کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
و اين كه من متوجه شدم باردارم بايد بهشون اطلاع بدم؟ هنوز كيس من و شوهرم ap هست و ٦٦xx و١٢جون مصاحبه داشتيم

تشکر کنندگان: sia 1306 ، lighter ، smpf ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-03 ساعت 00:39)ye dooste khoob نوشته:  از تمامي دوستان بابت مطالب خوبشون تشكر ميكنم و يك سوال داشتم بايستي پاس تا چه مدت اعتبار داشته باشه وقتي ميبريمً براي دريافت ويزا؟

سلام دوست عزیز براساس روال قانونی همیشگی باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشه.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: hamed.us ، smpf ، zepehr ، soli asali ، nedaba ، majid_eng
(2014-08-03 ساعت 00:39)ye dooste khoob نوشته:  از تمامي دوستان بابت مطالب خوبشون تشكر ميكنم و يك سوال داشتم بايستي پاس تا چه مدت اعتبار داشته باشه وقتي ميبريمً براي دريافت ويزا؟

برای ویزای آمریکا حداقل یک سال
شش ماه برای خود ویزا و 6 ماه هم وقت داری که از ایران خارج بشی....
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، smpf ، reza_norouzi ، zepehr ، soli asali ، nedaba
(2014-08-03 ساعت 00:37)farzadsj2 نوشته:  این لینکی دوستان گذاشتن منبعش کجاست؟
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...2044988675
آمارش امیدوارکنندست

لطف کنید در تاپیک بحث و تبادل نظر در خصوص آنالیز فایل CEAC 2014 مطرح بفرمایید مرسی...

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، hadi472 ، hamed.us ، babak12 ، nasim ، smpf ، lighter ، reza_norouzi ، nedaba ، موج
از فردا ابوظبی شروع به کار میکنه..... امیدوارم کلی خبرهای خوب تو راه باشه.... دلم برای جیغ و دست و هووووووووورا یه ذره شده...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
سلام يه سوال دارم كسي ميدونه چرا بعضي كيس ها ستاره دارن؟قضيه شون چيه؟
تشکر کنندگان: smpf ، soli asali ، pari pari
(2014-08-03 ساعت 01:37)milaad-kh نوشته:  سلام يه سوال دارم كسي ميدونه چرا بعضي كيس ها ستاره دارن؟قضيه شون چيه؟

ستاره دار یعنی یکی از نفرات کیس ایشود (کلیر) شده.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: NarCssuS ، smpf ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-03 ساعت 01:12)hamed.us نوشته:  از فردا ابوظبی شروع به کار میکنه..... امیدوارم کلی خبرهای خوب تو راه باشه.... دلم برای جیغ و دست و هووووووووورا یه ذره شده...

من دارم میرم بخوابم، وقتی‌ بیدار میشم ابوظبی ساعت نزدیک ظهره امیدوارم بیدار شم و کلی‌ خبر خوب ببینم ، بشنوم ، حال کنم، صفا کنم.
خوشحالم.
ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺑﺎﺯﺩﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ: قصه گو 
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: anahita 62 ، smpf ، lighter ، HERMES7 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، کیانوش2 ، majid_eng ، pari pari
(2014-08-03 ساعت 00:06)zepehr نوشته:  صفحه كليرنس بچه هاي ٢٠١٢ رو داشتم ميديدم تقريبا همشون ويزا گرفتن يك مورد بود كه ٢٠ سپتامر كلير شده بود و٢٧ ويزاشو گرفته بود....بچه ها اميدوار باشيد ايشااله هممون كلير ميشيم و ويزا ميگيريم.

تعداد برنده های 2012 از نصف 2014 هم کمتر بوده.هر سالی داستان خودش رو داره
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: manamilad ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، pari pari
سلام به همه دوستان دوست داشتنی ام
صبح همه تون بخیر و شادی یاشه.
ظاهراً هنوز موتور سفارتا روشن نشده اما دلم روشنه که به زودی میشه و سیل کلیرها همه رو با خودش خواهد برد...
دلم میخواد دفه بعد که به تاپیک سر میزنم ده ها صفحه از جیغ و هورا پر شده باشه!
امیدتون به خدا باشه خودش مارو تا اینجا آورده و مطمئنم تا آخر راه با ما خواهد بود.
فقط اینم بگم که وقتی خدا مارو در مسیری قرار میده قطعاً توانایی روبرو شدن با مسائلشم در ما دیده.
شاد باشین و روان مثل رود.
كاش به ما ويزا بدن ستاره دارم باشه قبول مي كنيم جهنم و ضرر Smile Smile. Smile
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: zepehr ، reza_norouzi ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-03 ساعت 00:41)shahrzad001 نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 00:31)bobo_ir نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 00:21)S.gh نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 20:53)smart3461 نوشته:  یه سوال :
تا حالا شده ایمیل به سفارت بزنین و جواب بدن ولی کیستون توی سیس آپدیت نشه؟ به نظرتون علت چیه؟ لطفا جواب بدین برام مهمه!!

بله شده، هیچ دلیل نمیتونم متصور باشم. یکبار این اتفاق برای ما افتاد ولی فقط یکبار

بله ما هم 5 شنبه ایمیل زدیم ولی اتفاقی نیفتاد . تو این اضطراب و دلهره ما ککشون هم نمی گزه و پا رو پا انداختن و مطالعه ایمیل ها را به بعده تعطیلات موکول کردن
شما آپدیت شدی بعد از ایمیل و جواب ایمیل رو ندادن یا از هردوتاش خبری نیست؟ چون من ایمیل زدم آپدیت شدم ولی از جواب خبری نیست

از هر دو تاش خبري نيست
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، shahrzad001
+++++++++++++++++++++امروز دلم میخواهد اینجا پر از خنده و شادی و هورا باشه ها+++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

(2014-08-03 ساعت 00:13)S.gh نوشته:  [quote='PAYAM1055' pid='529397' dateline='1407007652']
دوستان ظاهرا ویزا تمام شده اینم لینکش
http://lm.facebook.com/l.php?u=http%3A%2...Ew7SQu&s=1

دوستان عزیز این لینک اصلا معتبر نیست.
من سعی کردم برم ببینم چه خبره که این پیغام و دیدم.
لطفا با ف ی ل ت ر شکن وارد شوید
تشکر کنندگان: nedaba ، shiva.usa ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان