زنگ زد گفتم مومن خدا من علی نیستم فردا مصاحبه دارم
امشب زنگ زد گفتم من علی نیستم دیروز مصاحبه داشتم
حالا قراره تا کی تلفنم زنگ بخوره الله اعلم
اخوی ی ی ی
کلاً تو داستان این تاپیک نیستی ها !!!
میشه این سوپر خبرهات رو پیش خودت نگه داری ؟؟؟!
ویزا اومد ، مومنی گفت چیه ؟؟ گرفتی ما رو ؟
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-24 ساعت 13:26)ibehnam نوشته: (2014-07-24 ساعت 13:04)hamedsafari نوشته: اقا دو تا خبر دارم براتون ویزا میگن رسیده
خبر بعدی اینه که به من هم اپ زدن اخر سر ولی باز تو سایت سفارت no information میزنه
خبر بعدی که الان سه شبه اقای مومنی ساعت 4ونیم بهم زنگ میزنه میگه علی اقا بیدار نشدی هنوز
اخوی ی ی ی
الان 8 روز بود ویزا تو ابوظبی نداشتیم به همین خاطر همه فرم ابی میگرفتن امروز چند نفر از دوستان ویزا یک ضرب گرفتن این یعنی ویزا اومده به ابوظبی خبر خوبی نیست؟؟
نمره کیس من حدود 80XX هست
تنهایی مصاحبه داشتم ابوظبی در تاریخ 22جولای
کلیرنس خوردم در اوج ناباوری منتظر تقدیرم
زندگی رو ادامه میدم و خدا رو شاکرم
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-24 ساعت 13:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-24 ساعت 13:38 توسط ibehnam.)
(2014-07-24 ساعت 13:32)hamedsafari نوشته: (2014-07-24 ساعت 13:26)ibehnam نوشته: (2014-07-24 ساعت 13:04)hamedsafari نوشته: اقا دو تا خبر دارم براتون ویزا میگن رسیده
اخوی ی ی ی
الان 8 روز بود ویزا تو ابوظبی نداشتیم به همین خاطر همه فرم ابی میگرفتن امروز چند نفر از دوستان ویزا یک ضرب گرفتن این یعنی ویزا اومده به ابوظبی خبر خوبی نیست؟؟
خبر عادیه ... قحطی ویزا نبوده که ! چند روزی یا حالا سیستم صدور ویزا مشکل داشته ، یا سهمیه ماهانه تموم شده بوده ... همین .
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-24 ساعت 04:41)اصان نوشته: (2014-07-23 ساعت 21:55)masoud z نوشته: (2014-07-23 ساعت 21:18)alireza2001 نوشته: جواب ایمیل من از آنکارا:
Your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. It is true that we are reaching the
annual limit. Please note that the DV-2014 season will end on September 30th or when the annual numerical limitations for the program have been reached. We strongly discourage applicants from making any permanent plans or decisions before holding their passports with the issued visas in th"eir hands.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
دوستا نی که چنین ایملهایی رو از سفارت منتقل میکنند یا خبری رو از سفارت میارن که خیلی هم میتونه از جهت اطلاع رسانی مفید باشه لطف کنن برای خود امضا ایجاد کنند یا حداقل مشحصات کیس خود را و تاریخ مصاحبه رو بنویسند والا قاعدتا چنین پستهایی بدون اطلاعات تکمیلی غیر معتبر شناخته میشه و باید حذف شود.
شما هم اقا علیرضا لطفا همین کارو اتجام بده ضمنا مطمن هستی چنین ایمیلی رو سفارت برات فرستاده چون متن اون یه مقدار مغایره . ادرس دقیق فرستنده رو حتمن چک کن
دقیقا همین متنو در جواب ایمیل من هم داده ولی چیز خاصی نگفه که باعث نگرانی بشه البته مال من جمله it is true that...را فقط نداره
اقا جان قسمتی کاملا منفی همین .... it is true that هست که من یه مقدار شک کردم این توسط سفارت ارسال شده باشه ....
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-24 ساعت 09:46)قصه گو نوشته: ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «katanaser» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nedaba» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shahrzad001» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hosseinmm» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «p.arsa» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sepidar87» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mahichmanegah» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «khor_maah» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «میترا» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sophia» عزیزღღღ
ممنون خانم قصه گو. با آرزوی موفقیت در سرزمین فرصتها برای شما و خانواده و پایان انتظار برای همه مشتاقان زندگی در ینگه دنیا
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ﺍﯾﻦ ﺷﻌﺮﻭ ﺟﺎﯾﯽ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﺧﻮﺷﻢ ﺍﻭﻣﺪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﻗﺮﺍﺭﻩ ﺍﺯ ﻏﻢ ﻧﮕﯿﻢ. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻏﻢ ﮔﺎﻫﯽ ﻫﻢ
ﺯﯾﺒﺎﺳﺖ ﻭﺟﺰ ﻻﯾﻨﻔﮏ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻭ ﺍﺯ ﺧﺼﻠﺖ ﻫﺎﯼ ﺍﻧﺴﺎﻥ .ﻭﻟﯽ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺍﻭﻥ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﮐﺮﺩ ﭼﻮﻥ
ﮔﺬﺭﺍﺳﺖ. ﻭ ﺍﻣﺎ ﺷﻌﺮ:
ﻧﻪ ﺗﻮ ﻣﯽ ﻣﺎﻧﯽ ﻭ ﻧﻪ ﺍﻧﺪﻭﻩ
ﻭﻧﻪ ﻫﯿﭽﯿﮏ ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﯾﻦ ﺍﺑﺎﺩﯼ.....
ﺑﻪ ﺣﺒﺎﺏ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻟﺐ ﯾﮏ ﺭﻭﺩ ﻗﺴﻢ
ﻭﺑﻪ ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ ﺍﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ
ﮔﺬﺷﺖ
ﻏﺼﻪ ﻫﻢ ﻣﯽ ﮔﺬﺭﺩ
ﺍﻥ ﭼﻨﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻓﻘﻂ ﺧﺎﻃﺮﻩ ﺍﯼ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻣﺎﻧﺪ.......
ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎ ﻋﺮﯾﺎﻧﻨﺪ
ﺑﻪ ﺗﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﺧﻮﺩ ﺟﺎﻣﻪ ﺍﻧﺪﻭﻩ ﻣﭙﻮﺷﺎﻥ
ﻫﺮﮔﺰ.........
ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺍﻧﮑﻪ ﺍﻧﺪﻭﻩ ﺍﺯ ﺩﻝ ﮐﺴﯽ ﺑﺰﺩﺍﯾﯿﻢ ﺍﮔﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﺎ ﯾﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻭ ﯾﺎ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﻣﯿﺪ. ﭼﻮﻧﮑﻪ ﻣﺎ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﻢ ﻭﻏﻢ
ﻭ ﺍﻧﺪﻭﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻏﻢ ﻣﺎﺳﺖ. ﻭﻗﺘﯽ ﻃﺒﯿﻌﺖ ﺍﯾﻦ ﭼﻨﯿﻦ ﺑﺎ ﮔﺸﺎﺩﻩ ﺩﺳﺘﯽ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻭ ﺷﺎﺩﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺭﻣﻐﺎﻥ
ﻣﯿﺎﺭﻩ ﻣﺎ ﭼﺮﺍ ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ ﮐﻨﯿﻢ
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-24 ساعت 09:46)قصه گو نوشته: ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «katanaser» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nedaba» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shahrzad001» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hosseinmm» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «p.arsa» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sepidar87» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mahichmanegah» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «khor_maah» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «میترا» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sophia» عزیزღღღ
مرسییییییییییییی
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
جوووووووووووووووون ماااااااااااااادرت آپدیت منو عوض کن
خسته شدم از بس دیدمش
(((((((
امضای یادگاری