کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-31 ساعت 16:02)A10A نوشته:  دوستان عزیز سلام...

والا چه عرض کنم... بنده خودم رو مدیر، مبصر و... نمی دونم،...
دوستان خود به اندازه کافی با قوانین انجمن های مجازی در اینترنت آشنا هستند و همگی به نوعی باید بتوانند امور خودشان را "مدیریت" کنند. فرهنگ تیم ورک متاسفانه در ایران خوب تجربه و درک نشده است. بنده حضورم در اینجا صرفا برای نظم بخشیدن به تاپیک ها و دسته بندی های مباحث امور مهاجرتی می باشد. اگر لیاقت داشته باشم سعی می کنم برای هر چه بهتر شدن فضای این انجمن(با توجه به زمان محدودی که دارم) کاری برای خودمان و دوستانمان انجام دهم.

دوستدار همه ی مهاجرین و غیر مهاجرین
حاجی واشنگتن

[عکس: 2a66w43.jpg]
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: babak12 ، nedaba ، محبت ، کیانوش2 ، amohammadi348 ، pari pari ، lighter ، chamandoost
سلام دوستان عزیز امروز ۲۶۷ روزه شدیم باآپدیت ۳۰ جولای مجموعا ۵ آپدیت داشتیم که ظاهرا دوتاش گروهی بوده ۱۵ می و۱۲جون از دوستان آنکارایی امروز کسی آپدیت شده؟
[/quote]

با احترام
خیر
[/quote]
سلام.فکر کنم اینم گروهی بوده.همه انگار اپدیت شدن.منم 30 جولای شدم
[/quote]

نه دوست عزيزم گروهي نبوده ما و سه كيس نزديك بهمون آپ نشديم. ايشالا خبر خوب تو راهه
[/quote]

(2014-07-31 ساعت 13:54)shiva.usa نوشته:  اگه با عشق و امید به دنیا نگاه کنیم، اون وقت دنیا روی خوش و زیبایی هاش رو به ما نشون میده، زیبا فکر کنید تا زیباییها به سراغتون بیاد

تقدیم به همه اعضا عزیز .با انرژی مثبت پیش به سوی کلیر و ویزاهامونBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

منم آخرین آپدیتم 25 جولای بوده
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، zepehr ، آلیس-1980 ، pari pari ، chamandoost
یک استدلال و نظر شخصی

برنامه ریزی دقیق برای لاتاری کلا کار مشکلی است. سال ۲۰۱۳ که به تعدادی از برنده ها و کلیرشده ها ویزا نرسید غیر قابل پیش بینی بود.

هر چند که از طریق کات آف می تونن برنده های کمتری رو از آخر کارنت کن و به این شکل مشکل کمتری پیش بیاد ولی چون متاسفانه تعداد و زمان کلیرها مشخص نیست (دست kcc نیست و نمی تونه براش کاری انجام بده) باز هم پرونده لاتاری هر سال بدون عیب و ایراد بسته نمی شه بخصوص سالهایی که درخواست زیادی وجود داره.

بهترین و شاید تنهاترین راه همین کاری هست که برای سال ۲۰۱۵ انجام شد که تعداد حدود ۱۰۰۰ نفر برنده کمتری اعلام کردند.

چرا برای سال ۲۰۱۴ این کار انجام نشد؟ چون کار از کار گذشته بود و برنده ها انتخاب و اعلام شده بودند.

kcc برای جلوگیری از این مشکل در سال ۲۰۱۴ چه تدبیری کرد؟
کارنت ها رو دیرتر و کندتر اعلام کرد. کارنت دیرتر یعنی کلیر دیرتر و کلیر دیرتر یعنی صدور ویزای کمتر

خوب چرا برای ایران کات آف اعلام نمی کنند؟
وقتی کلیرنس ایرانی های (خوش اقبال!) خیلی طولانی می شه پس چطور سهمیه ایران رو تکمیل کنند! تنها راه ویزاهای یکضربی است. اگر کات آف اعلام کنند یکضربی های کمتری رو می تونن شناسایی کنند. پس مثل نپال خوش اقبال کات آف نذاشتند.
تشکر کنندگان: majid_eng ، USA2014 ، nedaba ، Hassan2014 ، soli asali ، shahrzad001 ، pari pari ، Maryrhm ، chamandoost
دیروز روز جهانیه دوستی‌ بوده گویا.

روزتون مبارک برو بچ.
خوشحالم.
(2014-07-31 ساعت 16:13)ebi1988 نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 16:12)windexpert نوشته:  سلام. از ایروان واسه کلیر شده ها داره خبرای خوب میاد

دوست من میشه بیشتر توضیح بدید؟Rolleyes
یکی از بچه هایی که کلیر شده بود و کیسش رو از صفحه سفارت برداشته بودند ویزاش صادر شد. اون کیس خانمم بود و سر خودم بیکلاه موند. خبر ماله نیم ساعت پیشه. واسه این خبر خوش که دادم دعا کنید خودمم کلیر بشم
(2014-07-31 ساعت 16:20)farshadm999 نوشته:  دیروز روز جهانیه دوستی‌ بوده گویا.

روزتون مبارک برو بچ.
روز شما هم مبارک
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
دوستان عزیز طبق این لینکی که براتون میذارم که یکی ازدوستان زحمت ساخت و آپدیت اونو کشیده,با توجه به اینکه تعداد کیس هائی که واجد شرایط گرفتن ویزا بودند اکثرا خانواده های 2 یا 3 نفره و حتی بیشتر بودند و به همین خاطر هست که به علت کم بودن ویزا ممکن هست برای کیس های بالاتر با حساسیت و زمان بیشتری ویزا صادر بشه..اما طبق این جدول هنوز حدود یک سوم ویزاها باقی مونده که اگر تقسیم بر 3 سفارت مصاحبه کننده ایرانیها(ایروان/آنکارا/ابوظبی) بکنیم حدودا 300 عدد ویزا به هر سفارت میرسه و اگر در مرحله دوم خانواده های چند نفری کمتری داشته باشیم امید هست تعداد افراد بیشتری ویزا بگیرند..لطفا شما هم برداشت خودتونو از این جدول بفرمائید تا بقیه دوستان استفاده کنند...با تشکر

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1076865544
تشکر کنندگان: nedaba ، NarCssuS ، mizan ، soli asali ، amohammadi348 ، pari pari
دوستان عزیز کسی میدونه چرا ستاره های من اضافه نشده ؟؟؟!!! Big GrinBig GrinBig Grin
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: hamed.us ، nedaba ، mizan ، babak12 ، alitab ، soli asali ، ebi1988 ، pari pari ، lighter ، chamandoost
از سارا و سولی خبری نیست؟؟؟!!!
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، ebi1988 ، mizan ، pari pari ، lighter ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 16:32)hamed.us نوشته:  از سارا و سولی خبری نیست؟؟؟!!!

سولی که پست داد . خاله سارا نیست ! گفت میرم دم سفارت بست بشینم ، یه کم زود رفته ظاهراً !!

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: nedaba ، mizan ، babak12 ، soli asali ، ebi1988 ، pari pari ، lighter ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 16:32)ibehnam نوشته:  دوستان عزیز کسی میدونه چرا ستاره های من اضافه نشده ؟؟؟!!! Big GrinBig GrinBig Grin

فکر کنم تعداد ستاره ها مربوط به ارسالها میشه...
یعنی هر چی ارساله بیشتر ستاره بیشتر و .....Big Grin
تشکر کنندگان: nedaba ، mizan ، محبت ، soli asali ، ebi1988 ، pari pari ، lighter ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 15:54)Maryrhm نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 13:23)سعید پ نوشته:  سلام دوستان...من 28 جولای ایروان مصاحبه داشتم و فرم 9 سوالی گرفتم که هنوز جوابشو نفرستادم...امروز (31 جولای) آپدیت شدم...این معنی خاصی داره؟ به آپدیتها باید امیدوار بود آیا؟

آقا شما کلیر می شی من قول می دم Smile

قول دادیااااا...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، ebi1988 ، pari pari ، lighter ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 16:35)hamed.us نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 16:32)ibehnam نوشته:  دوستان عزیز کسی میدونه چرا ستاره های من اضافه نشده ؟؟؟!!! Big GrinBig GrinBig Grin

اِ ... یعنی با پاچه خواری اضافه نمیشه ؟؟! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: banafsh14 ، babak12 ، nedaba ، soli asali ، mizan ، pari pari ، lighter ، chamandoost

[/quote]

اِ ... یعنی با پاچه خواری اضافه نمیشه ؟؟!Big GrinBig GrinBig Grin :
[/quote]

نه داداش اگه میشد که الان خودم 10. 15 تا ستاره که هیچی 7. 8 تا ماه هم داشتم.... Tongue
تشکر کنندگان: babak12 ، nedaba ، soli asali ، mizan ، pari pari ، lighter ، chamandoost

ایشالا تعداد ارسالاتون به ۲۵۰ برسه به درجه سروانی (با ۴ ستارهBig Grin) ارتقا پیدا میکنین!
تشکر کنندگان: babak12 ، nedaba ، soli asali ، pari pari ، lighter ، chamandoost

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان