کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-31 ساعت 16:22)windexpert نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 16:13)ebi1988 نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 16:12)windexpert نوشته:  سلام. از ایروان واسه کلیر شده ها داره خبرای خوب میاد

دوست من میشه بیشتر توضیح بدید؟Rolleyes
یکی از بچه هایی که کلیر شده بود و کیسش رو از صفحه سفارت برداشته بودند ویزاش صادر شد. اون کیس خانمم بود و سر خودم بیکلاه موند. خبر ماله نیم ساعت پیشه. واسه این خبر خوش که دادم دعا کنید خودمم کلیر بشم

هورااااااااااااااااااااااا خبرای خوشششششششششش مبارکه Smile
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، zepehr ، ebi1988 ، sorooosh ، reza_norouzi ، pari pari ، lighter ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 16:45)reza_norouzi نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 16:32)ibehnam نوشته:  دوستان عزیز کسی میدونه چرا ستاره های من اضافه نشده ؟؟؟!!! Big GrinBig GrinBig Grin

ایشالا تعداد ارسالاتون به ۲۵۰ برسه به درجه سروانی (با ۴ ستارهBig Grin) ارتقا پیدا میکنین!

مخلصم آقا رضا ...
شوخی میکنم قربان ...
میخوام جو عوض شه ... Wink
ستاره میخوام چی کار ... من ویزا میخواااام
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
از دوستانی که به من رتبه دادن صمیمانه تشکر میکنم.... و در اولین فرصت منتظر جبران من باشند...

با تشکر
حامد نیویورک.
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، shiva.usa ، mizan ، pari pari ، محبت ، lighter ، chamandoost ، reasonable
(2014-07-31 ساعت 16:32)ibehnam نوشته:  دوستان عزیز کسی میدونه چرا ستاره های من اضافه نشده ؟؟؟!!! Big GrinBig GrinBig Grin

ایشالا تعداد ارسالاتون به ۲۵۰ برسه به درجه سروانی (با ۴ ستارهBig Grin) ارتقا پیدا میکنین!

اییییییی! من فکر میکردم با این 4تا ستاره ژنرالم! زهی خیال باطل! خوب شد گفتین این غرور کاذب من شکست! سروان؟! آخه سروان؟!Sad
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، shiva.usa ، pari pari ، محبت ، lighter ، reza_norouzi ، milad 68 ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 16:47)shiva.usa نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 16:12)windexpert نوشته:  سلام. از ایروان واسه کلیر شده ها داره خبرای خوب میاد

یکی از بچه هایی که کلیر شده بود و کیسش رو از صفحه سفارت برداشته بودند ویزاش صادر شد. اون کیس خانمم بود و سر خودم بیکلاه موند. خبر ماله نیم ساعت پیشه. واسه این خبر خوش که دادم دعا کنید خودمم کلیر بشم

هورااااااااااااااااااااااا خبرای خوشششششششششش مبارکه Smile

بر طبل شادانه بکوب
پیروز و مردانه بکوب
برخیز و پرچم را ببر
بر سردر خانه بکوب
بر طبل شادانه بکوب
(2014-07-31 ساعت 16:53)نام کاربری somi نوشته:  

اییییییی! من فکر میکردم با این 4تا ستاره ژنرالم! زهی خیال باطل! خوب شد گفتین این غرور کاذب من شکست! سروان؟! آخه سروان؟!Sad

ژنرال فقط حاجی واشنگتنه Tongue
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
از دوستان عزیزی که ویزای امریکا را گرفتند و تشریف بردند آمریکا یا هنوز نرفتند میخوام عکس ویزای آمریکا را با موبایل یا اسکن بگیرند و در تاپیک قرار دهند تا بچه ها با دیدن اون کمی آروم بشن و اگر احتمالا نتونستند موفق به گرفتن ویزا بشن حداقل عکسشو ببینند...ممنونWink
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، KIMIA2005 ، nedaba ، pari pari ، lighter
(2014-07-31 ساعت 16:54)ibehnam نوشته:  

تنها ژنرال مهاجرسرا فقط سولی عسلی با 7 ستاره......... Big GrinTongueWink
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، soli asali ، nedaba ، mizan ، pari pari ، lighter ، chamandoost

برای اینکه 40 تا از پست های شما عدم تائید شده Smile)
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: nedaba ، ibehnam ، mizan ، pari pari ، محبت ، lighter ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 16:18)shazad نوشته:  یک استدلال و نظر شخصی

برنامه ریزی دقیق برای لاتاری کلا کار مشکلی است. سال ۲۰۱۳ که به تعدادی از برنده ها و کلیرشده ها ویزا نرسید غیر قابل پیش بینی بود.

هر چند که از طریق کات آف می تونن برنده های کمتری رو از آخر کارنت کن و به این شکل مشکل کمتری پیش بیاد ولی چون متاسفانه تعداد و زمان کلیرها مشخص نیست (دست kcc نیست و نمی تونه براش کاری انجام بده) باز هم پرونده لاتاری هر سال بدون عیب و ایراد بسته نمی شه بخصوص سالهایی که درخواست زیادی وجود داره.

بهترین و شاید تنهاترین راه همین کاری هست که برای سال ۲۰۱۵ انجام شد که تعداد حدود ۱۰۰۰ نفر برنده کمتری اعلام کردند.

چرا برای سال ۲۰۱۴ این کار انجام نشد؟ چون کار از کار گذشته بود و برنده ها انتخاب و اعلام شده بودند.

kcc برای جلوگیری از این مشکل در سال ۲۰۱۴ چه تدبیری کرد؟
کارنت ها رو دیرتر و کندتر اعلام کرد. کارنت دیرتر یعنی کلیر دیرتر و کلیر دیرتر یعنی صدور ویزای کمتر

خوب چرا برای ایران کات آف اعلام نمی کنند؟
وقتی کلیرنس ایرانی های (خوش اقبال!) خیلی طولانی می شه پس چطور سهمیه ایران رو تکمیل کنند! تنها راه ویزاهای یکضربی است. اگر کات آف اعلام کنند یکضربی های کمتری رو می تونن شناسایی کنند. پس مثل نپال خوش اقبال کات آف نذاشتند.

نظر شخصي شما محترم، ولي نميخوام اصلاً بهش فكر كنم Big Grin
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، shiva.usa ، taleghani ، pari pari ، banafsh14 ، محبت ، lighter ، chamandoost

میشه توضیح بیشتری بدید ، کی مدارکو داده بودید که امروز ویزاش بسلامتی صادر شد ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، shiva.usa ، pari pari ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 16:58)hamed.us نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 16:54)ibehnam نوشته:  

تنها ژنرال مهاجرسرا فقط سولی عسلی با 7 ستاره......... Big GrinTongueWink

8تاس
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: nedaba ، babak12 ، hamed.us ، pari pari ، محبت ، lighter ، chamandoost
(2014-07-31 ساعت 16:31)chamandoost نوشته:  دوستان عزیز طبق این لینکی که براتون میذارم که یکی ازدوستان زحمت ساخت و آپدیت اونو کشیده,با توجه به اینکه تعداد کیس هائی که واجد شرایط گرفتن ویزا بودند اکثرا خانواده های 2 یا 3 نفره و حتی بیشتر بودند و به همین خاطر هست که به علت کم بودن ویزا ممکن هست برای کیس های بالاتر با حساسیت و زمان بیشتری ویزا صادر بشه..اما طبق این جدول هنوز حدود یک سوم ویزاها باقی مونده که اگر تقسیم بر 3 سفارت مصاحبه کننده ایرانیها(ایروان/آنکارا/ابوظبی) بکنیم حدودا 300 عدد ویزا به هر سفارت میرسه و اگر در مرحله دوم خانواده های چند نفری کمتری داشته باشیم امید هست تعداد افراد بیشتری ویزا بگیرند..لطفا شما هم برداشت خودتونو از این جدول بفرمائید تا بقیه دوستان استفاده کنند...با تشکر

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1076865544

چرا تقسيم بر سه ميكنيد؟ امسال ابوظبي بيشترين مصاحبه ها رو انجام ميداده
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، masoudyara ، ssara ، pari pari ، chamandoost
کاربران در حال بازدید این موضوع: abbas09، ali3875، alireza2001، amalek، ermiyaj، hsh2006، jnouri، khor_maah، mehrpor، p.r.kh، shahrzad001، shiva.usa، smpf، نام کاربری somi، کیانوش2، zepehr، رامین اهوازی، 3 کاربر مخفی، 3 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: nedaba ، zepehr ، soli asali ، pari pari ، lighter ، chamandoost
منظورتون اینه که سهمیه ویزای ابوظبی بیشتر از دوتا سفارت دیگست ؟یعنی ماها که ابوظبی مصاحبه شدیم و شماره کیسهامون خیلی بالاست هم امیدوار باشیم؟
تشکر کنندگان: nedaba ، کیانوش2 ، رامین اهوازی ، zepehr ، soli asali ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان