کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-31 ساعت 13:27)ssafaye66 نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 01:51)lida55 نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 01:44)pari pari نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 22:57)A10A نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 22:53)parisan نوشته:  سلام دوستان من اسمم تو سایت درومده ولی یکی از دوستام میگف تعداد ویزاها تموم شده و به من دیگه نمیرسه
واقعا تعداد ویزاها تموم شده لطفا لطفا جواب بدین؟

کی گفته تموم شده برادر من...Wink کیس نامبرتون چنده؟

به به مديريتتون مبارك حاج اقا واشنگتنSmileSmile

به به حاج اقا دیگه باید واسه حاج خانم یه اکانت بسازین بی عذر و بی بهانه

سلام من شیندم کسانی که شمارشون اعلام میشه ویزا براشون کنار گذاشته میشه، یعنی حتی اگر تعداد ویزا ها هم تموم بشه، ویزای اون اشخاص محفوظه که برن بگیرن...

حالا باز سایر دوستانی که در جریانن هم نظر بدن بهتره
متاسفانه اینطور نیست دوست من پارسال بودند دوستانی که بعد از کلیر شدن رفتن سفارت و پاسپورت دادن ولی پاسشون بدون ویزا بهشون برگردونده شد به دلیل تمام شدن سهمیه.....
تشکر کنندگان: محبت ، reza_norouzi ، soli asali ، آلیس-1980 ، pari pari ، mizan ، nedaba ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 13:28)rainolf نوشته:  Dear ............,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.

New medical examination is required.

این ایمیل برای شما اومده؟ کی؟
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 13:20)kooshamostofi نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 12:24)shazad نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 12:22)kooshamostofi نوشته:  سلام دوستان ....

از 3-4 روز پیش که مصاحبه رفتم و AP خوردم کاملا گیج شدم. سه روز پشت سر هم آپدیت شدن در سایت CEAC معنی خاصی داره؟ چرا تو سایت سفارت ایروان هیچ کیس لاتاری نیست؟ لطفا کمک کنید ....

فرمول غالب کلیرها:
چندین آپدیت بعد از مصاحبه - توقف طولانی - چند آپدیت برای فرد AP - آپدیت همه نفرات کیس (آخری/کلیر)

چرا تو سایت سفارت ایروان هیچ کیس لاتاری نیست؟
سلام
الان یک ماه هست که تو سایت هیچ کیسی برای لاتاری نیست همه ما منتظریم شاید هفته دیگه اعلام شه ولی هنوز معلوم نیست.
تشکر کنندگان: محبت ، reza_norouzi ، zepehr ، ebi1988 ، soli asali ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 13:30)rainolf نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 01:44)pari pari نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 22:57)A10A نوشته:  کی گفته تموم شده برادر من...Wink کیس نامبرتون چنده؟

به به مديريتتون مبارك حاج اقا واشنگتنSmileSmile

سلام من شیندم کسانی که شمارشون اعلام میشه ویزا براشون کنار گذاشته میشه، یعنی حتی اگر تعداد ویزا ها هم تموم بشه، ویزای اون اشخاص محفوظه که برن بگیرن...

متاسفانه اینطور نیست دوست من پارسال بودند دوستانی که بعد از کلیر شدن رفتن سفارت و پاسپورت دادن ولی پاسشون بدون ویزا بهشون برگردونده شد به دلیل تمام شدن سهمیه.....

خوب اینجوری که خیلی بده
چه جوری میشه فهمید تا حالا چندتا ویزا صادر شده؟
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 13:23)chamandoost نوشته:  دوستانی ابوظبی مصاحبه داشتند و کلیر شدنشون را با چک کردن سایت سفارت متوجه شدند لطفا بگویند دقیقا زمانی که کیس نامبر خودمونو میزنیم چه مطلبی برای دوستان کلیر شده نوشته میشه..سایت Ceas که معلومه از AP به Issued تبدیل میشه...درسته؟اگر هم نادرسته لطفا بگید..اما مهمتر سایت سفارت ابوظبی هست,کسانی که دقیقا پیام سایت سفارت را برای دوستانی که کلیر شدند و ویزا براشون صادر شده را میدونند برای ما بنویسند تا دقیقا بدونیم منتظر چه پیامی باشیم...متشکرRolleyes

وقتی کلیر میشی پیغامی رو سیس نمیاد . وقتی ویزاد پرینت میشه ISSUED میشی . کلیر شدنت رو باید تو سایت سفارتت ببینی .
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، mehrzad2013 ، آلیس-1980 ، pari pari ، mizan ، nedaba ، chamandoost ، nazanin fatemi
اگه با عشق و امید به دنیا نگاه کنیم، اون وقت دنیا روی خوش و زیبایی هاش رو به ما نشون میده، زیبا فکر کنید تا زیباییها به سراغتون بیاد

تقدیم به همه اعضا عزیز .با انرژی مثبت پیش به سوی کلیر و ویزاهامونBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خدایا چه بگویم .....

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.

یه کم اطلاعات بیشتری به ما بده دوست عزیز. کی نامه زدی و کی جواب دادند؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 13:51)ssafaye66 نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 13:30)rainolf نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 01:44)pari pari نوشته:  به به مديريتتون مبارك حاج اقا واشنگتنSmileSmile

خوب اینجوری که خیلی بده
چه جوری میشه فهمید تا حالا چندتا ویزا صادر شده؟
دقیقا هیچ راهی نداره فقط میتونید بلافاصله بعد از کلیر شدن برید به سفارتتون.... همین و بس.
تشکر کنندگان: ssafaye66 ، reza_norouzi ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 13:56)hadi472 نوشته:  

یه کم اطلاعات بیشتری به ما بده دوست عزیز. کی نامه زدی و کی جواب دادند؟
خیر دوست عزیز این ایمیل برای ایشون نیومده ؛ فقط نمونه ای از پیامی که در سایت ابوظبی برای کلیر شده ها میاد ایشون نقل کردند.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: hadi472 ، soli asali ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، chamandoost ، nazanin fatemi
(2014-07-31 ساعت 09:40)hamid.eng نوشته:  دوستان عزیز در آخرین خبر درج شده در FB وزارت امور خارجه آمریکا که در پست دوست عزیز uncontrollable می بینید به یک سری سوالات هم جواب داده شده که سوال و جواب در مورد لاتاری به این صورته :
Q: Will this have any impact on the
Diversity Visa program in September?
While issuances of all immigrant visas,
including diversity visas, have been
impacted in the past few days, IV
processing continues and remains a high
priority. The Department expects to have
used all numbers for DV-2014 when the
program year ends on September 30, 2014.

یعنی اگه زمان کم اومد زمان رو بیشتر از 30 سپتامبر میکنن ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: ebi1988 ، ali3875 ، nedaba ، chamandoost ، nazanin fatemi
میگماااا ... حاجی واشنگتن مدیر شد از این به بعد دلار درهمو کی اعلام میکنه ؟؟ Sad
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: hadi472 ، pari pari ، آلیس-1980 ، mizan ، حاجی واشنگتن ، nedaba ، lighter ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 14:04)soli asali نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 09:40)hamid.eng نوشته:  دوستان عزیز در آخرین خبر درج شده در FB وزارت امور خارجه آمریکا که در پست دوست عزیز uncontrollable می بینید به یک سری سوالات هم جواب داده شده که سوال و جواب در مورد لاتاری به این صورته :
Q: Will this have any impact on the
Diversity Visa program in September?
While issuances of all immigrant visas,
including diversity visas, have been
impacted in the past few days, IV
processing continues and remains a high
priority. The Department expects to have
used all numbers for DV-2014 when the
program year ends on September 30, 2014.

یعنی اگه زمان کم اومد زمان رو بیشتر از 30 سپتامبر میکنن ؟

خیر، زمانی اضافه نمیشه و سعی می کنن تا اونموقع سهمیه ویزا را تموم و کامل کنن.Sad
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-07-31 ساعت 13:23)سعید پ نوشته:  سلام دوستان...من 28 جولای ایروان مصاحبه داشتم و فرم 9 سوالی گرفتم که هنوز جوابشو نفرستادم...امروز (31 جولای) آپدیت شدم...این معنی خاصی داره؟ به آپدیتها باید امیدوار بود آیا؟

جوابی نمیدید آیا؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: hadi472 ، soli asali ، ebi1988 ، pari pari ، nedaba ، zepehr ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 14:05)ibehnam نوشته:  میگماااا ... حاجی واشنگتن مدیر شد از این به بعد دلار درهمو کی اعلام میکنه ؟؟ Sad

دلار = 3122
درهم = 854
لیره = 1475

Wink شما قیمت بخواه.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-07-31 ساعت 14:08)سعید پ نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 13:23)سعید پ نوشته:  سلام دوستان...من 28 جولای ایروان مصاحبه داشتم و فرم 9 سوالی گرفتم که هنوز جوابشو نفرستادم...امروز (31 جولای) آپدیت شدم...این معنی خاصی داره؟ به آپدیتها باید امیدوار بود آیا؟

جوابی نمیدید آیا؟

سعید جان معنی این آپدیت ها اینه که روی پرونده ی شما داره کار انجام میشه. شما با فرستادن سریعتر فرم 9 سوالیت میتونی به تسریع کار کمک کنی. موفق باشی.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان