موضوعها: 0
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 13:31)soli asali نوشته: سارا ، جارو جواب نمیده ! من جارو برقی آوردم خیالت راحت
) تو با دسته جارو بزن بنداز لوله جارو برقی من میکشم تو :دی
چشم سولي جونم، به اين مي گن يك كار هماهنگ و گروهي
فكر كنم يك آگهي استخدام بدم براي به كار گيري چند تا از دوستان جهت كمك به خونه تكوني
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز منظورتون از آدرس ,آدرس تو ایرانتونه یا آدرسی که ان شاالله قراره تشریف ببرید آمریکا میخواید برید اونجا...من زمانی که ابوظبی بودم کاغذ کنتاکت شیت من را نگرفت و گفت نیازی نیست...لطفا بگید کدوم آدرس
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دیروز بعد از ظهر جواب فرم 9 سوالی رو فرستادم و امروز یک ایمیل دو کلمه ای حاوی عبارت پر مغز Thank you از سفارت دریافت کردم و آپدیت شدم...قاعدتا این آپدیت برای فرم 9 سوالیه دیگه؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-01 ساعت 14:36
سلام دوستان
دیروز ایمیل دادم و امروز این جوابا دادن از ایروان
Please be advised that your administrative processing is done however the annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached. It is possible that we will receive more visa numbers in August. You can contact us next week and be informed of the situation. Please keep in mind that the visa numbers (if any) will be allocated on a first come first served basis.
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2
[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
رتبه:
69
0 تشکر در 0 ارسال
قــرار نیسـت مـن اونـجوری زندگـی کنـم کـه دنیـا دوســت داره ، خــب طبعـا قـرارم نیســت دنیـا هـم اونجــوری بچـرخـه کـه مـن دوســت دارم !
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 14:21)peymanpakd نوشته: (2014-08-01 ساعت 14:13)Aroma نوشته: [quote='peymanpakd' pid='528790' dateline='1406885982']
در روايات اومده هركي تو دل ١ مسلمون و خالي كنه و اميدش و نا اميد، مرتكب گناه شده،
حالا میگن WC های جهنم....
توش پر سوسک بالدار گندست
فقط شیر آب جوش داره
دمپاییش همیشه خیسه
شلنگشم همیشه افتاده رو زمین
تازه فرشته عذاب پشت در واستاده هی در میزنه میگه زود بیا بیرون
طول WC سه متره، درشم از بیرون باز میشه، قفلم نمیشه!!
حالا هی گناه کنید
به حق چيزاي نشنيده و نديده!!
جديده؟
ميشه بگيد كدوم دوستتون ؟
من هم همين الان ٧تا از دوستام زنگ زدن گفتن سهميه 2015 رو دارن ميدن، هركي زود برسه بدون مصاحبه ، بر اساس تيپ و قيافه و در پاره اي موارد ناز و اشوه، تا نفري 4 تا ويزا هم ميدن،
بسه ديگه
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
اين تاپيك مخصوص بعضي هاست . باشه ما حرف نمي زنيم . اميدوارم همتون كلير بشويد . همه را پاك كردم
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 14:35)سعید پ نوشته: دوستان من دیروز بعد از ظهر جواب فرم 9 سوالی رو فرستادم و امروز یک ایمیل دو کلمه ای حاوی عبارت پر مغز Thank you از سفارت دریافت کردم و آپدیت شدم...قاعدتا این آپدیت برای فرم 9 سوالیه دیگه؟
سلام
بله اپدیت به خاطر دریافت جواب است cvرا نخواسته بودند؟
چون معمولا همراه فرم نه سوالی تقاضای cvهم می کنند
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 14:36)امین 13 نوشته: سلام دوستان
دیروز ایمیل دادم و امروز این جوابا دادن از ایروان
Please be advised that your administrative processing is done however the annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached. It is possible that we will receive more visa numbers in August. You can contact us next week and be informed of the situation. Please keep in mind that the visa numbers (if any) will be allocated on a first come first served basis.
ینی این هفته هم هیچی؟؟؟؟
هفته دیگه معلوم میشه؟؟
اینا میخان مارو سر بدئونن جواب سر بالا میدن
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
Aroma عزیز من هرچه سعی میکنم جواب پیام اختصاصی شمارو بدم نمیتونم..پیغام خطا میده و میگه شما قسمت پیام اختصاصی را غیر فعال کردید...اما جوابم به شما اینه که در اتفاقی که برای دوست شما افتاد شکی نیست و اگر دوست عزیزی با شما شوخی کرد لطفا ازشون به دل نگیرید و بدونبد چیزی که ما این روزها بیش از هرچیز دیگه بهش نیاز داریم همین شوخیها و بالابردن روحیه هست...شاد باشی
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
با این وضعیت سلی خانوم بازنشستگی زود تر از موعد رو بهتون تبریک میگم.
خوشحالم.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
چرا تو همه فروم های ایرانی دعوا هست ؟؟؟!!!
تو بحران بحران میسازیم، یه همچین ملتی هستیم ما
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED