کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
خیلی ناراحت دوستانی هستم که کیسهاشون شماره بالاست از جمله خودم و مخصوصا دوستان بالای 10000...خیلی سخته خودتو جای این دوستان بذاری که تو دلشون چی میگذره...و ناراحت کننده تر اون دوستانی که لاتاری برنده شدن اما به مصاحبه دعوت نمیشوند..امیدوارم اصلا دعوت نشده به مصاحبه نداشته باشیم...امیدوارم...دوست دارم همه مصاحبه برن و شانس خودشونو امتحان کنن...بهر حال کاریش نمیشه کرد..شماره بعضی دوستان پایین و مال ماها بالاست...دست ما نبود وگرنه من 2014AS00001 رو میخواستمBig Grin
اگر هم قراره به کسی دلداری بدین به دوستان بالای 6000 دلداری بدین که خیلی لازمش دارن....وزارت خارجه هم هی خط و نشون میکشه که ویزا محدوده ویزا محدوده یکی نیست به این اساتید بگه وقتی روزای اول جوگیر میشید هی به خونواده های 4-5 نفره ویزا میدین باید فکر آخراشم بکنید که ویزا کم میاد...مشکلم با خونواده های 4-5 نفره نیست و میدونم اونها حقشونه اتفاقا بیشتر از ما چون براشون از نظر هزینه و سفر سخت تر از ما میگذره اما میگم شماکه تخت گاز روزای اول ویزا میدید سهمیه هارو بالا ببرید که به دوستانی که شماره کیسشون بالاست ظلم نشه و دوستان با شماره بالای 10000 هم تنشون نلرزه که بعد یکسال شاید اصلا به مصاحبه دعوت نشن...دیگه اگه شماها هم بی برنامه و بی فکر کار کنید دیگه تو این دنیا به کی باید امیدوار بود ..ناسلامتی ما داریم میایم اونجا که همه چی قانونی و رو برنامست...ای بابا...امیدوارم از فردا همینجوری سیل کلیر شده هارو ببینیم...امیدوار و مثبت باشیدWink
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، pari pari ، mehrzad2013 ، zepehr ، peidaye penhan ، محبت ، mizan ، عراقی ، sia 1306
سارا ، جارو جواب نمیده ! من جارو برقی آوردم خیالت راحت Smile) تو با دسته جارو بزن بنداز لوله جارو برقی من میکشم تو :دی
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-01 ساعت 13:31)soli asali نوشته:  سارا ، جارو جواب نمیده ! من جارو برقی آوردم خیالت راحت Smile) تو با دسته جارو بزن بنداز لوله جارو برقی من میکشم تو :دی

جنگ مگه..... Big Grin
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
سلام
من برای عضویت تو گروه وایبر برای یادگیری زبان به چه شماره ایی پیام بدم
ممنون
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، chamandoost ، soli asali ، zepehr ، shiva.usa ، nasim
هر کسی امروز کلیر بشه براش کلی برنامه ویژه داریم........

به عنوان نمونه از کاربر محترممون جناب آقای (ابی) خواهش میکنیم برنامه زنده برامون اجرا کنه...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
سلام دوستان گل
بیاید یه کاز ثواب کنید و سفرنامه خود به سفارتها را برای مصاحبه را بنویسید بخدا ما بچه های 2015 امیدمون به شماست (هم اکنون نیازمند یاری شما هستیمBig GrinBig Grin) چون تعداد خاطراتی که درباره مصاحبه در سفارتها هست بخصوص انکارا بسیارکم هست.
راستی نگران ویزا نباشید اونا از شماها بهتر کیا میخوان که بفرستند ام ریکا؟
مطمئن باشید همه کلیر میشید حالا برای اینکه بیکار نباشید برید سفرنامه بنویسیدBig GrinCool با تشکر
تا سلامی دیگر بدرود
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
(2014-08-01 ساعت 13:43)hamed.us نوشته:  هر کسی امروز کلیر بشه براش کلی برنامه ویژه داریم........

به عنوان نمونه از کاربر محترممون جناب آقای (ابی) خواهش میکنیم برنامه زنده برامون اجرا کنه...

آره ابی باید نون و پنیر و ویزا رو اجرا کنه Smile
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: nedaba ، hamed.us ، chamandoost ، soli asali ، pari pari ، Sara_lphmkf ، ibehnam ، mehrzad2013 ، babak12 ، miladfr12 ، mizan ، قصه گو
سلام
چند تا سوال داشتم
اولا ممکن است اعضایی از خانواده که ویزا گرفته اند دوباره اپدیت شوند؟
ثانیا در صورت فرستادن ایمیل چه کسی اپدیت میشود همه اعضا یا نفر اصلی کیس؟ ممنونم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-08-01 ساعت 13:29)hadi472 نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 12:41)farzadsj2 نوشته:  سلام بر همگی
دوستان کیس ما 3 نفرست ماجراهای زیادی تو این راه داشتیم همینقدر بگم که 3 بار رفتیم ارمنستان.....
خلاصه میگم،
کیس نامبر ###2
مصاحبه 2014 Nov (برگه آبی..... به خاطر کافی نبودن مدارک مالی،فقطسند خونه بردیم گواهی حساب نبردیم،افسر گفت خوبه ولی قانع کننده نیست......)
تاریخ رویت کیس در سایت سفارت 2014 May30 (ولی به دلیل فوت یکی از نزدیکان 45 روز بعد از این تاریخ رفتیم سفارت )

15 جولای به سفارت رفتیم و مدارک مالی و برگه آبی و پاسپورت رو تو صندوق انداختیم ولی ببعد از نیم ساعت تماس گرفتن که بیاین پاسپورت ها رو ببرید، گفتن که ویزای این ماه تموم شده برید 1 آگوست خبر می دهیم
دیروز ایمیل زدم که دوسنبه بیام پاسپورت رو بندازم تو صندوق که امروز این جواب رو دادن
You can drop your documents however your case will be waitlisted till we receive visa numbers, but we don’t guarantee that we will receive any.
موندیم به خدا تا الان نزدیک 15 ملیون هزینه کردیم حالا این جوابو دادن!!!! آخه اگه پاسپورتو بندازیم تو صندوق دیگه نمیشه برگشت ایران، چند روز باید منتظر اونجا بمونیم....!!!!

تا حالا مورد مشابهی بوده؟
نظر شما چیه؟
سلام فرزاد جان. مورد ما هم تقریبا شبیه شماست با این تفاوت که هنوز جواب ایمیل مارو ندادند. باز خوبه به شما گفتند مدارکتو بنداز توی صندوق. خلاصه ما هم مثل شما عازم ایروانیم. بالاخره یه فرصت کوتاهی باقی مونده که اگر واقعا فصد مهاجرت داشته باشیم باید تمام تلاشمونو بکنیم. براتون آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم از روز دوشنبه کلی خبرهای خوب واسه شما و تمام بچه های مهاجر سرا داشته باشیم. Smile

اگر به ایمیلتون جواب دادن لطفا جوابو اینجا بزارید ببینیم
ایشالا همه بتونن به ویزا برسن و ما هم همچنین، راهیه که یکسال باهاش زندگی کردیم و حالا دلکندن ازش واقعا سخته
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: chamandoost ، soli asali ، nedaba ، majid_eng ، zepehr ، آلیس-1980 ، محبت ، hadi472
با تشکر از دوستانی که به من رتبه دادند به خصوص hamed us
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان: chamandoost ، soli asali ، nedaba ، hamed.us ، zepehr ، babak12 ، miladfr12
(2014-08-01 ساعت 13:56)مامان خانم نوشته:  سلام
چند تا سوال داشتم

سلام
مورد اول رو چندبار دیدم که بچه ها براشون اتفاق افتاده، ودرباره ایمیل ما هرچندبار که ایمیل زدیم فقط نفر اصلی آپدیت شده.
ممنون که هستینSmile
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
دوستان اوظبی اگه اون آدرس سایتی که آفیسر براتون توی برگه آبی یا سفید تیک زده که وضعیت پروندتون را چک کنید فیلتره لطفا این لیک را ذخیره کنید و اینجا رو چک کنید که خوشبختانه قابل دسترسی هست...
http://www.abudhabiivo.net
تشکر کنندگان: nedaba ، کیانوش2 ، hamed.us ، zepehr ، soli asali ، miladfr12 ، موج ، niki88
(2014-08-01 ساعت 13:56)مامان خانم نوشته:  سلام
چند تا سوال داشتم

1- اره امکان داره ! چون یه کلیک ساده روی پرونده شما س ! فقط مطالعه هم که بکنه آپدیت میشید Smile و به نظر من عادیه !
2- معمولا نفر اصلی آپ میشه !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

در روايات اومده هركي تو دل ١ مسلمون و خالي كنه و اميدش و نا اميد، مرتكب گناه شده،
حالا میگن WC های جهنم....
توش پر سوسک بالدار گندست
فقط شیر آب جوش داره
دمپاییش همیشه خیسه
شلنگشم همیشه افتاده رو زمین
تازه فرشته عذاب پشت در واستاده هی در میزنه میگه زود بیا بیرون
طول WC سه متره، درشم از بیرون باز میشه، قفلم نمیشه!!
حالا هی گناه کنید
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
سلام من نقص مدرکم ادرسه...

کسی هست که بتونه به من ادرس بده؟؟

(البته بعدا که خونه رزرو کردم اینترنتی به ادرس خونه جدیدم عوضش خواهم کرد که به ادرس خودم بیاد ولی الان ادرس میخوام)
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
تشکر کنندگان: nedaba ، chamandoost ، soli asali ، miladfr12

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان