کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-31 ساعت 17:09)chamandoost نوشته:  منظورتون اینه که سهمیه ویزای ابوظبی بیشتر از دوتا سفارت دیگست ؟یعنی ماها که ابوظبی مصاحبه شدیم و شماره کیسهامون خیلی بالاست هم امیدوار باشیم؟

بلی
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: zepehr ، رامین اهوازی ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، chamandoost
ممنون از nedaba و hamed .us عزیز بابت رتبه ای که بهم دادن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali ، hamed.us ، smpf ، nedaba ، mizan ، pari pari ، lighter ، chamandoost
من معتاد شدم روزي ١٠٠ بار ميام تو اين صفحه و روزي ١٠٠ بار ميرم سايت سيس رو چك ميكنم ...و منتظر خبرهاي خوبم ....منتظرم ...ميفهميد ؟؟؟منتظر.
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

ما در جوار یکدیگر زندگی می کنیم، پس اولین مقصود ما در زندگی این است که به یکدیگر محبت کنیم و اگر نمی توانیم دست کم دیگران را آزار ندهیم. دالایی لاما
(2014-07-31 ساعت 17:00)jnouri نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 16:22)windexpert نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 16:13)ebi1988 نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 16:12)windexpert نوشته:  سلام. از ایروان واسه کلیر شده ها داره خبرای خوب میاد

دوست من میشه بیشتر توضیح بدید؟Rolleyes
یکی از بچه هایی که کلیر شده بود و کیسش رو از صفحه سفارت برداشته بودند ویزاش صادر شد. اون کیس خانمم بود و سر خودم بیکلاه موند. خبر ماله نیم ساعت پیشه. واسه این خبر خوش که دادم دعا کنید خودمم کلیر بشم

میشه توضیح بیشتری بدید ، کی مدارکو داده بودید که امروز ویزاش بسلامتی صادر شد ؟
25 جولای.البته ما حدود 10 روز قبلش هم رفته بودیم که همون مورد کذایی پیش اومد و دست خالی برگشتیم. ولی با توجه به اون ایمیلی که همتون دیدی مبنی بر اینکه زودتر از 25 جولای مدارک رو نندازید. خانمم 25 جولای دوباره برگشت و مدرکش رو انداخت
تشکر کنندگان: zepehr ، shahrzad001 ، jnouri ، smpf ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، lighter ، chamandoost ، reasonable
خبرنگاری به دکتر شریعتی گفت :
استاد، سیگار نکشید طول زندگی آدم رو کوتاه می کنه ..
در جواب گفت: من به عرض زندگی فکر می کنم نه طول آن !!

قلب شما در سکوت و آرامش ، به اسرار روزها و شبها شناخت مي يابد ولي گوشهايتان در حسرت و آرزويند که آواي چنين شناختي را که بر قلبهايتان فرود مي آيد ، بشنوند . جبران خليل جبران

آنانيکه هميشه در آرامش هستند لاابالي ترين آدمهايند . ارد بزرگ

لحظه پيروزي براي من از آن جهت شيرين است که پيران ، زنان و کودکان کشورم را در آرامش و شادان ببينم . نادر شاه افشار

بجاست دوستي بخواهي که به روزهايت تلاش و به شبهايت آرامش بخشد. جبران خليل جبران

ما بايد طبيعت را به چشم مادرمان بنگريم و با آرامش خودمان را به او تسليم کنيم تا بتوانيم خيلي راحت احساس کنيم که به جهان باز مي گرديم همانطور که همه موجودات ديگر باز مي گردند. همه ما در حقيقت جزء جدايي ناپذير اين کليم. طغيان عبث است، ما بايد خودمان را به اين جريان بزرگ واگذاريم . هرمان هسه
تشکر کنندگان: zepehr ، smpf ، soli asali ، Hassan2014 ، nedaba ، mizan ، pari pari ، lighter ، reza_norouzi
آرامش اگر هميشگي باشد سستي و پلشتي در پي دارد . ارد بزرگ

از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کني. ديپاک چوپرا

ما در بين کساني که با ما هم عقيده اند، احساس آرامش داريم، ولي وقتي بزرگ مي شويم که بين کساني باشيم که با ما هم عقيده نباشند. فرانک

تنها آرامش و سكوت سرچشمه‌ي نيروي لايزال است. داستايوفسكي

انديشه برتر در روزهاي توفاني و آشوب و در همان حال خموشي و آرامش ، توانايي برتر خويش را از دست نمي دهد. ارد بزرگ

آرامش گهواره اي ست بر دامن خاک و سنگ پله هايي به جانب افلاک . جبران خليل جبران

به زيبائي بيانديش ، نه براي انگيزش ، که در جهت تعالي . زيبائي به هر جا آرامش مي آورد ، چه دست ساز انسان چه طبيعي. پاول ويلسون
تشکر کنندگان: smpf ، soli asali ، zepehr ، Hassan2014 ، nedaba ، mizan ، محبت ، lighter ، reza_norouzi ، maryam_ros
وقتي انسان آرامش را در خود نيابد ، جستجوي آن در جاي ديگر کار بيهوده اي است.لارو شفوکو

آرامش،زن دل‌انگيزي است كه در نزديكي دانايي منزل دارد. اپيكارموس

جايي که شمشير است آرامش نيست . ارد بزرگ

دانش امروز فر بسياري در پي داشته ، اما نيروي جاري سازي آرامش به روان ما را ندارد . امنيت را بزرگان خردمند به ما مي بخشند . ارد بزرگ

آرامش مدام نيز کسل کننده است. گاهي طوفان هم لازم است . فردريش نيچه
تشکر کنندگان: soli asali ، smpf ، zepehr ، Hassan2014 ، nedaba ، mizan ، محبت ، lighter ، reza_norouzi ، maryam_ros
مي گويند رسيدن به آرامش هدف است بايد گفت آرامش تختگاه نوک کوه است آيا کوهنورد هميشه بر آن خواهد ماند ؟ بيشتر زمان زندگي او در پايه و دامنه کوه مي گذرد به اميد رسيدن به آرامشي اندک و دوباره نهيب دل و دلدادگي به فرازي ديگر . ارد بزرگ

با سنگهایی که در سر راهت میگذارند هم میتوانی چیز قشنگ بسازی.(اریک کستنر نویسنده المانی)
تشکر کنندگان: soli asali ، smpf ، zepehr ، Hassan2014 ، nedaba ، mizan ، banafsh14 ، محبت ، lighter
با سنگهایی که در سر راهت میگذارند هم میتوانی چیز قشنگ بسازی.(اریک کستنر نویسنده المانی)

خدا هیچ یک از اینها که می گویند نیست .او عاشق انسان نیست بلکه معشوق اوست .ساکنی است که جهان از او در حرکت است. (ارسطو)
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، smpf ، Hassan2014 ، nedaba ، mizan ، محبت ، lighter
هوش واستعداد خود را پرورش ده ولی نه ازراه مطالعه صرف بلکه به وسیله تفکر توام با عمل تمایل اکثر فضلا به مطالعه شبیه تلمبه است خالی بودن مغزها ی خودشان موجب می شود که افکارمردم دیگر را به سوی خود بکشند هر کس زیاد مطالعه کند بتدریج قدرت تفکر را از دست می دهد. (شوپنهاور)
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، smpf ، Hassan2014 ، nedaba ، mizan ، محبت ، lighter
اینجانب خود قشنگم هم به مورخ امروز این ماه امسال اپدیت شدم.
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.
كسی كه شاد و خندان است همیشه چیزی برای شادمانی پیدا میكند. (شوپنهاور)

انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه می‌گذرد، این والاترین راه است. راه دوم از تقلید می‌گذرد، این آسان‌ترین راه است. و راه سوم از تجربه می‌گذرد، این تلخ‌ترین راه است. (کنفسیوس)

دیروز سپری شده،امروزم را دوست دارم و از فردای خود نمی هراسم. (ویلیام آلن هوایت)
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، Hassan2014 ، nedaba ، smpf ، mizan ، pari pari ، lighter
هیچ چیز به اندازه افكارمان ما را گول نمی زنند. (فرانسوا لاروشفوكو)

كاش میمردم و دوباره زنده میشدم و میدیدم كه هیچ كس دور خانه اش دیوار نكشیده است. (فروغ فرخزاد)

از پیروزی تا شكست فقط یك قدم فاصله است. (ناپلئون بناپارت)

اعتراف به ناتوانی بزرگترین توانائی است. (ناپلئون بناپارت)

تربیت كودك را باید بیست سال پیش از تولدش آغاز كرد. (ناپلئون بناپارت)

اعتقاد به بخت و قسمت بدترین نوع بردگی است. (اپیگتت)

دوستان عزیز از پست ها لذت میبرید؟گفتم حال و هوای دوستان عوض بشه
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، Hassan2014 ، nedaba ، smpf ، mizan ، محبت ، lighter
علی آقا اگر میشه لطفا بگید چجوری میشه به یکی از دوستان رتبه داد و چجوری میشه فهمید که چه کسی بهت رتبه داده...
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، ali3875 ، nedaba ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان