کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-02 ساعت 20:16)farzadsj2 نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 16:23)lida55 نوشته:  دوستان خوبم
امیدوارم فردا ابوظبی به رسم ماه می تعداد زیادی رو اعلام کنه و بعد هم سفارتهای دیگه .ولی بر اساس تجربه سالهای قبل بهتره اماده باشین چمدون بسته اگر ویزای امارات لازمه گرفته وقت دکتر اوکی شده بلیط رزرو شده ( ببخشید خیلی امری شد نمیدونم چرا!!!!!)
امااااااا اگراینها تا یه هفته دیگه خواستن کشش بدن زبونم لال
طبق همون تجربه فوق الذکر که میتونین تو کلیرنس دوستان 2012 و ... بخونین خوب اپدیتها رو ببینین بخصوص وقتی همه اعضای کیس پشت سر هم اپدیت میشن و منتظر سایت سفارت یا ایمیل نشین تشریف ببرین اگه مدیکال باید تمدید شه که اینکارو بکنین و پاسها رو تحویل بدین چون اینها خودشون تو متن ایمیل دوستان نوشتن" the visas will be given on first come first served basis"
چون بسیاری دوستان سالهای قبل اینطوری موفق شدن همیشه حواستون به تاپیک کلیرنس ویزاهای نامزدی باشه تا ببینین سفارت مربوطه در چه حاله اونها از بچه های لاتاری که باهم به سفارت رفتن خبر دارن
موفق باشین

به ما یه همچین ایمیلی دادن و گفتن document هارو بندازین ولی نگفتن پاسپورت.....
به نظر شما بریم و پاسپورت رو بندازیم ؟؟؟ نریم بگن پاسپورتو پسبگیرین؟؟
آخه تو جولای رفتیم و پاسپورت رو پس دادن گفتن آگوست خبر میدیم که خبر ندادن و ایمیل زدم که بییایم گفتن مدارکو بندازین ولی تضمینی نیست....
اگر ایمیلتون تاریخ جدیده وقت رو تلف نکنین یه تماس تلفنی واسه اطمینان بگیرین با سفارت و سریع برین و ما رو هم بی خبر نذارین
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، S.gh ، pari pariaaa ، nedaba
با اجازه ادمین محترم

رمز ارامش در اوج مشکلات

http://www.asriran.com/fa/news/347826/%D...8%A7%D8%AA

من الله توفیق
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، soli asali ، Sara_lphmkf ، sia 1306 ، bahram2014 ، shahryar7021 ، nedaba ، reasonable
(2014-08-02 ساعت 16:39)Shabi2605 نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 16:20)proje نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 16:15)Afshim553 نوشته:  دوستان چیزی که الان مینویسم نمیدونم از نظر قوانین اونها شدنیه یا نه اما:

من پیشنهاد میدم طی درخواستی که خیلیها هم میتونن با لایک یا امضا تاییدش کنند از اداره مهاجرت بخوایم که این تایم مشکلات صدور ویزا به 30 سپتامبر اضافه بشه.اگر به یاد داشته باشید چند روز هم بدلیل تعطیلی دولت فدرال کار به تاخیر خورد.
که مجموع تاخیرها در صورت مورد توجه قرار گرفتن زمان خوبی به کل پروسه اضافه خواهد کرد.
به جای فشار گذاشتن با ایمیل ک چرا صادر نمیکنید تقاضای اضافه شدن تاخیرات و مشکلات خودشون رو به زمان 30 سپتامبر کنیم.
متاسفانه نشدنیه عزیز.
یادمه پارسال تو ایروان وقتی پاسپورتهامون رو به سفارت دادیم تا ویزا بزنند و اونها دو روز بعد اعلام کردند ویزا تومو شده . از سرکنسولگری سفارت آمریکا در ایروان گرفته تا اوباما نامه دادیم. ولی چه سود.
امکان نداره قوانین خودشون رو زیر پا بگذارند.
بنظر من پيشنهاد خوبيه پارسال كار از كار گذشته بوده و بحث تموم شدن سهميه بوده ولي امسال امكانش هست با توجه به وقفه هاي پيش اومده به مشكل كمبود زمان بخوريم ، ما كه از اونا طلبكار نيستيم ولي مي تونيم اين پيشنهاد را بديم و مجددا تاكيد كنيم به كمبود زمان ، اونا مي تونن يه فكري بكنند و مي تونن هم بگن نه ولي ما كه مي تونيم شانسمونو امتحان كنيم

دوستان لطفا اطلاعیه جدید وزارت امور خارجه ا م ر ی ک ا رو روی صفحه فیس بوکشون بخونید. به تاریخ 31 جولای است.
لطفا بعد از خواندن نظرات خودتون رو بگید.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
دوستان ویزای امارات اعتبارش چند روزه؟ میگم بریم از الان بگیریمش، فقط یادم نیست تا چند روز اعتبار داره.
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-08-02 ساعت 23:03)رامین اهوازی نوشته:  دوستان ویزای امارات اعتبارش چند روزه؟ میگم بریم از الان بگیریمش، فقط یادم نیست تا چند روز اعتبار داره.

معمولان ۶۰ روز. باید بپرسید از کسی‌ که اپلای‌ میکنه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: رامین اهوازی ، آلیس-1980 ، محبت ، nedaba
(2014-08-02 ساعت 23:03)رامین اهوازی نوشته:  دوستان ویزای امارات اعتبارش چند روزه؟ میگم بریم از الان بگیریمش، فقط یادم نیست تا چند روز اعتبار داره.

رامین جان اگه ویزای فوری امارات بگیری حدود 40 روز اعتبار داره ولی اگر ویزای عادی بگیری 55 روز که برای گرفتن ویزای فوری 2 ، 3 روز و برای ویزای عادی تا یک هفته زمان نیاز هست.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: رامین اهوازی ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba ، موج
(2014-08-02 ساعت 16:39)Shabi2605 نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 16:20)proje نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 16:15)Afshim553 نوشته:  دوستان چیزی که الان مینویسم نمیدونم از نظر قوانین اونها شدنیه یا نه اما:

من پیشنهاد میدم طی درخواستی که خیلیها هم میتونن با لایک یا امضا تاییدش کنند از اداره مهاجرت بخوایم که این تایم مشکلات صدور ویزا به 30 سپتامبر اضافه بشه.اگر به یاد داشته باشید چند روز هم بدلیل تعطیلی دولت فدرال کار به تاخیر خورد.
که مجموع تاخیرها در صورت مورد توجه قرار گرفتن زمان خوبی به کل پروسه اضافه خواهد کرد.
به جای فشار گذاشتن با ایمیل ک چرا صادر نمیکنید تقاضای اضافه شدن تاخیرات و مشکلات خودشون رو به زمان 30 سپتامبر کنیم.
متاسفانه نشدنیه عزیز.
یادمه پارسال تو ایروان وقتی پاسپورتهامون رو به سفارت دادیم تا ویزا بزنند و اونها دو روز بعد اعلام کردند ویزا تومو شده . از سرکنسولگری سفارت آمریکا در ایروان گرفته تا اوباما نامه دادیم. ولی چه سود.
امکان نداره قوانین خودشون رو زیر پا بگذارند.
بنظر من پيشنهاد خوبيه پارسال كار از كار گذشته بوده و بحث تموم شدن سهميه بوده ولي امسال امكانش هست با توجه به وقفه هاي پيش اومده به مشكل كمبود زمان بخوريم ، ما كه از اونا طلبكار نيستيم ولي مي تونيم اين پيشنهاد را بديم و مجددا تاكيد كنيم به كمبود زمان ، اونا مي تونن يه فكري بكنند و مي تونن هم بگن نه ولي ما كه مي تونيم شانسمونو امتحان كنيم

متاسفانه(شاید!) در سایت وزارت امور خارجه به صراحت در پاسخ به سوالهای عمومی در مورد احتمال تمدید زمان و به هر حال طولانی شدن پروسه لاتاری 2014 نوشته که با توجه به آمارهای دریافتیشان پروسه در 30 سپتامبر به اتمام خواهد رسید و پیش بینی می کنند تعداد ویزا طبق برنامه همان 55000 را صادر خواهند کرد و دغدغه عقب ماندن در صدور ویزا بدلیل مشکلات فنی پیش آمده را ندارند.
تشکر کنندگان: soli asali ، mehrzad2013 ، S.gh ، pari pari ، A_A ، taleghani ، nedaba ، narin ، H Pier
ویزای نرمال 58 روز ارجنت 14 روز
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: رامین اهوازی ، soli asali ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba
(2014-08-02 ساعت 23:09)farshadm999 نوشته:  اعصاب داغون.

روح داغون.

جسم لتو پار.

دگه هیچی‌ برام نمومده جز یک زنبیل خالی‌.

Smile+Smile+Smile+Smile+Smile+Smile+Smile+Smile+Smile+Smile اینها رو میشناسی؟ خانواده و دوستانت هستند!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، آلیس-1980 ، S.gh ، محبت ، babak12 ، A_A ، reza_norouzi ، manamilad ، nedaba
(2014-08-02 ساعت 23:19)reza16 نوشته:  
ویزای نرمال 58 روز ارجنت 14 روز

ویزا گرفتن که کاری نداره. شما دعا کن ایشاله همگی کلیر بشن...بقیه حلهTongue
(2014-08-02 ساعت 18:22)S.gh نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 17:27)teacherm نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 17:05)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 16:57)kooshamostofi نوشته:  آقا جان من یه سوالی کردم که جوابمو نگرفتم .... میشه یه کوچولو توضیح بدین.
چرا بعد از مصاحبه که 28 جولای بود وضعیت همسرم (برنده اصلی من هستم) همچنان روی Ready مونده و 2 بار هم آپدیت شده؟ روش کلیک که میکنم در توضیحاتش مینویسه که کیس شما آماده مصاحبه است و از این حرفا ... ما که تازه مصاحبه رفتیم . ماله خودم که AP هست و 3 بار آپ داشتم. کسی میدونه جریان چیه ؟؟؟؟ هااااا ... این ready که گفتی یعنی چه ؟

سلام دوست عزيز، اگه كمي وقت براي خوندن مي گذاشتيد و كمي سرچ مي كرديد جواب سوالتون رو توي همين تايپيك مي گرفتيد، چون براي خيلي ديگه از دوستان همين اتفاق افتاده
جوابش خيلي ساده است، چون شما كليرنس شده ايد ولي همسرتان خير، اينكه ready مي زنه يعني به ap احتياجي ندارند ولي اينكه چرا ايشان ويزا را يكضرب نگرفته اند دليلش اين هست كه شما برنده اصلي هستيد

با احترام فراوان برای سارا خانم گل فک نکنم فرمایشتون درست باشه چون من کلیر خوردم ولی خانم و حتی دختر یکساله من وضعیتش ap درج شده.نه ready

واقعیتش مال شماها عجیبه، آخه بچه که AP نمیخوره. با اینحال حرف سارا هم درسته. نمونه بارزش خود ما، همسر (برنده اصلی) AP، من و بچه ready. این یعنی هروقت ایشون کلیر شد، برای هر 3 ما ویزا ایشود خواهد شد.
عجیب که حقیقتا کل فرایند کلیرنس عجیبه. این همه انتظار بدون حتی یه اطلاع از وضعیت. ولی اگه یه نگاه به سایت سیس بندارید میبینید تقریبا اکثر کیسهای بالای دو نفر که کلیرنس خوردن همشون وضعیت ap دارن. و اصلا مورد ما عجیب نیست
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، zepehr ، nedaba
اینجا ایروان، در روز تعطیل همه چی امن و امانه Smile امروز توی خیابون فقط دنبال اون آفیسر ریشوئه بودم باهاش بشینم درست حرف بزنم ببینم مشکلشون دقیقا چیه. شاید بشه کمکی کرد.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
(2014-08-02 ساعت 23:54)hadi472 نوشته:  اینجا ایروان، در روز تعطیل همه چی امن و امانه Smile امروز توی خیابون فقط دنبال اون آفیسر ریشوئه بودم باهاش بشینم درست حرف بزنم ببینم مشکلشون دقیقا چیه. شاید بشه کمکی کرد.

ای ول هادی جان , اینو خوب اومدی , خیلی موافقم باهات.Wink
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: soli asali ، hadi472 ، کیانوش2 ، pari pari ، Sara_lphmkf ، nedaba
میشه بسه؟!
اگه جلوی شروع یک بازار شایع پراکنی تازه رو نمیگیرین، از الان بگین که ما دیگه نیایم اینجا!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: zepehr ، H Pier ، آلیس-1980 ، soli asali ، کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، babak12 ، Hadi2014 ، A_A ، nedaba
صفحه كليرنس بچه هاي ٢٠١٢ رو داشتم ميديدم تقريبا همشون ويزا گرفتن يك مورد بود كه ٢٠ سپتامر كلير شده بود و٢٧ ويزاشو گرفته بود....بچه ها اميدوار باشيد ايشااله هممون كلير ميشيم و ويزا ميگيريم.
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان