کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-30 ساعت 21:34)k.shiary نوشته:  قبل تعطیلات عید فطر.

دوست عزیز تبریک می گم. می شه لطفا شرایط و حدود کیستون رو بفرمایید؟
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، آلیس-1980 ، موج ، pari pari ، soli asali
بچه ها کجایین چرا واسهK.shiry هورااااا نکشیدید اینم اول اگست .مگه خبر خوش نمیخونین چرا انرژی مثبت نمیدین .حالا یا با ایمیل یا با سفارت از فردا همه خبرای خوب به امید خدا در راههه Big Grinپس کجایین اینهمه میگفتین انرژی مثبت همین !!!!!!!!!!Tongueبابا از فردا قراره همش بیب بیب بیب بیب هورا ااااااااااااااا بدیم ++++++++++++++++±++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++یه دنیا خبرای مثبت تو راهههههههه.یه تبریک از نوع تبریکای افیسر سفارت به شما امیدوارم خانمتونم فردا کلییر بشن welcome to usa.
خدایا چه بگویم .....
comp و h-pier و chamandost وh_s2108 به دلیل ایجاد تشنج و دخالت در امور مدیریت به مدت یک ماه محروم میشوند(مدیریت ایرانی چون اینجا ایران)
اقا ی چمن دوست که همه یادشون هست یک ماه پیش چطور با دروغ هاتون جو اینجا رو ریختین به هم و همین 2 روز پیش بود که از دوستی خواستین محرومیت شما رو بردارم و پشیمون هستی .....امیدوارم یادتون بیاد......نمیدونم شما کی هستی و چه نوع زندگی داری اقای سفیر کبیر هند اما اینجا کسانی هستن که چیزهایی که حتی تو رویاهاتون هم گرون هست خرج روز مرگی شونه(لحن مدیر ایرانی چون اینجا ایران)
اقای حسن شما که برای ارامش و دوستاتون مینویسی پس اگه به اشتباه پستی پاک شد یا عدم تایید شد ب راحتی دلیلش رو بپرس اگه قانع نشدی بیا تو تایپیک.

دوستی که میگی اینجا ایران منم باهات موافقم تا زمانی که امثال شما ها هستن اینجا همینه......اقای باجنبه بزار پات به اونور برسه بعد واسه ما ایران و امریکا کن ....شما فرهنگ حرف زدن عادی نداری واسه 2 خط انگلیسی 2 ساعت سرچ میکنی بعد میای در مورد فرهنگ ایرانی صحبت میکنی ....اگه با مدیریت اقاقیا و عمو سعید و گل نهال راحتی برو همون جایی که این عزیزان هستند (دوباره لحن مدیر ایرانی)

و خدمت بقیه دوستان عزیز عرض کنم که منم همه تلاشم رو واسه این تایپیک کردم که همه راضی باشن مثل اینکه دوستان زیاد خوش و ازاد بودن ...امیدوارم از این به بعد با مدیریت ایرانی همه راضی باشن
متاسفانه نشد،
(2014-07-30 ساعت 20:53)arashmanteghi نوشته:  سلام. لطفاً واسم دعا کنید.
من امشب با یه شرکت از سانفرانسیسکو به مدت ۶۰ دقیقه مصاحبه تلفنی دارم واسه کار.(بعد از کلی مکاتبه اینترنتی و پیگیری). زبانم هم خیلی خوب نیست. خیلی محتاج دعام. ولی چه فایده اگه کلیر نشیم! هعی. خدا جون ، یه فرجی بکن.

امیدوارم امشب خبر قبولی تو اون شرکت وفردا کلیر بشی .به امید روزهای عالی
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: majid_eng ، shahrzad001 ، m_nikparvaz ، محبت ، ebi1988 ، nedaba ، spv ، آلیس-1980 ، maryam_ros ، pari pari ، soli asali
(2014-07-30 ساعت 21:57)shahryar7021 نوشته:  comp و h-pier و chamandost وh_s2108 به دلیل ایجاد تشنج و دخالت در امور مدیریت به مدت یک ماه محروم میشوند(مدیریت ایرانی چون اینجا ایران)
اقا ی چمن دوست که همه یادشون هست یک ماه پیش چطور با دروغ هاتون جو اینجا رو ریختین به هم و همین 2 روز پیش بود که از دوستی خواستین محرومیت شما رو بردارم و پشیمون هستی .....امیدوارم یادتون بیاد......نمیدونم شما کی هستی و چه نوع زندگی داری اقای سفیر کبیر هند اما اینجا کسانی هستن که چیزهایی که حتی تو رویاهاتون هم گرون هست خرج روز مرگی شونه(لحن مدیر ایرانی چون اینجا ایران)
اقای حسن شما که برای ارامش و دوستاتون مینویسی پس اگه به اشتباه پستی پاک شد یا عدم تایید شد ب راحتی دلیلش رو بپرس اگه قانع نشدی بیا تو تایپیک.

دوستی که میگی اینجا ایران منم باهات موافقم تا زمانی که امثال شما ها هستن اینجا همینه......اقای باجنبه بزار پات به اونور برسه بعد واسه ما ایران و آمریکا کن ....شما فرهنگ حرف زدن عادی نداری واسه 2 خط انگلیسی 2 ساعت سرچ میکنی بعد میای در مورد فرهنگ ایرانی صحبت میکنی ....اگه با مدیریت اقاقیا و عمو سعید و گل نهال راحتی برو همون جایی که این عزیزان هستند (دوباره لحن مدیر ایرانی)

و خدمت بقیه دوستان عزیز عرض کنم که منم همه تلاشم رو واسه این تایپیک کردم که همه راضی باشن مثل اینکه دوستان زیاد خوش و ازاد بودن ...امیدوارم از این به بعد با مدیریت ایرانی همه راضی باشن
چی شدهههه؟؟؟؟ چرا انقده خشن!!!![emoji47]
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر Smile
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینه‌ها: خیلی !!!

تشکر کنندگان: georgia1 ، nedaba ، zepehr ، lighter ، soli asali
(2014-07-30 ساعت 21:52)shiva.usa نوشته:  بچه ها کجایین چرا واسهK.shiry هورااااا نکشیدید اینم اول اگست .مگه خبر خوش نمیخونین چرا انرژی مثبت نمیدین .حالا یا با ایمیل یا با سفارت از فردا همه خبرای خوب به امید خدا در راههه Big Grinپس کجایین اینهمه میگفتین انرژی مثبت همین !!!!!!!!!!Tongueبابا از فردا قراره همش بیب بیب بیب بیب هورا ااااااااااااااا بدیم ++++++++++++++++±++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++یه دنیا خبرای مثبت تو راهههههههه.یه تبریک از نوع تبریکای افیسر سفارت به شما امیدوارم خانمتونم فردا کلییر بشن welcome to usa.
فقط فردا 31 جولای هستش از پس فردا ... ولی اصلا دیگه فاز نمی ده همه دوستان محروم شدن از فروم دیگه کسی نمونده هورا بکشششششششهههه
نمی دونم علی مومن هست یا نه ............
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba ، zepehr ، milad 68 ، soli asali ، mizan
(2014-07-30 ساعت 19:57)موج نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 16:19)georgia1 نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 14:26)komboze نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 14:08)chamandoost نوشته:  سخنی با تمام دوستان کلــیرنس خورده مخصوصا دوستانی که بقول خودشون استرس و اضطراب داره نابودشون میکنه و با بهانه فشار انتظار وخشم از سفارتها هر حرف و نظری را توی این تاپیک مینویسن و بقیه را هم بهم میریزن :

دوست عزیز تاحالا به این مسئله فکر کردی شما که خودتونو از دولت آمریکا طلبکار میدونی از چه راهی میخواستید تشریف ببرید آمریکا به جز همین لاتاری که همون دولت آمریکا برای شما فراهم کرده؟
1)سرمایه گذاری که باید مبلغ 500,000دلار آمریکا داشته باشید.
2)دانشجوئی که باید دانشجوی فوق لیسانس یا دکترای یکی از دانشگاههای معتبر ایران باشد ومعدل بالا و سابقه تحقیقاتی خوبی داشته باشید.(در زمان درس خواندن نه حق کار دارید و نه میتوانید راحت از آمریکا خارج شوید.(به گرین کارت تبدیل نمیشود)
3)ویزای کار..که احتمالش زیر 5 درصد هست چون حدود 7 سال پروسش طول میکشه و توی این 7 سال اگر یک آمریکائی اون پست درخواستی شمارو بتونه انجام بده و اشغالش کنه که میکنه شما حذف میشید.( به گرین کارت تبدیل نمیشود)
4)ویزای سرمایه گذاری با مبلغ کمتر از 500 هزارتا که با حدود 150 تا 200 هزار تا انجام میشه و بازهم به گرین کارت تبدیل نمیشه..
و دیگر ویزاهائی که به گرین کارت تبدیل نمیشه و موقتی هستند...

حالا لطفا به من بگید شماهائی که نه پول و سرمایه آنچنانی نداری و نه راه دیگه ای داری برای مهاجرت به آمریکا حالا که رفتی مجانی تو سایت اداره محاجرت ثبت نام کردی و شانس خودتو امتحان میکنی از کجای دولت آمریکا طلب داری؟

دوستان یه جوری حرف میزنن انگار سفیر کبیر هند یا تاجر برج ساز و یا نخبه دانشگاه شریف هستند که فکر میکنن بهشون توهین شده که پروسه بررسی پروندشون طول کشیده..
اصلا شما تصور کن نمیشه/رد میشی/ویزا بهتون نمیرسه و دیگر قضایا...بفرمائید از 4 تا روش بالا تشریف ببرید آمریکا..
ما عادت داریم بقول هدایت با طناب دار مجانی خودمونو دار میزنیم..شما قبل از اینکه بهتون بگن برنده شدید چیکار میکردید برید همون کارو بکنید..کسی که تو ایران تو خرج اولیه زندگیش مونده باشه بی شک توی آمریکا به هیچ کجا نخواهد رسید..بقول دکتر هلاکوئی بعضی ها فقط میخوان جائی برن که فقط اینجا(ایران) نباشه...
یه کم فکر کنید...من کیسم بالای 7800 هست.اینجا کارو کسب خوبی دارم.ویزا گرفتم میرم نگرفتم کارمو ادامه میدم انگار هیچ اتفاقی نیفتاده..یه سفر امارات رفتم ولذت بردم..خورده خرجهائی هم که کردم به 2 میلیون هم نمیرسه انگار این 2میلیون اصلا تو زندگیم نبوده و بخاطرش خودمو نمیکشم..
این تمام حرفم به اون دوستانی بود که خودشونو از دولت آمریکا و سفارتهاش طلبکار و سفارتهارو بدهکار میدونن.
دوست من اگر فشاری روته/اگر استرس و اضطراب داری و خورده هزینه و خرجی کردی و هرچیز دیگه..هزینه چیزیه که داری مفت ومجانی بدست میاری..واکسنها و آزمایشات را که بخاطر سلامتی خودت انجام دادی و مدارکی هم که تو این مدت جمع کردی همش در آینده بدردت میخوره میمونه اون 330 دلار سفارت که فکر میکنم برای مهاجرت به کشوری مثل آمریکا و استفاده از آزادی و امکانات اون کشور 1 میلیون تومن مبلغی نباشه که اصلا بهش فکر کنی...

میبخشید که زیاد حرف زدم...کمی فکر کنید...طلبکار نباشید ....امیدوار باشید....دوستدار همگی شما..مهدی
دوست عزیز من با همه حرفهای شما موافقم نباید طلبکار باشیم.ولی نکته اینه که مثلا شما به یکی زنگ بزنی بگی بهت هدیه میخوام بدم بعد چند روز از هدیه خبری نشه و طرف مدام در حال انتظار باشه با اونکه نمیتونه طلبکار باشه ولی این حقو بهش نمیدین که ادعا کنه سر کارش گذاشتین از اول بهش نمیگفتین بهتر بود دیگه انتظار هم نمیکشید. قضیه بچه های منتظر هم همینه لاتاری هم دقیقا مثل یه هدیه از طرف دولت آمریکاست اینو آفیسر هم موقع مصاحبه بهم گفت(گفت این هدیه مبارکتون باشه)ولی در کل شما راست میگی.
با درود بر شما، در مورد پست دوم! درسته اونا گفتند یک هدیه میدهند!! اما اینو دیگه همه اونایی که در لاتاری شرکت میکنند می دونند که این لاتاری مثل یک پرواز می مونه که 30 Sep بلند می شه و تا اون موقع اگه هر کسی که دعوت شده چمدون هاشو بسته و آماده باشه سوار هواپیما می شه( این چمدون ها همون AP ها هست که اگه آماده باشه طرف سوار می شه و این هم از بد شانسی بعضی ها هست که سربازی رفتند( مذکر هستند) و APخوردند،)) همیشه مردها بخاطر مرد بودنشون خوش شانس بودند( در انتخاب همسر،طلاق، دستور دادن به زن هاشون و خیلی چیزهای دیگه!!! یک بار هم بگذارید زن ها خوش شانس باشند بخاطر زن بودنشون(( به خدا اتفاقی نمی افته)).
موفق باشید و کلیر در تمامی مراحل زندگی.
سلام دوستان سعی کنید زندگی خودتونو بکنید بقیش هم توکل بخدا....
ش ک 44xx سفارت انکارا مصاحبه 16 آپریل
تشکر کنندگان: zaaraa ، nedaba ، soli asali
بابا محروم شدن بهتر از قفل شدن تاپیکه.
دوستان دوران حبسشون تموم میشه برمیگردن.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، babak12 ، georgia1 ، محبت ، azadeh2014 ، nedaba ، آلیس-1980 ، zepehr ، khder ، pari pari ، lighter ، soli asali ، mizan ، reasonable
سلام دوستان من اسمم تو سایت درومده ولی یکی از دوستام میگف تعداد ویزاها تموم شده و به من دیگه نمیرسه
واقعا تعداد ویزاها تموم شده لطفا لطفا جواب بدین؟
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-07-30 ساعت 22:53)parisan نوشته:  سلام دوستان من اسمم تو سایت درومده ولی یکی از دوستام میگف تعداد ویزاها تموم شده و به من دیگه نمیرسه

کی گفته تموم شده برادر من...Wink کیس نامبرتون چنده؟

تشکر کنندگان: محبت ، nedaba ، آلیس-1980 ، pari pari ، lighter ، hadi472 ، soli asali ، mizan
(2014-07-30 ساعت 22:53)parisan نوشته:  سلام دوستان من اسمم تو سایت درومده ولی یکی از دوستام میگف تعداد ویزاها تموم شده و به من دیگه نمیرسه

سلام دوست عزیز
تبریک تبریک و باز هم تبریک

کی و توی سایت کدوم سفارت اسمتون را دیدید؟
حدود شماره کیستون را اگر میشه اعلام کنید.

ویزای ماهیانه تموم شده بود و سیستم صدور ویزا مشکل پیدا کرده بوده.

لطفا اطلاعات بیشتر بدید که بشه راهنماییتون کرد.
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، محبت ، nedaba ، آلیس-1980 ، zepehr ، pari pari ، soli asali
(2014-07-30 ساعت 22:12)kamranh نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 21:52)shiva.usa نوشته:  بچه ها کجایین چرا واسهK.shiry هورااااا نکشیدید اینم اول اگست .مگه خبر خوش نمیخونین چرا انرژی مثبت نمیدین .حالا یا با ایمیل یا با سفارت از فردا همه خبرای خوب به امید خدا در راههه Big Grinپس کجایین اینهمه میگفتین انرژی مثبت همین !!!!!!!!!!Tongueبابا از فردا قراره همش بیب بیب بیب بیب هورا ااااااااااااااا بدیم ++++++++++++++++±++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++یه دنیا خبرای مثبت تو راهههههههه.یه تبریک از نوع تبریکای افیسر سفارت به شما امیدوارم خانمتونم فردا کلییر بشن welcome to usa.
فقط فردا 31 جولای هستش از پس فردا ... ولی اصلا دیگه فاز نمی ده همه دوستان محروم شدن از فروم دیگه کسی نمونده هورا بکشششششششهههه
نمی دونم علی مومن هست یا نه ............
د...هه!!!! یعنی ما اینجا غاغیم دیگه...!!!!Big Grin حاجیتون که نمرده دادا... خودم اونقد بلند هوار می کشم که عمو سعید و اقاقیا هم دوباره پیداشون بشه!!! چه برسه به بچه های خودمون، می گی نه بشین و تماشا کن...Wink

جایی که نبودم .منظورم انتظار مراجعه دوباره به سفارت بود.
تشکر کنندگان: nedaba ، eng.civil.81 ، soli asali
(2014-07-30 ساعت 23:05)parisan نوشته:  جایی که نبودم .منظورم انتظار مراجعه دوباره به سفارت بود.

شما مصاحبه رفتید یا خیر؟
منظورتون اینه که تازه از برنده شدتون مطلع شدید؟
مدارک ارسال کردید؟
کدام سفارت؟
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali
شماره کیس سه رقمیه ،زیر 1000 نتیجه FBI chek هم اومده ولی هنوز نشده دوباره مراجعه کنم.

(2014-07-30 ساعت 23:07)amohammadi348 نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 23:05)parisan نوشته:  جایی که نبودم .منظورم انتظار مراجعه دوباره به سفارت بود.

شما مصاحبه رفتید یا خیر؟
منظورتون اینه که تازه از برنده شدتون مطلع شدید؟
مدارک ارسال کردید؟
کدام سفارت؟
آره نتیجه FBI chek هم اومده هنوز نرفتم.
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali ، mizan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان