موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
.
.
زندگی وقت کمی بود و نمیدانستیم
همه ی عمر دمی بود و نمیدانستیم
حسرت رد شدن ثانیه های کوچک
فرصت مغتنمی بود و نمیدانستیم
تشنه لب، عمر بسر رفت و به قول سهراب
آب در یک قدمی بود و نمیدانستیم !
...
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در اینجا از تمامی دوستانی که به خاطر متن من احساس کردند بهشون توهین شده عذر خواهی میکنم.خدا خودش شاهده که من نیت خیر داشتم و قصدم آرام کردن دوستان مضطرب و پر استرس بود و باالطبع آرامش تاپیک.من متن خودمو از تاپیک حذف کردم.به قول یکی از دوستان من متن را با یه حسی و نیتی مینویسم اما برداشت دیگه ای میشه..به هر صورت عذرخواهی من را بپذیرید
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-31 ساعت 09:11)uncontrollable نوشته: The Department of State continues to work to restore our visa system to full functionality. We anticipate it will take weeks to resume full visa processing capacity. We continue to prioritize immigrant visas, including adoption cases. So far, we have been able to issue most cases with few delays.
با تشکر زیاد بخاطر به اشتراک گذاشتن این مطلب،
عرض کنم بنده با خوندن این مطلب زیاد خوشحال نشدم، بخصوص از اون جمله ی take WEEKS! باور کنید من امروز از دنده ی راست پاشده بودم و با دید مثبت نگاه کردم و با اینکه از اون زمان نامعلوم و طولانی ناراحت شدم ولی گفتم بیخیال این معنی خاصی نمیده،یه چیز مبهمی نوشتن دیگه...
دوست دارم بدونم عزیزان چه برداشتی داشتن که ابراز شادی کردن، بگین چون ما هم دربدر دنبال خبر خوبیم بخدا!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-31 ساعت 04:17)اسفند89 نوشته: (2014-07-31 ساعت 01:59)20142ddc نوشته: سلام دوستان عزیز امروز ۲۶۷ روزه شدیم باآپدیت ۳۰ جولای مجموعا ۵ آپدیت داشتیم که ظاهرا دوتاش گروهی بوده ۱۵ می و۱۲جون از دوستان آنکارایی امروز کسی آپدیت شده؟
با احترام
خیر
سلام.فکر کنم اینم گروهی بوده.همه انگار اپدیت شدن.منم 30 جولای شدم
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گل و مهربون و بیقرارم
واقعا متاسف شدم که این چند روز شاهد این بحثای متعدد و محروم شدن بعضی از دوستان و قهر عمو شهریار بودم.
میدونم که این روزا تا آخر سپتامبر همه نگران وضعیت کیسشون هستند و خیلی محتمله که با کوچکترین انتقاد یا نظر به هم بریزن و اون اتفاقا دوباره پیش بیاد.
واقعا دلم نمیخواد بین بهترین دوستانم که حتی از نزدیک ندیدمشون این بحثا پیش بیاد. دوستانی که حتی از دوستان واقعی هم بیشتر باهاشون احساس همبستگی و صمیمیت میکنم.
دوستان عزیزتر از جونم
نمیخوام پرحرفی کنم فقط خواستم بگم بیایم هوای همدیگرو بیشتر از پیش داشته باشیم و تا جایی که ممکنه از انتقاد تند و دادن نظراتی که بر پایه احتمالاته تو این زمان به شدت پرهیز کنیم و همدیگرو بیشتر دوست داشته باشیم.
باور کنین این دوستی ها دقیقا همون چیزیه که هدف اصلی این سایته و وقتی به امید خدا رفتیم اونور آب، خیلی به این دوستی ها و رابطه ها نیاز پیدا میکنیم.
همه تونو دوست دارم خیلی زیاد با اینکه ممکنه این دوست داشتنمو باور نداشته باشین.
هر کمکی از دستم بربیاد براتون انجام میدم.
شاد باشین و روان مثل رود.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-31 ساعت 11:19)maryam_ros نوشته: (2014-07-31 ساعت 04:17)اسفند89 نوشته: (2014-07-31 ساعت 01:59)20142ddc نوشته: سلام دوستان عزیز امروز ۲۶۷ روزه شدیم باآپدیت ۳۰ جولای مجموعا ۵ آپدیت داشتیم که ظاهرا دوتاش گروهی بوده ۱۵ می و۱۲جون از دوستان آنکارایی امروز کسی آپدیت شده؟
با احترام
خیر
سلام،
ما که از 15 جولای به بعد آپدیت نداشتیم.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-31 ساعت 11:19)maryam_ros نوشته: (2014-07-31 ساعت 04:17)اسفند89 نوشته: (2014-07-31 ساعت 01:59)20142ddc نوشته: سلام دوستان عزیز امروز ۲۶۷ روزه شدیم باآپدیت ۳۰ جولای مجموعا ۵ آپدیت داشتیم که ظاهرا دوتاش گروهی بوده ۱۵ می و۱۲جون از دوستان آنکارایی امروز کسی آپدیت شده؟
با احترام
خیر
نه دوست عزيزم گروهي نبوده ما و سه كيس نزديك بهمون آپ نشديم. ايشالا خبر خوب تو راهه
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!