کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
از همین جا من به تمام کسانیکه لطف دارند رتبه بمن میدهند اعلام میکنم همه شما دوستان برای من عزیزید وقتی اینهمه انرژی مثبت هست واقعا جایی برای نا امید شدن نیست .جدا از انرژی مثبت همه اعضا مهربانند وادم احساس میکنه خانواده خوشه .پس خطاب به کسانی که البته کم هستند وبعضی مواقع موج منفی میدهند ما در برابر هم مسولیم حتی در محیط مجازی .یک لحظه بیندیشید اگر این نوشته شما صحت نداشته باشد وناخواسته عزیزی از سر هیجان ناامیدی مشکلی برایش پیش اید واقعا بازهم موج منفی میدهید.سخن کوتاه میکنم البته میدانم که همه ما عمیقا به این جریان فکر میکنیم وخودمان را برای همه چیز اماده میکنیم .اما اینجا فقط هستیم تا بهم روحیه مثبت بدهیم .با تشکر ازali3875، alireza2753، Aroma، atriana، fardin999، Hadi2014، komboze، Lucy.GH، mahssa، masoudyara، moein_sg، mohajersara174، parifari، peymanpakd، salar5452، shahrad_perspolis، shhak، siamzd، sma موج، مامان خانم، رامین اهوازی، عراقی،چمن دوست ،اقای مبحت صبور ،اقای شهریار مدیر محترم و در اخر از اقای حاجی واشنگتن وتمامی اعضا عزیز
خدایا چه بگویم .....
ازدوستان چمن دوست ،محبت و قصه گو سپاسگذارم . برای شما و همه دوستان آرزوی باورهای زیبا و ذهنی زیبا دارم. ببخشید من بیشتر از راهنمایی های عزیزان استفاده میکنم چون در این حوزه آگاهی ندارم کمتر نظر میدهم فقط این روزهای آخر درگیری ذهنی و چالش درونی من رو به نوشتن واداشته که مثبت است شادکام باشید. برای خانه ی همسایه ات چراغی روشن کن قطعا حوالی خانه تو نیز روشن خواهد شد.
شماره کیس*** 20145،مصاحبه هفته سوم اپریل ابوظبی،تعداد3، خانم برنده اصلی دریافت ویزا یکضرب به همراه فرزند،همسر کلیر،آپدیت ها:22 اپریل،می و 9 جولای و 10 آگوست (با ایمیل ). 14 آگوست، 18 اگوست مقصد کالیفرنیا.
دوستان خوبم بیائیم با هم مهربانتر باشیم ، اگر حرف و سخن دوستی را نمی پسندیم با لحن دوستانه تری انتقاد کنیم ، چون تلخی این فضا به همه سرایت میکند - تک تکتان را دوست دارم و به همه شما احترام میگذارم

[عکس: th_(5).jpg]
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
سلام دوستان
خبری نیس؟
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: chamandoost ، nedaba ، soli asali
ضمن تشکر از زحمات مدیر قبلی ، آقا شهریار ، مدیریت جدید حاجی واشنگتن را هم تبریک میگویم و امیدوارم همدل و همراه بچه های این تایپیک تا روز آخر را در کمال آرامش همگی در کنار هم بسر ببریم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
سلام دوستان، ما فردا به قصد گرفتن ویزای همسر عازم ایروانیم. ولی متاسفانه تا این لحظه سفارت ایروان هیچ کدوم از ایمیلهای ما در دو هفته ی اخیر رو جواب نداده. خلاصه که ما همینجوری داریم به صورت خودجوش و با اعتماد به نفس تمام میریم دم در سفارت Smile اخبار بعدی از ایروان متعاقبا اعلام میشه.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
(2014-08-01 ساعت 11:32)chamandoost نوشته:  درود بر عمو عراقی عزیز که با وجود شما همیشه سایت مهاجر سرا بهتر خواهد شد...امیدوارم بدونیم که فقط حق داریم از طرف خودمون صحبت کنیم نه همه...

آدم که نباید هر حرف مخالفی که میشنوه رو سریعا و با جدیت جواب بده!!!!
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
تشکر کنندگان: chamandoost
من از 7 جون و شوهرم از ٢ جون آپديت نشديم

تشکر کنندگان: nedaba ، chamandoost ، soli asali ، shiva.usa ، pari pari ، zepehr
دوستان کسی از سفارت ابوظبی تو این 3-4 روز گذشته کلـــیر شده...لطفا مارو درجریان بذارید
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، pari pari ، zepehr
کاربران در حال بازدید این موضوع: AB2014، abbas09، eror، Fatehmiki، gh_sh67، hamed.us، hosseinmm، jnouri، milad.m1986، monthmehr، Nooshinsalamat، pari pari، sahar66، shahrzad001، soheil_zk، محبت، zepehr، علی آقای گل، 4 کاربر مخفی، 6 مهمان
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، babak12 ، chamandoost ، soli asali ، pari pari ، zepehr ، محبت
به به همه دوستان قدیمی و جدید آنلاین هستند...
همه از سفر برگشتن...فرش و پر انرژی منتظر کلیر شدن...
ما تازه فردا میریم مسافرت...البته انلاین خواهم بود و منتظر خبرهای خوب...
بچه های ابوظبی مثل شیر منتظر روز یک شنبه باشین...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، babak12 ، chamandoost ، آلیس-1980 ، soli asali ، pari pari ، zepehr ، محبت ، mizan
چرااااااااااا دیگه من نمیتونم لایک کنم Sad(( مدیرا رسیدگی کنید لطفا !!!!!!!!!!!!!!!! با 10 تا بروزر هم امتحان کردم نشد !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، کیانوش2 ، chamandoost ، ali3875 ، hadi472 ، pari pari ، zepehr ، reza_norouzi ، mizan
اولين كسي كه امروز خبر خوش بده جايزه داره ها
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان: chamandoost ، smalijm ، nedaba
برگه اطلاعات بسیار مهم برای انتخاب شدگان قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۴

برنامه قرعه کشی گرین کارت آمریکا، که مصوب کنگره آمریکاست، تا سقف ۵۵۰۰۰ ویزای مهاجرتی را هر ساله فراهم می کند، که برندگان آن از میان گروهی از شرکت کنندگان واجد شرایط خاص از کشورهای با آمار کم مهاجرین به ایالات متحده به طور تصادفی انتخاب می شوند. ویزاهای مهاجرتی این قرعه کشی بین شش منطقه جغرافیایی تقسیم می شوند و هر منطقه جغرافیایی حداکثر میزانی دارد که توسط اداره خدمات شهروندی و مهاجرتی و بر اساس فرمول مشخص شده در بند (سی)۲۰۳ (203© ) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA)) اعمال می شود. همچنین بر اساس قانون در هر منطقه هیچ کشوری نمی تواند بیش از ۷ درصد از ویزاها را، یعنی بیش از ۳۵۰۰ ویزا از ۵۵۰۰۰ ویزا، به خود اختصاص دهد.
سقف تعداد ویزاها در همه ۶ منطقه جغرافیایی پر شده است. این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است. بنابراین متقاضیانی که در مصاحبه اولیه حاضر نشوند و یا (به هر دلیلی) برای تجدید مصاحبه اولیه دعوت شوند، در خطر جدی نبود سهمیه کافی ویزا قرار دارند.
همه ویزاهای مهاجرتی(از طریق قرعه کشی) باید پیش از پایان سال مالی (۳۰ سپتامبر) صادر شوند و پایان یافتن سهمیه ویزاهای مهاجرتی(قرعه کشی) پیش از آن موعد ممکن است. ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستقلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید.
انتخاب شدگان قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۴ (DV 2014) که تا پیش از ۳۰ سپتامبر ویزای خود را دریافت نکنند، می توانند در پاییز ۲۰۱۴ برای شرکت در قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۶ اقدام کنند.
همه ملیتهای شرکت کننده در برنامه قرعه کشی گرین کارت (Diversity Visa (DV)) مشمول مقررات، دستورالعملها و محدودیتهای مندرج در بند (سی)۲۰۳ (203© ) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA)) هستند.
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: chamandoost ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، peidaye penhan ، reza_norouzi
سلام بر همگی
دوستان کیس ما 3 نفرست ماجراهای زیادی تو این راه داشتیم همینقدر بگم که 3 بار رفتیم ارمنستان.....
خلاصه میگم،
کیس نامبر ###2
مصاحبه 2014 Nov (برگه آبی..... به خاطر کافی نبودن مدارک مالی،فقطسند خونه بردیم گواهی حساب نبردیم،افسر گفت خوبه ولی قانع کننده نیست......)
تاریخ رویت کیس در سایت سفارت 2014 May30 (ولی به دلیل فوت یکی از نزدیکان 45 روز بعد از این تاریخ رفتیم سفارت )

15 جولای به سفارت رفتیم و مدارک مالی و برگه آبی و پاسپورت رو تو صندوق انداختیم ولی ببعد از نیم ساعت تماس گرفتن که بیاین پاسپورت ها رو ببرید، گفتن که ویزای این ماه تموم شده برید 1 آگوست خبر می دهیم
دیروز ایمیل زدم که دوسنبه بیام پاسپورت رو بندازم تو صندوق که امروز این جواب رو دادن
You can drop your documents however your case will be waitlisted till we receive visa numbers, but we don’t guarantee that we will receive any.
موندیم به خدا تا الان نزدیک 15 ملیون هزینه کردیم حالا این جوابو دادن!!!! آخه اگه پاسپورتو بندازیم تو صندوق دیگه نمیشه برگشت ایران، چند روز باید منتظر اونجا بمونیم....!!!!

تا حالا مورد مشابهی بوده؟
نظر شما چیه؟
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: nedaba ، chamandoost ، hadi472 ، soli asali ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان