کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-30 ساعت 23:07)parisan نوشته:  شماره کیس سه رقمیه ،زیر 1000 نتیجه FBI chek هم اومده ولی هنوز نشده دوباره مراجعه کنم.

اگر کلیر شدید باید تا قبل از تاریخ اکسپایر اعلام شده از طرف سفارت، به سفارت مراجعه کنید. اگر از اون تاریخ گذشته باشه احتمال داره مجدد وارد پروسه AP بشید.
در صورتی که مدیکالتون هم تاریخش گذشته یا زیر یک ماه اعتبار داره باید برای تمدید مجدد اقدام کنید.
و در آخر، حتما با سفارت تماس برقرار کنید و ازشون در مورد اینکه کی برای تحویل پاس و دریافت ویزا مراجعه کنید سوال نمایید.
موفق باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: محبت ، ebi1988 ، nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali
(2014-07-30 ساعت 23:12)amohammadi348 نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 23:07)parisan نوشته:  شماره کیس سه رقمیه ،زیر 1000 نتیجه FBI chek هم اومده ولی هنوز نشده دوباره مراجعه کنم.

اگر کلیر شدید باید تا قبل از تاریخ اکسپایر اعلام شده از طرف سفارت، به سفارت مراجعه کنید. اگر از اون تاریخ گذشته باشه احتمال داره مجدد وارد پروسه AP بشید.
در صورتی که مدیکالتون هم تاریخش گذشته یا زیر یک ماه اعتبار داره باید برای تمدید مجدد اقدام کنید.
و در آخر، حتما با سفارت تماس برقرار کنید و ازشون در مورد اینکه کی برای تحویل پاس و دریافت ویزا مراجعه کنید سوال نمایید.
موفق باشید.

مرسی دوست عزیز
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، nedaba ، shahryar7021 ، آلیس-1980 ، soli asali ، mizan
شايد اين جمعه بياييد..شايد..
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان: ebi1988 ، pari pari ، nedaba ، soli asali
سلام بچه ها
من زیاد فرصت نمیکنم به اینجا سر بزنم اما مطالب یک سری از دوستان را حتما دنبال میکنم. فارغ از مواردی که چند کاربر به یکدیگر بی احترامی میکنند و جو انجمن را به سمت دیگر میبرند . موارد زیادی بوده که طبق قوانین انجمن هیچ جرمی نبوده و برای من و بقیه دوستان این شبه ایجاد میشه که داره سلیغه ای عمل میشه
حالا دو صحبت پیش میاد یکی اینکه اینجا بک مکان دمکرات هست و مدیران نیز باید پاسخگو عملکدشان باشند که امید من هم همین است.
و یا خدایینکرده دیکتاتوری حکم قرماست و مدیران و از همه ببشتر مدیر عظم خودشان را پاسخگو نداند.
لذا از مدیر تقاضا میشود برای پایان این شایعه ها دلایل حذف بعضی از دوستان را که همه از مطالب انها لذت میبردیم را اعلام کنند

با تشکر
مهدی
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

جناب شهریار عزیز من هم با آقا مهدی موافقم و ازتون خواهش میکنم بعد از اینکه کمی آرومتر شدین بیاین اینجا در مورد محرومیت این دوستان توضیح بدین .... زحمات شما بر هیچکس پوشیده نیست و حیفه اینطور انگ غیر دموکراتیک بودن به این فروم بخوره.... ممنون.
رضا
تشکر کنندگان: محبت ، peymanmohajer ، amin arefi ، aghamilad ، آلیس-1980 ، nedaba ، عراقی ، mizan
میشه لطفا یکی کمکم کنه بگه اگر بخوان اسممو واسه کلیر شدن اعلام کنن تاریخ دباره میدن یا اینکه فقط اعلام میکنن ویزا مجود است...؟
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali
(2014-07-31 ساعت 00:47)Haniehrashvand نوشته:  میشه لطفا یکی کمکم کنه بگه اگر بخوان اسممو واسه کلیر شدن اعلام کنن تاریخ دباره میدن یا اینکه فقط اعلام میکنن ویزا مجود است...؟

شما مصاحبه رفتین نرفتین؟ امضا ندارین... یه توضیحی در مورد کیستون بدینWink

تشکر کنندگان: ebi1988 ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، عراقی ، hadi472 ، soli asali ، mizan
(2014-07-30 ساعت 21:57)shahryar7021 نوشته:  comp و h-pier و chamandost وh_s2108 به دلیل ایجاد تشنج و دخالت در امور مدیریت به مدت یک ماه محروم میشوند(مدیریت ایرانی چون اینجا ایران)
اقا ی چمن دوست که همه یادشون هست یک ماه پیش چطور با دروغ هاتون جو اینجا رو ریختین به هم و همین 2 روز پیش بود که از دوستی خواستین محرومیت شما رو بردارم و پشیمون هستی .....امیدوارم یادتون بیاد......نمیدونم شما کی هستی و چه نوع زندگی داری اقای سفیر کبیر هند اما اینجا کسانی هستن که چیزهایی که حتی تو رویاهاتون هم گرون هست خرج روز مرگی شونه(لحن مدیر ایرانی چون اینجا ایران)
اقای حسن شما که برای ارامش و دوستاتون مینویسی پس اگه به اشتباه پستی پاک شد یا عدم تایید شد ب راحتی دلیلش رو بپرس اگه قانع نشدی بیا تو تایپیک.

دوستی که میگی اینجا ایران منم باهات موافقم تا زمانی که امثال شما ها هستن اینجا همینه......اقای باجنبه بزار پات به اونور برسه بعد واسه ما ایران و آمریکا کن ....شما فرهنگ حرف زدن عادی نداری واسه 2 خط انگلیسی 2 ساعت سرچ میکنی بعد میای در مورد فرهنگ ایرانی صحبت میکنی ....اگه با مدیریت اقاقیا و عمو سعید و گل نهال راحتی برو همون جایی که این عزیزان هستند (دوباره لحن مدیر ایرانی)

و خدمت بقیه دوستان عزیز عرض کنم که منم همه تلاشم رو واسه این تایپیک کردم که همه راضی باشن مثل اینکه دوستان زیاد خوش و ازاد بودن ...امیدوارم از این به بعد با مدیریت ایرانی همه راضی باشن
WWWOOOWWW
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان: soli asali
و خدمت بقیه دوستان عزیز عرض کنم که منم همه تلاشم رو واسه این تایپیک کردم که همه راضی باشن مثل اینکه دوستان زیاد خوش و ازاد بودن ...امیدوارم از این به بعد با مدیریت ایرانی همه راضی باشن
[/quote]

دوست عزیزم.
ممنون از تصمیم به برقراری نظم و ایجاد فضای مناسب تر از گذشته که فی النفسه تصمیمی است ستودنی.
ولی در این مسیر، به همون نسبت که همه ما نیاز به صبر بیشتر داریم، ولی تحمل نظرات متفاوت و دارای تضاد عقیدتی، که جزو لاینفک جمع بودن انسانها است، نیز امری ضروری است.
همه ما با تمام تفاوت های سنی ، تجربه، شغل،و ... در این فضا دایم در حال رد و بدل کردن دیدگاه و بعضا راهنمایی هستیم ، کاری که چه بسا دوستان سال گذشته بارها این زحمت رو کشیدن و این راه به هموون پاکی که در هدفش وجود داره، باید دست به دست ادامه داشته باشه.
نمیدونم در جریان وجود گروه های کوچک تری در فیسبوک و حتی وایبر هستید یا نه. با توجه به حضورم در آن گروه ها و همچنین حضور بعضی از دوستان عزیزمان که متاسفانه محروم شدند ، هیچگاه مواردی که شما آن را دلیل بر نوشته هایتان کردید ، وجود خارجی نداشته و نخواهد داشت
آقای مدیر
پاسخگویی به نوشته ها یا ابراز عقاید که منجر به توهین به اعتقادات، حریم افراد و ... نشه، قضاوتش به عهده خواننده است نه نیاز به خط و نشان. لازم می بینم به جای بومی کردن یک دانش آنهم دانش مدیریت به ایرانی یا آمریکایی، در جایگاه قابل احترام شما به عنوان بزرگتر، سعی شود با رفتار و گفتار خود، بزرگمنشانه به قضیه خاتمه داده که شاهدان نیز حتما از وجود نظم حاکم به وجد خواهند آمد.
برادر من
خواسته برادرانه من نگاه به نیمه پر مطالب من هست که نگارنده هدفی جز آن نداشته.
این نوشتار نه در قالب نصیحت است که همه شما سروران ، به حد کافی به بلوغ فکری رسیدید، و نه در قالب سرزنش ، که باز کردن اتفاق، خوشایند زمان حال نیست.
ولی می توان این نوشته دوستانه و برادرانه من را شروع دوستی و برادری و همپیمانی کنیم و ضمن لغو محرومیت برای این عزیزان ، با انرژی مثبتی که آغاز و سرچشمه آن حرکت پسندیده یک مدیر لایق بوده به پیشواز ماه آگوست که انشاءالله پایان انتظار همه ما خواهد بود، برویم.
پیشاپیش از توجه و عنایت شما سپاسگزارم.
برادر شما. محمد
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: Beowulf II ، peymanmohajer ، reza_norouzi ، majid_eng ، محبت ، nedaba ، soli asali ، mizan ، nazanin fatemi
باسلام مجدد و تشکر از همه دوستان.ببخشید رفته بودم بیرون و تازه برگشتم.حدود کیس ما بالای7000 ومن سربازی معاف و کار دولتی هم ندارم.ولی خانمم کار دولتی دارند.من این پیغام رو واسه این گذاشتم که همه دوستانی که نگران هستند بدونند که ویزا خیلی موجوده و فقط سیستم دچار مشکل شده.اصلا هم وقتتون رو صرف سایت سیس نکنید که کاملا داغونه.
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september
(2014-07-30 ساعت 21:10)k.shiary نوشته:  سلام دوستان.یه ایمیل از سفارت ابوظبی واسه من اومده.توش نوشته که از 1اگوست میتونم با اصل پاسپورت خودم و پسرم به سفارت مراجعه کنم واسه گرفتن ویزاهامون.ولی هنوز وضعیت پرونده خانمم مشخص نیست.در مورد پرونده خانمم نوشته در حالت پندینگه.pending

بسیار عالی حتما برین و ویزاتون رو بگیرین امیدوارم وضعیت همسرتون هم زود معلوم شه موفق باشین
تشکر کنندگان: ebi1988 ، محبت ، AZAR 1335 ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، mizan
(2014-07-31 ساعت 00:59)k.shiary نوشته:  باسلام مجدد و تشکر از همه دوستان.ببخشید رفته بودم بیرون و تازه برگشتم.حدود کیس ما بالای7000 ومن سربازی معاف و کار دولتی هم ندارم.ولی خانمم کار دولتی دارند.من این پیغام رو واسه این گذاشتم که همه دوستانی که نگران هستند بدونند که ویزا خیلی موجوده و فقط سیستم دچار مشکل شده.اصلا هم وقتتون رو صرف سایت سیس نکنید که کاملا داغونه.

سلام دوست عزیز،

پس به سلامتی شما خودت هورا شدی و خانومت کلیرنس خورده؟
یا هر دو هورا شدین؟
یا هر دو کلیرنس خوردین؟ Smile
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: babak12 ، آلیس-1980 ، nedaba ، zepehr ، soli asali
سلام دوستان من
اینطور که معلومه باز هم درگیری و جروبحث و محرومیت پیش اومده Sad
من فقط یه نصف روز نبودما بازم افتادین به جون هم؟Tongue
بابا فقط یه روز مونده به آگوست توروخدا دست از این کارا بردارین...
اگه همینطوری پیش بره میترسم منم محروم بشم به جرم کم اومدن به اینجا Big Grin
ازتون برادرانه خواهش میکنم با هم مهربون باشین و اگه با نظرات مخالف روبرو شدین ازش بگذرین یا خیلی منطقی و با آرامش پاسخ بدین.
به امید کلیر شدن همه و پایان همه کدورتها و تحکیم بیشتر دوستی ها.
شاد باشین.
(2014-07-31 ساعت 00:49)A10A نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 00:47)Haniehrashvand نوشته:  میشه لطفا یکی کمکم کنه بگه اگر بخوان اسممو واسه کلیر شدن اعلام کنن تاریخ دباره میدن یا اینکه فقط اعلام میکنن ویزا مجود است...؟

شما مصاحبه رفتین نرفتین؟ امضا ندارین... یه توضیحی در مورد کیستون بدین;)

من 22 جولای مصاحبم بود الان منتظرم کلیر شم میخام بدونم میل میاد یا تو سایت چک کنم اگه تو سایت بیاد تاریخ میرن یا فقط میگن بیاید میشه کمکم کنید
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ebi1988 ، nedaba ، soli asali
(2014-07-31 ساعت 01:26)Haniehrashvand نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 00:49)A10A نوشته:  

شما مصاحبه رفتین نرفتین؟ امضا ندارین... یه توضیحی در مورد کیستون بدینWink

من 22 جولای مصاحبم بود الان منتظرم کلیر شم میخام بدونم میل میاد یا تو سایت چک کنم اگه تو سایت بیاد تاریخ میرن یا فقط میگن بیاید میشه کمکم کنید

بستگی به سفارتتون باید همون سیتی که دادن چک کنید.

۲۲ ژولای چیزی راجب ویزا تموم شدن و.. بهتون نگفتن ؟

کلا چی‌ گفتن روز مصاحبه؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان