کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
چون دیشب کسی از آمریکا آپ نشده بعید میدونم امروز ابوظبی کاری کنه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، shiva.usa ، majid_eng ، USA2014 ، pari pari
در مورد خبری که بچه ها از قول "سفارت مجازی آ م ر ی ک ا در تهران " گذاشتن مربوط به دوروز پیشه و بعد از اون هم برای دوستان ویزا صادر شده من از اون خبر اینطور برداشت میکنم که ضرفیت "پذیرش" متقاضی در همه 6 ناحیه تموم شده یعنی کسایی که هنوز مصاحبه نرفتن و یا مصاحبه اونها به تعویق افتاده شانس کمی برای دریافت ویزا دارن

پس نگران نباشید انشالله اکثر بچه ها مصاحبه رفتن و بهشون ویزا میرسه
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

(2014-08-03 ساعت 00:41)shahrzad001 نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 00:31)bobo_ir نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 00:21)S.gh نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 20:53)smart3461 نوشته:  یه سوال :
تا حالا شده ایمیل به سفارت بزنین و جواب بدن ولی کیستون توی سیس آپدیت نشه؟ به نظرتون علت چیه؟ لطفا جواب بدین برام مهمه!!

بله شده، هیچ دلیل نمیتونم متصور باشم. یکبار این اتفاق برای ما افتاد ولی فقط یکبار

بله ما هم 5 شنبه ایمیل زدیم ولی اتفاقی نیفتاد . تو این اضطراب و دلهره ما ککشون هم نمی گزه و پا رو پا انداختن و مطالعه ایمیل ها را به بعده تعطیلات موکول کردن
شما آپدیت شدی بعد از ایمیل و جواب ایمیل رو ندادن یا از هردوتاش خبری نیست؟ چون من ایمیل زدم آپدیت شدم ولی از جواب خبری نیست
برای من چند بار طی مکاتباتی که با سفارت داشتم این اتفاق افتاد. فکر می کنم ایمیل هایی که پایینش می زنه Unclassified باعث آپدیت نمی شه
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، shiva.usa ، hadi472 ، soli asali
(2014-08-03 ساعت 08:05)PAYAM1055 نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 00:13)S.gh نوشته:  [quote='PAYAM1055' pid='529397' dateline='1407007652']
دوستان ظاهرا ویزا تمام شده اینم لینکش
http://lm.facebook.com/l.php?u=http%3A%2...Ew7SQu&s=1

دوستان عزیز این لینک اصلا معتبر نیست.
من سعی کردم برم ببینم چه خبره که این پیغام و دیدم.
لطفا با ف ی ل ت ر شکن وارد شوید

دوست عزیز متاسفانه این مطلب رو دقیقا در سایت سفارت ارمنستان نیز آورده است ، ولی نباید نگران بود چون تا اونجاییکه اطلاع دارید سهمیه ایران و آسیا هنوز پر نشده ، احتمالا منظور اونها همه افراد مصاحبه رفته و دعوت به مصاحبه شده رو نیز شامل میشود پس بنابر این نباید نا امید شد . به امید ویزا برای همه .
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، nedaba ، shiva.usa ، Sara_lphmkf ، pari pari ، zepehr
(2014-08-03 ساعت 08:53)sysmaster نوشته:  در مورد خبری که بچه ها از قول "سفارت مجازی آ م ر ی ک ا در تهران " گذاشتن مربوط به دوروز پیشه و بعد از اون هم برای دوستان ویزا صادر شده من از اون خبر اینطور برداشت میکنم که ضرفیت "پذیرش" متقاضی در همه 6 ناحیه تموم شده یعنی کسایی که هنوز مصاحبه نرفتن و یا مصاحبه اونها به تعویق افتاده شانس کمی برای دریافت ویزا دارن

سلام
بله دقیقا همینطوره پنجشنبه در ایروان ویزای لاتاری صادر شده و جمعه هم ویزاهای دانشجوئی. و البته روز پنج شنبه یکی از دوستان کلیر شده مدارکش رو به صندوق سفارت انداخته و پذیرفتن که این کار رو انجام بده ( سعید شفیعی ) رو میگم.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-03 ساعت 09:09)jnouri نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 00:13)S.gh نوشته:  [quote='PAYAM1055' pid='529397' dateline='1407007652']

دوست عزیز متاسفانه این مطلب رو دقیقا در سایت سفارت ارمنستان نیز آورده است ، ولی نباید نگران بود چون تا اونجاییکه اطلاع دارید سهمیه ایران و آسیا هنوز پر نشده ، احتمالا منظور اونها همه افراد مصاحبه رفته و دعوت به مصاحبه شده رو نیز شامل میشود پس بنابر این نباید نا امید شد . به امید ویزا برای همه .

من ف ي ل ت ر ش ك ن ندارم مي شه يه نفر محبت كنه مطلبي كه توي اين لينك هست رو بذاره اينجا يا پيام شخصي بده. يك دنيا ممنون
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-03 ساعت 08:23)alimomen نوشته:  چون دیشب کسی از آمریکا آپ نشده بعید میدونم امروز ابوظبی کاری کنه

داداش علي گلم نبينم نا اميدي،
من فكر مي كنم حتما نبايد ديشب كسي آپ داشته باشه، آقا رامين هم اينجاست تا اونجا كه يادمه زماني كه ايشون كلير شدن آخرين آپديتشون ٧روز قبلش بود و روزي هم كه كلير شد يك آپ داشتن، درست مي گم آقا رامين؟
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: nedaba ، محبت ، alimomen ، majid0000000000 ، shiva.usa ، hadi472 ، pari pari ، soli asali
(2014-08-03 ساعت 09:09)محبت نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 08:53)sysmaster نوشته:  در مورد خبری که بچه ها از قول "سفارت مجازی آ م ر ی ک ا در تهران " گذاشتن مربوط به دوروز پیشه و بعد از اون هم برای دوستان ویزا صادر شده من از اون خبر اینطور برداشت میکنم که ضرفیت "پذیرش" متقاضی در همه 6 ناحیه تموم شده یعنی کسایی که هنوز مصاحبه نرفتن و یا مصاحبه اونها به تعویق افتاده شانس کمی برای دریافت ویزا دارن

سلام
بله دقیقا همینطوره پنجشنبه در ایروان ویزای لاتاری صادر شده و جمعه هم ویزاهای دانشجوئی. و البته روز پنج شنبه یکی از دوستان کلیر شده مدارکش رو به صندوق سفارت انداخته و پذیرفتن که این کار رو انجام بده ( سعید شفیعی ) رو میگم.

دقيقن با نظر شما دوستان موافقم اما نمي تونم بگم وشحالم چون همه برنده ها حتي اونايي كه شمارشون بالا بوده اميد مصاحبه و ويزا داشتن ؛(
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: nedaba ، محبت ، sysmaster ، hosseinmm ، majid0000000000 ، کیانوش2 ، majid_eng ، aaraam ، soli asali
(2014-08-03 ساعت 09:17)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 08:23)alimomen نوشته:  چون دیشب کسی از آمریکا آپ نشده بعید میدونم امروز ابوظبی کاری کنه

داداش علي گلم نبينم نا اميدي،
من فكر مي كنم حتما نبايد ديشب كسي آپ داشته باشه، آقا رامين هم اينجاست تا اونجا كه يادمه زماني كه ايشون كلير شدن آخرين آپديتشون ٧روز قبلش بود و روزي هم كه كلير شد يك آپ داشتن، درست مي گم آقا رامين؟

من و ناامیدی؟
میگم که اگر خبری نشد نگران نشید ایشالا فردا
رامین آخه فکر کنم با ایمیل فهمید که کلیر شده داستانش فرق میکرد
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، babak12 ، کیانوش2 ، hadi472 ، pari pari ، soli asali
برنامه قرعه کشی گرین کارت آمریکا، که مصوب کنگره آمریکاست، تا سقف ۵۵۰۰۰ ویزای مهاجرتی را هر ساله فراهم می کند، که برندگان آن از میان گروهی از شرکت کنندگان واجد شرایط خاص از کشورهای با آمار کم مهاجرین به ایالات متحده به طور تصادفی انتخاب می شوند. ویزاهای مهاجرتی این قرعه کشی بین شش منطقه جغرافیایی تقسیم می شوند و هر منطقه جغرافیایی حداکثر میزانی دارد که توسط اداره خدمات شهروندی و مهاجرتی و بر اساس فرمول مشخص شده در بند (سی)۲۰۳ (203© ) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA)) اعمال می شود. همچنین بر اساس قانون در هر منطقه هیچ کشوری نمی تواند بیش از ۷ درصد از ویزاها را، یعنی بیش از ۳۵۰۰ ویزا از ۵۵۰۰۰ ویزا، به خود اختصاص دهد.   
سقف تعداد ویزاها در همه ۶ منطقه جغرافیایی پر شده است. این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است. بنابراین متقاضیانی که در مصاحبه اولیه حاضر نشوند و یا (به هر دلیلی) برای تجدید مصاحبه اولیه دعوت شوند، در خطر جدی نبود سهمیه کافی ویزا قرار دارند.
همه ویزاهای مهاجرتی(از طریق قرعه کشی) باید پیش از پایان سال مالی (۳۰ سپتامبر) صادر شوند و پایان یافتن سهمیه ویزاهای مهاجرتی(قرعه کشی) پیش از آن موعد ممکن است. ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستغلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید.
انتخاب شدگان قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۴ (DV 2014) که تا پیش از ۳۰ سپتامبر ویزای خود را دریافت نکنند، می توانند در پاییز ۲۰۱۴ برای شرکت در قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۶ اقدام کنند.
همه ملیتهای شرکت کننده در برنامه قرعه کشی گرین کارت (Diversity Visa (DV)) مشمول مقررات، دستورالعملها و محدودیتهای مندرج در بند (سی)۲۰۳ (203© ) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA))  هستند.   
(2014-08-03 ساعت 09:16)Maryrhm نوشته:  

من ف ي ل ت ر ش ك ن ندارم مي شه يه نفر محبت كنه مطلبي كه توي اين لينك هست رو بذاره اينجا يا پيام شخصي بده. يك دنيا ممنون
تشکر کنندگان: majid0000000000 ، shiva.usa ، Maryrhm
احساس میکنم خیلی ها پروسشون تمومه و فقط مونده اسمشون اعلام بشه ولی خراب بودن سیستم صدور ویزا دستشون رو بسته امیدوارم زودتر درست بشه که زمان از دست ندیم
case no=4xxx,abu dhabi
++++++++++++++++++++++ارزویمان را براورده میکند ان خدایی که اسمان را برای خنداندنگلی میگریاند++++++++++++++++++++++++++++±+++++++++++++++++++++++

Smileاینم سهم من از انرژی مثبت واسه اماده شدن در هفته پیش رو و خیبرهای داغ و دلچسب از نوع ویزا تو پاسپورت خورده هاشششششسشششششششششش.شاد وپایدار باشیم.

Big GrinBig GrinBig Grin
خدایا چه بگویم .....

سلام به عزیزان .بله ما هم همین برداشت رو کردیم .Smile
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: alimomen ، sysmaster ، آلیس-1980 ، کیانوش2 ، nedaba ، Sara_lphmkf ، pari pari ، soli asali
(2014-08-03 ساعت 09:24)jnouri نوشته:  برنامه قرعه کشی گرین کارت آمریکا، که مصوب کنگره آمریکاست، تا سقف ۵۵۰۰۰ ویزای مهاجرتی را هر ساله فراهم می کند، که برندگان آن از میان گروهی از شرکت کنندگان واجد شرایط خاص از کشورهای با آمار کم مهاجرین به ایالات متحده به طور تصادفی انتخاب می شوند. ویزاهای مهاجرتی این قرعه کشی بین شش منطقه جغرافیایی تقسیم می شوند و هر منطقه جغرافیایی حداکثر میزانی دارد که توسط اداره خدمات شهروندی و مهاجرتی و بر اساس فرمول مشخص شده در بند (سی)۲۰۳ (203© ) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA)) اعمال می شود. همچنین بر اساس قانون در هر منطقه هیچ کشوری نمی تواند بیش از ۷ درصد از ویزاها را، یعنی بیش از ۳۵۰۰ ویزا از ۵۵۰۰۰ ویزا، به خود اختصاص دهد.   
سقف تعداد ویزاها در همه ۶ منطقه جغرافیایی پر شده است. این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است. بنابراین متقاضیانی که در مصاحبه اولیه حاضر نشوند و یا (به هر دلیلی) برای تجدید مصاحبه اولیه دعوت شوند، در خطر جدی نبود سهمیه کافی ویزا قرار دارند.
همه ویزاهای مهاجرتی(از طریق قرعه کشی) باید پیش از پایان سال مالی (۳۰ سپتامبر) صادر شوند و پایان یافتن سهمیه ویزاهای مهاجرتی(قرعه کشی) پیش از آن موعد ممکن است. ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستغلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید.
انتخاب شدگان قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۴ (DV 2014) که تا پیش از ۳۰ سپتامبر ویزای خود را دریافت نکنند، می توانند در پاییز ۲۰۱۴ برای شرکت در قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۶ اقدام کنند.
همه ملیتهای شرکت کننده در برنامه قرعه کشی گرین کارت (Diversity Visa (DV)) مشمول مقررات، دستورالعملها و محدودیتهای مندرج در بند (سی)۲۰۳ (203© ) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA))  هستند.   

سلام
یعنی شما همه پیام رو خوندید واقعا یا این بخشش رو اصلا نخوندید که متاسف و ناراحتید:
این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-03 ساعت 09:38)محبت نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 09:24)jnouri نوشته:  برنامه قرعه کشی گرین کارت آمریکا، که مصوب کنگره آمریکاست، تا سقف ۵۵۰۰۰ ویزای مهاجرتی را هر ساله فراهم می کند، که برندگان آن از میان گروهی از شرکت کنندگان واجد شرایط خاص از کشورهای با آمار کم مهاجرین به ایالات متحده به طور تصادفی انتخاب می شوند. ویزاهای مهاجرتی این قرعه کشی بین شش منطقه جغرافیایی تقسیم می شوند و هر منطقه جغرافیایی حداکثر میزانی دارد که توسط اداره خدمات شهروندی و مهاجرتی و بر اساس فرمول مشخص شده در بند (سی)۲۰۳ (203© ) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA)) اعمال می شود. همچنین بر اساس قانون در هر منطقه هیچ کشوری نمی تواند بیش از ۷ درصد از ویزاها را، یعنی بیش از ۳۵۰۰ ویزا از ۵۵۰۰۰ ویزا، به خود اختصاص دهد.   
(2014-08-03 ساعت 08:05)PAYAM1055 نوشته:  دوستان عزیز این لینک اصلا معتبر نیست.

سلام
یعنی شما همه پیام رو خوندید واقعا یا این بخشش رو اصلا نخوندید که متاسف و ناراحتید:
این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است.

بله اين جمله نشون مي ده كه با احتساب كسايي كه تا آخر سپتامبر به مصاحبه قراره برن ظرفيت تكميله نه تا الان. پس جاي نگراني نيست اميدوارم همه بگيرن منجمله برادر من Smile
تشکر کنندگان: امین 13 ، کیانوش2 ، nedaba ، reasonable ، reza_norouzi ، poem ، majid_eng ، aaraam ، pari pari ، soli asali ، zepehr

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان