کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-01 ساعت 14:40)مامان خانم نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 14:35)سعید پ نوشته:  دوستان من دیروز بعد از ظهر جواب فرم 9 سوالی رو فرستادم و امروز یک ایمیل دو کلمه ای حاوی عبارت پر مغز Thank you از سفارت دریافت کردم و آپدیت شدم...قاعدتا این آپدیت برای فرم 9 سوالیه دیگه؟
سلام
بله اپدیت به خاطر دریافت جواب است cvرا نخواسته بودند؟
چون معمولا همراه فرم نه سوالی تقاضای cvهم می کنند
موفق باشید

چرا CV هم خواسته بودند...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، آلیس-1980 ، pari pari ، mizan
سلام
Dear Sir,

We have received your son's documents. Please check for the administrative processing page.

Sincerely
Immigrant Visa Unit
بعد از ٣هفته جوابمو دادنSmile
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، Sara_lphmkf ، hamid.eng ، ebi1988 ، azadeh2014 ، hamid_fs3 ، آلیس-1980 ، pari pari ، Maryrhm
یکی از دوستان صمیمی بنده با شماره کیس 3XXX نزدیک به 3 ماه پیش کلیر شده بود ولی ماشالله از بس علاقه مند بود به آمریکا ماه پیش تازه رفت برای اخذ ویزا . یعنی ۲ ماه بعد از مشاهده کیسش در سایت ایروان . همون روزی که پاسپورت خودش و خانمش رو به سفارت تحویل داد عصرش زنگ زدن گفتن که بیا آقا ویزا تموم شده ... بهتون خبر میدیم . و تا امروز که یک ماه گذشته هنوز خبری ندادن .

ایشون بیشتر اقوامش هم در آمریکا زندگی میکنند . از طریق اون ها پیگیر شده به KCC و ۱۰۰۰ جای دیگه . امروز بهش گفتند که افزایش تعداد ویزاها در آگوست حتمیه چون خیلی ها در حالی بدون ویزا موندند که کلیر شدند . دوستانی که نشستند مدام غضه میخورن و قصه میگوند خیالشان راحت راحت . فقط در حالت آماده باش به سر ببرید ، به محض اعلام کیس ها در سایت ، هجوم ببرید به سفارت .

بر اساس اون ایمیلی که کاربر مامن خانم دریافت کرده هم میشه حدس زد که خیلی از کیس ها کلیر شدند ولی سفارت برای جلوگیری از هجوم متقاضیان ، از اعلامشون در سایت خودداری کرده تا ویزا ها به دستشون برسه و کیس ها رو اعلاام کنند .

خیالتون راحت الان نصف بیشترون کلیر شدیدBig GrinBig Grin
کیس نامبر : 2014AS1XXX / افراد کیس : ۲ نفر / سفارت : ایروان / خلاصه : بعد از نزدیک به ۷ ماه انتظار ویزامونو گرفتیم!
دوستان، امروز اول آگوسته تازه، انتظار نداشته باشيد همين امروز اول كاريه يك ليست بلند بالا از كليرها داشته باشيم، ما كه اين همه صبر كرديم يك چند روزي هم روش ، اگه هفته ديگه خبري نشد اون وقت ناراحت و عصبي بشيد، چون اين جوري كه بوش مياد يكسري از دوستان به دليل كم طاقتي و عصبي بودن شروع كردن به نوشتن شايعه و جملات نااميد كننده، با اين وضع پيش بريم زبونم لال تا آخر شب يك دعوا اينجا خواهيم داشت و تايپيك مجدد قفل ميشه ها،
از همتون خواهرانه خواهش مي كنم از نوشتن مطالب بدون ذكر منبع و يا شايعه بپرهيزيد، با هم دعوا نداريم، اگر كسي از دوستان مطلبي گفت كه باب ميل ما نيست پاسخ ندهيم و بگذاريم مديران خودشان تصميم بگيرند و ما تنها از طريق گزارش پست مخالفت خودمان را اعلام كنيم، مي گويم ما يعني خودم هم جزو شما، صبور باشيم و اميدوار،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-01 ساعت 14:43)farshadm999 نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 14:36)امین 13 نوشته:  سلام دوستان
دیروز ایمیل دادم و امروز این جوابا دادن از ایروان

Please be advised that your administrative processing is done however the annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached. It is possible that we will receive more visa numbers in August. You can contact us next week and be informed of the situation. Please keep in mind that the visa numbers (if any) will be allocated on a first come first served basis.

طبق امار سیس فقط ۲۰۰۰ تا ویزا برای ایرانیا صادر شده نمی‌‌فهمم واقعاً! چرا دارن اذیت می‌کنن! مگه نباید ۳۵۰۰ تا ویزا بدن؟

اینم شانس گنده منه! دست به طلا میزنم خاک میشه، دست به لاتاری میزنم ۳ ماه قبل از سپتامبر تموم میشه!

خدایا بگو دقیقا می‌خوای چی‌ کار کنی‌ شاید کمکت کنم.

فرشاد جان تو کاراتو کردی فقط ذهنت رو در مسیر انرژی کائنات قرار بده. (عجب حرف قلمبه ای من زدم. صلوات بلند بفرست)
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

Please be advised that your administrative processing is done however the annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached. It is possible that we will receive more visa numbers in August. You can contact us next week and be informed of the situation. Please keep in mind that the visa numbers (if any) will be allocated on a first come first served basis.

سلام امين آقا، بابت كلير شدنتون تبريك مي گم، بلاخره پيشكسوت ليست منتظرسراي ايروان هم كلير شد، ايشالا زودتر ويزاتون رو هم دريافت كنيد، من مطمئنم وقتي سولي جون سطل رنگ سبز رو روي شما بريزه تا پايين ليست هم ادامه پيدا مي كنهBig Grin
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-01 ساعت 15:03)نام کاربری somi نوشته:  

تبریک زیاد بابت کلیر شدن!
(فقط جالبه که انگار شما با ایمیل متوجه پایان پروسه ی apخودتون شدید)
اینو با فونت بزرگتر نوشتم که همه توجه کنن باز از کاه کوه ساخته نشه، محتوای این ایمیل با ایمیلهای قبلی فرق چندانی نداره،لطفا آرامش خودتونو حفظ کنید.

امین 13 کلیر شده یعنی؟!!!! ....هووووووررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا....خداییش خیلی صبر داشت. مبارکهWink
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
(2014-08-01 ساعت 15:25)comp نوشته:  یکی از دوستان صمیمی بنده با شماره کیس 3XXX نزدیک به 3 ماه پیش کلیر شده بود ولی ماشالله از بس علاقه مند بود به آمریکا ماه پیش تازه رفت برای اخذ ویزا . یعنی ۲ ماه بعد از مشاهده کیسش در سایت ایروان . همون روزی که پاسپورت خودش و خانمش رو به سفارت تحویل داد عصرش زنگ زدن گفتن که بیا آقا ویزا تموم شده ... بهتون خبر میدیم . و تا امروز که یک ماه گذشته هنوز خبری ندادن .

ایشون بیشتر اقوامش هم در آمریکا زندگی میکنند . از طریق اون ها پیگیر شده به KCC و ۱۰۰۰ جای دیگه . امروز بهش گفتند که افزایش تعداد ویزاها در آگوست حتمیه چون خیلی ها در حالی بدون ویزا موندند که کلیر شدند . دوستانی که نشستند مدام غضه میخورن و قصه میگوند خیالشان راحت راحت . فقط در حالت آماده باش به سر ببرید ، به محض اعلام کیس ها در سایت ، هجوم ببرید به سفارت .

بر اساس اون ایمیلی که کاربر مامن خانم دریافت کرده هم میشه حدس زد که خیلی از کیس ها کلیر شدند ولی سفارت برای جلوگیری از هجوم متقاضیان ، از اعلامشون در سایت خودداری کرده تا ویزا ها به دستشون برسه و کیس ها رو اعلاام کنند .

خیالتون راحت الان نصف بیشترون کلیر شدیدBig GrinBig Grin
در مورد تعداد یا درصدی که اضافه می‌کنن چیزی نگفتن؟

اینکه اضافه کنن خیلی‌ مهم نیست ، اینکه به چه تعداد اضافه میشه مهمه.

+1
+1000

جفت‌شون اضافه کردنه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، chamandoost ، zepehr ، nedaba
با سلام خدمت دوستان منتظر. بعد از چندین ماه دوباره به این سایت سر زدم و واقعا شوکه شدم. مثل اینکه دوباره گندکاریه پارسال داره تکرار میشه. میشه یکی از دوستان بگه دقیقا چه اتفاقی افتاده؟ تعداد صفحات انقدر زیاده که نمیشه جمع بندی کرد.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، chamandoost ، nedaba ، امین 13 ، soli asali ، pari pari ، maryam_ros ، hadi472 ، majid_eng
هیچ خبری نیست...ویزا موجوده و دوستان هم دارند طبق برنامه واسه مصاحبه میرن ....فقط صبر میخواد...همین
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، farshadm999 ، nedaba ، H Pier ، ebi1988 ، pari pari ، محبت ، mehrzad2013 ، mizan
سلام به همه دوستان

میدونید که من سعی می کنم در بحث های تعداد ویزا و اینها دخالت نکنم.
ولی دوباره داره جو و موجی ایجاد میشه که از نظر خودم باید این مطلب را عنوان می کردم.
اول:
هشدار: دوستان مراقب باشن که داره دوباره داستان های ماه گذشته از طرف برخی اعضاء شروع میشه.

دوم:
طبق آمارهای فایل سیس که دوستان زحمت آنالیز اون را میکشن و تایید دوستان با سابقه هنوز 1500 ویزا از سهمیه ایران باقی مانده.
سوم:
من واقعا نمی تونم درک کنم چطوریه که دوستان اینهمه ایمیل با متون و اطلاعات مختلف از یک سفارت دریافت می کنن.
چهارم:
در هیچکدام از سایت های سفارت ها یا سایت رسمی وزارت امور خارجه و یا حتی سایت اداره مهاجرت هیچ صحبتی از اتمام ویزای لاتاری نشده که دوستان در این تاپیک اینهمه اخبار دسته اول و مستدل اعلام می کنن!!!
پنجم:
وقتی هنوز سهمیه 3500 تایی تکمیل نشده، من نمیدونم این داستان درخواست و انتظار افزایش سهمیه که سفارت ایروان اعلام کرده از کجا اومده.
ششم:
در آخرین اطلاعیه ای که دوستان هم اینجا اعلام کردن هیچ صحبتی از اتمام سهمیه نشده. پس لطفا اینقدر شایعه و یا احتمال در مورد اتمام زودهنگام سهمیه منتشر نکنید.

در آخر:
اگر هرکدام از مطالب عنوان شده من اشتباه بود، لطفا به بنده نیز اطلاع رسانی کنید تا اصلاح کنم.
قصد و نیت من از این پست نسبت به هیچ شخص خاصی نیست و منظور جو عمومی تاپیک می باشد.

با سپاس و احترام به تمامی اعضای این تاپیک
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-08-01 ساعت 15:48)chamandoost نوشته:  هیچ خبری نیست...ویزا موجوده و دوستان هم دارند طبق برنامه واسه مصاحبه میرن ....فقط صبر میخواد...همین

آورين استاد چمن دوست ... صبرو خوب اومدي ها ...Wink
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: farshadm999 ، Sara_lphmkf ، zepehr ، nedaba ، soli asali ، ebi1988 ، chamandoost ، pari pari ، mehrzad2013 ، hadi472 ، mizan
(2014-08-01 ساعت 15:50)amohammadi348 نوشته:  سلام به همه دوستان

میدونید که من سعی می کنم در بحث های تعداد ویزا و اینها دخالت نکنم.
ولی دوباره داره جو و موجی ایجاد میشه که از نظر خودم باید این مطلب را عنوان می کردم.
اول:
هشدار: دوستان مراقب باشن که داره دوباره داستان های ماه گذشته از طرف برخی اعضاء شروع میشه.

دوم:
طبق آمارهای فایل سیس که دوستان زحمت آنالیز اون را میکشن و تایید دوستان با سابقه هنوز 1500 ویزا از سهمیه ایران باقی مانده.
سوم:
من واقعا نمی تونم درک کنم چطوریه که دوستان اینهمه ایمیل با متون و اطلاعات مختلف از یک سفارت دریافت می کنن.
چهارم:
در هیچکدام از سایت های سفارت ها یا سایت رسمی وزارت امور خارجه و یا حتی سایت اداره مهاجرت هیچ صحبتی از اتمام ویزای لاتاری نشده که دوستان در این تاپیک اینهمه اخبار دسته اول و مستدل اعلام می کنن!!!
پنجم:
وقتی هنوز سهمیه 3500 تایی تکمیل نشده، من نمیدونم این داستان درخواست و انتظار افزایش سهمیه که سفارت ایروان اعلام کرده از کجا اومده.
ششم:
در آخرین اطلاعیه ای که دوستان هم اینجا اعلام کردن هیچ صحبتی از اتمام سهمیه نشده. پس لطفا اینقدر شایعه و یا احتمال در مورد اتمام زودهنگام سهمیه منتشر نکنید.

در آخر:
اگر هرکدام از مطالب عنوان شده من اشتباه بود، لطفا به بنده نیز اطلاع رسانی کنید تا اصلاح کنم.
قصد و نیت من از این پست نسبت به هیچ شخص خاصی نیست و منظور جو عمومی تاپیک می باشد.

با سپاس و احترام به تمامی اعضای این تاپیک

هفتم:
همه مطالب درست بود. دستت هم درد نکنه !
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-01 ساعت 15:18)hamed.us نوشته:  دوکلام بی شیله پیله ....
تفاوت كشورهاي ثروتمند و فقير، تفاوت قدمت آنها نيست.
براي مثال كشور مصر بيش از ۳۰۰۰ سال تاريخ مكتوب دارد و فقير است!
اما كشورهاي جديدي مانند كانادا، نيوزيلند، استراليا كه ۱۵۰ سال پيش وضعيت قابل توجهي نداشتند، اكنون كشورهايي توسعه‌يافته و ثروتمند هستند.
تفاوت كشورهاي فقير و ثروتمند در ميزان منابع طبيعي قابل استحصال آنها هم نيست.
ژاپن كشوري است كه سرزمين بسيار محدودي دارد كه ۸۰ درصد آن كوه‌هايي است كه مناسب كشاورزي و دامداري نيست اما دومين اقتصاد قدرتمند جهان پس از آمريكا را دارد. اين كشور مانند يك كارخانه پهناور و شناوري مي‌باشد كه مواد خام را از همه جهان وارد كرده و به صورت محصولات پيشرفته صادر مي‌كند.
مثال بعدي سوئيس است.
كشوري كه اصلاً كاكائو در آن به عمل نمي‌آيد اما بهترين شكلات‌هاي جهان را توليد و صادر مي‌كند. در سرزمين كوچك و سرد سوئيس كه تنها در چهار ماه سال مي‌توان كشاورزي و دامداري انجام داد، بهترين لبنيات (پنير) دنيا توليد مي‌شود.
سوئيس كشوري است كه به امنيت، نظم و سختكوشي مشهور است و به همين خاطر به گاوصندوق دنيا مشهور شده‌است (بانك‌هاي سوئيس).
افراد تحصيل‌کرده‌اي كه از كشورهاي ثروتمند با همتايان خود در كشورهاي فقير برخورد دارند براي ما مشخص مي‌كنند كه سطح هوش و فهم نيز تفاوت قابل توجهي در اين ميان ندارد.
نژاد و رنگ پوست نيز مهم نيستند. زيرا مهاجراني كه در كشور خود برچسب تنبلي مي‌گيرند، در كشورهاي اروپايي به نيروهاي مولد و فعال تبديل مي‌شوند.
پس تفاوت در چيست؟
تفاوت در رفتارهایي است كه در طول سال‌ها فرهنگ و دانش نام گرفته است.
وقتي كه رفتارهاي مردم كشورهاي پيشرفته و ثروتمند را تحليل مي‌كنيم، متوجه مي‌شويم كه اكثريت غالب آنها از اصول زير در زندگي خود پيروي مي‌كنند:
۱ .اخلاق به عنوان اصل پايه
۲.وحدت
۳.مسئوليت پذيري
۴.احترام به قانون و مقررات
۵.احترام به حقوق شهروندان ديگر
۶.عشق به كار
۷.تحمل سختي‌ها به منظور سرمايه‌گذاري روي آينده
۸.ميل به ارائه كارهاي برتر و فوق‌العاده
۹.نظم‌پذيري
۱۰.دروغ کثیف‌ترین فعل غیر انسانی دنیا
اما در كشورهاي فقير تنها عده قليلي از مردم از اين اصول پيروي مي‌كنند.
در کشور ما کسی که زیاد کار کند تراکتور نامیده می شود
کسی که به قوانین احترام بگذارد بچه مثبت است
کسی که اخلاقیات را رعایت کند برچسب پاستوریزه خواهد گرفت
کسی که از وطنش حرف میزنه به تمسخر هوخشتره و اریایی نامیده میشه و انگاری این اسامی حرف زشت است
کسانی که حقوق دیگران را زیر پا می گذارند و افراد قالتاق، آدمهای زرنگ خوانده می شوند
انسانهای منظم افراد خشک وبیحال هستند
انسانهای با ادب و مبادی آداب متملق به حساب می آیند
همه به دنبال یک شبه رفتن ره صد ساله هستند
و......... شما بگوئید...!!
باید از خودمان شروع کنیم
و از همین لحظه
ما ايرانيان فقير هستيم نه به اين خاطر كه منابع طبيعي نداريم يا اينكه طبيعت نسبت به ما بيرحم بوده‌است.
ما فقير هستيم براي اينكه رفتارمان چنين سبب شده‌است.
ما براي آموختن و رعايت اصول فوق كه (توسط كشورهاي پيشرفته شناسايي شده است) فاقد اهتمام لازم هستيم.
شماره کیس*** 20145،مصاحبه هفته سوم اپریل ابوظبی،تعداد3، خانم برنده اصلی دریافت ویزا یکضرب به همراه فرزند،همسر کلیر،آپدیت ها:22 اپریل،می و 9 جولای و 10 آگوست (با ایمیل ). 14 آگوست، 18 اگوست مقصد کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، nedaba ، zepehr ، chamandoost ، hamed.us
(2014-08-01 ساعت 15:52)ibehnam نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 15:48)chamandoost نوشته:  هیچ خبری نیست...ویزا موجوده و دوستان هم دارند طبق برنامه واسه مصاحبه میرن ....فقط صبر میخواد...همین

آورين استاد چمن دوست ... صبرو خوب اومدي ها ...Wink
دوستان با اینکه من و همسرم و تعدادی از برندگان 2013 موفق به دریافت ویزا نشدیم ولی اصلا نمیشه پیش بینی کرد. پس تا لحظه آخر به هیچ وجه نا امید نشید.
باز الان خوبه که بچه ها این آمادگی ذهنی رو پیدا کردن و برای خودشون امکان نشدن رو هم قائلند. ما پارسال با هزار امید و آرزو و بدون اینکه فکر کنیم نمیشه اقدام کردیم. 1 سری از بچه های پارسال خونه زندگیشون رو فروختند. 1سری هم بیکار شدند.
ولی واقعا از صمیم قلب آرزو میکنم هر کس به اون چیزی که به صلاحشه برسه.

آمریکا برای من و همسرم هدف بزرگ و مهمی بود. وقتی نشد واقعا فکر میکردیم همه چیز تموم شد ولی چیزی که هست اینه که زندگی همچنان ادامه داره و فرصتهای دیگه ای هم تو زندگی وجود داره.
موفق باشید
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان