کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-26 ساعت 20:58)abbas09 نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 20:52)shazad نوشته:  ۲۳ جولای شب ساعت نزدیک ۱۲ ما آپدیت شدیم. همه اعضا کیس.
این آپدیت رو سیس ۲۵ جولای نشون داد فکر می کنم به خاطر اون مشکل سیستم آپدیت با تاخیر نشون داده شد.
ما یک ایمیل زده بودیم به آنکارا که اونها جوابش رو ۲۳ام دادن. فکر می کنم این آپدیت هم به خاطر ایمیل بوده.
ولی چرا همه اعضا کیس آپ شدن؟
ایمیل از طرف کیس اصلی به خاطر وضعیت کلیرنس همراه ارسال شده بود.
من چک کردم از گروههای ۵۰۰۰ و ۶۰۰۰ آنکارا تقریبا ۳۰ نفر روزهای ۲۱/۲۲/۲۳ جولای آپ شدند.
ما هم هر دو نفر 23 جولای اپ شدیم ولی توی سیس تازه 25 نشون داد ولی من نمیدونم که برای ایمیل بوده یا گروهی چون همون روز به ما جواب ایمیل هم دادن

همون روز یعنی ۲۵ام جواب ایمیل تون رو دادن؟ اگه می تونید دوباره لطفا تاریخ ایمیل دریافتی تون رو چک کنید.
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، zepehr ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، shhak ، mahan1331
زمانی که ما سرباز بودیم، قانونی در پادگان اجرا می شد به این مضمون:
تشویق برای یک نفر، تنبیه برای همه
با این ترتیب اگر یک نفر مرتکب خطایی می شد، کل ِ یگان جریمه می شدند و مثلا مرخصی شون لغو میشد.
حالا حکایت مهاجر سراست. دو سه نفر مشاجره می کنند، تاپیک برای همه قفل میشه!!!
توی پادگان، قانون ِ تنبیه برای همه باعث می شد که کار به تسویه حساب شخصی بکشه و کسانی که مقصر نبودند، فرد مقصر را به تلافی ، تنبیه می کردند و از خجالتش در میامدند!!!
آیا قراره توی مهاجر سرا هم علاوه بر "تنبیه برای همه"!!! شاهد برخورد های شخصی و غیر دوستانه هم باشیم؟
من فکر می کنم هرکسی خودش بهتر میدونه در چه جایگاهی قرار داره و چطور رفتار های هر فرد، میتونه بر کل تاپیک تاثیر منفی بذاره، بنابراین فکر می کنم اگر شخصی انقدر خویشتن داری نداره که بتونه کنترلی بر عملکرد خودش داشته باشه، تنبیه اون فرد بر طبق قوانین سایت کافیه، قفل شدن تاپیک به نظرم زیاده روی و غیر منطقیه.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-07-26 ساعت 20:35)قصه گو نوشته:  [quote='Sara_am57' pid='526994' dateline='1406390349']
سلام
ببخشيد من يه سوالي برام پيش اومده و اونم اينه از كجا مي شه چك كرد كه اين update كه رو فايلمون مي خوره مربوط به كدوم نفر كيس هست چون مي بينم كه همه تعداد دقيق update ها و اينكه مربوط به چه كسي هست رو مي دونن و گزارش مي كنن. من فقط از سيس ميفهمم كه كيسم جديد update شده يا نه. ممنون مي شم اگه كسي راهنمايي بكنه ?

دوست عزيز تعداد افرادتون چند نفره؟ پايين متن چند رديف ميبينيد كه به ترتيب متعلق به فرد برنده، همسر برنده و فرزندان مي باشد،با كليك كردن روي هر كدام متن و تاريخ مربوط به همان فرد ميايد.موفق باشيد.
در ضمن درسته امضا نمي تونيد درست كنيد ولي در پست خود به حدود كيس نامبر و سفارت و تاريخ مصاحبه مي تونيد اشاره كنيد.ممنون از شما.
[/quote

دوباره سلام
خيلي ممنونم از جواب تند و سريعتون. لينكارو مي ديدم ولي نمي دونستم ارتباطشون با افراد كيس چه جوريه. الان خيلي خوشحالم ?
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، shhak ، S.gh ، salar5452 ، mahan1331
(2014-07-26 ساعت 20:52)shazad نوشته:  ۲۳ جولای شب ساعت نزدیک ۱۲ ما آپدیت شدیم. همه اعضا کیس.
این آپدیت رو سیس ۲۵ جولای نشون داد فکر می کنم به خاطر اون مشکل سیستم آپدیت با تاخیر نشون داده شد.
ما یک ایمیل زده بودیم به آنکارا که اونها جوابش رو ۲۳ام دادن. فکر می کنم این آپدیت هم به خاطر ایمیل بوده.
من چک کردم از گروههای ۵۰۰۰ و ۶۰۰۰ آنکارا تقریبا ۳۰ نفر روزهای ۲۱/۲۲/۲۳ جولای آپ شدند.

ما هم دقيقا مثل شما جواب ايميلمون رو ٢٣ جولاي دادن اما ديشب به تاريخ ٢٣ جولاي و هر دو نفر اپ خورديم مطمءن نيستم مال كجاست!!! يني به خاطر ايميله؟ ولي چرا هر دو؟
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shhak ، zepehr ، m_nikparvaz ، banafsh14 ، nedaba ، soli asali ، S.gh ، mahan1331
مرسی از shilan ،reasonable عزیز که به من رتبه دادید و امیدوارم به زودی شما و دوستان دیگر کلیر بشید و همگی شاد بشیم .
تشکر کنندگان: pari pari ، m_nikparvaz ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، shhak ، lighter ، reasonable ، S.gh ، آلیس-1980 ، mahan1331
عزیزان کیس 7796 از ایروان 25 جولای ایشود شده... اگه خبر موثق و درست باشه، یعنی ویزا صادر میشه و جای نگرانی نیست.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
(2014-07-26 ساعت 21:26)shhak نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 21:13)Maryrhm نوشته:  

ما هم دقيقا مثل شما جواب ايميلمون رو ٢٣ جولاي دادن اما ديشب به تاريخ ٢٣ جولاي و هر دو نفر اپ خورديم مطمءن نيستم مال كجاست!!! يني به خاطر ايميله؟ ولي چرا هر دو؟

ما هم همینطور،تاریخ ایمیل و آپدیت ۲۲ هست همه اعضا کیس آپدیت شدن،24 نشون داده شد

ok
پس نتیجه می گیریم آپدیت ها به خاطر ایمیل بوده!
تشکر کنندگان: nedaba ، abbas09 ، m_nikparvaz ، Maryrhm ، soli asali ، shhak ، آلیس-1980 ، mahan1331
(2014-07-26 ساعت 21:00)shazad نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 20:58)abbas09 نوشته:  
ما هم هر دو نفر 23 جولای اپ شدیم ولی توی سیس تازه 25 نشون داد ولی من نمیدونم که برای ایمیل بوده یا گروهی چون همون روز به ما جواب ایمیل هم دادن

همون روز یعنی ۲۵ام جواب ایمیل تون رو دادن؟ اگه می تونید دوباره لطفا تاریخ ایمیل دریافتی تون رو چک کنید.
نه همون 23 جواب ایمیل داده بودن که من منتظر بودم اپ بشم که اونروز سیس نشون نداد ولی تازه 25 نشون داد برای تاریخ 23
تشکر کنندگان: banafsh14 ، nedaba ، m_nikparvaz ، soli asali ، shhak ، آلیس-1980 ، mahan1331
سلام
دوستان عزيز كسايي كه تو ارمنستان مصاحبه رفتن آپديت شدن ؟؟؟سايت سفارت در ايروان ليست كلير شده هارو اعلام كرده؟؟؟
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان: nedaba ، m_nikparvaz ، soli asali ، shhak ، S.gh ، آلیس-1980 ، mahan1331
روز مصاحبه ما تو آنکارا، افیسر گفت کلیرنس من ۲ ماه حدودا طول می کشه.
بنظرتون می شه روش حساب باز کرد یا نه؟ تقریبا ۲ ماه تموم شده.
مصاحبه ما با اون آقای مو بور بود.
تشکر کنندگان: zepehr ، nedaba ، m_nikparvaz ، soli asali ، Maryrhm ، shhak ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، salar5452 ، mahan1331
(2014-07-26 ساعت 21:49)zepehr نوشته:  سلام
دوستان عزيز كسايي كه تو ارمنستان مصاحبه رفتن آپديت شدن ؟؟؟سايت سفارت در ايروان ليست كلير شده هارو اعلام كرده؟؟؟

درود بر شما

من هم توی ایروان مصاحبه داشتم و همانطور که در امضام مشخصه تا این لحظه با احتساب روز مصاحبه 4 بار آپدیت شدم(بدون ارسال ایمیل)
در ضمن سایت ایروان تا این لحظه هنوز کیس های کلیر شده لاتری را اعلام نکرده.
https://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، m_nikparvaz ، آلیس-1980 ، nedaba ، zepehr ، mahan1331
(2013-10-01 ساعت 15:13)soli asali نوشته:  [font=Courier]امیدوارم این تاپیک مثل تاپیک کلرنس بچه های 2013 نشه .... Smile با آرزوی موفقیت برای همه... Smile[/font]
پس چرا اپدید نمیکنید اطلاعات رو
تشکر کنندگان: soli asali ، shhak ، m_nikparvaz ، آلیس-1980 ، nedaba ، zepehr ، mahan1331
(2014-07-26 ساعت 21:49)shazad نوشته:  روز مصاحبه ما تو آنکارا، افیسر گفت کلیرنس من ۲ ماه حدودا طول می کشه.
بنظرتون می شه روش حساب باز کرد یا نه؟ تقریبا ۲ ماه تموم شده.
مصاحبه ما با اون آقای مو بور بود.

سارا گرو به من گفت یه هفته ولی الان سه ماه و یه هفته شده Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، Maryrhm ، قصه گو ، banafsh14 ، shhak ، lighter ، آلیس-1980 ، nedaba ، محبت ، mahan1331
امروز و فردا که ایروان تعطیله ، طبق روال معمول سابق 2 شنبه و 3 شنبه هم بررسی ها را انجام میدن و 4 شنبه ساعت 14:30 ظهر باید نتیجه بیاد تو سایت سفارت. 88 ساعت و 30 دقیقه تا اولین انتظار من باقیه! نمی دونم چرا همه آپ میخورن و ما کماکان هیچی! هر چی آپ هم خوردیم دقیقا مقارن بوده با ایمیل های ارسالی مون! امیدوارم پروندمون پشت شوفاژ سفارت نیفتاده باشه!!! آقایون و خانمهای مثبت اندیش پالس مثبت بدن قده این 88 ساعت و نیم انتظار Wink
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
(2014-07-26 ساعت 21:43)shazad نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 21:26)shhak نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 21:13)Maryrhm نوشته:  

ما هم همینطور،تاریخ ایمیل و آپدیت ۲۲ هست همه اعضا کیس آپدیت شدن،24 نشون داده شد

ok
پس نتیجه می گیریم آپدیت ها به خاطر ایمیل بوده!

احتمالا ايميل بوده اما من كيس دو نفر ديگه اي كه با ما مصاحبه بودن چك كردم يكي ديگه ٢٣ همگي و امروز صبح ٢٤ باز همشون اپ شده بودن و يكي ديگه هم ٢٢ اپ شده بود!
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: soli asali ، m_nikparvaz ، mizan ، shhak ، آلیس-1980 ، nedaba ، mahan1331

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان