کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
شانس امضای خداست وقتی که میخواد اسم خودش رو مخفی کنه
.
.
.
.
.
.
.
ما همه خوش شانس بودیم که لاتاری برنده شدیم انشالله همگی تا آخر سپتامبر ویزاتونو گرفتید و برای سفرتون برنامه ریزی میکنید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

دوستان سلام
من بالاخره بعد از ٢٠ روز سرگردانى تو انكارا، امروز ويزاهامونو گرفتم
اميدوارم همه شما دوستان عزيز موفق باشيد
[/quote]
خيلي مبارك باشه ولي ٢٠ روز تو آنكارا.چرا اينقدر طولاني.منتظر سفرنامتون هستيم .
[/quote]

دوست عزيز
سيستم صدور ويزا مشكل داشت ،پاسپورتهاى ما حدود ١٠ روز موند تو سفارت بعدش روز شنبه همين هفته بهم ايميل زدن كه چون تعطيلات عيد فطر هست بيا و پاسپورتهاتونو ببريد و روز پنجشنبه يعنى امروز بياريد، امروز صبح بردم پاسپورتهارو دادم سفارت ، ساعت ٤ بهم ايميل زدم كه ويزاها امادست و بيا از سفارت بگير و خلاصه اينكه ما بعد از٤٥٥ روزپس از رويت قبولى ويزاهامون رو گرفتيم
اميدوارم هيچ يك از دوستان انتظارشون بيش از ما نشه
[/quote]
اقای تبریزی ضمن تبریک میخواستم بدونم مگه پاس شما رو به پست نفرستادن. که گفتن برین از سفارت بگیرین؟

[quote='tabrizi' pid='528639' dateline='1406845775']
[quote='zepehr' pid='528608' dateline='1406838939']
[quote='tabrizi' pid='528605' dateline='1406838314']
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: zepehr ، chamandoost ، nedaba ، آيلار ، babak12 ، soruosh ، hadi472 ، mizan ، soli asali ، pari pari
(2014-07-31 ساعت 19:08)chamandoost نوشته:  دوست عزیز چطوری میشه شمارمونو به نسیم بانو بدیم که در وایبر زبان انگلیسی شما عضو بشیم.لطفا راهنمائی بفرمائید

سلام به خود نسیم پیغام خصوصی بدید شمارو اد میکنه البته الان مسافرتن از شنبه فکر کنم باشن بدرود
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، zepehr ، chamandoost ، nedaba ، محبت ، soli asali
(2014-08-01 ساعت 02:03)milad 68 نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 00:17)ibehnam نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 00:14)amohammadi348 نوشته:  چرا آنکارا اکثر بچه ها رو آپدیت کرده ولی ما نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسه دیگه ای هم هست که تازگیا آپدیت نشده باشه از آنکارا؟

آنكارا كيس هاي زير ٥٠٠٠ رو داره آپ ميكنه كه به زودي كلير كنه . من و شما از اواسط آگست به بعد منتظر آپ باشيم ...

ای دل غافل از چی بگم برات...

سلام... بله منم هنوز اپ نشدم... یعنی خیلی وقته اصلا اپ نشدم این 4 تا اخریا هم با میل اپ شدم... مثل اینکه من باید از خیر ویزا بگذرم.... کیس من که زیر 1500 بود نمیدونم چرا گیر کرده و اصلا هیچ کاری روش انجام نمیشه.... خوش به حال دوستانی که حد اقل یه اپ بدون میل داشتن و امیدوارن که داره رو کیسشون کار میشه... من که بعد 232 روز دیگه جونم به لبم رسیده و بیخیال شدم.... شاید قسمتم نیست و اسرارم باعث شه عواقب بدی در انتظارم باشه... همواره خوش و خررم باشید.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
برایم نوشته بود :
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند . . .
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست چون خدایی هست . . .
آری و چه زیبا نوشته بود !
همواره با خود تکرار میکنم امیدی هست ؛ چون خدایی هست . . .
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

بالاخره این ماه (اوت ، آگوست ، آگست ) حالا هر چی می خواد اومد ... فقط امیدوارم نخوان بزارن تا آخر ماه یه تعداد زیادی کلیر کنن همین اوایل کلیر کنن برسیم به کار و زندگی مون دیگه ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-08-01 ساعت 10:05)chamandoost نوشته:  واقعا ممنون بخاطر راهنمائیتونBig Grinآخه دوست عزیز من اگه نسیم بانو را میشناختم که به شما پیغام نمیدادم..شماره کاربریشون یا ایمیلی چیزی ازشون بدید تا پیداشون بکنم...یا میخواید شمارمو به شما خصوصی بدم...
سلام
بفرما دوست خوبم اینم پروفایل نسیم خانومNASIM.
تو اینطور موارد هر جا اسم اون شخص هست حالا تو تشکر یا رتبه هات و هر جا یه کلیک کن روش میری به پروفایلش یا از جستجوگر استفاده کن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: chamandoost ، Sara_lphmkf ، hamid_fs3 ، nedaba ، soli asali
موفقیت یعنی حفظ خونسردی در شرایط دشوار.

دوستان خوبم سلام .صبور باشید وامیدتان را از دست ندهید دقیقا دو ماه دیگه تا اتمام لاتاری ۲۰۱۴مانده در این دوماه هر ثانیش میتونه اتفاقهای زیبایی برای همه ما که منتظریم بیفته پس قوی باشید و اصلا به شایعه ها اهمیتی ندید .من و همسرم دلمون واقعا روشنه که خبرای خوب تو راهه وبه زودی هممون ویزامونو میگیریم WinkWinkWink+++++++++++++++++++±+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++اینم انرژیهای مثبت من واسه امروز تمومم نمیشه هرروز بیشترم میشه .
خدایا چه بگویم .....
سلام به همگی دوستان. امیدوارم که شاد باشید و سرزنده باشید و اعصابها کوک.
همینطور امیدوارم که شهریار هم در تصمیمش تجدید نظر کنه. چند وقتی است که میخواهم این حرف ها رو بزنم اما چون شهریار همه زحمت این تاپیک و دعواهاش رو به دوش میکشه به خودم اجازه نمیدادم که وارد بحث بشم. الان که مدتی از داستان گذشته و یه جو آرامش نسبت 48 ساعت پیش حکمفرما شده لازم دیدم که حرفهایی که مدتها قبل باید در این تاپیک زده میشد رو اینجا بنویسم. قبل از هر چیز بگم که شما من رو میتونید کوچک ترین، کم سن و سال ترین، بی سواد ترین، تازه وارد ترین، بی پول ترین و بی فرهنگ ترین آدم این فروم بدونید و من دلیلی نمی بینم که خودم رو به شما ثابت کنم. صرفا حرفهایی که میزنم مربوط به خودم نیست و مربوط به همه دوستانی است که در این سایت هستند از اون استفاده میکنند و یا برای اون زحمت میکشند. میدونم که این حرفها حتما به مذاق بعضی ها خوش نمیاد ولی تابحال یک فروم ندیدم که مدریشنش صرفا با چاکرم مخلصم و فدات بشم خالی پیش رفته باشه!

همه میدونیم که وضعیت این فروم و دموگرافیش با هر فروم دیگه ای متفاوته. ما در این فروم یک جمعیت هستیم که در عین شباهت به هم نمیتونیم بیشتر از این با هم متفاوت باشیم. همه استرس و اعصاب خوردی و ناراحتی داریم و هدف مشترک اما از اقشار مختلف و سنین و قومیت و جنس و وضعیت خانوادگی و رفاهی و فرهنگی و کاری و ... بسیار متفاوت. به جز پا درهوایی قبل از مهاجرت همه از اون طرف یک ترس داریم و مقابل تغییر به این بزرگی میخواهیم به جایی پناه ببریم و همه خودمون رو محق میدونیم که بقیه ما و استرسمون رو درک کنن. همگی ژست روشنفکری میگیریم و زندگی آینده و اخلاق و فرهنگش رو میخواهیم از همینجا امتحان کنیم و از بر بشیم. اما بگذارید با خودمون هم صادق باشیم. سوای از اینکه تغییر اخلاق و تمرین آزادی زمانبره، و کسی که عمری با قانون جنگل گذرونده (قرار بود صادق باشیم!) نمیتونه یک شبه ره صد ساله بره، حل شدن در یک جامعه آزاد بسیار واقع گرایانه تره تا اینکه این جمع بخواهند با هم در محیطی که هیچکدوم از پیش نیاز هاش نیست یک شبه ره صد ساله برن و بقیه رو هم با خودشون همراه بکنن! بالاخره بودن 10-15 نفر آدم دور و ور که بتونی از روی دستشون تقلب کنی کمک بزرگیه که اینجا ازش خبری نیست. ژست روشنفکری ساده است اما یه نگاهی به تاپیک بندازید، اصلا نمیگم همه و اصلا انگشت رو به سمت کسی نشونه نمیرم، اما هر کسی با استاندارد های خودش میتونه حداقل تو این هزار و خورده ای اسم 10 نفر رو ببره که سر یک موضوع اینجا رو با ..... اشتباه گرفته اند و اجر و قرب این محیط عمومی رو فراموش کردند و با ادبیاتی بدی با همدیگه درگیر شدند تا با قدرت نمایی مخالفتشون رو با عقیده و یا نوشته دیگری به کرسی بنشونند. (اگر کسی یادش نمیاد مورد رو در پیغام خصوصی بهش ارسال کنم)
دوست داشتم اجازه داشتم بخش اخطارهای انجمن رو به شما نشون بدم (که البته خلاف قوانین و غیر اخلاقی است) که همه ببینین داخل همه ما که شیک و اتو کشیده اینجا میشینیم و پست میزنیم چه اخطارهایی رد و بدل میشه و دوستان چه خوب از خجالت هم پشت پرده در میان. وظیفه یک مدیر اینه که اخطارهای به حق رو اعمال و ناحق رو ترتیب اثر نده ولی وقتی اخطارهای به حق رو اعمال میکنیم همه شاکی میشن که اگر کسی مشکلی نداشته پس چرا شما چکشی عمل کردین و آزادی رو به سخره گرفتین و یاد بگیرین و از این حرفها. حتی بعد از این پست های تشنج زا با اینکه طرف میدونه که باعث تشنج میشه همونجا تهدید میکنه که نباید پستش پاک بشه چون از نظر خودش مغایر قوانین نیست و هنوز پاک نشده طلبکار میشه و از اون طرف لشکری اخطار میدن و شکایت میکنن که بیا و این رو جمعش کن. از اون طرف اگر احساس کنیم اخطاری ناحقه و اعمالش نکنیم یا یکی دو ساعتی به سایت سرکشی نکرده باشیم تا اخطار ها رو اعمال کنیم دو نفر اون وسط خودجوش مامور اجرای قانون میشن و متاسفانه تاپیک دوباره میره روی هوا. چند دفعه من سعی کردم چیزهایی که زیاد حساسیت زا نیست رو زیر سبیلی رد کنم که کمتر از 2-3 ساعت یکی از دوستان احساس وظیفه کرد و وسط گود اومد و با اظهار نارضایتی شدید (کلمه مودبانه تری پیدا نکردم) شخصا تاپیک رو به تشنج کشید تا هم پستای خودش پاک شه و هم طرف مقابل! برادر دوست، هم فرومی، همشهری، هم ملیت اگر شما اعصاب نداری که کلیر نشدی و معلوم نیست آینده ات چی میشه نه تنها شما بلکه اکثریت دوستانی که در این تاپیک پست میگذارند از جمله شهریار مثل شما اعصاب ندارند و قرار نیست همه رعایت شما رو بکنند و شما رعایت هیچکس رو. قانون این فروم که به اطلاع همه رسیده و البته مدیران اختیار دارند بنا به صلاحیت قانون رو برای بعضی موقعیت ها تغییر بدن اما مرجع تشخیص در این فروم مدیریت است و بس. اگر مدیر تشخیص داد که پستی ایراد داره یا نداره اگر به نظر مدیر و بقیه کاربرها احترام نمیگذارید و مخالف نظر شماست میتونید به ناظم شکایتش رو ببرید نه اینکه راسا اعمال قانون کنید.
من نه میگم مقصر شمایی است که پست میگذاری نه با اونی که از شما شکایت میکنه اما بد نیست کمی همه سعی کنیم بیشتر همدیگه رو درک کنیم و هم مدیران رو. نه برای اینکه من مدیرم نخیر بنده از اول هم هیچ علاقه ای به تشنج های این تاپیک نداشتم و اعتقاد دارم که امکان مدیریت صحیح این بخش رو ندارم چون از جنس شما نیستم و نگرانی هایم مدل نگرانی های شما نیست و نتیجه برعکس خواهد بود. چند باری هم که به دلیل عدم حضور یکی دو ساعته شهریار پست های نامرتبط یا تشنج زا رو عدم تایید کردم لطف بعضی ها شامل حالم شده! از این جهت میگم که همه شما فراموش کرده اید همین شهریار که روزی 10 بار به این تاپیک سر میزد و با چاکرم مخلصم ماه ها اینجا رو آروم کرده بود یکی از خود شماست که همچنان استرس کلیر شدن رو داره، اونم میخواد مثل شما داد بزنه بعضی وقتها دلش رو به دریا بزنه بره سراغ تفریح و خوشی و یه مرخصی یکی دو روزه بگیره. نه زر خریده و نه یک قرون از این قضیه سود میبره و از حق نگذریم این تاپیک روبهتر از این روش نمیشد تابحال سرپا گذاشت. البته سبب خیر شدین که شهریار یه استراحتی به خودش بده اما حساب مدیر جدید رو بکنید. من که به شخصه براش نگرانم. اگر بخواهید این یکی رو هم فراری بدید بعید نیست تا زمانی که کلیرنس ها شروع بشه اتفاقی برای این تاپیک بیوفته که هیچکسی دوست نداره(قبل از جبهه گیری بگم که من در این مورد تصمیم گیر نیستم ولی به عنوان یک کاربر معمولی خیلی راحت میتونم این واقعه رو پیش بینی کنم)
یادآوری میکنم این تاپیک و این فروم وظیفه اش اطلاع رسانیه و کمک به دوستان تنها به این جهت که اون بخشی از استرسی که ناشی از جهله کاهش بده.

اگر هر کدوم از شما احساس میکنید که بقیه وظیفه دارند بنشینند و به خالی کردن ناراحتی شما و اظهار نگرانی ها و دغده های فکریتون گوش بدند یکبار دیگه قبل از پست گذاشتن به این فکر کنید که اینجا نه کلینیک و مطب روانپزشکی و روان درمانی است و نه کسی پولی و یا خدمتی از این بابت از شما دریافت میکنه. اتفاقا همه این افرادی که اینجا رو مطالعه میکنند رفیق صمیمی شما نیستند چه بسا حتی رفیق شما هم نباشند و این نوشته شما در حالی که اونها هم استرس دارند تنها اونها رو بیشتر آزار میده و استرسشون رو افزایش میده. اگر نمیخواهید برای دیگران کاری کنید حداقل برای دیگران کار نتراشید و استرسشان رو افزایش ندید. ضمناً هیچ احدی حتی همونی که بالا یا هرجای دیگه ای نشسته از شما انتظار نداره پیش از موعد دوستان رو با واقعیت احتمالی روبرو کنید. اگر خودتان به این باور رسیده اید که کلیر نمیشوید مادری پدری همسری بچه ای دکتر روانشناسی دوست صمیمی ای یا حداقل آینه ای گیر بیاورید و داستان را سیر تا پیاز براش تعریف کنید. مطمئن باشید اینطوری هم برای خودتون بهتر جواب میده هم سایر دوستان اینجا از شما راضی ترند. 2 ماه وقت هست و هر وقت کار به جای باریک کشید هم اونقدر خبر بد هست که اونهایی که در رویا هستند به خودشون بیان و هم اینجانب به شخصه اگر خدای نکرده آن زمان رسید با هر کسی که امید الکی میده برخورد میکنم. ضمنا وقتی کی سی سی و مهاجرسرا مسئولیت سرخوردگی روانی ناشی از ریجکشن رو نمیپذیره مطمئن باشید کسی از شما در این مقطع چنین انتظاری نداره. راه های بسیار پسندیده تری هم برای خالی کردن حس انساندوستی از جمله محک که بالای فروم تبلیغش آورده شده هست.
همه اینها رو گفتم این یکی هم به عنوان آخریش روش. مدیرها از آسمون نیومدن. وضعشون با شما ها متفاوت نیست. قرونی پول از اینجا نمیگیرن و هیچ اولویتی به شما ندارند. کلمه مدیر برای فروم کمی گمراه کننده است. به قول اباالکل تو فروم کلکده (خدابیامرز) مدیران یک سری عمله جارو به دست هستند که میگردن و مشکلات رو از فروم جارو میکنند و به بقیه خدمات میدن. مطمئنم اگر این تاپیک بدون مدیر به حال خودش رها بشه به جز حداکثر 10 نفر در این تاپیک از تاپیک و کل مهاجرسرا نقل مکان میکنند. نه به خاطر اینکه مدیران تخم طلا میگذارند. به خاطر اینکه این تاپیک ها رو جوری تمیز نگه میدارند که جای رفت و آمد باشه. من به شخصه کشته و مرده این عنوان نبودم و بعید میدونم هیچکدوم از مدیران مشکل خود کم بینی و عنوان داشته باشه که این مسئولیت رو قبول کرده باشه. همه ما در این یک سال پروسه کلیرنس مشغول ترین آدم های ایران هستیم و به تنها چیزی که فکر نمیکنیم یک عنوان مجازی در یک سایت مجازی است که ارزش مادی و معنوی نداره. من به عنوان دون پایه ترین و بیکارترین آدم این فروم 3 جا کار میکنم و وقت سر خاروندن ندارم اما از اونجا که باید همه این فروم رو به هر حال زیر و رو کنم تصمیم گرفتم در کنارش یه کمک کوچکی به همنوعم داشته باشم و هر وقت احساس کنم که کمکم تبدیل به زحمت شده خودم به عنوان اولین نفر پیشنهاد برکناری میدم و اتفاقا همسرم اولین کسی هست که خوشحال میشه.

پ.ن: خواهشا، خواهشا خواهشا هیچکدوم رو رعایت نمی کنید اگر پست های قبلیتون رو پاک نمیکنین اگر براتون ارزش نداره که بهتون بگن پست نامرتبط نگذارید در این تاپیک حداقل به خاطر کاهش فشار روی سرور کمی کمتر پست های کپی پیستی بگذارید. البته اگر براتون سرپا بودن این سایت مهمه

همه اینها صرفا جهت اطلاع بود. شمایی که خوشت اومد میتونی از دکمه تبریک و تشکر استفاده کنی و شمایی که بهت برخورد و مخالفی از دکمه گزارش استفاده کن. ادامه این بحث باعث تشنج میشه که هیچ کس دنبالش نیست ولی از حق به دوره که مدیر جدید پاشو تو این وضعیت به این تاپیک بگذاره و نامردیه که شهریار اینطور پستش رو ترک کنه.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
(2014-08-01 ساعت 02:14)محبت نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 01:32)ibehnam نوشته:  خيلي مخلصيم آقا ...
حقيقتش من زياد آدم شوخي نيستم ، ولي دوست دارم جو اينجا رو خوب كنم و همه شاد باشيم . من ٣٠ سالمه و رفتم دكتر بهم قرص اعصاب داده ! سعي ميكنم رديف باشم ... يعني رديف باشيم ..،
حريف هم كه چقر و بد بدنه ، ولي من قصد مهاجرت داشتم ، يه اقداماتي هم كرده بودم كه به لطف خدا اين اتفاق افتاد و خيلي خوشحال شدم و اميدوار . خدايي نكرده نشه ، هيچ كشوري رو نميشه جايگزين us كرد ، درد اينجاست ...
اميدم فقط به خداااست ...
سلام
رفیق گلم یه داستان اینجا واست میگم خودت ببین چی دستگیرت میشه:
.
در یک دزدی بانک یکی از ایالات آمریکا دزد فریاد کشید :
“همه افراد حاضر در بانک ، حرکت نکنید ، پول مال دولت است و زندگی به شما تعلق دارد”
همه در بانک به آرامی روی زمین دراز کشیدند
این «شیوه تغییر تفکر» نام دارد، تغییر شیوه معمولی فکر کردن .
هنگامیکه دزدان بانک به خانه رسیدند، جوانی که (مدرک لیسانس اداره کردن تجارت داشت)
به دزد پیرتر(که تنها شش کلاس سواد داشت) گفت «برادر بزرگتر، بیا تا بشماریم چقدر بدست آورده ایم»
دزد پیرتر با تعجب گفت؛ «تو چقدر احمق هستی، اینهمه پول شمردن زمان بسیار زیادی خواهد برد.
امشب تلویزیون ها در خبرها خواهند گفت ما چقدر از بانک دزدیده ایم»
این را میگویند: «تجربه» اینروز ها، تجربه مهمتر از ورقه کاغذ هایی است که به رخ کشیده میشود!
پس از آنکه دزدان بانک را ترک کردند ، مدیر بانک به رییس خودش گفت، فوری به پلیس خبر بدهید.
اما رییس اش پاسخ داد: «تامل کن! بگذار ما خودان هم ۱۰ میلیون از بانک برای خودمان برداریم
و به آن ۷۰ میلیون میلیون که از بانک ناپدید کرده بودیم بیافزاییم»
اینرا میگویند «با موج شنا کردن» پرده پوشی به وضعیت غیرقابل باوری به نفع خودت !
رییس کل می گوید: «بسیار خوب خواهد بود که هرماه در بانک دزدی بشود»
اینرا میگویند «کشتن کسالت» شادی شخصی از انجام وظیفه مهمتر می شود.
روز بعد، تلویزیون اعلام میکند ۱۰۰ میلیون دلار از بانک دزدیده شده است.
دزد ها پولها را شمردند و دوباره شمردند اما نتوانستند ۲۰ میلیون بیشتر بدست آورند.
دزدان بسیار عصبانی و شاکی بودند:
«ما زندگی و جان خودرا گذاشتیم و تنها ۲۰ میلیون گیرمان آمد.
اما روسای بانک ۸۰ میلیون را در یک بشکن بدست آوردند.
انگار بهتر است انسان درس خوانده باشد تا اینکه دزد بشود.»
اینرا میگویند؛ «دانش به اندازه طلا ارزش دارد»
رییس بانک با خوشحالی میخندید زیرا او ضرر خودش در سهام را در این بانک دزدی پوشش داده بود.
اینرا میگویند؛ «موقعیت شناسی» جسارت را به خطر ترجیح دادن.
شماره کیس*** 20145،مصاحبه هفته سوم اپریل ابوظبی،تعداد3، خانم برنده اصلی دریافت ویزا یکضرب به همراه فرزند،همسر کلیر،آپدیت ها:22 اپریل،می و 9 جولای و 10 آگوست (با ایمیل ). 14 آگوست، 18 اگوست مقصد کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: shiva.usa ، chamandoost ، Hadi2014 ، ebi1988 ، soruosh ، nedaba ، Hassan2014 ، reza_norouzi
(2014-08-01 ساعت 10:47)محبت نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 10:05)chamandoost نوشته:  واقعا ممنون بخاطر راهنمائیتونBig Grinآخه دوست عزیز من اگه نسیم بانو را میشناختم که به شما پیغام نمیدادم..شماره کاربریشون یا ایمیلی چیزی ازشون بدید تا پیداشون بکنم...یا میخواید شمارمو به شما خصوصی بدم...
سلام
بفرما دوست خوبم اینم پروفایل نسیم خانومNASIM.
تو اینطور موارد هر جا اسم اون شخص هست حالا تو تشکر یا رتبه هات و هر جا یه کلیک کن روش میری به پروفایلش یا از جستجوگر استفاده کن.

سلام براتون شمارشو فرستادم موفق باشید .
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: chamandoost ، ebi1988 ، Sara_lphmkf ، محبت ، nedaba ، soli asali
(2014-08-01 ساعت 00:14)amohammadi348 نوشته:  چرا آنکارا اکثر بچه ها رو آپدیت کرده ولی ما نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسه دیگه ای هم هست که تازگیا آپدیت نشده باشه از آنکارا؟

اره دوست عزيزم ما Smile
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: chamandoost ، Sara_lphmkf ، HERMES7 ، zepehr ، محبت ، محبت ، nedaba ، amohammadi348 ، soli asali
(2014-08-01 ساعت 03:10)niki88 نوشته:  سلام
دوستان کسی آدرس سایت سفارت آمریکا در ابوظبی رو می دونه لطفا راهنمایی کنید چطور و چه مراحلی را باید برای چک کردن وضعیت پرونده و کیس نامبر در این سایت انجام دهیم تا از وضعیت مون مطلع شویم . تشکر می کنم
سلام
شما به آدرس abudhabiivo.netبرید گزینه Immigrant رو فعال کنید بعد کیس نامبرتونو با این فرمت وارد کنید:
2014AS3250یعنی بدون صفر وارد کنید وضعیت پرونده مشخص میشه.
موفق باشید.
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
تشکر کنندگان: chamandoost ، Sara_lphmkf ، niki88 ، nedaba ، soli asali
دوست عزیز story telling یکی از راههای ایجاد تغییر و فرهنگ سازی است بسیار نکات زیبایی در این داستان بود. برای عصر پر شتاب امروز نباید منتظر تغییرات باشیم باید سوار بر موج تغییر شد و خلق تغییر کرد. برای زندگی در جهان امروز باید باورها و نگاهها و اندیشه را تغییر داد آنچه سالیان دور نیاکان بر آن اصرار می ورزیدند الزاما درست نیست باید ساختارها را شکست .انسانی که آزاد نیست هیچگاه آزاد نخواهد بود ، بلکه به وسعت تفکرش قفسی دیگر خواهد ساخت.شاد باشید و لحظه هایتان سرشار از آگاهی.knowledg is power
شماره کیس*** 20145،مصاحبه هفته سوم اپریل ابوظبی،تعداد3، خانم برنده اصلی دریافت ویزا یکضرب به همراه فرزند،همسر کلیر،آپدیت ها:22 اپریل،می و 9 جولای و 10 آگوست (با ایمیل ). 14 آگوست، 18 اگوست مقصد کالیفرنیا.
آقای A10Aسلام و تبریک به شما با آرزوی شادی هرچه زودتر برای تمامی کسانی که لحظه ها را می کاوند نه شمارش.
تشکر کنندگان: ali3875 ، chamandoost ، ebi1988 ، nedaba ، pari pari ، reza_norouzi ، حاجی واشنگتن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان