2014-07-30 ساعت 19:21
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
|
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali
2014-07-30 ساعت 19:30
(2014-07-30 ساعت 17:12)A10A نوشته:(2014-07-30 ساعت 16:12)k.abbasi نوشته: آقایون و خانمها شرمنده می خواستم بدونم ویزاتاپایان تاریخ مدیکال صادرمیشه؟میخوام بلیط رزرو کنم دوست عزیز بستگی داره امسال هر سه سفارت مدیکال شش ماه اعتبار داره و تاریخ اعتبار ویزا بر اساس باقی مانده مدیکال صادر میشه اما در ابوظبی کسانی بودن که با اعتبار مدیکال پنج ماه گذشته رفتن واسه گرفتن ویزا و بهشون گفتن ما تو هفته اینده وارد امریکا میشیم اما بازم پاس رو برگردوندن و مدیکال جدید خواستن تشکر کنندگان: nedaba ، محبت ، حاجی واشنگتن ، آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، mizan ، reasonable
2014-07-30 ساعت 19:57
(2014-07-30 ساعت 16:19)georgia1 نوشته:(2014-07-30 ساعت 14:26)komboze نوشته:با درود بر شما، در مورد پست دوم! درسته اونا گفتند یک هدیه میدهند!! اما اینو دیگه همه اونایی که در لاتاری شرکت میکنند می دونند که این لاتاری مثل یک پرواز می مونه که 30 Sep بلند می شه و تا اون موقع اگه هر کسی که دعوت شده چمدون هاشو بسته و آماده باشه سوار هواپیما می شه( این چمدون ها همون AP ها هست که اگه آماده باشه طرف سوار می شه و این هم از بد شانسی بعضی ها هست که سربازی رفتند( مذکر هستند) و APخوردند،)) همیشه مردها بخاطر مرد بودنشون خوش شانس بودند( در انتخاب همسر،طلاق، دستور دادن به زن هاشون و خیلی چیزهای دیگه!!! یک بار هم بگذارید زن ها خوش شانس باشند بخاطر زن بودنشون(( به خدا اتفاقی نمی افته)).(2014-07-30 ساعت 14:08)chamandoost نوشته: سخنی با تمام دوستان کلــیرنس خورده مخصوصا دوستانی که بقول خودشون استرس و اضطراب داره نابودشون میکنه و با بهانه فشار انتظار وخشم از سفارتها هر حرف و نظری را توی این تاپیک مینویسن و بقیه را هم بهم میریزن :دوست عزیز من با همه حرفهای شما موافقم نباید طلبکار باشیم.ولی نکته اینه که مثلا شما به یکی زنگ بزنی بگی بهت هدیه میخوام بدم بعد چند روز از هدیه خبری نشه و طرف مدام در حال انتظار باشه با اونکه نمیتونه طلبکار باشه ولی این حقو بهش نمیدین که ادعا کنه سر کارش گذاشتین از اول بهش نمیگفتین بهتر بود دیگه انتظار هم نمیکشید. قضیه بچه های منتظر هم همینه لاتاری هم دقیقا مثل یه هدیه از طرف دولت آمریکاست اینو آفیسر هم موقع مصاحبه بهم گفت(گفت این هدیه مبارکتون باشه)ولی در کل شما راست میگی.
شماره کیس*** 20145،مصاحبه هفته سوم اپریل ابوظبی،تعداد3، خانم برنده اصلی دریافت ویزا یکضرب به همراه فرزند،همسر کلیر،آپدیت ها:22 اپریل،می و 9 جولای و 10 آگوست (با ایمیل ). 14 آگوست، 18 اگوست مقصد کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: ziba_sunset ، georgia1 ، niki88
2014-07-30 ساعت 19:59
دوستان این قضیه که دوستان مطرح کردند از کیس 8100 به بالا مصاحبه نمی شوند چیه؟ میشه یکی توضیح بده؟
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سرا
![]() مصاحبه :14 می ![]() تشکر کنندگان: nedaba ، m_nikparvaz ، soli asali
2014-07-30 ساعت 20:13
سلام آقای مهدی موافقم .بسیار نگاه دقیق و ظریفی دارید واقعا همینه کسی که اینجا برای هزینه های اولیه میمونه مدام درگیره ،بدهکاره نمیتونه آمریکا براش خلق فرصت کنه من دکترای مدیریت هستم مدرس دانشگاه و همسرم هم هم کار ثابت داره هم دانشجوی دکتری .کیس 5000 من و پسرم ویزا گرفتیم منتظر همسر هستیم . از 14 سال پیش برنامه ریزی کردیم برای رفتن ولی در این سالها فقط سعی کردیم قوی تر شویم . حالا رفتن مهم نیست اینکه چرا ، چگونه، برای چه میروی ؟ رسیدی چه کارهایی میکنی که در ایران نمیتوانستی. نگاهها متفاوت است. بعضی ها هنوز تردید دارن ویزا گرفتن ولی شک دارند برن. بعضی ها هنوز در وابستگی کودکانه مانده اند ، یادمان باشد برای تحول و صعود باید دل وابستگی ها را کنار گذاشت . بعضی هم میروند و دچار بحران و متارکه و... میشوند البته اختلافات بوده در مهاجرت و روزهای سخت اگر آرام و هوشمند نباشی همه رویاها و برنامه ها بهم خواهد ریخت. واقعا قبولی به شکل شانس سرعت بخشید به هدف و آرزوی چندین ساله ام .سپاس با آرزوی ذهنی روشنگر،عمیق و اندیشمند.
شماره کیس*** 20145،مصاحبه هفته سوم اپریل ابوظبی،تعداد3، خانم برنده اصلی دریافت ویزا یکضرب به همراه فرزند،همسر کلیر،آپدیت ها:22 اپریل،می و 9 جولای و 10 آگوست (با ایمیل ). 14 آگوست، 18 اگوست مقصد کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: nedaba ،
2014-07-30 ساعت 20:26
موج دوست عزیزم..خوشحالم پست من در اون چند دقیقه ای که از چشم مدیر تاپیک دور موند اینقدر بازخورد داشته و اینهمه دوست خوب از این مطلب برداشتها و قضاوتهای خوبی داشتند و به خیلی ها کمک کرد..اما متاسفانه این مطلب که میتونست به خیلی از دوستان نگران و پر استرس و عصبی کمک کنه حذف شد.ظاهرا مسئول عزیز این تاپیک یا متوجه جان مطلب نشدند یا با کمک اینچنینی به دوستان مخالفند...بهرحال باز هم میگم امیدوارم اوضاع بهتر بشه...
تشکر کنندگان: محبت ، shahin2737 ، m_nikparvaz ، ebi1988 ، georgia1 ، nedaba ، masoud z
2014-07-30 ساعت 20:51
(2014-07-30 ساعت 20:26)chamandoost نوشته: موج دوست عزیزم..خوشحالم پست من در اون چند دقیقه ای که از چشم مدیر تاپیک دور موند اینقدر بازخورد داشته و اینهمه دوست خوب از این مطلب برداشتها و قضاوتهای خوبی داشتند و به خیلی ها کمک کرد..اما متاسفانه این مطلب که میتونست به خیلی از دوستان نگران و پر استرس و عصبی کمک کنه حذف شد.ظاهرا مسئول عزیز این تاپیک یا متوجه جان مطلب نشدند یا با کمک اینچنینی به دوستان مخالفند...بهرحال باز هم میگم امیدوارم اوضاع بهتر بشه...سلام من سعی می کنم در هیچ بحثی وارد نشوم اما احساس می کنم شما منطقی برخورد می کنید اجازه میدهید من بگویم پست شما یک مقدار من را ناراحت کرد تصور این که ما همگی در پرتو شانس و اقبال به دنبال مهاجرتیم خوب کمی برخورنده است حداقل برداشت من این طور بود دوست عزیز در یک سال گذشته ما متحمل هزینه های بیش از یک سفر شده ایم ای کاش این طور بود آن وقت من هم به عنوان تفریح به آن نگاه می کردم در ضمن بسیاری از دوستان در حال مهاجرت بودند که این قبولی باعث مسکوت ماندن آن روند شده حالا خودتان حساب کنید چقدر این وضعیت میتواند اسفبار باشد خوب این که فکر کنیم یک سال تحمل استرس فقط برای هیچ بود زخمی است که درمانش مدتها زمان میبرد به هر حال به قول یکی از دوستان سنجیدن تمام دوستان در یک ظرف کاری غیر ممکن است موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست تشکر کنندگان: shahrzad001 ، محبت ، taleghani ، majid_eng ، m_nikparvaz ، ebi1988 ، برسام٤ ، georgia1 ، nedaba ، azadeh2014 ، hamid_fs3 ، آلیس-1980 ، teacherm ، reza_norouzi ، pari pari ، نام کاربری somi ، soli asali ، mizan ، reasonable
2014-07-30 ساعت 20:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-30 ساعت 20:54 توسط arashmanteghi.)
سلام. لطفاً واسم دعا کنید.
من امشب با یه شرکت از سانفرانسیسکو به مدت ۶۰ دقیقه مصاحبه تلفنی دارم واسه کار.(بعد از کلی مکاتبه اینترنتی و پیگیری). زبانم هم خیلی خوب نیست. خیلی محتاج دعام. ولی چه فایده اگه کلیر نشیم! هعی. خدا جون ، یه فرجی بکن. تشکر کنندگان: shahrzad001 ، Maryrhm ، majid_eng ، m_nikparvaz ، amohammadi348 ، ebi1988 ، USA2014 ، banafsh14 ، ozbekar ، babak12 ، georgia1 ، nedaba ، hamid_fs3 ، آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، mizan ، reasonable
2014-07-30 ساعت 21:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-30 ساعت 21:14 توسط chamandoost.)
مامان خانوم عزیز..من چه در پیام خصوصی و چه عمومی به همه دوستان عرض کردم در همون ابتدای پست نوشتم روی صحبتم با عده ای از دوستان هست.مطمئنا افرادی مثل شما که این پست شامل حالشون نمیشه مستثنا هستند..اما دوست عزیز برسیم به حرف شما...ما اگر نتونیم توی زندگی چند کار را موازی جلوببریم توی زندگی بازنده ایم.باید زندگی کرد/فرزندان را تربیت کرد/کار کرد/ازدواج کرد /دوستی کرد/مسافرت رفت و خلاصه همه کار را باهم کرد..نمیشه وقتی مسئله ای برامون پیش میاد بقیه زندگی تعطیل بشه ...میشه؟؟؟
منم توی پستم نوشتم بعضی هزینه هارو شما کردید برای تمام عمرتون.مثل واکسنها/آزمایشات/مدارک و تقویت زبان وغیره..شما هزینه هائی که کردید که اگر خدائی نکرده ویزا نگرفتید تلف شده و از بین رفته را محاسبه کنید(که البته همون سفر برای مصاحبه و هزینه سفارت و غیره خودش بسیار از نظر کسب تجربه باارزشه) آیا این هزینه های به هدر رفته از 1.5 تا 2 میلیون برای هرنفر تجاوز میکنه؟ اگر هم از نظر فکری درگیر بودید که اون دیگه از بدیهیات هست .فکر شما درگیر نباشه چه کسی درگیر این پروسه باشه..هرچند که الان به سال قبل نگاه میکنید از زمان خبردار شدن برنده شدنتون تا بعد از مصاحبه و برگشت به ایران میبینید که تمام این پروسه انجام میشد چه با استرس و اضطراب چه بدون اون....بهر حال من با اجازه مدیر فهیم و روشنفکر این تاپیک میخوام اون مطلب را دوباره روی تاپیک بذارم و تمام دوستان نظراتشون را بگن و امیدوارم با همکاری و لطف مدیر و نظرات خوب و سازنده دوستان برای همیشه به این عصبانیتها و اضطراب و استرس بی اثر و مخرب پایان بدیم... امیدوارم همگی برای رسیدن به یک جمع بندی کامل و مفید از مدیریت تا همه کاربران نهایت همکاری را بکنند... تشکر کنندگان: shahin2737 ، ebi1988 ، georgia1 ، nedaba ، FM1342
2014-07-30 ساعت 21:10
سلام دوستان.یه ایمیل از سفارت ابوظبی واسه من اومده.توش نوشته که از 1اگوست میتونم با اصل پاسپورت خودم و پسرم به سفارت مراجعه کنم واسه گرفتن ویزاهامون.ولی هنوز وضعیت پرونده خانمم مشخص نیست.در مورد پرونده خانمم نوشته در حالت پندینگه.pending
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september تشکر کنندگان: taleghani ، m_nikparvaz ، majid_eng ، ebi1988 ، USA2014 ، alireza2001 ، حاجی واشنگتن ، nedaba ، hamid_fs3 ، آلیس-1980 ، lida55 ، pari pari ، soli asali ، FM1342 ، mizan
2014-07-30 ساعت 21:16
تبریک تبریک و باز هم تبریک.....اون هم چیزی طول نمیکشه...نگران نباش...امیدوار و مثبت
تشکر کنندگان: ebi1988 ، گلپری ، nedaba ، soli asali ، mizan
2014-07-30 ساعت 21:22
(2014-07-30 ساعت 21:19)aidaz نوشته:سلام دوست عزيز كي اين ايميل اومده؟(2014-07-30 ساعت 21:10)k.shiary نوشته: سلام دوستان.یه ایمیل از سفارت ابوظبی واسه من اومده.توش نوشته که از 1اگوست میتونم با اصل پاسپورت خودم و پسرم به سفارت مراجعه کنم واسه گرفتن ویزاهامون.ولی هنوز وضعیت پرونده خانمم مشخص نیست.در مورد پرونده خانمم نوشته در حالت پندینگه.pendingبفرمایید!!! دقیقا شب اول آگوست کلیرا شروع شد[emoji1]
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba ، آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali
2014-07-30 ساعت 21:23
(2014-07-30 ساعت 19:09)soruosh نوشته:(2014-07-30 ساعت 16:12)k.abbasi نوشته: آقایون و خانمها شرمنده می خواستم بدونم ویزاتاپایان تاریخ مدیکال صادرمیشه؟میخوام بلیط رزرو کنم در همه سفارتها اعتبار مدیکال 6 ماه است.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
![]() بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت. فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی. تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali ، hadi472
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba ، آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali
2014-07-30 ساعت 21:37
(2014-07-30 ساعت 19:18)farshadm999 نوشته:(2014-07-30 ساعت 19:06)pari pari نوشته: 4 روز ديگه ميشه 10 ماه كه منتظرم!!!!! و منم منتظرم! ![]()
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان