کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-26 ساعت 19:15)rk20000 نوشته:  عزیزان این جریان AP چیه؟ یه توضیحی میدین؟

no comment.
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: سعید پ ، nedaba ، mahan1331 ، soli asali ، S.gh
كاش همه دوستان اين توافق نامه رو بخونن تا ديگه مشكلي حداقل با خودمون و حدمون نداشته باشيم.
http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=1
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
(2014-07-26 ساعت 19:15)rk20000 نوشته:  عزیزان این جریان AP چیه؟ یه توضیحی میدین؟

Administrative Processing یا همون کارهای اداری به قول خودشون.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: nedaba ، mahan1331 ، m_nikparvaz ، mizan ، soli asali
جالبه، من تا حالا فكر مي كردم شنبه ها آنكارا تعطيله، با آپديت امروز فهميدم كه نيست، يعني ايروان هم شنبه ها باز هست؟ كسي از دوستان اطلاع خاصي داره؟
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو ، آلیس-1980 ، mahan1331 ، mizan ، m_nikparvaz ، soli asali ، pari pari ، lighter ، zepehr ، reza_norouzi
RE: سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
Big Grinفكر نكنم تا حالا كسي به انداره ي ما تنبيه شده باشه و سر عقل نيومده باشه.به احترام حرف عمو شهريار كه خواست بحث در تاپيك هاي ديگه مطرح نشه، سكوت كردم ومنتظرم تا قوانين جديد اجرا بشه ، هر چند ميدونم عوض شدن قوانين باز هم كاري نمي كنه ، ما خودمون بايد عوض بشيم. من همه ي كارهامو انجام دادم ولي باز هم خودمو يكي از شما ميدونم و دوست دارم چشمامو ببندم و باز كنم ببينم آخر سپتامبره و تكليف مشخص شده.تكليفي كه تو قراردادشون هم اومده كه هيچ ضمانت اجرايي نداره!!
دلم براي صحبت هاي خوب همتون تنگ شده.Big Grin

اين متن مال تنبيه قبلي بود!Tongue
و اما براي اين تنبيه جديد:
ضمن تكرار افكار بالا!! جناب ناظم عزيز ، با توجه به شواهد اگر قرار بود كسي متنبه بشه تا حالا شده بود! پس اگر بيست بار ديگه هم تاپيك خوشگلمون قفل بشه ، باز هم چيزي تغيير نمي كنه. با اين كار ما نا خواسته داريم تنبيه ميشيم كه بچه هاي خوبي هستيم، فكر نكنم به حال اونا تفاوتي كنه، همه قوانين حضور در يك مكان عمومي مجازي رو مي دونن، مطمئنم كه مطمئنيد، اگه كسي نخواد حرمت نگه داره، اين تنبيهات فايده اي نداره.
يه مورد ديگه در مورد امضا درست كردنه، به دليل مسائل امنيتي خيلي از دوستان از اين كار اجتناب مي كنن.نميدونم بهشون حق بدم يا نه؟! چون اوايل خود من هم امضا نداشتم تا بعد از انجام مصاحبه. ولي لا اقل وقتي سؤالي مطرح مي كنيد و انتظار جواب داريد، اطلاعات مختصر و مفيدي مي توني ارائه بديد.حدود كيس نامبر و سفارت حداقل چيزيه كه مي تونيد در پستتون بذاريد. ولي اگه قرار باشه سؤال زياد بپرسيد بدون اينكه اطلاعاتي از خودتون بديد، از جواب دادن معذوريم.اين حرف بچه هاي خوب تاپيكه، نه حرف من تنهاWink
و باز هم خواهش مي كنم نوشته هاي خودتونو قبل از پست ويرايش كنيد، ابوظبي درسته، كلير شدن يعني تمام شدن مراحل اداري كسي كه در مرحله ي كليرنس بود به خوبي و خوشي، جالبه بعد از مصاحبه اومده ميگه من كلير خوردم يا كلير شدم Coolسايتي كه سفارت قبولش نداره ولي ما قبولش داريم ceac نام داره نه csc كه اداره ي پسته!

با آرزوي پندار نيك، گفتار نيك ، رفتار نيك واسه ي همه من جمله خودمRolleyes
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-07-26 ساعت 19:36)Sara_lphmkf نوشته:  جالبه، من تا حالا فكر مي كردم شنبه ها آنكارا تعطيله، با آپديت امروز فهميدم كه نيست، يعني ايروان هم شنبه ها باز هست؟ كسي از دوستان اطلاع خاصي داره؟

زیاد دیدیم که روز شنبه آپدیت از کیس ها داشته باشیم.
به نظرم اگر نیاز ببینند روز شنبه هم فعالیت دارند. حتی پارسال یک عده روز شنبه یعنی 3 آگست کلیر شدند ( از سفارت ایروان ).
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
دوستان سلام
ايا كسى متن اين وكالت نامه براى كرفتن پاسپورت از ptt رو داره وايا بايد ترجمه رسمى باشه؟

دوستان سلام
ايا كسى متن اين وكالت نامه براى كرفتن پاسپورت از ptt رو داره وايا بايد ترجمه رسمى باشه؟
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار
تشکر کنندگان: shhak ، nedaba ، soli asali ، salar5452
دوستان يك سوال اگر كليير بشيم لازمه درباره ادرس پست انتخاب كنيم
يا نه همون اولي كه پر كرديم كافيه ؟
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، soli asali ، shhak ، mahan1331
سلام بر همه دوستان گلم از قدیمی ها گرفته تا جدیدی ها ، با امید شروع بی تنش و بدون یاس و ناامیدی با قدرت رو به جلو

[عکس: images_(30).jpg]
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
دوستان من امروز آپدیت شدم
سلام
ببخشيد من يه سوالي برام پيش اومده و اونم اينه از كجا مي شه چك كرد كه اين update كه رو فايلمون مي خوره مربوط به كدوم نفر كيس هست چون مي بينم كه همه تعداد دقيق update ها و اينكه مربوط به چه كسي هست رو مي دونن و گزارش مي كنن. من فقط از سيس ميفهمم كه كيسم جديد update شده يا نه. ممنون مي شم اگه كسي راهنمايي بكنه ?
تشکر کنندگان: قصه گو ، m_nikparvaz ، nedaba ، soli asali ، shhak ، mahan1331
(2014-07-26 ساعت 20:29)Sara_am57 نوشته:  سلام
ببخشيد من يه سوالي برام پيش اومده و اونم اينه از كجا مي شه چك كرد كه اين update كه رو فايلمون مي خوره مربوط به كدوم نفر كيس هست چون مي بينم كه همه تعداد دقيق update ها و اينكه مربوط به چه كسي هست رو مي دونن و گزارش مي كنن. من فقط از سيس ميفهمم كه كيسم جديد update شده يا نه. ممنون مي شم اگه كسي راهنمايي بكنه ?

دوست عزيز تعداد افرادتون چند نفره؟ پايين متن چند رديف ميبينيد كه به ترتيب متعلق به فرد برنده، همسر برنده و فرزندان مي باشد،با كليك كردن روي هر كدام متن و تاريخ مربوط به همان فرد ميايد.موفق باشيد.
در ضمن درسته امضا نمي تونيد درست كنيد ولي در پست خود به حدود كيس نامبر و سفارت و تاريخ مصاحبه مي تونيد اشاره كنيد.ممنون از شما.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، m_nikparvaz ، پدی ، nedaba ، soli asali ، reza_norouzi ، shhak ، mahan1331
(2014-07-26 ساعت 19:05)سعید پ نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 18:36)ibehnam نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 18:26)سعید پ نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 18:09)ibehnam نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 18:06)سعید پ نوشته:  تا نوبت مصاحبه ما شد، سیستم ویزا مختل شد...اگه یه درصد هم امید داشتیم که AP نخوریم، حالا باید دو دو تا چهارتا کنیم که اگه AP نخوریم تازه سیستم ویزا چی میشه...من دیگه حرفی ندارم...

دوست عزیز شرایط کیستون چیه ؟
امضاتون رو کامل کنید لطفاًَ Wink

ایروان...کیس نامبر 79xx، خدمت نرفتم...دانشجوی PhD الکترونیک...نفرات کیس یک نفر...

احتمال زیاد کلیرنس میخورید . ولی انشاالله تا زمانی که شما میرید مشکل حل شده باشه و یه ضرب هم بگیرید ، خدا رو چه دیدی ...

مصاحبه من اواخر جولای هست...با توجه به اینکه تا آخر سپتامبر زمان زیادی نمونده، این احتمال هست که اگه AP بخورم جوابش به موقع نیاد...

دوست عزیز احتمال هر چیزی وجود داره !
من الآن زوم کردم رو منتظر سرای پارسال ، هیچ حساب و کتابی نمیبینم برای کسایی که ویزا نگرفتن یا کلیر نشدن . جالبه بدونید در مصاحبه شده های نیمه ی اول سال کاری آمریکا تعداد کسانی که ویزا نگرفتن بیشتر بوده ( یعنی کسانی که کلیرنسشون طولانی تر شده ) این یعنی رسیدن یا نرسیدن ویزا ربط آنچنانی به تاریخ مصاحبه نداره .
پارسال بسیار بودند کسانی که آگست مصاحبه شدند و کلیر شدن .
شما با انرژی تمام پیش برو و ذره ای انرژی منفی به خاطر زمان مصاحبه ات به خودت نده .
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
۲۳ جولای شب ساعت نزدیک ۱۲ ما آپدیت شدیم. همه اعضا کیس.
این آپدیت رو سیس ۲۵ جولای نشون داد فکر می کنم به خاطر اون مشکل سیستم آپدیت با تاخیر نشون داده شد.
ما یک ایمیل زده بودیم به آنکارا که اونها جوابش رو ۲۳ام دادن. فکر می کنم این آپدیت هم به خاطر ایمیل بوده.
ولی چرا همه اعضا کیس آپ شدن؟
ایمیل از طرف کیس اصلی به خاطر وضعیت کلیرنس همراه ارسال شده بود.
من چک کردم از گروههای ۵۰۰۰ و ۶۰۰۰ آنکارا تقریبا ۳۰ نفر روزهای ۲۱/۲۲/۲۳ جولای آپ شدند.
(2014-07-26 ساعت 20:52)shazad نوشته:  ۲۳ جولای شب ساعت نزدیک ۱۲ ما آپدیت شدیم. همه اعضا کیس.
این آپدیت رو سیس ۲۵ جولای نشون داد فکر می کنم به خاطر اون مشکل سیستم آپدیت با تاخیر نشون داده شد.
ما یک ایمیل زده بودیم به آنکارا که اونها جوابش رو ۲۳ام دادن. فکر می کنم این آپدیت هم به خاطر ایمیل بوده.
ولی چرا همه اعضا کیس آپ شدن؟
ایمیل از طرف کیس اصلی به خاطر وضعیت کلیرنس همراه ارسال شده بود.
من چک کردم از گروههای ۵۰۰۰ و ۶۰۰۰ آنکارا تقریبا ۳۰ نفر روزهای ۲۱/۲۲/۲۳ جولای آپ شدند.
ما هم هر دو نفر 23 جولای اپ شدیم ولی توی سیس تازه 25 نشون داد ولی من نمیدونم که برای ایمیل بوده یا گروهی چون همون روز به ما جواب ایمیل هم دادن من هم دقیقا شرایط ایمیل و اپدیتم مثل شما بوده
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: pari pari ، Maryrhm ، lighter ، Sara_lphmkf ، m_nikparvaz ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، محبت ، shhak ، mahan1331

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان