کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-26 ساعت 17:52)ibehnam نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 17:48)abbas09 نوشته:  دوستان کسی اگه میدونه جریان اختلال در صدور ویزا چی بوده و چی شده به منم بگه

همینی که گفتید هست ! اخلال در سیستم صدور ویزا
ولی اعلام کردند دارن سخت روش کار میکنن و به زودی درست میشه و ...
کلاً چیز نگران کننده ای نیست ، حل میشه ...

صدور ویزا منظور چیه؟ یعنی شامل کسانی که شمارشون اومده و کلیر شدن هم میشه؟

اگر اره؛ کی درست میشه؟ من کی باید برم ویزامو بگیرم SadSad
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، shhak ، mahan1331 ، zepehr ، soli asali ، smpf
این هم روند کلیرنس :

[عکس: 30a47bs.jpg]

(2014-07-26 ساعت 17:57)ssafaye66 نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 17:52)ibehnam نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 17:48)abbas09 نوشته:  دوستان کسی اگه میدونه جریان اختلال در صدور ویزا چی بوده و چی شده به منم بگه

همینی که گفتید هست ! اخلال در سیستم صدور ویزا
ولی اعلام کردند دارن سخت روش کار میکنن و به زودی درست میشه و ...
کلاً چیز نگران کننده ای نیست ، حل میشه ...

صدور ویزا منظور چیه؟ یعنی شامل کسانی که شمارشون اومده و کلیر شدن هم میشه؟

اگر اره؛ کی درست میشه؟ من کی باید برم ویزامو بگیرم SadSad

والا دوستی که ایروان کلیر شده بودند گفتند به سفارت میل زندند و جواب دادن که آگست ایمیل بزنن و بعد بیان و مطمئناً وقتی مشکل حل بشه در travel.state.gov اطلاع رسانی میشه .
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تا نوبت مصاحبه ما شد، سیستم ویزا مختل شد...اگه یه درصد هم امید داشتیم که AP نخوریم، حالا باید دو دو تا چهارتا کنیم که اگه AP نخوریم تازه سیستم ویزا چی میشه...من دیگه حرفی ندارم...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، آلیس-1980 ، majid_eng ، mahan1331 ، zepehr ، soli asali ، salar5452 ، smpf
https://m.facebook.com/travelgov?refid=5...m&__tn__=C
ادرس فیس بوک وزارت امور خارجه امریکا
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، آلیس-1980 ، mahan1331 ، zepehr ، soli asali ، smpf
(2014-07-26 ساعت 18:06)سعید پ نوشته:  تا نوبت مصاحبه ما شد، سیستم ویزا مختل شد...اگه یه درصد هم امید داشتیم که AP نخوریم، حالا باید دو دو تا چهارتا کنیم که اگه AP نخوریم تازه سیستم ویزا چی میشه...من دیگه حرفی ندارم...

دوست عزیز شرایط کیستون چیه ؟
امضاتون رو کامل کنید لطفاًَ Wink
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: nedaba ، hamid_fs3 ، soli asali ، smpf
ﭼﻬﺮﻩ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ . ﻫﻤﯿﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺷﺮﮐﺖ ﯾﮏ ﺑﻘﺎﻟﯽ ﮐﻮﭼﮏ ﻭ ﺟﻤﻊ ﻭ ﺟﻮﺭ ﺩﺍﺭﺩ .ﮔﺎﻫﯽﺭﻭﯼﭼﻬﺎﺭﭘﺎﯾﻪ ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﻣﯽ ﻧﺸﯿﻨﺪ ﻭ ﺣﺎﻓﻆ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻧﺪ . ﭼﻨﺪﺑﺎﺭﯼ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺍﺻﺮﺍﺭﺧﻮﺩﺵ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﻓﺎﻝ ﮔﺮﻓﺘﻪﺑﻮﺩ . ﻫﺮﺑﺎﺭ ﻫﻢ ﺗﻔﺴﯿﺮ ﻃﻮﻝ ﻭ ﺩﺭﺍﺯﯼ ﻣﯽ ﺩﺍﺩ ﮐﻪ ﭼﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﻭﭼﻪ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ .ﮔﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﻫﺎﯼﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﯿﺮﻭﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﺮﯾﺪ . ﺣﺘﯽ ﺷﺪﻩ ﯾﮏ ﺩﺍﻧﻪ ﺷﮑﻼﺕ ﻭﻟﯽ ﻏﺮﺽ ﺑﯿﺸﺘﺮﺩﯾﺪﻥ ﭼﻬﺮﻩ ﺁﺭﺍﻡ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﺎﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺍﯾﻦ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﻢ ﺣﺲ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ .ﺑﺮﺧﯽ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﻪ ﭼﻬﺮﻩ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻭ ﻧﻪ ﺍﻧﺪﺍﻡ ﻭﺭﺯﯾﺪﻩ ﻭﺩﻟﺮﺑﺎ، ﻭﻟﯽ ﺩﺭ ﭼﻬﺮﻩ ﺷﺎﻥ ﭼﻨﺎﻥﺁﺭﺍﻣﺸﯽ ﻣﻮﺝ ﻣﯽ ﺯﻧﺪ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺑﯽ ﻧﺼﯿﺐ ﻧﻤﯽ ﮔﺬﺍﺭﻧﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺁﺭﺍﻣﺶﺭﻭﺣﯽ .ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﻃﺒﻖ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﻭ ﺣﺎﻓﻆ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻧﺪ . ﺗﺎ ﻣﺮﺍ ﺩﯾﺪ ﭼﺸﻤﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺑﺴﺖ ﻭ ﮔﻔﺖﺍﯾﻦ ﻫﻢ ﻓﺎﻟﺖ . ﮔﻔﺘﻢ ﺑﺪﻭﻥ ﻧﯿﺖ؟ !ﺧﻨﺪﯾﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﺗﻮ ﮐﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﯾﮏ ﻧﯿﺖ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺩﺍﺭﯼ :

ﺻﻮﻓﯽ ﺑﻴﺎ ﮐﻪ ﺁﻳﻨﻪ ﺻﺎﻓﻴﺴﺖ ﺟﺎﻡ ﺭﺍ

ﺗﺎ ﺑﻨﮕﺮﯼ ﺻﻔﺎﯼ ﻣﯽ ﻟﻌﻞ ﻓﺎﻡ ﺭﺍ

ﺭﺍﺯ ﺩﺭﻭﻥ ﭘﺮﺩﻩ ﺯ ﺭﻧﺪﺍﻥ ﻣﺴﺖ ﭘﺮﺱ

ﮐﺎﻳﻦ ﺣﺎﻝ ﻧﻴﺴﺖ ﺯﺍﻫﺪ ﻋﺎﻟﯽ ﻣﻘﺎﻡ ﺭﺍ
. . .

ﺗﻔﺴﯿﺮﺵ ﻫﻢ ﺑﻤﺎﻧﺪ
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.
(2014-07-26 ساعت 18:09)ibehnam نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 18:06)سعید پ نوشته:  تا نوبت مصاحبه ما شد، سیستم ویزا مختل شد...اگه یه درصد هم امید داشتیم که AP نخوریم، حالا باید دو دو تا چهارتا کنیم که اگه AP نخوریم تازه سیستم ویزا چی میشه...من دیگه حرفی ندارم...

ایروان...کیس نامبر 79xx، خدمت نرفتم...دانشجوی PhD الکترونیک...نفرات کیس یک نفر...
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، mahan1331 ، hamid_fs3 ، soli asali ، smpf
اگر فکر می کنید می توانید، حتماً می توانید. و اگر فکر میکنید که نمی توانید، حق با شماست.

اگر نتوانیم همیشه اتفاقاتی راکه در زندگیمان می افتد کنترل کنیم، دست کم می توانیم بر واکنشهای خود نسبت به آن وقایع ، و بر اعمالی که در مقابل آنها انجام می دهیم مسلط باشیم.

موفقیت همیشه با ذهنیت‌های مثبت ایجاد می‌گردد و زاییده آن است.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تقویم لاتاری
جمعه 10 مرداد برابر با 1 آگوست شروع شادی برای این تاپیک
66 روز تا پایان
آرزو میکنم که هر چه زودتر هممون ویزا بگیریم این تاپیک هم با شادی قفل بشه
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-07-26 ساعت 18:26)سعید پ نوشته:  

ایروان...کیس نامبر 79xx، خدمت نرفتم...دانشجوی PhD الکترونیک...نفرات کیس یک نفر...

احتمال زیاد کلیرنس میخورید . ولی انشاالله تا زمانی که شما میرید مشکل حل شده باشه و یه ضرب هم بگیرید ، خدا رو چه دیدی ...

ساکن San Francisco
(2014-07-26 ساعت 17:45)S.gh نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 17:41)ibehnam نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 17:35)S.gh نوشته:  سلام دوستان عزیز
آقا من یه روز نبودم ببین چه خبرا شده!!!
از محرومیت ها معلومه کیا کل کل داشتن ، اما نمیدونم قضیه چی بوده و بسیار مشتاق برای دونستن قضیه هستم. این آقا ناظم میاد این پست هارو پاک میکنه و یه سری مثل منو توی خماری میزاره. به هر حال اگه یکی از دوستان توی پیغام خصوصی بگه دعوا سر چی بوده ممنونش میشم یه دنیا D:

راستی آقا بهنام سایت آنکارا آپ شده اما هیچ کیس جدید لاتاری توش اعلام نشده من الان چک کردم

به هر حال خوشحالم تاپیک باز شد و امیدوارم تا آخر سپتامبر همینجوری باز بمونه.

درود
من از استاد مجید استعلام کردم . کیس ۳۰۴۸ جدیده .
کلاً آپدیت آنکارا با وجود به این اخلال در سیتم صدور ویزا بسیار امیدوار کننده است .

درود دو چندان
خدا صد البته نگهدار شما و استد مجید باشه اما این کیس 11 جولای کلیر شده بود و جدید نیست.

این کیس ستاره دار بوده و تاریخ انقضای نفر اول 1 آگوست بوده و نفر دوم که تازه اعلام شده تاریخ انقضای کیسش 1 سپتامبر می باشد.
زنده ایم با امید
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، mahan1331 ، m_nikparvaz ، ibehnam ، pari pari ، soli asali ، S.gh
سلام
خدا را شکر دوباره تاپیک باز شد. ممکن است از دوستان خواهش کنم سعی کنند کمتر در فضای اینجا مشاجره کنند باور کنید در این روزها واقعا به این تاپیک احتیاج داریم به خدا دز پیام خصوصی هم می توان به بحث وتبادل نظر پرداخت.
امیدوارم خاطر کسی را مکدر نکرده باشم از همگیتان ممنون
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-07-26 ساعت 18:36)ibehnam نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 18:26)سعید پ نوشته:  

احتمال زیاد کلیرنس میخورید . ولی انشاالله تا زمانی که شما میرید مشکل حل شده باشه و یه ضرب هم بگیرید ، خدا رو چه دیدی ...

مصاحبه من اواخر جولای هست...با توجه به اینکه تا آخر سپتامبر زمان زیادی نمونده، این احتمال هست که اگه AP بخورم جوابش به موقع نیاد...

تشکر کنندگان: nedaba ، m_nikparvaz ، mahan1331 ، soli asali ، salar5452
سلام دوستان
لازمه از تمام دوستانیکه لطف داشتند و به بنده رتبه دادند تشکر ویژه داشته باشم.
امیدوارم هر چه زودتر همگی با هم تو تاپیک اولین سفر به یو اس به بحث و تبادل نظر بپردازیم.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

عزیزان این جریان AP چیه؟ یه توضیحی میدین؟

Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
I-130 & I-797 & 420$ & priority number = ۲۰۱۵/04/01
----------------( Estimates )----------------
Approved = ۲۰۱۵/08
Case Number = ۲۰۱۵/09
Invoice ID Number: ۲۰۱۶/01
۲۰۱۶/02 = DS261 + 120$
۲۰۱۶/03 = DS260 + 325$
Current Visa Bulletin = ۲۰۱۶/06
Interview = ۲۰۱۶/۱۰
Entering USA (No Clearance) = ۲۰۱۶/11
ٍEntering USA (Clearance) = 2017/02