موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-24 ساعت 14:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-24 ساعت 14:48 توسط me_u.)
(2014-07-21 ساعت 17:57)me_u نوشته: سلام دوستان عزیز
این چند هفته به همه ما خیلی سخت گذشت.الان اومدم تو سایت دیدم که همه به نوعی آرامش رسیدیم.
همون قضیه دنبال کردن پروانه تو یک دشت بزرگه!الان همه به نوعی خودمونو سپردیم به دست زمان و منتظریم.
هیچکدوم از ما تا الان حالت معلق بودن بدون تقلا برای کسب نتیجه را در تمام این مدت تجربه نکرده بودیم.
حالا نیروهای درونی شما دارند رو این قضیه کار میکنند.یعنی ذهن شما دیگه هیچی برای پالایش نداره!!!!
منتظر خبرهای خوب باشید.وقتی روال انجام یک کار به دست روح(انرژی پاک درونی) سپرده میشه همیشه
آنچه که باید اتفاق بیوفته به سریعترین شکل ممکن انجام میشه.
من مطمئنم با این شرایط بزودی اینجا پر از شادی و خنده خواهد شد.
سرافراز باشید.مثل سرو
(2014-07-22 ساعت 14:08)me_u نوشته: سلام دوستان
مطلب زیر را حتما بخوانید:
هرجا با مشکلی روبرو میشوید پروردگار خویش را یاد کنید و به او بگوئید:
ای خدائی که با من مهربان هستی تورا سپاس میگویم.پس با مهر و بخشش الهی بر من نظر افکن.مرا در شرایطی قرار بده که در اندیشه ام
عشق و محبت به دیگران جاری باشد.
خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچکس مرا دست کم نمیگیرد.
فراموش نکنید که در تقدیر هر انسانی معجزه خاص از طرف خدا تعیین شده است که قطعا در زمان معین برایش رخ میدهد.
منتظر اخبار خوش باشید.
سرافراز باشید.مثل سرو
سلام بر همه دوستان.
از این هفته همگی منتظر اخبار خوش باشید.
خبر آمد ویزاها در راه است.!!!
ان شا ا... همین هفته شروع کنند به کلیر دست جمعی.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و آرزوی پایان هر چه زودتر این روزهای انتظار برای ظهور حضرت ویزا در پاسپورتهامون! 
جا داره که از این دوستان گرانقدر بابت رتبه هاشون تشکر کنم. عزیزانی چون: (محبت - H Pier - reasonable - ibehnam - anahita 62 - reza_norouzi)
دوستان من تا این لحظه که یک هفته از مصاحبم میگذره 3 بار آپدیت خوردم. با توجه به تاپیک 2013 آیا احتمال کلیر من در ماه آگوست یعنی کلیر 1 ماهه وجود داره؟
تنها گزینه امنیتی که باید در موردم چک بشه سربازی هست. از آنجایی که آمریکا در زمینه اطلاعاتی در رتبه اول هست این رو مطمئنم که اگر بخواهند میتوانند تنها نهایتا در عرض یک روز حتی با یک جستجوی ساده در دیتا بیس اطلاعاتیشون، صلاحیت یا عدم صلاحیت ما رو در مورد اخذ ویزا روشن کنند...بنابراین واقعا به نظر نمیرسه پروسه کلیرنس بیشتر از 1 هفته هم نیازمند زمان باشه( چون دارند در مورد یک شهروند عادی تحقیق میکنن. نه به خاطر پیدا کردن محل اختفای اسامه بن لادن !)
بنابراین نتیجه میگیریم که قاعدتا باید تکلیف همه کلیرنس خورده ها در ماه آگوست مشخص شود. در غیر اینصورت باید به کار آنها شک کرد!
من معتقدم که همه ما خیلی زود کلیر خواهیم شد. چون هممون مثل آب چشمه پاک و زلال هستیم و هیچ گونه موردی نداریم که بخواهیم بابتش اظهار نگرانی کنیم
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم... مادرم رو دعا كنيد................
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-24 ساعت 14:51)mehrzad2013 نوشته: با سلام و آرزوی پایان هر چه زودتر این روزهای انتظار برای ظهور حضرت ویزا در پاسپورتهامون! 
جا داره که از این دوستان گرانقدر بابت رتبه هاشون تشکر کنم. عزیزانی چون: (محبت - H Pier - reasonable - ibehnam - anahita 62 - reza_norouzi)
دوستان من تا این لحظه که یک هفته از مصاحبم میگذره 3 بار آپدیت خوردم. با توجه به تاپیک 2013 آیا احتمال کلیر من در ماه آگوست یعنی کلیر 1 ماهه وجود داره؟
تنها گزینه امنیتی که باید در موردم چک بشه سربازی هست. از آنجایی که آمریکا در زمینه اطلاعاتی در رتبه اول هست این رو مطمئنم که اگر بخواهند میتوانند تنها نهایتا در عرض یک روز حتی با یک جستجوی ساده در دیتا بیس اطلاعاتیشون، صلاحیت یا عدم صلاحیت ما رو در مورد اخذ ویزا روشن کنند...بنابراین واقعا به نظر نمیرسه پروسه کلیرنس بیشتر از 1 هفته هم نیازمند زمان باشه( چون دارند در مورد یک شهروند عادی تحقیق میکنن. نه به خاطر پیدا کردن محل اختفای اسامه بن لادن !)
بنابراین نتیجه میگیریم که قاعدتا باید تکلیف همه کلیرنس خورده ها در ماه آگوست مشخص شود. در غیر اینصورت باید به کار آنها شک کرد!
من معتقدم که همه ما خیلی زود کلیر خواهیم شد. چون هممون مثل آب چشمه پاک و زلال هستیم و هیچ گونه موردی نداریم که بخواهیم بابتش اظهار نگرانی کنیم 
مهرزاد جان احتمال هر چی وجود داره . زیاد بودن کسانی که 1 ماهه کلیر شدن . ولی به نظر من شما خیلی عجله نکن و روی آگست حساب نکن الآن . اگر هم به امید خدا شد که چه بهتر .
در مورد پروسه کلیرنس هم اونها بنا رو بر اون چیزی که شما گفتی میزارن مگر اینکه عکسش ثابت بشه !! مگه نه دلیل دیگه ای نداره که ایران ، افغانستان ، عراق ، کوبا و ویتنام پروسه اشون ویزا ایگل باشه . جز همون دلیلی که اشاره کردی . در کل زیاد سخت نگیر .
کسی که 8 ماه پیش مصاحبه شده و شما فرقی نداری . کار دست اون بالاییه ... قسمت باشه میریم . فکر کنم مامان خانم نوشته بود که یه چیزی رو با زور و دعا از خدا خواست و بهش رسید ولی به صلاحش نبود . منم بارها تو زندگی این قضیه رو تجربه کردم . این بار با شوق فراوانی که دارم برای رفتن و با تمام خستگی و دل زدگیم از اینجا ، ولی از صمیم قلب میگم که تسلیم خواست خداوندم .
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-24 ساعت 15:19)maryam_a نوشته: (2014-07-24 ساعت 14:56)reza_norouzi نوشته: (2014-07-24 ساعت 14:51)maryam_a نوشته: دوستان خوبم... مادرم رو دعا كنيد................
چی شده مریم خانوم؟
ما براتون دعا می کنیم مثل همیشه.
شنيدن خبر سرطان عزيزترينم بدترين درد روي زمينه...... اونم مادري كه مهربونترينه.... با گذشت ترينه...... خدايااااااااااااااااااا
آرزوی سلامتی داریم برای ایشون ... سرطان قابل درمانه ... امید داشته باشید و توکل کنید به خدا ، درست میشه دوست عزیز ...
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
ساکن San Francisco
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-24 ساعت 15:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-24 ساعت 15:34 توسط byazdani.)
سلام به همگی دوستان
خدا رو شکر امروز صبح طبق برنامه و روال همیشکی بعد از 4 روز از زمان تحویل مدیکال و پاسپورت، ویزامو از بادجه پستی تحویل گرفتم. بازم به همه دوستان آنکارا میگم که اصلا نگران نباشید. اینجا همه چیز در خصوص صدور ویزای کلیر شده ها و همچنین مصاحبه ها بصورت طبیعی داره پیش میره و اصلا صحبتی از تموم شدن ویزا وجود نداره. ان شاءالله از بعد تعطیلات موتور کلیر هم دوباره روشن میشه.
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-24 ساعت 15:19)maryam_a نوشته: (2014-07-24 ساعت 14:56)reza_norouzi نوشته: (2014-07-24 ساعت 14:51)maryam_a نوشته: دوستان خوبم... مادرم رو دعا كنيد................
چی شده مریم خانوم؟
شنيدن خبر سرطان عزيزترينم بدترين درد روي زمينه...... اونم مادري كه مهربونترينه.... با گذشت ترينه...... خدايااااااااااااااااااا
از سرطان متنفرم هر جا را نگاه کنی پنجه سیاهش را توی زندگی مردم انداخته لعنت بهش اما مریم جان تا مهر پروردگار هست. نا امید نشو خدا مادرت را به حرمت مادربودنش شفا بدهد
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
قیمت ارز بازار :
قیمت دلارامريكا ▲3,138
قيمت يورو ▲4,250
قيمت لير تركيه ▲1,530
قيمت درهم امارات ▲853
قيمت پوند انگليس ◄5,340
قيمت دلار استرالیا ▲2,970
قیمت دلار كانادا ▲2,955
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
ای خدا این وصل را هجران مکن / سرخوشان عشق را نالان مکن
باغ جان را تازه و سرسبز دار / قصد این بستان و این مستان مکن
چون خزان بر شاخ و برگ دل مزن / خلق را مسکین و سرگردان مکن
بر درختی کآشیان مرغ توست / شاخ مشکن مرغ را پران مکن
جمع و شمع خویش را برهم مزن / دشمنان را کور کن شادان مکن
گر چه دزدان خصم روز روشنند / آنچه میخواهد دل ایشان مکن
کعبه اقبال این حلقه است و بس / کعبه اومید را ویران مکن
این طناب خیمه را برهم مزن / خیمه توست آخر ای سلطان مکن
نیست در عالم ز هجران تلختر / هرچه خواهی کن ولیکن آن مکن
دیوان شمس / حضرت مولانا
ساکن San Francisco
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
چی شده مریم خانوم؟
سلام مریم خانوم همه ما برای بهبودی مادر عزیزتون دعا میکنیم . امیدوارم هرچه زود تر بهبود پیدا کنند. هرچند گفتن نگران نباشید خیلی واقعی نیست اما امیدتان به خدا باشد مجددا برای همه مادرها به ویژه مادر گرامی شما آرزوی سلامتی و بهبودی دارم
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-24 ساعت 15:44)shazad نوشته: (2014-07-24 ساعت 14:51)mehrzad2013 نوشته: با سلام و آرزوی پایان هر چه زودتر این روزهای انتظار برای ظهور حضرت ویزا در پاسپورتهامون! 
دوست عزیز داستان چند روز کار بر روی کلیرنس نیست
مشکل اصلی نوبت هست.
همه تو صف کلیرنس هستند. حالا کی نوبت کی می شه مشخصا هر کی زودتر کلیرنس خورده!
داستان نوبت هم نیست . این رو میشه در روند کلیرنس سالهای گذشته هم به وضوح دید . داستان اول شرایط کیس هست و دوم برداشت آفیسر و درخواست بررسی لایه های امنیتی مختلف .
ساکن San Francisco